Terapiassa 3

   

  Pitkän pitkän tauon jälkeen Marin seikkailut saavat jatkoa. Kommentoikaa nimellä tai nimimerkillä alla olevaan palautelaatikkoon ja/tai arvostelkaa pelkästään tähdin.

  Kirjoitan myös toivenovelleja tai lisään lukijoiden toiveita tuleviin novelleihin. Kaikki eivät toteudu, mutta jotkut sentään. Ainakin jossain muodossa.

  Kiitos 🙂

  – Trickster


  Tuntui siltä, että minut oli luotu elämään kaksoiselämää. Tiesin, että se mitä tein, oli kiellettyä, mikä tuntui vain lisäävän kiinnostusta koko touhua kohtaan. Antti oli usein poissa, sillä useana viikonloppuna hänellä oli työmatkoja ties mihin päin Suomea. Tottumuksesta lähettelin hänelle kaipausviestejä: onks kaikki hyvin, kaipailen, kiva kun kohta nähdään ja niin edespäin. Olin kuitenkin kaukana siitä yksinäisestä kotirouvasta, joka siivosi ja kävi kahvilla ystäviensä kanssa. Koti kyllä kiilsi aina kun Antti tuli takaisin, ja kävin tilittämässä yksinäisyyttänikin kavereilleni. Samalla sisälläni kupli, ja suorastaan nautin siitä tunteesta, kun katselin kahvikupin takaa ystävääni ja ajattelin, että ”kunpa vaan tietäisit”.

  Ystäväni yrittivät saada minua lähtemään ulos, mutta sanoin mieluummin katsovani kotona leffaa ja meneväni aikaisin nukkumaan. Iltaisin en kuitenkaan kuluttanut sohvaa, vaan seisoin peilin edessä. Luomet saivat väriä, ripset pitenivät ja huulet muuttuivat kalpeista täyteläisen punaisiksi. Kymmenen timanttia sisältävä kihlasormuksen jätin aina kylppärin altaan reunalle. Viikonloppuisin oli tietysti aina se vaara, että törmäisin omiin tai yhteisiin tuttuihin, mutta toisaalta se toi vain lisää jännitystä.

  Valitsin illanviettopaikkani kylläkin huolella, en edes pyrkinyt niihin hienostobaareihin, jossa Antin kaltaiset jupit viettivät aikaansa. Sitä paitsi minun teki enimmäkseen mieli naista, joten parhaat apajat olivat homoille ja lesboille tarkoitetuissa kuppiloissa. Ensimmäisillä kerroilla olin herättänyt huomiota pukeutumisellani, mutta opin nopeasti ja sulauduin joukkoon seuraavina viikonloppuina. Aina minua ei onnistanut, sillä joskus homma ei edennyt juttelua pidemmälle. Verkostakin olisin voinut etsiä seuraa, ja löysinkin useita sivustoja, jossa ihmiset ilmoittelivat seuran tarpeestaan. Kaikki se tuntui kuitenkin jotenkin liian helpolta. Baarissa saatoin heti katsoa illan tarjonnan, mutta yksikään kohde ei ollut satavarma, toisin kuin netissä.

  Puhelimessani oli useiden tuttavuuksien numeroita, joista osan kanssa olin päätynyt sänkyyn, osa taas oli pyytänyt minua baarissa soittelemaan myöhemmin; en koskaan soittanut. Yhden illan tuttavuudet, ihmiset joista tiesin mahdollisimman vähän tuntuivat luontevilta tyydyttämään sisälläni vellovan kiiman. En koskaan vienyt naisia kotiimme, se ei vain jostain syystä tuntunut oikealta. Ehkä jossain alitajuntani sopukoissa pelkäsin paljastumista. Joskus tosin olin herkutellut ajatuksella kolmen kimpasta Antin kanssa, mutta siihen tiesin hänen olevan liian konservatiivinen – sanalla sanoen tylsä.

  Yhden illan tuttavuudet, ihmiset joista tiesin mahdollisimman vähän tuntuivat luontevilta tyydyttämään sisälläni vellovan kiiman.

  Yhden illan panoni olivat kaikkea muuta kuin tylsiä. Pokaamani naiset tuntuivat tietävän, mitä tehdä. Ihmisten kodeista löytyi mitä mielikuvituksellisimpia välineitä. Määräävänä osapuolena tykkäsin sitoa ja saada toisen osapuolen suorastaan pyytämään kosketustani. Emme yleensä ehtineet eteistä pidemmälle, kun painoin saaliini vasten seinää ja suutelimme ahnaasti. Oven kolahdettua takanani olin jo yleensä niin valmis, että suorastaan revin toisen alastomaksi. Nautin tuoksusta, joka tulvahti osittain märkien pikkuhousujen takaa. Usein painoin suudelman keskelle klitorista, mutta sen jälkeen toinen sai osakseen vain pieniä hipaisuja, nuolaisuja ja puraisuja ennen kuin olin valmis päästämään itseni ja toisen pois piinasta.

  Useamman orgasmin jälkeen siirryimme usein suihkuun ja pesimme toisemme. Lämmin vesi tuntui hiestä helmeilevällä iholla upealta. Pesimme toisemme kauttaaltaan unohtamatta yhtäkään paikkaa tai poimua. Joskus yhteinen peseytyminen johti vielä uuteen hyväilyyn – ja huippuun. Joskus taas makoilimme kylpyammeessa sylikkäin ja nautiskelimme lasillisesta punaviiniä. Jos keskustelu siirtyi minuun, väistin kysymykset tai keksin jonkin sopivan valkoisen valheen. En turhaan avannut toiselle elämääni, sillä aamulla olisin jo joka tapauksessa poissa ja kaukana toisen elämästä. Joskus pitkä ilta jätti jälkeensä kaipauksen, joka häipyi kuitenkin seuraavana viikonloppuna uuden ihmisen syleilyssä. Kaupunki oli iso, ja seuraa riitti. Joskus törmäsin vanhaan tuttavaan ja uusimme läheisen tuttavuutemme, mutta jälleen vain yhdeksi yöksi.

  Olin tietysti miettinyt sitä vaihtoehtoa, että ihastuisin toiseen naiseen niin, että haluaisin enemmän kuin seksiä. Toistaiseksi niin ei ollut käynyt, vaikka kemiat olivat pelanneet useamman naisen kanssa yhteen kuin unelma. Aikaa myöden opin erottamaan sopivat saaliit toisistaan. Olin kuin Sherlock, joka etäältä tarkkaili ja teki johtopäätöksiä pienistä yksityiskohdista. Ihmisten halut ja tarpeet tuntuivat suorastaan hyppäävän silmille. Ja eipä hetkeäkään, kun painoin jälleen yhden vartalon viileille lakanoille ja kuuman kieleni kosteutta valuvaa häpyä vasten.

  ***

  Sinä viikonloppuna heräsin tavanomaisesta poiketen Antin vierestä. Uni, jonka olin nähnyt, oli vielä elävänä mielessäni. Unessa olin ollut alastomana sidottuna sänkyyn käsistäni. Aistin varjoissa ihmisiä, mutta en nähnyt ketään. He eivät selvästi halunneet tulla nähdyiksi. Sitten joku sitoi silmäni mustalla liinalla. Näyttelin pelästynyttä, mutta se oli selvästi vain osa koko leikin viehätystä. Pian tunsin kahden käsiparin hellät kosketukset kuumuutta hohkaavalla ihollani. Kädet koskettelivat kasvojani, rintojani, vatsaani, reisieni sisäpintaa, mutta eivät vahingossakaan koskettaneet kiimasta turvonnutta häpyäni.

  Kuuma suu painu vasten suutani, ja tunsin kuinka ahnas kieli livahti suuhuni. Samaan aikaan tunsin kuinka toiset kuumat huulet pyörivät herkillä nänneilläni. Tunsin kuinka kostea häpy painui vasten reittäni ja aloitti hierovan liikkeen. En tuntenut lainkaan karheata karvaa, vain silkkisen pehmeän ja turvonneen klitoriksen painuvan ja pyörivän lihaani vasten. Ajatuskin siitä, että joku tyydytti itseään minua vasten kiihotti valtavasti.

  En tuntenut lainkaan karheata karvaa…

  Pyysin, suorastaan rukoilin, että nämä kaksi muukalaista päästäisivät minut piinasta. He eivät ottaneet pyyntöjäni kuuleviin korviinsakaan, vaan päinvastoin tunsin kuinka sormet puristuivat nännini ympärille rangaistukseksi anelustani. Ymmärsin hiljentyä ja odottaa, mitä tuleman piti. Kaikki tuntui niin todelta, vaikka minusta tuntui, että useammin olin ollut nimenomaan se kiusaava osapuoli kuin kiusattava.

  Ja sitten minä heräsin.

  Aamuaurinko pilkisti säleverhojen välistä. Antti hengitti vieressäni raskaasti. Kehoni tuntui unen jäljiltä kuumalta ja jalkovälissä tuntui niin tuttu pakottava tunne: panetti. Suunnitelma kehkeytyi päässäni noin sekunnin sadasosassa. Kierähdin pois sängystä ja hipsin paljain jaloin kylpyhuoneeseen. Yöpaita lennähti pyykkikorin taakse, mutta en jaksanut poimia sitä sieltä. Katsahdin räjähtänyttä mörrimöykkyä peilistä. Laskin kylmää vettä hanasta ja pirskotin sitä kasvoilleni. Nappasin hammasmukista harjan ja pesin pahan maun suustani pois. Hiukset sojottivat vähän sinne tänne, mutta näytin mielestäni söpöltä. Olisin voinut tyydyttää itseni omin sormin onneen, mutta tarkoitukseni oli saada mieheni innostumaan ja tyydyttämään minut.

  Jännitys vatsanpohjassa kävelin takaisin sänkyyn. Pikkuhousut olin jättänyt vessan, joten minulla ei ollut yllä rihman kiertämää. Antin ja minun viime kerrasta oli varmaan puolitoista viikkoa, hätäistä ja väkinäistä, mutta en ajatellut sitä nyt. Kömmin sänkyyn Antin selkäpuolelle ja aloin hiljaa silittää hänen vartaloaan. Se oli joskus seurustelujen alkuaikoina ollut lihaksikas ja kiinteä, mutta niin vain vararengas oli alkanut muodostua vatsan seutuville. Se ei kuitenkaan haitannut minua, sillä minua kiinnosti se, mikä kyhjötti vielä piilossa vatsan alapuolella.

  – Kulta, kuiskasin Antin korvaan ja nuolaisin hellästi korvalehteä.

  Antti ynähti, mutta oli vielä jossain kauempana höyhensaarilla. Ei se mitään, en odottanutkaan ihan helppoa saalista, sitä paitsi kuumotus ei ottanut laskeakseen. Kiimastani oli tullut itsepintaista, se ei lopahtanut, ei luovuttanut ennen kuin olin uhrannut itseni sille ja saavuttanut huipun.

  Hieroin etumustani Antin boksereiden verhoamaa takamusta vasten, rintani painuivat hänen paljasta selkäänsä vasten ja käteni siveli hellästi rintaa. Sitten mieleeni juolahti jotain todella yllättävää. Irtauduin hetkeksi Antista ja tartuin boksereiden vyötäröstä kiinni ja hivutin alushousut varovasti tieltä pois. Jotain olin selvästi saanut aikaan, sillä vielä hetki sitten boksereiden suojassa piilotellut elin oli paisunut puoleen mittaansa. Iso se ei ollut täydessä mitassaan, mutta ehkä hieman tavallista paksumpi.

  Aamukulli ei yleensä yön jälkeen houkuttanut maistamaan itseään, mutta joko tämä kerta oli poikkeus tai joko olin jo liian valmis välittämään tällaisista pikkuseikoista, sillä tartuin Antin kyrvän juuresta ja nostin sen pystyyn. Hellässä puristuksessani mieheni elin paisui täyteen mittaansa, mutta sen omistaja ei vieläkään osoittanut sen suurempia heräämisen merkkejä muutamia epämääräisiä urinoita lukuun ottamatta. Aamuiset leikit olivat Antille yleensä vielä epämiellyttävämpiä kuin seksi kanssani ylipäätään.

  Upotin Antin hitaasti suuhuni, ja yhtä hitaasti suljin suuni hänen ympärilleen ja vetäydyin hitaasti takaisin. Maistelin ja nautin hänen kyrpänsä mausta. Hieroin kevyesti hänen kiveksiään ja nuolin terskan alapintaa. Sitten tartuin kädelläni kiinni varresta, kunnes taas upotin peniksen takaisin suuhuni. Hiljalleen Anttikin alkoi heräillä unestaan, oli ehkä nähnyt laillani makeaa unta. Ensin silmät raottuivat vähäsen, kunnes levähtivät täysin auki. Minä tyydyin vain vilkaisemaan kiimaisesti häntä suoraan silmiin muna suussa, ja jatkoin taas touhujani kaikessa rauhassa. Keskittyneenä liikutin suutani pitkin kovaa vartta, edestakaisin.

  En halunnut rikkoa tunnelmaa sanomalla jotain kliseistä, imin vain suussani olevaa munaa hellästi vielä muutaman kerran ja lopetin.

  Antti ei toden totta vastustellut. Oikea käsi hyväili paljasta ihoani hyväksyvästi. En halunnut rikkoa tunnelmaa sanomalla jotain kliseistä, imin vain suussani olevaa munaa hellästi vielä muutaman kerran ja lopetin. Kalu oli täydessä juhlakunnossa, kuten olin halunnutkin. Olin myös halunnut sitä sisääni jo heräämisestäni lähtien. Sanaakaan sanomatta asetuin hajareisin Antin päälle ja ohjasin hänet sisääni. Luonnollisesta liukasteesta ei ollut pulaa, ja selkärankaani pitkin kulki tuttu kutitus, kun tunsin paksun lihan venyttävän häpyhuuliani.

  Aloitin rytmikkään ratsastuksen Antin päällä. Painoin kämmeneni hänen rintaansa vasten ja keinuin hänen päällään. Halusin laueta, päästä piinasta, ja tiesin ratsastuksen olevan paras asento nopean orgasmin saavuttamiseen. Antin penis hankasi herkkiä kohtia sisässäni juuri sopivalla tavalla, vaativana katsoin häntä suoraan silmiin, vaadin kestämään, odottamaan, että pääsisin perille ennen häntä.

  Kiimani tuntui vain paisuvan, klitorikseni tykytti samalla, kun Antin penis tunkeutui sisääni yhä uudelleen. Kumarruin Antin ylle ja painoin suuni hänen suutaan vasten. Paisunut klitorikseni ja raskaat rintani painuivat vasten Anttia, värähdin. Suutelin miestäni ja hinkkasin itseäni häntä vasten. Olin jo lähellä, niin lähellä. Tuttu kutittava tunne kipristeli jo varpaissa asti. Siitä olikin aikaa, kun olin lauennut kyrpä sisässäni.

  Antin käsi taipui niskani taakse ja hamusi huuliani. Tahti kiihtyi ja huomasin miehenikin olevan lähellä. Samassa minuun iski paniikki: ei, ei vielä! En kuitenkaan saanut sanaa suustani, sillä Antin kyrpä pumppasi yhä kovempaa sisääni ja ulos. Olin kuitenkin kadottanut rytmin ja tien kohti huippua. Yritin pinnistää Antin rinnalle ja ohitse, mutta hän meni jo menojaan. Samassa tunsin kuinka Antti alkoi nytkähdellä, lämmintä spermaa alkoi suihkuta sisääni, paljon. Katselin, kuinka Antti nautti sen kokonaiset kymmenen sekuntia, jonka evoluutio on miehelle suonut. Perusteellisesti purkauduttuaan hän avasi silmänsä ja hymyili minulle.

  – Vau, mikä yllätys, tuntui hyvältä kulta, hän sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen.

  En halunnut pilata tunnelmaa, vaikka minusta tuntui, että olisin voinut läpsäistä miestäni siinä ja nyt; miten joku saattoi olla noin itsekäs! Mieleni teki huutaa, koko kehoni huusi orgasmia. Kaikesta huolimatta hymyilin ja toivotin hunajaisella äänellä hyvää huomenta. Antti alkoi jo pehmetä ja tunsin kuinka sisääni ammuttu spermamälli alkoi hitaasti valua sisästäni ulos. Hypähdin ylös ja vein kämmeneni pillun suulle suojaksi. Antin paksu ja nesteistäni kiiltelevä kulli vaipui vasten hänen vatsaansa. Taiteilin itseni jalkeille ja hipsin nopeasti suihkuun. Puolivälissä matkaa lämmintä spermaa alkoi valua kädelleni, Antilta oli todella tullut paljon, sillä muutama tippa ehti valua sormieni läpi lattialle. Suurin mälli lätsähti kuitenkin vessan lattialle.

  Puolivälissä matkaa lämmintä spermaa alkoi valua kädelleni…

  Olin raivoissani. Käänsin suihkun hieman tavallista kuumemmalle ja ohjasin suihkun suoraan pimpilleni. Lämmin suihku tuntui hyvältä, välillä hieroin klitorista suihkunpäällä ja annoin taas veden valua häpyäni vasten. Nojasin toisella kädellä seinään ja jännitin jalkalihaksiani. Pieni vaikerrus alkoi purkautua huuliltani, kun tunsin jalkojeni tärisevän. Varpaani kipristelivät, kutitti, kutkutti.

  Pian aloin haukkoa henkeäni, kun tunsin aaltoilevan orgasmin lähtevän klitoriksesta ja valtaavan hetkeksi koko kehoni. Orgasmi tuntui vatsanpohjassa asti, mutta laantui tavattoman nopeasti. Olin päässyt huipulle, mutta näkymät olivat olleet pettymys. Hengitykseni tasaantui, vesi valui hiljalleen kehoani myöten lattialle. Huokaisin syvään ja nappasin saippuan telineestä. Vihaisena hieroin vartaloani, yritin pestä hien ja pettymyksen pois kertaheitolla. Vartaloni puhdistui, mutta mieli pysyi pahana. Kampasin hiuksiani, enkä välittänyt vaikka takkujen setviminen sattui. Halusin satuttaa itseäni, tuntea jotain. Lopulta kääräisin pyyhkeen pääni ympärille.

  Matkalla makuuhuoneeseen nappasin vaatehuoneesta uudet pikkuhousut, t-paidan ja löysät olohousut. Antti oli nukahtanut uudelleen. Ruttuinen penis jalkojen välissä näytti säälittävältä. Mietin, miksi ylipäätään viitsin olla enää hänen kanssaan. Olin pettänyt häntä useita kertoja viimeisten kuukausien aikana. Kaiken oli sysännyt alkuun yksi käynti terapeutilla. Vaikka omatuntoani ei soimannut pätkääkään, tunsin silti pelkoa siitä, miten Antti ottaisi kaiken vastaan sitten joskus. Miten hänen työkaverinsa suhtautuisivat asiaan, epäonnistumiseen.

  Epäonnistumisen ei kuulunut Antin kaltaisten ihmisten elämään. Piti menestyä, olla onnistuja, voittaja, vaikka se kaikki olisi pelkkää kulissia. Olin tajunnut koko jutun järjettömyyden, mutta vasta eksyttyäni sivupoluille olin nähnyt kuinka falskia Antin elämä – ja omani – oli. Toisaalta se, että petin häntä jatkuvasti eri naisten kanssa tuntui vaan oikeammalta. Mitäs ei surkimus osannut katsoa, vaikka koko totuus olisi selvinnyt vähän pintaa rapsuttamalla.

  Tein itselleni aamupalaa ja keitin teetä. En juuri nyt kaivannut Antin seuraa, vaan mietin jo seuraavaa viikonloppua. Antti olisi jälleen työmatkalla, ja minulla olisi enemmän kuin tarpeeksi aikaa hankkia itselleni tuttavuus, joka osaisi hoidella minut oikealla tavalla. Kävin hakemassa eteisestä Hesarin ja selailin sitä. Maailman tapahtumat tuntuivat hellyttävän yhdentekeviltä näin kauempaa katsottuna.

  ***

  ”Vihdoinkin”, totesin, kun ulko-ovi sulkeutui edessäni. Olin suukottanut ja halannut Anttia hyvästiksi, ja viimein olin vapaa tekemään, mitä ikinä halusin. Kaupungissa ei ollut yhtäkään varsinaista lesboyökerhoa, pelkkiä sekabaareja tai sitten pelkästään miehille tarkoitettuja mestoja. Kuukausittaisia lesboklubeja löytyi kuitenkin useammasta eri kaupunginosasta. Ne oli myös usein ajoitettu niin, etteivät ne kilpailleet rajallisesta yleisöstä samoina viikonloppuina.

  Olin valinnut illanviettopaikkani jo hyvissä ajoin ennen perjantaita. Pääsymaksu oli olematon, sijainti syrjä, mutta olin netistä lukenut, että ohjelma ja väki jokseenkin tasokasta. Klubi oli äskettäin venyttänyt ikähaitaria lähemmäksi kahtakymmentä, mikä sopi minulle mainiosti. Tunsin yleensä vetoa nuorempiin kuin oman ikäisiini. Juuri kaupunkiin muuttaneet opiskelijat olivat parhaimpia. Kaikki eivät olleet lesboja, mutta osa heteroistakin oli helposti vieteltävissä. Opiskelijatyttösten ensimmäinen oma asunto oli yleensä tilava, hyvällä paikalla ja vuokra posketon. Kotoa muuttavien täytyi kuitenkin ensin vähän totutella omaan elämään ennen kuin he olivat valmiita muuttamaan kimppakämppään tai yhden huoneen yksiöihin.

  Juuri kaupunkiin muuttaneet opiskelijat olivat parhaimpia.

  Arvoin housujen ja hameen välillä, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen. Pidin siitä tunteesta, kun käsi liukui sukkahousujen verhoamaa reittä pitkin hameen alle kohti pyhintäni. Ja sitä paitsi housut olivat aina tiellä, kun piti päästä tositoimiin, hameen taas sai pois kuin itsestään. Odotukseni olivat siis jo korkealla ennen kuin olin päässyt edes klubille asti. Ylleni puin mustan kauluspaidan, jonka jätin ylhäältä hieman avonaiseksi. Rintavakoni näytti peilistä katsottuna houkuttelevalta. Silti jotain puuttui, jotain mikä tekisi asustani persoonallisemman, huomiota herättävämmän.

  Kolusin vaatekaappiani ja mietin olisiko minulla jokin asuun sopiva koru. Kaikki tuntui kuitenkin liian pröystäilevältä. Kokeilin erilaisia vöitä, mutta mikään ei oikein tuntunut sopivan. Aloin olla jo epätoivoinen, kunnes silmiini osui hattuhyllylle unohtunut upseerin koppalakki. Kokardin punaisen tähden sisällä kimalteli tutunoloinen sirppi ja vasara -logo. Olin hankkinut lakin eräästä vanhan tavaran liikkeestä etsiessäni sopivaa vaatetusta kommunistibileitä varten. Tyytyväisenä istuin kiillottamaan pitkiä mustia saappaita, jotka tekisivät asustani täydellisen, syntisen.

  Suuntasin kohti yötä ja keskustaan vievää metroa. Minulla oli tunne, että rouva kapteenilla olisi tänä iltana valittavanaan useampikin koulutettava alokas. Pukeutumiseni herätti huomiota, mutta alkuillasta miehet olivat vielä sen verran selvin päin, etteivät kehdanneet muuta kuin vilkuilla perääni. Metrossa istuin ikkunapaikalle ja katselin ohitse vilahtavia maisemia.

  Havahduin ajatuksistani vasta kun metro oli päätepysäkillään. Koko metro tyhjeni ja minä sen mukana. Liukuportaissa nostin jalkani tahallaan ylemmälle askelmalle, joka paljasti hieman enemmän paljasta säärtä. Hameeni sentään oli sen verran pitkä, ettei sen alle nähnyt edes vahingossa. Jokin taso minullakin sentään oli. Hyvä fiilis oli vallannut koko kehoni, vaikka en ollut edes ehtinyt nauttimaan pohjia ennen baaria.

  Klubin ovella seisoi epämääräinen joukko ihmisiä tupakalla, ja sisälle oli lisäksi pieni jono. Asetuin seisomaan jonon päähän ja hymyilin edessä olevalle pariskunnalle, jotka suukottelivat ja halailivat pysyäkseen lämpimänä. Jostain syystä stereotypia siitä, että lesbopariskunnissa toinen oli koko rekka ja toinen Ford Ka, ei pitänyt paikkaansa tämän parin kohdalla. Kuikuilin jonosta eteeni ja katselin, josko siellä olisi minua kiinnostavia ihmisiä. Yhtäkään tuttua tai puolituttua en bongannut, mistä olin salaa tyytyväinen. Vanhan tuttavuuden uusiminen ei tänä iltana kiinnostanut, vaan janosin uusia kokemuksia, uutta tutkiskeltavaa kehoa.

  Lopulta pääsin ovelle, missä vaksi hymähti asulleni päästäessään minut sisään. Sisällä en kuitenkaan herättänyt sen kummempaa huomiota, vaan ihmiset olivat pukeutuneet enemmän tai vähemmän persoonallisesti. Tämä ei ollut mikään seksiklubi, joten ultralyhyet hameet ja muut paljastavat asusteet loistivat poissaolollaan. Musiikki oli kovalla, mutta siitä huolimatta paikan täytti puheensorina. Ylitse ei tarvinnut huutaa, mutta ääni käheytyisi illan mittaan, jos ei etsisi jotain sopivaa kulmausta, jossa saisi olla rauhassa, jutella, suudella, ehkä kouriakin.

  Vanhan tuttavuuden uusiminen ei tänä iltana kiinnostanut, vaan janosin uusia kokemuksia, uutta tutkiskeltavaa kehoa.

  Suuntasin baaritiskille, missä tilasin itselleni lasin kuivaa valkkaria. Juomaa odottaessani katselin tiskiin nojailevia ihmisiä. Vaistomaisesti hymyilin aina, kun kohtasin jonkun ihmisen katseen. Ja useimmiten sain vastauksesi yhtä lailla hymyn, joskus jopa silmäniskun. Silmiini ei kuitenkaan heti osunut ketään kiinnostavaa. Sain drinkkini ja maksoin sen suoraan käteisellä. Kuusitoista senttiä käynyttä kädessä suuntasin takaisin salin puolelle.

  Klubin ohjelmassa oli tänä iltana open mic -stand uppia. Itselläni ei todellakaan olisi riittänyt rohkeutta nousta lavalle, mutta tiesin, ettei yrittäjistä olisi lopulta pulaa. Olin joskus aiemminkin vieraillut klubilla, jossa halukkaat olivat päässeet yrittämään yleisön hauskuutusta. Itseironiaa ei jengiltä puuttunut, kaiketi vähemmistöön kuuluminen oli pakottanut jonkinlaiseen itsetutkiskeluun. Toisaalta yleisö oli usein myös lempeää, omista pidettiin huolta, eikä ketään syrjitty, sillä syrjintää sai osakseen arkena muutenkin. Kaikille taputettiin, useimmille naurettiin.

  Yksi esiintyjä kuitenkin kiinnitti huomioni. Hän oli pukeutunut tiukkoihin vartalonmyötäisiin farkkuihin, joiden sisään hän oli tunkenut lyhythihaisen flanellipaidan. Hiukset olivat lyhyet. ”Hyvä Sanna”, joku huusi yleisöstä. Vihellyksiä.

  – Hei, mä oon tosiaan Sanna, nainen aloitti, mun mielestä lesbous on yksi tyhjä arpa. Mahdollisia panokumppaneita on ehkä yksi – ja sekin iso ku rekka.

  – Kyllähän te nää stereotypiat tiedätte. Kattokaa nyt mua. Mä oon sopusuhtanen, kuppikoko B, joten voiko mua odottaa kotona mikään muu ku DD ja 125 kiloa lihaa?

  – Naurakaa pois, ei täs oo mitään hauskaa. Biseksuaaleilla luulis menevän paremmin, senkus valitsevat kummasta tykkäävät, mut ei niilläkään oo helppoa. Se on vähä ku tykkäis punkusta ja valkkarista, mutta sitten jompikumpi olis valittava. Et mun mielestä on oikeasti aika loogista, että suurin osa meistä on heteroita.

  – Mut ei oo heteroillakaan helppoa. Ei iltaa, ettei naista väsyttäs tai sen päätä särkis. Tää me kaikki tiedetään. Mutta tsot tsot, ei oo pihtaaminen naisten yksinoikeus, sillä miehetkin on alkanut sitä tekeen. Mä en oo ihan varma haluunko mä naimisiin, jos se aiheuttaa tällasta.

  – Heteroiden maailma on muutenkin vähän nurinkurinen. Yks mun frendi valitti, että sen työkaveri aina nuoleskelee pomoa. Mä vaan funtsin, et oispa kiva olla sellanen pomo.

  – Ja se tasa-arvoinen avioliittolaki jota ajetaan. Täysin turha homma, koska koko hommahan on jo tasa-arvoinen. Mä voin mennä minkä tahansa miehen kanssa naimisiin millo tahansa. Ja paneskella sitten kaikkien muiden paitsi sen miehen kanssa, näinhän heterotkin on tehnyt jo vuosisatoja. Pyhääkin pyhemässä avioliitossa.

  Mitä enemmän yleisö nauroi ja eli mukana, sitä enemmän Sanna tuntui lämpenevän. Nauroin muiden mukana, ja olin siinä vaiheessa jo varma, kenen kotiin tuppautuisin tänä yönä. Sannan jälkeen seuraava nainen otti mikin käteen, mutta olin kuullut jo tarpeeksi. Sanna hyppäsi lavalta ja suuntasi suoraan baaritiskille. Lavalle uskaltautuville ei maksettu, mutta palkkioksi heille oli tiskillä piikki auki, ainakin jonkin verran.

  Sannan kaverit parveilivat ympärillä ja kertasivat ystävänsä esitystä. Kuka nyt oli pitänyt mistäkin vitsistä. Sanna selvästi nautti huomiosta, toisaalta kukapa ei olisi, huomasin ajattelevani. Tyttöarmeija oli piirittänyt saaliini, ja olin melko varma, etten saisi tilaisuutta edes vaihtaa kahta sanaa hänen kanssaan.

  ”Vodkaa?”, baarimikko kysyi jäähuuruinen Stoli-pullo kädessä.

  ”Da, pozhalujsta!” vastasin niillä kahdella venäjän sanalla, jotka osasin.

  Baarimikko hymyili ja kaatoi shotin lasiin. Kumosin vodkan saman tien. Viina ei polttanut kurkkua, vaan tuntui kuin olisi juonut vettä. Petollista kamaa pitkässä juoksussa. Iskisi päähän varttitunnissa ja tulisi ylös sekunneissa, jos ei osannut olla varovainen. En kuitenkaan aikonut juoda enempää, naisia iskiessä pään piti olla selvä.

  ”Talo tarjoaa”, baarimikko vastasi, kun aloin kaivaa korttiani, ”tykkään sun asusta”. Tiskin toisella puolen olevan naisen hymy oli valloittava, ja hetken ajattelin, että hän varmaan piti minua söpönä tai jotain. Ehkä jos olisin jäänyt pilkkuun asti, olisimme saattaneet käydä mielenkiintoisen keskustelun elämästä noin ylipäätään. Ja ovien lukkiuduttua syöksyneet toistemme kimppuun ja harrastaneet kiihkeä seksiä kaikkialla missä se nyt ylipäätään oli mahdollista. Sitä tosin tapahtui vain pornoelokuvissa, jolloin muistin, että elämäni oli viime kuukaudet ollut enemmän tai vähemmän pelkkää pornoelokuvaa. Minulla ei ollut estoja, ne olivat jääneet Kaisan vastaanotolle.

  Tyttökööri piiritti Sannaa, ja aloin jo hiljalleen turhautua. Mutta luonto kutsuu meistä kovintakin, eikä kovimmatkaan hännystelijät seuranneet Sannaa naistenhuoneeseen. Saaliini raivasi tiensä ulos ringin keskeltä ja suuntasi kohti vessoja. Parempaa tilaisuutta en saisi. Hetken kuluttua lähdin itsekin kulkemaan kohti budoaaria.

  Minulla ei ollut estoja, ne olivat jääneet Kaisan vastaanotolle.

  Matkaa oli jonkin verran. Tarkoitukseni oli pysäyttää Sanna ennen kuin hän ehtisi takaisin baaritiskille faniensa pariin. Vessan pyöröovi kävi, ja Sanna astui ulos. Samaan aikaan minäkin lähdin liikkeelle, ja puks, törmäsin saaliiseeni niin vahingossa kuin vain mahdollista.

  – Äh, anteeksi, miten mä nyt, heiiii, olitko sä just äsken tuolla lavalla? Sähän olit hyvä.

  – Ai, kiitti. Kuka sä oot?

  – Irina, sanoin venäläisellä korostuksella. Se sai Sannan hymyilemään.

  – Heh, niinpä tietenkin, olinpa tyhmä.

  Jää oli murrettu, olin kiinnittänyt Sannan huomion, ja hän oli hetkeksi unohtanut baaritiskillä notkuvat kaverinsa. Jatkoimme juttelua, ja sopivaan väliin kerroin myös oikean nimeni. Tulimme mielestäni hyvin juttuun, ja tein myös aikeeni varsin selväksi. Se ei jäänyt Sannalta huomaamatta. Jokin, jokin vain kertoi minulle, että en tulisi onnistumaan. Ehkä Sanna oli nähnyt riittävän paljon minunkaltaisia tuurilesboja, joilla ei ollut mielessä mikään muu kuin seksi.

  Keskustelumme pysyi yleisellä tasolla, enkä saanut lopulta Sannasta paljoakaan irti. En saanut tietää missä hän asui tai oliko hänellä vakituista kumppania. Toisin sanoen asioita, jotka minun tapauksessani olivat kaikkein tärkeimmät seikat. Ei sillä, että minua olisi jonkun vakituinen kumppani estänyt tekemästä yhtään mitään. Parempi jos ei tiennyt, ja jos oli riittävän vapaamielinen, niin voisi liittyä seuraan.

  ”Hei, haluisitko sä jatkaa juttelua jossain muualla?”, päätin viimein kysyä. Kello
  löi puolta yötä. Pilkku olisi vasta kahden tunnin päästä.

  ”Tietsä, sä oot tosi mukava ja nätti. Ja siis joo, voitas jatkaa juttelua, mut mä en halua mennä sitä pidemmälle, ja musta tuntuu, et sulla on jotain muuta mielessä…” Pettymys vihlaisi sisälläni, mutta yritin pitää pokerin niin hyvin kuin pystyin. Hymyilin ylläpitääkseni ylpeyttäni.

  ”Heh, no, kiitti ku oot suora, voiks mä kysyä miksi ei, ihan muuten vaan.”

  ”Mä oon yhden illan juttuni jutellut, se on paska fiilis, ku aamulla heräät yksin, vaikka menit jonkun kanssa nukkumaan.” ”Onpa tunteellista”, ajattelin itsekseni. Ensin muija heittää umpisarkastista läppää lavalla ja paljastuu sitten joksikin vitun romantikoksi. Oikeasti ihan vitun väsynyttä. En kuitenkaan sanonut mitään tästä ääneen.

  ”Okei, no kiitti juttuseurasta, mun täytyy tästä nyt kuitenkin mennä”, totesin tahattoman kylmästi.

  ”Hei en mä sillä, mä voin antaa sulle mun numeron. Nähdään joskus, jutellaan. Ihan oikeasti, eikä vaan luvata”, Sanna vastasi aistien reaktioni. Kaivoin kännykkäni ja sormeni hipoi näyttöä Sannan sanelun mukaan. Lopulta painoin tallenna, vaikka olisin aivan hyvin voinut painaa hylkää. Sannan numero painuisi suoraan muiden turhien tapausten ja aikaa hukkaavien ihmisten joukkoon. Yritin kuitenkin hoitaa homman loppuun kunnialla, vaikka tiesin, että edessä olisi yksinäinen matka kotiin ja vittuuntunut yritys helpottaa oloani käsipelillä. Orgasmi tulisi, mutta eipä sitten paljon muuta.

  ”Soitellaan”, Sanna sanoi, vaikka taisi tietää, että oli tuottanut minulle pettymyksen.

  ”Joo, miksei”, sanoin, hipaisin hänen olkapäätään ja purjehdin ulos baarista. Mulkaisin huomaamatta Sannan kavereita, joiden epäilin nussineen idolinsa kanssa enemmän kuin kerran. Silloin, kun yhden illan jutut eivät aiheuttaneet tuolle prinsessalle morkkista.

  ***

  Tiedättekö sen tunteen, kun huomaa inhoavansa uutta tuttavuutta ensi silmäyksellä? Sebastian aloitti työpaikassani pari vuotta sen jälkeen, kun minut oli vakinaistettu. Jokin tyypin olemuksessa otti päähän heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Minun ei tarvinnut edes kätellä koko tyyppiä, kun tiesin, ettei meistä tulisi koskaan ylimpiä ystäviä. Työ on kuitenkin työtä, joten välimme olivat ihan asialliset. Mikään ei kuitenkaan tuntunut yhtä kiusalliselta kuin joutua Sebastianin kanssa kaksin kahvihuoneeseen. Puheenaiheita oli yleensä nolla ja olo vaivaantunut.

  Tiedättekö sen tunteen, kun huomaa inhoavansa uutta tuttavuutta ensi silmäyksellä?

  Sormuksesta päätellen arvelin Sebastianin olevan naimisissa. Minun oli kyllä vaikea kuvitella, että kukaan viitsisi katsella hänen kaltaistaan juppia, mutta toisaalta olin itsekin naimisissa yhden sellaisen kanssa. Itsevarma ulkoa, sisältä tyhjä. Sebastian pukeutui hyvin, minusta tuntui, että hän kävi Stockalla vain silloin, kun siellä ei ollut alennusmyyntejä, jotta kukaan ei vain erehtyisi luulemaan, että hän olisi ostanut jotain halpaa. Tukka oli aina suittu öljyllä taakse, äärimmäisen huolellisesti mutta jonkinlaista huolettomuutta tavoitellen.

  Työskentelimme molemmat mainosfirmassa, mutta eri osastoilla, minkä vuoksi olimme harvoin tekemisissä toistemme kanssa. Minä keskityin enemmän myyntipuoleen, kun taas Sebastian ideoi ja suunnitteli mainoksia osana suurempaa tiimiä. Kaikki tekivät toki kaikkea firmassa, sillä kaikkien ideoita tarvittiin, kun mainoksia lähdettiin tekemään: tehtäisiinkö viidentoista sekunnin spotti telkkariin, bannereita nettiin, katumainontaa vai ostettaisiin kertaheitolla koko Hesarin etusivu.

  Yritykset olivat usein äärimmäisen tarkkoja omasta julkisuuskuvastaan, joten kaikkein hurjimmat ideat kohtasivat usein vastustusta. Riskejä ei haluttu ottaa eikä ketään ärsyttää, tärkeintä, että jonkinlainen status quo säilyisi. Tiesin, että tuotteiden lisäksi ihmisille piti myydä mielikuvia, puolittaisia totuuksia. Viikonloppuseikkailuni olivat kuitenkin avanneet minulle toisenlaisen, hieman nukkavierumman maailman. Farkkumainosten lesbomallit oli enemmän tai vähemmän tehty miehiä varten.

  Viikonlopusta puheen ollen, en ollut kahteen viikkoon onnistunut iskemään itselleni hoitoa. Sanna oli ollut kaikista yrityksistä lupaavin, mutta jäänyt sitten lopulta pelkäksi lupaukseksi, joka oli haihtunut ilmaan siinä samassa, kun olin astunut baarista pihalle. Jokainen päivä minua panetti. Olisin voinut purkaa paineeni Anttiin, mutta hän kyllästytti minua. En halunnut, että pilluni täyttyi spermalla ennen kuin olin itse saanut kunnon orkun, mieluummin kaksi.

  Lanteitani kuumotti, omat sormet helpottivat, mutta yleensä vain hetkeksi. Orgasmi oli helppo saavuttaa, mutta ei se toisen ihmisen kosketusta korvannut, ei lähimainkaan.

  Oli perjantai, ja minulla oli suunnitelmia viikonlopuksi. Tänä iltana ei tulisi pakkeja. Rima vittuun ja kieli vittuun. Okei, en minä nyt niin epätoivoinen ollut, mutta aika lähellä. Oli vapunaatto, työpaikka tyhjenisi viimeistään kello kaksi. Minäkin olisin voinut lähteä, mutta ajattelin kirjoitella muutaman tarjouksen valmiiksi. Eivätpähän sitten häiritsisi viikonlopun viettoa. Halusin pitää työstäni kiinni kynsin hampain, vaikken ollutkaan kovin kunnianhimoinen. Antin palkka olisi riittänyt elättämään meidät molemmat, mutta halusin siitä huolimatta tehdä töitä. Sitä paitsi, jos tämä meno jatkuisi, joutuisin kohta tyytymään maksullisiin.

  Ihmiset olivat valuneet viikonlopun viettoon, minä tuijotin väräjävää näyttöä. Olin laittanut huoneeni oven kiinni, sammuttanut valot ja kääntänyt ikkunallisen oven kaihtimet kiinni. Olin käynyt puoli tuntia sitten hakemassa iltapäiväkahvit, sipsutellut sukkasillani läpi käytävän. Ketään ei ollut näkynyt tai kuulunut. Olin juonut automaatticappucinostani puolet, loppu oli kylmennyt kahvimukin pohjalle juomakelvottomaksi luruksi. Vielä muutama lause, ja saisin viimeisen tarjouksen lähtemään. Eihän sitä kukaan lukisi ennen maanantaita, mutta se ei ollut minun ongelmani.

  Olin aikeissa lähteä viemään kahvinloppuja keittiöön, kun käytävän ovi avattiin. Säikähdin. Kuulin korkokenkien kopinaa. En määrätietoisia askelia, vaan enemmänkin varovaisen tunnustelevia. Välillä askeleet pysähtyivät, aivan kuin joku olisi pysähtynyt katselemaan jotain, tarkastamaan. Kopina käytävällä lähestyi hiljaa oveani – etsikö joku minua? Käytäväkulkija ei kuitenkaan ollut kiinnostunut minun ovestani, vaan kopina jatkui eteenpäin kohti suunnitteluosastoa.

  Hyppäsin tuolistani ja hipsin ovelle. Raotin kaihtimia ja tirkistin oven kulmasta käytävää eteenpäin. Se oli Maija. Myyntipuolen päällikkö, minun pomoni. Tyylikäs nainen, kaksi lasta ja iso talo hienostoalueella. Mies oli entinen diplomaatti tai jotain. Vitun rikas joka tapauksessa. Hän oli varmaan unohtanut jotain, mutta miksi hän oikein käveli käytävää eteenpäin, hänen toimistonsahan sijaitsi vastapäätä omaani. Kohta en enää nähnyt Maijaa, sillä hän pujahti yhteen käytävän huoneista.

  Tämä oli jo liian kiinnostavaa, että olisin jättänyt asian sikseen. Laskin kämmenen varovaisesti toimistoni oven kahvalle ja painoin sen alas. Irvistin pienen pienelle naksaukselle, jonka ovi päästi avautuessaan. Saranat vinkaisivat, mutta tuskin kuultavasti. Kävelin varovasti kohti käytävää ja mietin sopivaa repliikkiä selitykseksi, jos Maija tulisikin takaisin käytävälle. ”Ai moi, tää on vähän noloo, mut mun oli pakko tehdä pari tarjousta vielä”, ajattelin. Se oli ehkä totuudenmukaisinta, mitä olin kellekään viime aikoina sanonut.

  Arvioin, mihin huoneeseen Maija oli mennyt. Osassa ovia oli kaihtimet alhaalla, osassa ei. Kuulostelin, jostain kuului selvää puhetta, naurua. Lopulta paikansin oven, sen nimikyltissä luki suurin ystävällisin kirjaimin: Sebastian Salo. Ovi oli kiinni, kaihtimet alhaalla, mutta raollaan. Saatoin siis nähdä sisälle, ja jos painauduin aivan oven lähelle, saatoin myös kuulla jotain. Tirkistin varovasti sisälle.

  Myöhemmin ajattelin, että olin ehkä hieman yllättynyt, mutta se tunne peittyi hyvin nopeasti sisällä kuohahtaneeseen kiimaan. Maija ja Sebastian olivat molemmat minuun nähden sivuttain. Maija istui keimailevasti jykevän toimistopöydän reunalla ja näytti pudottelevan lauseita hitaasti, kiihottavasti, kiusaavasti. Korkokengän peittämä jalka oli ojentunut hieromaan Sebastianin suorien housujen lahjetta. Hieman ylempänä pullotti jo lupaavasti. Sebastianin hymy oli itsetietoinen, vaikka ajatuksissa oli varmasti repiä vaatteet edessä olevan naisen päältä ja maata hänet rajusti pöydän päällä. Kaikki viittasi siihen, etteivät nämä kaksi olleet ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

  Maijan puhe kantautui oven läpi vain hiljaisena muminana. Saatoin vain kuvitella, mitä hän oikeasti sanoi. ”Millä tavalla ajattelit mut ottaa?” ”Haluatko mua?” Tai ehkäpä heillä oli jokin roolileikki meneillään, johtajan ja sihteerin välinen yllättävä kohtaaminen. Hällä väliä, minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa tirkistelyäni, tämä oli liian hyvää ollakseen totta.

  Hitaasti Maija laski kätensä edessä olevan miehen tykyttävälle etumukselle. Hoikat sormet silittivät sykkivää elintä ohuen kankaan läpi. Sebastian värähteli, nuolaisi huuliaan, yritti pitää itsensä kurissa. Määrätietoisesti Maija jatkoi hyväilyään, mutta oli selvästi kieltänyt miestä tekemästä vielä mitään. Tämä nainen tiesi, miten mies saatiin makuuhuoneessa sekaisin, kuinka eläimellinen puoli houkuteltiin esiin: pienin elein kiusaten ja vihjaten. Pikkuhiljaa enemmän antaen, kunnes mies ei enää kestäisi, vaan antaisi vieteilleen vallan. Mietin, kuinka näin taitava nainen saattoi pettää miestään. Oliko Maijan mies kenties impotentti, alkoholisti tai täydellinen tossu. Jälkimmäisen kohdalla ajattelin Anttia, ja tunsin pienen säälin vihlauksen.

  Hällä väliä, minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa tirkistelyäni, tämä oli liian hyvää ollakseen totta.

  Sebastianin kynnys oli matala. Jäntevät kädet tarttuivat Maijaa olkapäistä ja käänsivät hänet ympäri puolimakuulle pöytää vasten. Selvästi kärsimättömänä Sebastian painoi etumuksensa Maijan pehmeitä pakaroita vasten. Musta puolipitkä hame oli välissä, mutta kovan elimen syke tuntui varmasti kankaankin lävitse. Ehkä hameen alla oli pikkuhousut, ehkä ei. Tilanteen irstaus kiihotti minua.

  Maija pyöritti itseään miestä vasten, jatkoi kiusaamista, pudotteli kiimaisia lauseita. Sebastianin kädet kurottelivat puolittain makaavan Maijan rintoja, kouri pehmeää lihaa. Etulyöntiasema, valta oli Maijalla. Hellästi takamuksella tuupaten hän työnsi Sebastiania taaksepäin toimiston seinää vasten ja kierähti sen jälkeen itsekin ympäri. Katse Sebastianin silmiin naulittuna hän vajosi polvilleen ja tarttui housuista kiinni. Nappi aukesi näppärästi ja vetoketju melkein itsestään. Maijan viileä itsekontrolli murtui hetkeksi, kun hän malttamattomana tempoi Sebastianin housut alas. Alushousut seurasivat nopeasti perässä, ja pian varsin mallikkaan kokoinen penis sojotti Maijan kasvojen tasalla

  Tottunein sormin myyntipäällikkö tarttui Sebastianin kyrpään ja ihaili sitä hetkisen. Kyrvän omistaja sen sijaan seurasi tarkkaavaisesti eteensä polvistuneen naisen liikkeitä. Sebastian oli huippuunsa viritetty, nyt hänet täytyi enää saada soimaan. Maija painoi hellästi elimen miehen vatsaa vasten, kiiman tahrima kulli sotki kalliin kauluspaidan. Kiusoitellen hän vei suunsa alas, kohti raskaana roikkuvia kiveksiä. Kiusoitellen Maija lipaisi niitä, ensin hellästi sitten voimakkaammin. Kulkuset helähtivät lupaavasti.

  Maija nuoli, imi, helli edessään roikkuvia säkkejä. Toinen käsi hieroi kädessä sykkivä elintä, peukalo hieroi terskan alapintaa. Mietin, missä tämä nainen oli oppinsa saanut, sillä näky oli kuin pornoleffasta ikään. Hetken aikaa nainen oli keskittynyt pelkästään kyrvän imemiseen. Sebastian sen sijaan ei kyennyt olemaan hiljaa, vaan huokaili, jopa murahteli tyytyväisenä. Lopulta penis upposi Maijan kuumaan suuhun, ja Sebastian hyppäsi mielessään seitsemänteen taivaaseen. Maijan ote oli varma, selvä merkki siitä, että tätä kyrpää oli pidelty tässä kädessä useamminkin. Käsi piti kiinni varresta ja suu liikkui määrätietoisesti edestakaisin. Sitten Maija päästi irti kullista, jotta voisi tarttua molemmin käsin edessään huokailevan miehen pakaroista. Muna jatkoi liikettään naisen suussa, mutta tällä kertaa liike tuli Sebastianin lantiosta. Varovasti hän nussi Maijaa suuhun, joka otti sitä sisään ilmeenkään värähtämättä, vähääkään kakomatta.

  Välillä Maija hengähti, muna pullahti ulos suusta, etsiytyen sinne kuitenkin pian takaisin. Ilmeestä päätellen Sebastian nautti tästä alistavasta liikkeestä täysin siemauksin, olisi varmasti lauennutkin, jos Maija olisi sen sallinut. Myyntipäälliköllä oli kuitenkin toisenlaiset suunnitelmat, sillä päättäväisesti, mutta hellästi hän pysäytti suuhoidon. Maija tempaisi hameen päältään ja hypähti istumaan takana olevalle pöydälle. Pikkuhousuja ei ollut. Kutsuvasti avautuvien reisien edessä ei tarvinnut kahdesti käskeä, tämä orhi oli valmiina astumaan.

  Sebastian painoi kyrpänsä Maijan pillulle, kiusoitteli hetken, mutta lämpimän kolon houkutus oli aivan liian suuri. Varovaisesti mutta päättäväisesti sinipunaiseksi käynyt elin painui myyntipäällikön sisään. Paljaana, ilman kumia, ilman suojausta. Kuvittelin haistavani toimistossa tihkuvan kiiman, sillä pian Sebastian souti Maijan sisällä juurta myöden. Miehen kädet tarttuivat naista takaa, vetäen kiimaista kehoa tiiviimmin vasten omaansa, nussien, nussien kovempaa. Jos pari yllätettäisiin nyt, ei touhusta jäisi paljonkaan epäselvyyttä. Ei sillä, että vakoilemani pari olisi siitä hirveästi välittänyt. Sitten Sebastian kuiskasi jotain, joka sai Maijan pysäyttämään raivokkaan naimisen.

  Kutsuvasti avautuvien reisien edessä ei tarvinnut kahdesti käskeä, tämä orhi oli valmiina astumaan.

  Sebastian vetäytyi irti Maijasta, ja Maija hypähti alas tuolilta. Miehen käsi vispasi kovalla kyrvällä, aivan kuin olisi olemassa jokin pelko, että seisokki lerpahtaisi. Sokeakin olisi nähnyt, ettei tuollainen kiima hevillä talttuisi. Myyntipäällikkö potkaisi korkokengät jalastaan ja siirtyi kontilleen Sebastianin tukevaan työtuoliin. Kiimaisesti Maija katsahti taakseen ja heilutti peppuaan kutsuvasti. Sebastian asettui taakse, polkaisi sivussa olevaa vipua, joka tiputti nussittavan perseen juuri sopivalle korkeudelle. Maija päästi pienen kiljauksen, joka sammui saman tien, kun Sebastian survaisi itsensä takaisin hänen sisäänsä. Luoja, kuinka minuakin panetti.

  En laskenut katsettani hetkeksikään, vaan jatkoin rytmikkään nussimisen tiirailua. Tämä oli pakko nähdä loppuun asti. Se tuskin oli kaukana, sillä Sebastian ei näyttänyt vähääkään siltä, että olisi pidätellyt hetkeäkään. Pelkäsin, että tuoli romahtaisi ja koko homma kuivuisi siihen, mutta mitä vielä. Kyrpä upposi pehmeään lihaan yhä uudelleen ja uudelleen, lantio läiskähti pakaroita vasten, ote lantiolta tiukkeni. Sormukset kiiltelivät kummankin sormessa, mutta niiden sisältämä lupaus oli pelkkää rihkamaa, kissankultaa vailla arvoa. Sebastianin sormi hieroi uskaliaasti edessä ulisevan naisen peppureikää, mutta ei uskaltautunut sen pidemmälle. Ehkä sen vuoro olisi joskus myöhemmin. Liike jatkui, kunnes Sebastianin liike muuttui nykiväksi, suusta pääsi jopa oven läpi kuuluva karjahdus. Kyrpä alkoi syöstä kuumaa spermaa Maijan sisuksiin. Maija suorastaan nautti siitä, kun hänet täytettiin, ties kuinka monetta kertaa. Äärimmilleen täytetty pillu ei pystynyt pitämään valkeaa nestettä sisällään, vaan lopulta Sebastianin sperma valui häpyhuulia pitkin työtuolille pitkinä noroina.

  Näytös oli ohitse, oli aika lähteä. Sydämeni hakkasi ja kehoani kuumotti. Pujahdin takaisin työhuoneeseeni, ja ehkä hieman ylilyöden asetuin selin seinää vasten. Kaihtimia raotin sen verran, että näkisin Maijan ja Sebastianin poistuvan. He eivät lähteneet yhdessä, vaan ensin poistui Sebastian. Ehkä hän oli vielä työntänyt liukkaan kyrpänsä Maijan suuhun putsattavaksi, hymyillyt ja lähtenyt kohti kotia. Maijalla kesti pidempään, meikkiä piti korjata, hiukset asetella suorempaan ja vaatteet oikoa turhista rypyistä. Lopulta olin yksin toimistolla. Seisoin paikoillani varmaan viisitoista minuuttia, sillä pelkäsin jommankumman tulevan takaisin. Se vasta olisikin ollut kiusallista.

  Ajatukset risteilivät päässäni edestakaisin, kun puin ulkovaatteita ylleni. Sisällä sykkivä kiihotus etsi purkautumistietä. Minulle kelpaisi kuka tahansa, vaikka Antti. Suoriessani kohti bussipysäkkiä sain kännykkääni viestin: ”Hei kulta, tuutko jo kohta kotiin, yks juttu ois…”. Tavallisesti olisin varmasti huolestunut, mutta nyt tunteeni löivät sen verran yli, etten pystynyt keskittymään. Pikkuhousuni tuntuivat läpimäriltä. Päätinkin yllättää Antin ja tekstasin takaisin: ”Mullakin ois yks juttu: haluan nussia sua”. Tähän Antti ei vastannut, mutta en ollut sitä odottanutkaan. Sen sijaan järsin kynsiäni, kun bussi eteni eteenpäin tuskastuttavan hitaasti. Tuntui, että koko bussi oli täynnä typeryksiä, joiden piti jäädä jokaikisellä välipysäkillä, mikä hidasti matkantekoani usealla minuutilla.

  Lopulta pääsin kotiin. Käteni tärisivät, avain ei meinannut sopia avaimenreikään, hermostutti. Ovesta selviydyttyäni ryntäsin sisään. Antti näytti yllättyneeltä, yritti ehkä sanoa jotain, mutta en antanut siihen mahdollisuutta. Kiima sisälläni oli täysin ylitsevuotava. Työnsin mieheni makuuhuoneeseen, jossa revin vaatteet hänen päältään. Heti perään lähtivät omat vaatteeni. Sen jälkeen en juuri muista mitään. Ehdin saada kolmasti ennen kuin Antti vaikeroiden purkautui sisääni.

  Makasin Antin päällä, hitaasti pehmenevä kulli sisässäni. Puuskutin, hiki valui pieninä karpaloina otsaltani mieheni paljaalle rinnalle. Koko kehoni hehkui valtoimeksi päästettyä ja siten tyydytettyä kiimaa. Hypähdin mieheni päältä pois ja estin kämmenellä spermaa valumasta lattialle. Pujahdin nopeasti suihkuun, avasin suihkun ja aloin pestä itseäni. Suihkukaivon viereen litsahtanut mälli valahti viemäriin. Anttia ei kuulunut eikä näkynyt. Suihkun jälkeen kuivasin itseni ja aloin kammata hiuksiani suoraksi. Antti tupsahti ovelle.

  – Niin, mistä sä halusitkaan puhua, kysyin huolettomasti. Antti ei vastannut heti, vilkaisi vain ja painui saman tien suihkuun. Epämääräistä hiljaisuutta jatkui vielä suihkunkin jälkeen. Oliko Antti ruvennut murjottamaan? Eikö jokaisen miehen unelma ollutkaan estoton, kiimainen nainen?
  – Otatsä kahvia tai jotain? Antti kysyi lopulta.
  – Ai tähän aikaan, eihän me koskaan juoda illalla kahvia, ihmettelin.
  – No ei sit, mä vaan, siis, no niin, parempi varmaan, et mä en täs selittele vaan kerron heti.
  – Niin? kysyin ja tunsin epämiellyttävän kuohahduksen sisälläni.
  – Mul on toinen nainen, ollut jo jonkin aikaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *