Naapurimökin teiniä

  Tyyni heinäkuinen ilta laskeutui järvelle. Kaikkialla oli hiljaista. Olin ollut jo vuorokauden yksinäni omissa ajatuksissani. Viimeisen tunnin olin pohtinut jaksaisinko kävellä sisään hakemaan itselleni oluen vai en. Olin päässyt pohdinnassani vasta siihen ottaisinko sisältä mukaani yhden pintin vai kaksi pientä tölkkiä. Ehkäpä kaksi pientä kuitenkin.

  Hiljainen vinkuva ääni toistui yhä uudelleen tasaisesti voimistuen. Nostin katseeni rantatuolista järvelle. Vaaleansininen vene keinahteli soutajan vetojen tahdissa rantaamme kohti. Tiesin veneen loppumatkasta kaartavan laakean karin kohdalta tiukasti vasempaan pieneen venevalkamaan, joka oli aivan tonttimme rajalla. Veneen soutaja oli JF. Näin vaimoni kanssa kutsuimme Fagerlundien isää peruina siltä ajalta kun tiesimme perheestä vain veneeseen maalatut nimikirjaimet. Kukapa muukaan olisi venettä soutanut, sillä JF oli perheensä ainoa mies. Mies, vaimo ja kaksi tytärtä. Vaimossa ei ollut hyvällä taidollakaan mitään kuvailtavaa, niin keskinkertaisuudessaan tavanomainen hän oli. Samaahan ei voinut sanoa perheen kahdesta teini-ikäisestä tyttärestä. Heissä ei ollut mitään tavanomaista. He näyttivät minusta maailmankaikkeuden kauneimmilta juuri kukkaan puhjenneilta naisilta. Muutamana viime vuotena tytöt, joilla oli ehkä pari vuotta ikäeroa, olivat muuttuneet lapsista seksiä säteileviksi teinikissoiksi. Tänäkin kesänä olin keksinyt kaikenlaista asiaa Fagerlundien saareen päästäkseni näkemään samalla noita kahta tyttöstä, jotka näyttivät rennoissa mökkilookeissaan olevan täysin tietämättömiä haluttavuudestaan.

  Vanhempien perässä rannalle hyppäsi tytöistä nuorempi, Nea. Kuten pikkusiskon sopii, oli hän tytöistä lyhyempi, mutta muodoiltaan paremmin kehittynyt kuin isosiskonsa. Joka kesän alussa minusta tuntui, että Nean rinnat olivat kasvaneet valtavasti talven aikana. Ajattelin sen olevan luonnollista alkuun, mutta nyt ne alkoivat olla niin näyttävät että häiritsivät keskustelua. Hieman angstisen oloinen Nea ei yleensä paljoa vanhempiensa seurassa puhunut. JF selitti pitkän ajan minulle jostain ongelmasta saunansa hormin kanssa. Itse keskityin ajattelemaan käyttikö Nea jotain erityisen nostavia rintaliivejä vai voisivatko tuon kokoiset rinnat olla nuorella teinitytöllä luonnostaan noin ylhäällä. Pitäisi pyytää näyttämään, ajattelin.

  Havahduin Nean rintojen parista JF:n jatkaessa narisevalla äänellään: ”Julia ei sitten halunnut lähteä meidän mukaan, joten hän jäi nyt sitten saareen. Hänellä pitäisi olla ruokaa ja kaikkea riittämiin, mutta jätettiin sille vielä sun numero jos tulee joku hätä.

  ”Ah, joo”, vastasin hämmentyneenä. ”Joo se vois olla hyvä. Soittaa vaan jos tulee joku hätä. Koska tuutte takasin?”
  ”Kaksi yötä ollaan vähintään”
  Minä ja Julia molemmat yksin naapurimökeillämme. Kaksi yötä. Yritin peitellä innostustani. Se oli vaikeaa.

  Jo parin tunnin päästä saunaa lämmittäessäni tekstari piippasi puhelimeeni: ”Mun tarviis päästä tänään vielä kylille kauppaan ennen kasia. Ehditkö heittää? -Julia”

  Salamana vastasin myöntävästi ja lupasin tulla hakemaan saman tien omalla veneelläni, jotta ehtisimme ajoissa. Saisin viettää ainakin kauppareissun tuon vaalean enkelin kanssa. Olin juuri ehtinyt runkata Pikkusisko-Nean kesäsille Facebook-kuville, mutta ajatus Juliasta nosti haluni jälleen pintaan.

  Kiinnitin veneeni Fagerlundien laituriin. Juuri hypätessäni laiturille ylhäältä komean hirsihuvilan luota laskeutui hän. Juliassa kaikki oli täydellistä. Hieman keskivertoteiniä pidemmän vartalon todella hoikat mittasuhteet hellivät aikuisen miehen silmää. Raajat olivat pitkät ja hyvin kapeat. Kaunis ja heleä iho oli saanut lomalla tasaisen tumman rusketuksen, jota vielä todella platinanvaaleiksi blondatut pitkät suoristetut hiukset korostivat. Fanitin Juliassa myös hyvin kapeaa lantiota ja mielestäni tajuttoman söpöjä ja tyttömäisiä pieniä terhakoita rintoja. Vaikka vartalonsa puolesta Julia oli uskomattoman seksikäs pikku pimu, hänen kasvonsa eivät olleet niinkään seksikkäät vaan enemmän viattomalla tavalla kauniit suurisilmäiset suomenruotsalaisen lukioprinsessan kasvot.

  Tunsin ihanaa painetta rinnassani katsellessani lähestyvää Juliaa. Julia oli tänään meikannut erityisen taitavasti ja paljon vain lähteäkseen kyläkauppaan.
  Pikkuiset revityt farkkushortsit korostivat kivasti pitkiä ruskeita jalkoja. Valkoinen tiukka tuubitoppi näytti teinimäisen rennolta mutta paljasti viimeistä kaarretta myöten jokaiselle halukkaalle miehelle Julian pienipiirteiset muodot.

  Vaihdoimme pari sanaa ja Julia hyppäsi veneen etuosaan. Matkalla emme moottori äänen yli juuri puhuneet. Katselin Julian kauniisti kaareutuvaa selkää. Pikkutoppi ei ollut pituudellakaan pilattu, vaan jätti hyvän palan kaunista sileää alaselän ihoa näkyviin.

  Rannassa kiinnitimme veneen ja hyppäsimme autooni. Jo pelkkä ajelulle pääseminen kauniin teinin kanssa kiihotti todella ja leikin ajatuksella Juliasta tyttöystävänäni. Se olisi todellakin sopinut minulle. Mennä nyt vaikka firman juhliin Julia avecina. Mikä ettei.

  ”Onks sun porukat kans teidän mökillä?” Julia aloitti keskustelun
  ”Ei ne oo tulossa pariin viikkoon”, vastasin
  ”Et vaan sä ja Sari, vai?”
  ”Sari joutu lähtee yhteen työjuttuun, se tulee vasta parin päivän päästä. Ihan yksin oon” hymyilin
  ”Cool. Mä tykkään kans välillä olla yksin möksällä, ei oo koko aikaa porukat kyylää mitä tekee” Julia hymyili selvästi vaputuneemmin.
  ”Mitä muuten sun pitää hakee kaupasta, riittääkö toi ABC vai mennäänkö kirkolle asti?” kysyin
  ”En kerro vielä. ABC riittää”, vastasi Julia hieman arvoituksellisesti
  ”Ai et vielä kerro” ihmettelin
  ”En…”

  Kaarroin ABC:n pihaan ja sammutin auton.
  ”Saanko tulla mukaan” kysyin
  ”Joo mut mä en saa” hymyili Julia ja ojentaen mulle kaksikymppisen ja jatkaen silmäripsiään räpytellen: ”Kaks valkkaria ja kas vihreetä mallua, kiitos”

  Olin todella yllättynyt. Olin pitänyt Juliaa kilttinä urheilijatyttönä ja ehkä siis liiankin lapsena.
  ”Ei mulla oo mitään pahveja täällä mukana ja ei ne mulle ilman kuitenkaan mitään myy. Mene nyt, please” Julia kiiruhti selittämään.

  Julia oli yhtä hymyä saadessaan tuliaiseni. ”Näillä pääsee hyvään alkuun”, hän kikatti. ”Ehdinkö yhen?” hän heitti perään näyttäen röökiaskia. ”Ei tässä mikään kiire ole. Koko ilta aikaa”, vastasin hymyillen. Yllättävän tottunein ottein Julia avasi askin ja sytytti.
  ”Sä et olekaan enää niin pikkutyttö kuin oon luullu”, kehuin häntä. Selvästi tämä oli Julian mieleen ja hän otti heti ryhdikkäämmän asennon kuin tuodakseen pieniä rintojaan paremmin esille. Hieman varovaisesti ja sitten röyhkeämmin katselin noita tiukkoja teinirintoja, jotka nousivat ja laskivat hengityksen tahdissa. Julia antoi minun katsella kaikessa rauhassa kunnes tumppasi ja virnisti: ”ootko jo valmis? Jos lähdetään takasin?”.

  Paluumatka kaupasta olikin jo rennompi. Julia kertoili hyvinkin avoimesti ex-poikaystävistään ja kesän festareistaan. Hän ei todellakaan ollut niin pikkutyttö kuin olin luullut. Eikä todellakaan niin kiltti.

  Saavuttuamme venerantaan Julia ei näyttänyt mitenkään kiirehtivän veneeseen nousua joten heitin: ”noi sun valkkarit on lämpimiä. Jos haluut mulla ois kyllä jääkaapissa kylmääkin”. ”Okei”, Julia ilostui. ”Kyllä mulle aina kelpaa”.

  Julian kävellessä edeltä uppouduin fantasioimaan jälleen tuosta todella piukasta pyllystä. Julian pikku shortsien lahkeista vilahti hieman pakaraakin. Hänellä oli juuri sellainen täydellinen todella kapea pikkupylly kuin vain hoikalla teinitytöllä saattoi olla. Näyttäisiköhän se edelleen yhtä kapelta kun Julia kumartuisi eteenpäin tarjoamaan pilluaan vieraalle vanhemmalle miehelle?

  Julia sai kylmän viininsä ja näytin Julialle hieman mökkiämme, mutta hän oli enemmän kiinnostunut vaimoni tavaroista. Yhdestä kaapinkahvasta roikkui vaimoni rintaliivit. Julia nappasi ne ja kääntyi peilailemaan itseään niiden kanssa: ”onks nää sun vaimon? Aika isot.”
  ”On ne joo”.
  ”Mä haluisin isommat rinnat. Oisko hyvä jos mulla ois tällaset?” Julia kysyi huultaan purren ja asetellen vaimoni rintsikoita rinnalleen.
  ”Eii.. Tykkään ite enemmän pienemmistä ja terhakammista. Sulla on just täydelliset” vastasin ja mietin kuinka paljon Julian vartalo olikaan ihanampi kuin vaimoni liki 70kg löystynyt ruho.
  ”Kiitti. Vaikka ethän sä niitä ole kylläkään nähny”
  ”Nii-in. Harmillista”, Virnistin takaisin.

  Viini alkoi jo vaikuttaa kun kierroksen lopuksi Julia huomasi saunan lämpimäksi. Olinhan ollut sitä lämmittämässä kun äkillinen pyyntö kauppareisulle oli tullut.
  ”Meinaatsä saunoa?” Julia kysyi
  ”No se nyt jäi vähän lämpiämään”, vastasin
  ”Niin meillähän sitä saunaa ei saa lämmittää kun siinä on joku vika”, jatkoi Julia
  ”Oliko toi vihje?”, kysyin.
  ”Ehkä. Eiks se nyt ois kohteliasta tarjota jotain mahdollisuutta mullekin päästä joskus pesulle”, Julia tilitti
  ”No joo. En mä nyt vaan heti kehdannut ehdotella.” vastasin sydän innostuksesta hakaten.
  ”Kyllä mulle saa ehdotella. En mä oo säikky. No mut jos kutsut niin kutsu, kyllä mä tuun” Sanoi Julia vakavoituen ja katsoen syvälle silmiin suurilla ruskeilla silmillään.
  ”Okei mä lisään vähän puita niin mennään kohta”, vastasin kiihottuneena ajatuksesta nähdä tuo teiniprinsessa pian täysin alastomana.

  Palatessani saunalta katselin hetken tuota siroa ja  hyväryhtistä olemusta jota korkealle ponnarille nostetut hopeanvaaleat hiukset korostivat. Juliaakin selkeästi jännitti päätelleen nopeudesta, jolla hän poltti toisen röökin ja tyhjensi uuden valkkarilasillisensa melkein yhdellä huikalla. Mulla olisi ehkä sittenkin hyvät mahdollisuudet päästä panolle tänään.

  Astuin terassille kahden puhtaan pyyhkeen kanssa ja heitin toisen Julialle.
  ”Mennäänkö?” kysyin ja riisuin paitani kuin esiintyen hänelle.
  ”Mennään vaan” Julia vastasi selkeästi nyt itsevarmempana. ”Riisutaanko me tähän vai?”
  ”Joo, ei täällä kukaan muu näe”, vastasin samalla riisuen farkkuni ja jääden seisomaan alushousuillani katsoen Juliaa odotellen hänen siirtoaan.

  Minua katsellen, kuin tietoisen pienestä molemminpuolisesta esityksestä, hän riisui toppinsa ja pudotti pienet farkkushortsinsa terassin lattialle. Julialla oli yllään enää hohtavanvalkoiset olkaimettomat rintaliivit ja kirkkaanpinkit pitsiset stringit. Jos mahdollista, hän näytti aikaisempaakin kiinteämmältä ja hoikemmalta.

  Ajattelin olla herrasmies ja jatkoin pudottamalla bokserini alas tarjoten Julialle mahdollisuuden katsella puolitangossa roikkuvaa kyrpääni. Julia hymyili viekkaasti ja hieman nyökkäsi hyväksyvästi näkemälleen elimelle. Sitten hän veti hieman henkeä kuin kerätäkseen rohkeutta ja parantaakseen ryhtiään. Koko ajan minua syvälle silmiin katsoen Julia avasi liivinsä hakaset selkänsä takana ja antoi niiden pudota terassin lattialle. Hän ei edes yrittänyt peitellä rintojaan vaan laski kädet sivuilleen ja piti hartioitaan takana antaen minun avoimesti katsella paljaita rintojaan.. Täydellisen kiinteät puolipallomaiset sirot teinirinnat olivat juuri kämmeneen sopivan kokoiset. Sopisuhtaisia nännejä ympäröi vaalea nännipiha ja noissa rinnoissa ei ollut mitään merkkejä edes aikeista roikkua vähääkään.

  Annettuaan minulle oman hetkeni katsella, Julia riisui stringinsä. Nyt vasta huomasin selkeän rusketusrajan, jota rinnoilla ei ollut. Automatkalla Julia olikin jo kertonut, että kaikki nuoret naiset ajelevat nykyisin alapäänsä tosin kuin omassa nuoruudessani, joten Julian paljas, silkinsileä teinipillu ei tullut yllätyksenä. Näky oli kuitenkin huumaavan kaunis. Pieni kutsuva rakonen pilkotti ohuen ohuiden reisien välissä. Se näytti jotenkin viattomalta, vaikka Julia olikin antanut automatkalla ymmärtää, että hänen sisäänsä oli työntynyt jo useita miehiä. Munani oli riisuutumista katsellessa noussut jo liki vaakatasoon. Olin päättänyt, että annan sen nousta saman tien vaikka täyteen stondikseen välittämättä mitä Julia siitä ajattelee. Kertokoon se aikeistani hänelle.

  Julia edellä siirryimme pesuhuoneen puolelle. Ilta oli jo hämärtymässä ja olin valaissut pesuhuoneen ja saunan monilla kynttilöillä. Kynttilöiden valaisema alaston nuoren naisen vartalo kovetti kaluni raudankovaan stondikseen. Julia ei viellä ollut ehtinyt kastella itseään, mutta pesuhuoneen kuumuus oli nostanut ohuen hien pinnalle ja hänen sileä ihonsa kiilteli kynttilöiden valossa. Emme olleet puhuneet hetkeen mitään, joten astuin lähemmäs tuota hoikkaa pitkäraajaista mökkinaapuriani. Sanaakaan lausumatta tartuin määrätietoisesti hänen pieneen käteensä ja asetin sen munani ympärille. Jännitin hieman Julian reaktiota, mutta hän katsoi minua syvälle silmiin vain hetken ja aloitti katseyhteyden säilyttäen osaavasti runkkaamaan kovaa elintäni. Selvästi tämä ei ollut ensimmäinen kerta hänelle.

  Julia laskeutui pian polvilleen eteeni ja imaisi kyrpäni nuorten huuliensa väliin. Nojauduin taaksepäin tarjoten hänelle parempaa imemisasentoa ja myös nähdäkseni kuinka tuo vaalea hiuspehko tanssahteli jalkovälissäni. Julia leikitteli terskan päätä kielellään välillä nuolle munaani samalla kun katseli ylös minuun. Hyväilin Julian niskaa hänen liikkeidensä tahdissa. Edelleen meikeissään mutta alastomana ja hikisenä sekaisin hiuksin ottamassa kyrpää suihin Julia näytti unelmieni teinihuoralta. Ja sitähän hän olikin. Aika tuntui pysähtyvän nuoren Julian imiessä kyrpääni kiihtyvällä tahdilla kunnes havahduin hänen nojautessaan taakse ja nostaessaan katseensa minuun ja huokaisten aivan minulle uudella äänellään kiimaisena: ”pane mua mun pilluun”. Olin sytyttänyt kiimaisen huoran Julian sisällä.

  Ensin halusin kuitenkin hieman nauttia tuosta laihasta teinikropasta. Painoin tuon kevyen tytön seinää vasten ja otin pienet kiiltelevät rinnat isoihin kouriini. Leivoin niitä nauttien niiden kiinteydestä, jota vaimoni pusseista oli turha hakea. Pienet nännit tuntuivat kämmenieni pohjassa kovina kuin rusinat pullassa. Kovat otteeni eivät Juliaa haitanneet vaan hän näytti nauttivan rintojensa saamasta rajusta huomiosta.

  Painoin itseäni lähemmäs tuon lutkan vartaloa ja työnsin sormeni hänen pilluunsa kysyen: ”tähän reikäänkö mä työnnän mun kyrvän?” ”Sinne niin. Anna mennä vaan”, Julia kiemurteli kiimaisena sormettaessani tuota pikkupilua, jota lukuisat irtopanot eivät olleet löystyttäneet vielä.
  ”Tarjoa sun pillua mulle”, sanoin terävästi. Julia ymmärsi mitä halusin ja siirtyi eteiseen, jonka tukevalle pöydälle hän asettui levittäen hoikat reitensä äärimmilleen auki ja toisella kädellä levittäen paljaaksi ajeltuja häpyhuuliaan paljastaen pienen vaaleanpunaisen pillunreikänsä. Kaikista Julian kokeneista liikkeistä nyt kiimaisena huomasi, että tuota pinkkiä herkkua oli taidettukiin jakaa todella monelle miehelle. Ajatus vain innosti minua lisää. Astuin lähemmäs ja puristin Julian pikkuisen käden munani ympärille. Annoin hänen ohjata kovan kyrpäni sisäänsä. Tuttu lämmin ja kostea tunne hyväili kyrpäni vartta työntäessäni itseni tuon halukkaana itseään tarjoavan teinitytön sisään. Pillu oli aivan valuvan märkä Julian nesteistä.

  Panin rajuin ottein tuota teinihuoraani, jonka voihkinta lisääntyi työntö työnnöltä. Kiinteät rinnat, jotka näyttivät säilyttäneen pystyn muotonsa myös makuulla, värähtelivät työntöjen tahtiin kuunnes Julian voihkaisuut yhtyivät yhtäjaksoiseksi huudoksi hänen saadessaan villit orkut.
  ”No nyt sä saat tehdä mulle mitä haluut” hän hymyili autuaana litteä alavatsa kouristellen. Tästä innostuneena lisäsin voimaa panemiseen samalla vuoroin kovakouraisesti hieroen pikku rintoja sekä tuota hentoa vartaloa ja vuoroin suudellen noita viattomia kasvoja suudelmin, joissa ei ollut mitään viatonta.

  Paineen noustessa tempaisin kyrpäni ulos vaaleanpunaisesta pillusta ja työnsin sen Julian suuhun. Julialle ei tarvinnut selittää mitä halusin, vaan hän alkoi välittömästi imeä ja runkata munaani niin ahnaasti, että hetkessä spermani täytti hänen pikku suunsa vuotaen jopa suupielestä ulos. Julia piti hetken tauon nielläkseen lastini tyylillä, jonka tarkoitus oli osoittaa myös minulle hänen osaavan niellä miesten spermat tottuneesti ja nauttien.

  Viimeiset tipat nuoltuaan Julia kierähti ylös pöydältä painaen lämpimän vartalonsa minua vasten.
  ”Sä oot ihan vitun hyvä pano”, kuiskasi hän ja suuteli minua pitkään ja hellästi. Maistoin suudelmassa oman spermani. ”Mä haluun sit tätä lisää”, jatkoi hän silitellen kyrpääni.

  Olin saanut oman teinilutkan vakipanokseni. Saunaan siirtyessämme mietin koska olisi hyvä hetki kertoa Julialle huomenna saapuvista kavereistani..

  Comments

  1. RennostiM says

   Hei Samara,

   hieno tarina! Oli nautinto lukea. Jotenkin tuntuu että sitä ei juuri tarvitisi edes huolestua jos olisi moinen kapealanteinen nuori teinitytär ja jotenkin tuollainen päiväkirjamainen juttu osuisi jostain silmiin vahingossa, ja siitä sitten selviäisi että iloinen ja hyvinvoiva nuori tytär olisi sitten jo seksielämänsä aloittanut ja asiat hyvin koska se on ihan nautintoa sitten hänelle.

   Tietysti hiukan sitä miettisi että jos tekstistä tulisi ilmi että tyttö on jo todella useiden miesten kanssa ollut, mutta toisaalta niinhän se menee että milloin se nautintoa on niinkuin pitääkin, niin haluaahan sitä nuoruuden innolla neitonen sitten kokea ja saada. Millaisista kukin pitää se on yksilöllistä. Jos tytöllä on maku sillä tavallan muodostunut, että vanhempien miesten seura erityisesti miellyttää, niin sitähän se sitten on.

   Mitä sinä olet mieltä? Eikös sen voisi tuommoisessa tapauksessa ihan todeta että hyvin on asiat? Vai olisiko sitä liian vapaamielinen?

   Terveisin,

   Rennosti

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *