Saksan lehtorini rouva Ostling

  Odotin ylimmän kerroksen harrasteluokan ovella. Suuri, valkotauluinen kello raksahteli puoli kuutta. Valjujen ameebamaisten tahrojen täplittämässä käytävässä kaikui kalseasti, oli viileää. Joku oli unohtanut naulakkoon takkinsa ja seinän vieressä lojui ruttuinen tölkki, josta oli lirahtanut ulos tilkka. Se oli kuivahtanut tahmeaksi läntiksi.

  Ostling kopsutti ovelle korkeissa punaisissa koroissa ja vilautti lukulaitteelle kulkukorttia. Sähkölukko surahti, ja puikkasin Ostlingin ohjaavan nyökkäyksen tahdittamana sisään.
  «No?» Ostling kysyi asettuen istumaan opettajan pöydän taakse ja käskien minut seisomaan pöydän eteen. Ostling ryhdisti selkäänsä, leuka nousi arvokkaasti pystyyn. Painoin katsettani alas. Vatsassani nuljahteli häpeästä, ujoudesta ja seurausten pelosta kutoutunut möykky.
  «Onko puolustuksella puheenvuoroa?» Ostling tiukkasi.
  «Ei», mutisin sameasti.
  «Ei mitään?» Ostling uteli huvittuneesti. Näin silmäkulmastani vinoutuneen, Ostlingille ominaisen ivaa kätkevän hymyn.
  Pudistin päätäni ja Ostling nousi. Askeleet kiersivät taakseni. Vakaa, pehmeästi kulkeva hengitys huuhtoi niskaani. Se osui niskani harjanteeseen ja levisi lämpimänä vireenä korville.
  «Miksi juuri Anna? Oletko ihastunut?»
  Liikautin hämmentyneenä jalkaani ja pidätin hengitystäni.
  «En.»
  «Miksi Anna?» Opettaja toisti kysymyksensä.
  «En tiedä», mutisin hiljaa.
  Nainen kiersi takaisin eteeni, nosti sormillaan leukaani ja riisui paksusankaiset lasinsa laskien ne pöydälle. Katsoin arkaillen kivenkovia harmaita silmiä, joissa häivähti vihreä. Silmät olivat voimakkaasti rajatut, huulissa hehkui täyteläinen puna ja runsaat rinnat nostivat valkoista syvälle hameeseen pujotettua paitaa, jonka kankaaseen piirtyivät mustien rintaliivien rajat.
  «Miksi Anna enkä minä? Enkö ole riittävän seksikäs, liian vanha?»
  «Ette», ähkäisin.
  Ostling naurahti kuivasti. «En ole riittävän seksikäs vai en ole liian vanha?»
  En vastannut. Kroppaani hulvahti kiusaantuneisuus, joka keräsi mukaansa kiimaa. Tiedostin häiritsevän selväjärkisesti Ostlingin lähestyvät huulet ja sormet, jotka olivat kiertyneet haralleen puoliksi kaulalleni.
  «Vastaa!» Ostling pyysi kireästi kouristaen kevyesti sormiaan poskilihaani. Hänen huulensa olivat raollaan, sirossa nenässä näkyi hengityksen rytmi. Kapeilla, melkein luisevilla poskilla kulkivat keski-iän alun hienostuneet uurteet. Vaaleat, tiheät hiukset olivat kerroksittain leikattu.
  «Ette ole liian vanha», henkäisin samalla kun kaluni ponnahti farkkujani vasten.

  Ostling vetäytyi muutaman askeleen, työnsi hoikat sormensa korkeavyötäröisen mustan hameensa napeille ja avasi ne hitaasti yhden kerrallaan. Levinneestä halkiosta pilkahti sensuellisti kirjottujen tummien pikkuhousujen hienosyinen pinta ja pitsi. Sitten Ostling repäisi paitansa auki. Se jäi roikumaan puoliksi mustien rintaliivien ylle. Raskaat rinnat nojasivat liiveihin kauniisti pullistuen.
  «Tiedätkö millainen on aikuisen naisen pillu?» Ostling kysyi tyynesti työntäen samalla sormensa hameensa reunuksen alle ja tiputtaen sen alas. Hameen alta paljastuivat yläreunastaan pitsiset stay upit. Nielaisin. Ostling näytti huoralta. Punaiset, kiiltävät korot, stay-upit ja huoliteltu alusvaatetus olivat kuin luksusescorteja välittävän palvelun mainoskuvastosta.

  Pudistin päätäni Ostlingin kysymykselle. Hän käänsi selkänsä ja asteli luokan perälle kolmen istuttavan kangassohvan eteen. Askeleet osuivat terävästi lattiaan suorassa jonossa, jalat hakeutuivat vartalon alle ja kolmiomainen, vyötäröstä jyrkästi leviävä pylly keinahteli puolelta toiselle highcut-mallisten pikkuhousujen alla. Ostling valutti paidan lattialle ja näpräsi rintaliivit auki. Ne putosivat paidan päälle.
  «Tule katsomaan», Ostling kehotti ja kääntyi. Henkäisin tukahtuneesti, kun näin pitkät, kapeat ja tummat nännit, jotka törröttivät kuin poimittavaksi tarjottuina pitkänmallisten, hiukan periksi antaneiden mutta edelleen lihaisten rintojen päissä. Nänninpihat olivat tummat ja tarkkarajaiset ja jalkovälissä törrötti jyrkästi nouseva harju, jonka keskellä erottui pitkulainen notkelma ja kostea läntti. Astuin muutaman askeleen lähemmäs, Ostling tuli vastaan. Hän tarttui farkkujeni vyötäröön ja nosti. Sitten hän nojautui puoleeni. Huulemme osuivat kevyesti yhteen, mutta Ostling ei tehnyt elettäkään suudellakseen. Seisoin liikkumatta ja odotin. Ostling avasi vyöni ja nappini ja kyykistyi. Hän veti farkkuni alas, kannatteli kalsareideni läpi kevyesti kiveksiäni ja nousi takaisin pystyyn. Sitten hän suuteli, ensin kevyesti, sen jälkeen voimakkaammin tarttuen huulillaan vuoroin kumpaankin huuleeni, näykäten niitä hampaillaan ja työntäen lopuksi kielensä suuhuni. Pyöritin omaa kieltäni Ostlingin kieltä vasten. Tuntui kostealta ja täydeltä. Jokainen kielen kaarros resonoi sisälläni, sykähteli kuin jättimäisen rummun kalvo, notkeasti ja kumeasti. Puristi. Kaluni pingottui. Nautinto kiersi ja kouristi. Sauvani oli purkautumaisillaan, ja sen päästä herahti muutama tippa.

  Ostling avasi paitani, repäisi sen lattialle ja suuteli vartaloani alaspäin pitkin vatsan ohutta karvaa välillä kyljillä poiketen. Rintojen nuput hypähtelivät ihollani, ne olivat kovat ja ryppyiset. Ostling valutti alas kalsarini ja astuin niistä ulos. Hän tarttui kaluuni ja taivutti sen ylös vatsaani vasten. Pelkäsin että pingottunut kalu räsähtää rikki kuin ohut, haurastunut lasi, mutta pelko hälveni Ostlingin työntäessä kielensä kivesteni väliin. Hän aurasi sillä ylös terskan päähän saakka tanakasti painaen erottaen kivekset toisistaan. Kieli työntyi epäröimättä kiimatippojen kostuttamaan soikeaan vakooni ja pyörähti. Nytkähdin, purkautumista enteilevä vavistus ryntäsi haaroissani, mutta jäi puolitiehen lataamista jatkaen.

  Hengitin pidätellen, ahdistuneesti, vaikka mikään ei estänyt ilman kulkua. Ostling alkoi pyörittää sormeaan pepullani. Se tuntui likaiselta, kunnes nautinto peitti häpeän. Sormi työntyi puoli senttiä sisääni, kynsi raapi. Samalla Ostling nielaisi terskani. Hän puristi lujasti ja alkoi runkata kyrpäni purppuraista päätä sulkien sen tiiviisti huuliinsa. Nainen nytkytti kiivaasti. Alavatsassani kupli ja kuohui, kyrpäni päässä samanaikaisesti kutitti ja kihelmöi. Paine sisälläni sykki ja pumppasi, tahtoi ulos, mutta Ostling viivytti sitä taitavasti. Houkutti sen hyökkäämään, mutta ei antanut purkautua.

  Yhtäkkiä, varoittamatta, Ostling työnsi sormeaan syvemmälle ja nielaisi kyrpäni. Kostea lämpö levisi kaluni ympärille. Sormi pepussani alkoi liukua edestakaisin jokaisella työnnöllä syvemmälle upoten, ja laukesin tukahtuneesti ulahtaen. Paksu lastini ruiskusi Ostlingin suuhun, osa siitä valui huulille. Ostling nieli, kakomatta ja rauhallisesti. Lopuksi hän ohjasi punapäiseksi lakatulla sormellaan suuhunsa huulilleen valuneet tipat ja nuoli sormensa.

  «Laukku», Ostling pyysi osoittaen luokan etuosaan. Kävin noutamassa yksinkertaisin linjoin ommellun mustan nahkalaukun, jonka halkaisi kaksi punaista kaistaletta. Ostling kaivoi laukkua, veti esiin pienen metallisen anustapin ja ojensi sen käteeni. Tappi oli raskas ja sileä kuin aaltojen silittämä kivi. Sen ulompi pää oli muotoiltu puolipalloksi, johon oli upotettu tumma kivi. Ostling huomasi arvioivan katseeni.
  «Hematiittia. Edullista mutta viehättävää.»
  Nyökkäsin. Ostling nousi, asetti sohvan jatkoksi kaksi rahia ja riisui koruttomasti housunsa. Säpsähdin nähdessäni haaravälin. Suuret roikkuvat häpyhuulet olivat liimautuneet toisiinsa ryppyiseksi mytyksi. Ostling aurasi niiden väliä sormellaan, ja ne levisivät vaaleanpunaisiksi lehdyköiksi kuin perhosen siivet. Ostlingin pillu kiilsi märästä. Hän levitti sormellaan kiimaansa peppureiälleen ja tarttui käteeni.
  «Ensin pilluun.»
  Ostling nosti toisen jalkansa rahille. Haarojen tiheän, lyhyehksi ajetun mustan karvan alla nouseva harjanne ponnisti selvemmin esiin. Ostling venytti häpyhuuliaan kummankin käden sormillaan. Seisoin ostlingin takana ja vedin häntä vatsaani vasten. Työnsin tapin perhosen keskelle. Se liukui vastuksetta sisään. Vedin muutaman kerran edestakaisin, kunnes tappi oli yltäpäältä märkä Ostlingin tahmeasta kiimasta.
  «Pane se…» Ostlingin pyyntö keskeytyi, kun hän muutti asentoaan ja kävi rahille nelinkontin. «…perseeseen», Ostling käski. Nainen työnsi pyllyään ylös, nytkäytti jalkojaan enemmän levälleen ja painoi lantiotaan alas. Pyllynposket levisivät ja avasivat esteettömän näkymän. Säännöllinen, tiheiden ryppyjen ympäröimä reikä näytti kireältä, kuin sointivalmiilta soittimen kieleltä. Ostlingin rinnat roikkuivat raskaasti. Nännit hipoivat sohvaa ja rintojen yläosassa oli kevyt kurouma, jonka alla liha pullistui.
  «Kerralla», Ostling ähkäisi. «Ei tarvitse…» Ostling aloitti, ja huomasin pillun turpoavan. Nainen nytkähti tahtomattaan ja pillun vahvassa punassa sykki. «…varoa», Ostling sai sanotuksi lauseensa loppuun.

  Asetin tapin pyöristetyn pään reiälle. Painoin napakasti. Kireä liha pisti vastaan, mutta tappi nytkähti sisään ensin puoli senttiä, sitten sentin ja alkoi lopulta liukua syvemmälle. Ostling työnsi puuskahdellen vastaan. Liha ympäröi tiiviisti metallin. Sysäsin viimeiset sentit rajusti sisään ja vedin sauvan samantien takaisin ulos. Ostling kiljahti, ja syöksin sauvan uudestaan täytettä haluavaan pyllyyn. Naisen lantio keinahteli, työnsi välillä vastaan ja antoi välillä periksi kivun ja nautinnon aaltoja myötäillen. Kun runkkaamien muuttui kevyemmäksi, Ostling alkoi puristaa. Kummatkin reiät sykkivät. Pillun tahmea mehu valui alemmas peräaukolle ja tahrasi karhean, tikkuisen karvoituksen.
  «Pane», Ostling pyysi.
  Lehtorini pillu oli kuin sulaa voita. Sauvani upposi litisevään, mehevään reikään kuin itsestään. Lihan puristus oli kevyt ja hipova, melkein kutittava. Työnsin muutaman kerran pohjaan. Kivekseni läimähtivät Ostlingin haaroihin. Sitten vetäydyin ja työntelin pillun suulla vain terskan mitan sisään työntäen. Joka kerta kun terskani nuljahti sisään, haaroissani kiersi. Päätin laueta Ostlingin nautinnosta välittämättä. Aloin panna rytmikkäästi. Välillä työnsin pohjaan ahnaasti rynnäten ja välillä soudin pienin nykäyksin pillun suulla. Laukesin odottamatta, kevyen kosketuksen keräämä lastini ryntäsi hallitsemattomasti. Rojahdin pillun perälle ja tartuin Ostlingin hiuksiin. Kiskoin niitä kouristaen, kurotin Ostlingin selän päälle ja puristelin rajusti toisella kädelläni roikkuvaa rintaa, jonka liha hyllyi sormissani. Nainen allani huojui. Hänen vartalonsa eli ja hänen lihansa eli. Olimme yhtä, kiiman märän tahrimia eläimiä. Ostling odotti vielä hetken, vetäytyi ja pyörähti selälleen sohvalle. Hän tarttui puhelimeensa.
  «Soitan Kalliolle», Ostling mutisi. Siemennesteeni valui ulos Ostlingin turvonneesta pillusta ja valui pitkin reisiä.
  «Miksi?» Kysyin.
  «Koska mä en saanut», Ostling vastasi kulmiaan kurtistaen. «Kallio opettaa.»

  Comments

  1. cibs says

   Aivan käsittämättömän sulavaa ja mitä todennäkösimmin parasta lukemaani seksitarinatekstiä.
   En edes ehtinyt vielä tarkistaa, onko sulla muitakin tarinoita kirjotettuna, mutta toivo elää…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *