Asiantuntevaa opastusta – teinitytön seksikäs iltapäivä

  Tarina on julkaistu aikaisemmin seksinovellit.com-sivustolla. Novellia on sittemmin hiottu ja paranneltu jonkin verran.

  Mirja oli äskettäin 18 vuotta täyttänyt ansaittuja kesälomapäiviä viettävä Helsingin keskustan tuntumassa asuva lukiolaistyttö. Kesätyöt jäätelökioskilla olivat juuri päättyneet, ja nyt oli vielä aikaa parin viikon oikeaan lomaan ennen abivuoden alkua. Mirjan ensimmäisten lomapäivien viettoa tosin sotki se, että hänen vanhempansa olivat poissaolonsa takia velvoittaneet tytön edustamaan perhettä ja osallistumaan serkkupojan konfirmaatiojuhlaan ja sen jälkeiseen kahvitilaisuuteen. Tytön ihka ensimmäinen poikaystäväkin, jonka kanssa Mirja oli seurustellut muutaman kuukauden, oli omien vanhempiensa mukana mökillä jossakin Keski-Suomessa, joten Mirja joutuisi menemään juhliin yksin ja juttelemaan sukulaistätiensä ja -setiensä kanssa monta tuntia. Tylsää oli siis tiedossa.

  Mirja oli hoikkavartinen ja oikeastaan aika viehättävänkin näköinen nuori nainen. Hän oli kuitenkin voimakkaasti likinäköinen, ja epäonnistuneesti valitut silmälasinpokat sekä lievä akne tekivät tytöstä hiukan nörtin näköisen. Ehkä tästä syystä Mirja ei ollut koskaan kuulunut koulun suosituimpiin tyttöihin, ja poikaystävän löytyminen oli antanut odottaa itseään. Nyt Mirja siis kuitenkin seurusteli onnellisesti samanikäisen luokkatoverinsa, naapurin pojan Nikon kanssa, joka oli ulkomuodoltaan eräänlainen Mirjan miespuolinen vastine. Vakka oli kantensa valinnut.

  Serkun kotona oli paljon väkeä, joista suurin osa oli tietysti Mirjalle tuttuja. Serkun toisen puolen sukua Mirja ei kuitenkaan tuntenut kovin hyvin. Hakiessaan kahvia ja voileipäkakkua noutopöydästä, Mirjan eteen sattui hänelle ennestään tuntematon, viisissäkymmenissä oleva mies. Mies esitteli itsensä Kaleviksi. Kalevi kertoi olevansa serkkupojan toisen puoleen sukuun kuuluvan tädin ex-mies. Välit sukuun olivat erosta huolimatta pysyneet siinä määrin hyvinä, että Kalevi oli saanut kutsun näihinkin juhliin, mikä selvästi aiheutti kulmien kohottelua ja närkästystä joissakin paikallaolijoissa. Mirja puolestaan huomasi yllätyksekseen kuuntelevansa mielellään Kalevin juttuja. Kyseinen herra olikin melkoinen supliikkimies ja aika kului kuin siivillä Mirjan kikatellessa Kalevin lennokkaille tarinoille. Myös Kalevin ulkonäkö miellytti Mirjaa, joka piti tätä charmikkaana vanhempana herrasmiehenä. Vaikka Mirja ei sitä itselleen myöntänyt, hän oli ehkä jopa hiukan ihastunut uuteen tuttavuuteensa.

  Kalevi ei ollut pelkästään suunsoittaja, vaan myös menestynyt yksityislääkäri. Kun Mirja tuli tulevaisuuden suunnitelmistaan kertoessaan maininneeksi, että hänkin oli harkinnut lääkikseen pyrkimistä seuraavana keväänä, tarjoutui Kalevi toimittamaan Mirjalle materiaalia vetämältään valmennuskurssilta. Mirja ilahtui tästä, koska tiesi miten kalliita sellaiset kurssit ovat.

  Pian Kalevi tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin. – Mitä jos tuletkin hakemaan paperit minun kotoani saman tien? Heitän sinut sen jälkeen kotiisi, Kalevi ehdotti kepeästi.

  Mirja tarttui enempiä miettimättä Kalevin tarjoukseen, eihän hänellä ollut muutakaan ohjelmaa tiedossa. Ennen lähtöään Kalevin asunnolle he juttelivat vielä kohteliaisuussyistä jonkin aikaa muiden vieraiden kanssa ja kiittivät serkkupojan äitiä hyvistä tarjoiluista.

  Kalevin auto oli iso musta Mercedes, jonka oven hän kohteliaasti avasi Mirjalle heidän lähtiessään matkaan. Tämä oli Mirjalle uutta, sillä poikaystävänsä kanssa liikkuessaan hän oli saanut tottua itsepalveluun. Autoista Mirja ei pahemmin perustanut, mutta ymmärsi kyllä tyylikkään luksusauton nahkaverhoillulla etuistuimella istuessaan, että nyt oli kyseessä oli sellainen menopeli, johon hänen vanhemmillaan ei koskaan tulisi olemaan varaa. Mirjalle alkoi valjeta, ettei Kalevi todellakaan ollut mikään tyhjätasku. Matkan aikana Kalevi rupatteli kevyesti niitä näitä. Välillä Mirjasta tuntui, että Kalevin katse viivähti hänen lyhyehkön juhlamekkonsa peittämillä rinnoilla ja paljaaksi jättämillä reisillä, jotka olivat jo saaneet seksikkäitä naisellisia muotoja, vaikka Mirja hoikka tyttö olikin. Eikä tyttönen väärässä ollut – Kalevilla oli täysi työ pitää housuissaan majaileva yksisilmäinen käärme kurissa.

  Lopullisen vahvistuksen käsitykselleen Kalevin varallisuudesta Mirja sai tämän pysäköityä autonsa erään etelähelsinkiläisen jugendtalon edustalle.

  – Perillä ollaan, tervetuloa matalaan majaani, Kalevi sanoi päästäessään Mirjan edellään sisään asuntoonsa. Tässä tapauksessa matala maja ei kyllä olisi voinut olla huonommin valittu ilmaisu. Kalevin hulppean asunnon huonekorkeus nimittäin ylitti selvästi elementtitalojen standardin, johon Mirja oli saanut tottua koko pienen ikänsä.
  Parketilla tepastellessaan Mirja ihasteli Kalevin laatua huokuvaa sisustusta. Kalevi ei varmaankaan edes tiennyt, mikä Ikea on, Mirja ajatteli jalopuisia klassikkohuonekaluja silmäillessään.
  – Sulla on kyllä tosi hieno kämppä, Mirja huokaisi.
  – No, tämä nyt on vain tällainen poikamiesboksi, Kalevi vastasi näennäisen vaatimattomana ojentaessaan Mirjalle suuren lasillisen kevytkokista virvokkeeksi. -Istu alas, ole hyvä. Etsin sinulle materiaalin arkistoistani, Kalevi sanoi kadoten samassa jonnekin suuren asunnon syövereihin.

  Mirja ei ehtinyt kauaa odotella olohuoneen muhkealla sohvalla Kalevin tarjoilemaa juomaa siemaillen, kun mies jo saapui mukanaan asiakirjasalkku. Kalevi istahti sohvalle Mirjan viereen.
  – Täällä sen pitäisi olla, Kalevi mutisi asettaessaan salkun sohvapöydälle ja napsautti sen auki.
  – Kyllä vain, täällä näyttääkin olevan koko paketti, Kalevi totesi salkun sisällön paljastuttua.

  Mirja kiitti vuolaasti saamastaan arvokkaasta materiaalista. Kaiken kukkuraksi Kalevi tarjoutui vielä tarvittaessa selittämään vaikeimpia kohtia, kunhan Mirja olisi ehtinyt tutustua papereihin. Tämähän oli kuin lottovoitto, Mirja ajatteli.

  Salkku oli edelleen auki pöydällä. Mirjan katse eksyi salkkuun ja hän huomasi, että siellä oli muutakin kuin papereita, nimittäin lajitelma iloisen värisiä kondomeita. Jostain syystä Mirjalle nousi puna poskille. Kalevi huomasi tämän ja tajusi saman tien myös punastumisen syyn.
  – Tokihan viriilillä poikamiehellä pitää varmuusvälineitä olla, Kalevi naurahti. – Kai sinäkin poikaystäväsi kanssa huolehdit näistä asioista, Kalevi vielä kysyi.
  – Joo, tai siis ei oikeastaan… Mirja soperteli hämillään ja entistä punaisempana.
  – Mitä oikein tarkoitat, Kalevi tiedusteli asiallisesti.

  Mirja joutui noloissaan selittämään, että hänen poikaystävänsä Nikon peniksen esinahka oli niin tiukka ja liikkumaton, ettei kondomin oikeaoppinen paikalleen laittaminen ollut mahdollista. Niinpä nuoret eivät vielä olleet päässeet varsinaiseen yhdyntään saakka, vaan he olivat joutuneet tyytymään lähinnä pussailuun ja varovaiseen käsipeliin.
  – Vai niin. Kyllähän sinä oikeassa olet siinä, että kondomia käytettäessä esinahka pitää tosiaan olla taakse vedettynä, Kalevi totesi virkamiesmäisesti.

  Tämän jälkeen Kalevi vielä rauhoitteli Mirjaa sanomalla, että kyseessä on todennäköisesti tilapäinen ja itsestään korjautuva ongelma. Mirjan poikaystävähän oli vielä nuori mies. Häkeltynyttä Mirjaa katselleessaan Kalevin mieleen hiipi likainen ajatus.
  – Ei neitiä kiinnostaisi harjoitella kondomin asentamista aikuisen miehen penikseen? Siinä ei tietääkseni ole mitään toiminnallisia puutteita, Kalevi lisäsi ilkikurisesti virnistäen. – Nämä asiat on nuoren naisen hyvä hallita, hän vielä jatkoi.

  Kalevin suorasukainen ehdotus löi Mirjan täysin ällikällä. Samalla tilanne kuitenkin kiihotti häntä. Olivathan seksiasiat olleet mielessä jo jonkin aikaa, eikä tyttö ollut päässyt tositoimiin Nikon kanssa. Toisaalta Kalevi vanhempana miehenä tuntui turvalliselta ja luotettavalta.
  – Emmä oikein tiedä, Mirja kuitenkin epäröi.
  – Kuulepas nyt nuori neiti, minähän olen lääkäri. Voit ajatella tämän opetustilanteena, Kalevi sanoi yrittäen kuulostaa mahdollisimman vakuuttavalta.
  – Niin, no jos mä sitten… Mirja alkoi lämmetä Kalevin pervolle ehdotukselle. Neitokainen hymyili hermostuneesti ja sydän tykytti jännityksestä.

  Kalevi alkoi rauhallisesti riisua mittatilauspukuaan odottelematta Mirjan lopullista vahvistusta. Mirja totesi mielessään, että miehellä ei ollut sanottavaa kaljamahaa, vaan pikemminkin treenattu kroppa. Samassa avulias tohtori seisoi Mirjan edessä päällään ainoastaan auki napitettu kauluspaita sekä mustat tangat, joiden etumus pullotti jo selvästi. Niko käytti lähinnä piirroshahmoilla kuvitettuja löysiä boksereita.
  -Nyt voit tutustua ihan omaan tahtiin siihen, mitä Kalevi-sedän housuista löytyy, tohtori sanoi hymyillen Mirjalle.

  Mirja tunnusteli ensin varovasti Kalevin kullia kalsareiden päältä. Uskaltauduttuaan riisumaan Kalevin tangat hän säikähti lekurin puoliksi jäykistyneen elimen kokoa. Vaikka kyseessä oli aivan tavallinen, keskimääräisen kokoinen työväline, näytti se Mirjan silmissä valtavalta Nikon ohueen ja muutenkin vaatimattomaan pippeliin verrattuna.
  – Se on paljon isompi kuin mun poikaystävällä, Mirja sanoi Kaleville ihastusta äänessään. Trimmatut munakarvat toivat tohtorisedän kaluun vielä pari optista lisäsenttiä.
  – Jaaha. Neidin pieni käsi ainakin näyttää seksikkäältä vanhemman miehen kullin ympärillä, Kalevi totesi seuratessaan Mirjan arkaa työskentelyä peniksensä kimpussa.
  – Liikuttele vain rohkeasti kättäsi edestakaisin. Kuten huomaat, esinahka liukuu terskan päältä erektiossa täysin kehittyneessä peniksessä, Kalevi selosti punaisena hehkuvan kullinnuppinsa paljastuessa. Kivikova penis osoitti suoraan kohti Mirjan huulia.

  – Kokeilepa, saatko mahtumaan sen suuhusi, Kalevi kehotti. Saat maistaa sedän tikkaria!
  -Ei se kyllä voi mahtua, Mirja huudahti kauhistuneena.
  – Sinähän voisit lämmittelyksi ensin vaikka antaa pusun Kalevi-sedän terskalle. Esinahka ei ainakaan ole tiellä, Kalevi naurahti. Mirja teki hetken emmittyään työtä käskettyä ja uskaltautui lopulta ottamaan Kalevin elimen suuhunsa liikuttaen edelleen kättään peniksen varressa. Mirja otti suihin ensimmäistä kertaa elämässään, varovaisin ja epävarmoin ottein. Hän tunsi kuinka pikkupöksyt olivat kostuneet. Neitokainen oli riisunut mekkonsa ja Kalevi pullautti röyhkeästi teinin terhakat rinnat ulos rintaliiveistä. Nuori kullinlutkuttaja oli seksikkään näköinen puoliksi riisutuissa – arvatenkin ruotsalaislähtöisestä halpaketjusta ostetuissa – hempeän pinkeissä pitsirintsikoissaan ja niihin sopivissa stringeissään.

  – Mitä jos teet saman ilman käsiä, Kalevi sanoi ottaen samalla Mirjan kädet omiin käsiinsä. Mirjan poski pullistui Kalevin lantion liikkeiden tahdissa tämän naidessa nuorta neitiä suuhun. Huumorimies kun oli, Kalevi otti vielä Mirjan lasit tämän nenältä ja asetti ne kullinsa päälle “käärmeen silmiksi”.
  – Neiti on taitava nahkahuilun soittaja, mutta eiköhän tämän riitä tällä kertaa, Kalevi totesi Mirjan taitoja hieman liioitellen. Sitten Kalevi kumartui ottamaan sivupöydän laatikosta pakkauksen, jonka sisältö osoittautui mustiksi stay up -sukiksi. Mirja ei ollut sellaisia koskaan käyttänyt.
  – Laitapas nämä jalkaasi, Kalevi sanoi määrätietoisesti ojentaessaan sukat Mirjalle.
  Stay upit olivat Kalevin heikko kohta. Hänellä oli aina pari sukkia jemmassa mahdollisia baarista iskettyjä seuralaisiaan varten siltä varalta, että nämä eivät olleet ymmärtäneet sellaisiin pukeutua. Tämä oli tosin ensimmäinen kerta kun hän “pakotti” ujon teinitytön niihin pukeutumaan, vieläpä keskellä kirkasta päivää!

  Mirja puki sukat jalkaansa kuin lamaantuneena. Tytön saatua sukat päälleen Kalevin paksut sormet etsiytyivät Mirjan stringeihin ja työntyivät kostuneeseen pilluun. Tohtori havaitsi, että neitokaisen pöheikkö oli luonnontilainen. Se ei tullut Kaleville suurena yllätyksenä, olihan Mirja naapurintyttö-tyyppiä. Hän liikutteli ensin yhtä, kohta kahta sormeaan nuoren neidin ahtaassa tunnelissa. Samalla hän hieroi peukalollaan klitorista. Seksikäs teinineiti värähteli nautinnosta.

  Kalevi riisui Mirjan pikkupöksyt, nuuhkaisi niitä pornosti hymyillen ja heitti ne lattialle. Pian Mirja tunsi kuinka parransänki kutitteli pillun ympäristöä Kalevin nuollessa tytön neitseellistä teinipimppaa. Tarkkaan ottaen Mirja oli kyllä vuotta aikaisemmin menettänyt neitsyytensä satunnaisen festarituttavuuden kanssa, mutta siinä kokemuksessa ei ollut paljon muistelemista.

  – Tällaista kukkaroa onkin mukava lipaista, Kalevi sanoi. Irstas lekuri levitteli Mirjan pilluhuulia sormillaan samalla kun hän nuoli kiimaisen teinineidin märkää vakoa. Kalevi piti käsillään Mirjan reisiä sopivan rivosti levällään. Mirjasta tuntui kiihottavalta levitellä jalkoja komealle vanhemmalle miehelle. Erityisen ihanalta Mirjasta tuntui, kun tohtorisetä pyöritteli kielellään klitorista. Tehtyään aikansa nautinnollista työtään Mirjan jalkovälissä, herra tohtori sieppasi salkusta kondomin.
  – No niin, nyt vasta pääsemme itse harjoituksen aiheeseen, Kalevi sanoi asiallisesti ja ojensi varmuusvälineen nuorelle vieraalleen.
  – Laitapa lasit takaisin päähäsi, niin näet mitä teet, Kalevi komensi. Hän halusi Mirjan näyttävän omalta nörtiltä itseltään. – Nyt saat laittaa kondomin aikamiehen kullin ympärille, niin tuleepahan se harjoitteluasiakin kuntoon.

  Mirja kaivoi paketista vaaleanpunaisen kondomin ja tutki sitä hiukan neuvottoman näköisenä. Kalevin palvelualtis kulli odotti kärsivällisesti. Lopulta Mirja tarttui toisella kädellään jäykän mulkun varteen, asetti kondomin terskaa vasten ja rullasi sitä hitaasti alaspäin. Kumisukka istui tiukasti Kalevin paksuhkon peniksen ympärille.

  Mirja ei oikeastaan tiennyt juuri muita seksiasentoja kuin perinteisen lähetyssaarnaajan, jota sitäkään hän ei yhtä kertaa lukuun ottamatta ollut päässyt kokeilemaan. Kalevi sen sijaan oli melko mielikuvituksellinen asentojen suhteen. Nyt hän halusi naida Mirjaa seisaaltaan. Kalevi ohjasi Mirjan ottamaan käsillään tukea olohuoneessa olevan siron antiikkituolin käsi- ja selkänojasta, ja nosti tytön toisen jalan tuolin istuinosalle. Näin Kaleville avautui esteetön reitti Mirjan kiimasta kiiltelevään, nylonien kehystämään persikkaan.

  Kalevi piti toista kättään Mirjan koukussa olevan jalan reiden alapinnalla ja toista kättään Mirjan olkapäällä. Hän aloitti hitaasti, mutta pikku hiljaa tahtia kiihdyttäen edestakaisen liikkeen Mirjan tiukassa vaossa, joka puristeli Kalevin kullia kuin pieni käsi. Vanhemman sedän paksu penis tuntui Mirjasta ihanalta kokemattomassa pillussa.
  Mirjan pienehköt tissit heilahtelivat rytmikkäästi Kalevin työntöjen tahdissa.

  – Sinä olet kyllä tiukkapilluinen nuori neiti, Kalevi kehui Mirjaa. Kalevi näki Mirjan edelleen punastuneet, hölmön näköisten rillien kehystämät kasvot huoneessa olevasta suuresta peilistä. Hänestä oli uskomattoman kiihottavaa pökkiä takaa päin tätä stay up -sukkiin sonnustautunutta, hädin tuskin täysi-ikäistä finninaamaista teinineitiä ylellisessä asunnossaan. Kalevi ei toki kertonut Mirjalle näkemyksiään tämän ulkonäöstä. Lisämausteen tähän perverssiin tilanteeseen toi myös Mirjalta saatu tieto kotopuolessa odottavasta pienimunaisesta poikaystävästä.

  Kalevi tunnusteli varovaisesti peukalollaan Mirjan peräaukkoa. – Kunhan opitaan tuntemaan paremmin, saatan vielä joku päivä korkata sinun toisenkin reikäsi, Kalevi lupaili. Mirja ei ollut aivan varma mistä oli kysymys, mutta oli joka tapauksessa onnellinen, ettei se tapahtuisi ainakaan nyt. Kalevin peukalo tuntui kyllä mukavalta anuksen suulla.

  Kalevi halusi vielä Mirjan ratsastavan kullillaan mukavalla sohvallaan. Tohtorin kädet puristelivat Mirjan käteen sopivia rintoja ja sormet hypistelivät teinineidin nöpöttäviä nännejä tämän hytkyessä Kalevin päällä. Stay uppien verhoilemat hoikat reidet hankasivat kiihottavasti kylkiä. Pian Kalevi tunsi kuinka laukeaminen lähestyi. Hän halusi roiskauttaa lastin Mirjan kasvoille, kuinkas muuten.

  -Käy tuohon polvillesi, Kalevi opasti Mirjaa. Sinullahan onkin suojalasit päällä, mutta laita varmuuden vuoksi silmät kiinni, ettei satu vahinkoja, Kalevi vielä vitsaili. Ennen kuin Mirja ehti kunnolla tajuta mitä tapahtuu, irstas tohtori spreijasi Mirjan kasvot valkoisella kastikkeella tähdäten pääosan lastista teininörtin laseille. Mälli valui rivon näköisesti Mirjan kasvoilla.

  – Eikös ollutkin hauskaa, Kalevi kyseli Mirjalta. -Tekee sitä paitsi hyvää sinun ihollesi, tohtori vielä heitti pokkana. Kalevi katosi hetkeksi jonnekin ja palasi pieni digikamera mukanaan. Sillä hän otti nuoresta vieraastaan kuvan, vittumaisesti hymyillen ja lupia kyselemättä. Ei Mirja tohtinut määrätietoiselle vanhemmalle herrasmiehelle vastaankaan sanoa. – Sukat saat pitää, Kalevi lupasi jalomielisesti.

  Mirja kävi vielä siistiytymässä kylpyhuoneessa, jonka jälkeen Kalevi vei hänet kotiin, kuten oli sovittu. Mirja oli koko loppupäivän pyörällä päästään ja vähän häpeissäänkin, mutta taisi silti jo odottaa tohtorisedän mahdollista seuraavaa “preppauskurssia”.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *