Viisikko

  Huolellisesti Sini laittoi hiuksensa tiukalle ponihännälle ja heilautti niitä kerran. Sitten hän hymyili valloittavasti peilikuvalleen, otti eteisen pöydältä autonavaimet ja pikkulaukkunsa ja suuntasi kulkunsa ulos asunnostaan. Ovi lukkoon ja matka jatkui kohti parkkipaikkaa. Tottuneesti Sini lähti ajamaan kohti poikaystävänsä olinpaikkaa, kasarmia. Ajomatkaa tuli reilu 60 kilometriä, Sini päätti valita rauhallisen tien nauttiakseen ajosta. Vasta kortin saaneena hän oli hieman varovainen ajoreittejään valitessa.

  Vihdoin perillä, Sini ajatteli kun parkkeerasi autoaan kasarmin vieraille osoitetulle parkkipaikalle. Siitä oli melkein jo kaksi viikkoa kun he olivat viimeksi nähneet, Sini mietti astellessaan kevyessä kesämekossa kohti pääportteja. Antelias kaula-aukko ja lyhyt helma antoivat portilla vartioiville sotilaille katselemista ja silmäniloa. Nopeasti Sini pääsi jatkamaan matkaa tietäen, että hänen herkullisesti pyörivää peppua jäi vahtaamaan kaksi silmäparia.

  Sini joutui hetken odottelemaan sotilaskodissa kunnes Antti saapui paikalle. Sini suorastaan söi silmillään maastopukuasuista poikaystäväänsä. Armeijan vaatteet olivat aina kiihottaneet häntä, Anttikin sen kyllä tiesi. Sen verran kiihkeitä silmäyksiä tämä pari toisiinsa loi.

  Antin katse hakeutui yhä useammin Sinin paljaalle reidelle ja vaivihkaa Sini hivutti hameenhelmaansa ylemmäs ja ylemmäs tarjoten silmänruokaa poikaystävälleen. Antti laski kätensä paljaalla reidelle ja siirsi tuoliaan lähemmäs Siniä. Pian miehen käsi oli hameenhelman alla, lähellä sitä paikkaa missä Sini tunsi polttavan kuumotuksen vain kasvavan. Sini liikutti itseään miehensä kättä vasten ja sai Antin käden siirtymään haaroihinsa. Sini hymyili ilkikurisesti nähdessään Antin kärsivän ilmeen miehen kosketellessa pikkusten stringien päältä naisensa aarretta.

  Kysyvä ilme silmissään Antti tuijotti sanattomana Siniä. Sini nyökkäsi hieman ja kuin yhteisestä sopimuksesta he nousivat ylös ja lähtivät sotilaskodista useiden muiden sotilaiden jäädessä tuijottamaan kateellisena tämän parin perään. Sini oli kyllä upea ilmestys. Antti oli kuullut armeijakavereiltaan usein kehuja avovaimostaan tämän käytyä häntä tapaamassa. Takuulla kuulisi nytkin.

  Antti johdatti Sinin suuren koneidenkorjaushallin lävitse pienempään huoneeseen, jonka takaseinällä olevasta ovesta pääsi eräänlaiselle parvelle. Tuolta parvelta saattoi katsella koko hallia ja hallista samoin näki parvelle. Sini siirtyi parven ikkunaseinälle ja katseli hallin synkkää tummuutta Antin valmistellessa heille peuhaamispaikkaa. Tarkkaavaisuudesta huolimatta Sini ei huomannut kolmea nopeaa varjoa jotka kulki määrätietoisesti kohti huonetta mistä pääsisi parvelle.

  ”Kultaa… Valmista..” Antti huuteli ja kuin salamana Sini kääntyi ja meni kultansa luokse. He suutelivat pitkään ja molempien kädet vaelsivat toisensa vartaloilla. Kuinka molemmat olivat tätä odottaneet. Antti painoi huulensa Sinin kaulaa vasten ja Sini huokaisi. Hän oli halukas jo muutenkin ja Antti vielä kiusasi tyttöä lisää. Antti nuoli ja suuteli Sinin kaulaa ja antoi käsiensä vaeltaa hitaasti mutta varmasti Sinin kukkamekon alle. Reisiä pitkin pakaroille, toinen käsi jatkoi matkaansa selän kaarta pitkin ylemmäs ja toinen jäi hyväilemään lantionseutua saaden Sinin lähes sekoamaan halusta.

  Antti polvistui Sinin eteen ja suukotteli tytön vaaleita reisiä. Antti nosti hameenhelmaa ja painoi kasvonsa vasten Sinin pikkuhousuja. ”Aah.. Anna jo rakas..” Sini huokaili Antin siirtäessä hitaasti pikkuhousujen haarakiilaa sivuun ja ohjatessaan sitten etusormensa valuvan märkään ja kuumaan onkaloon. Antti veti sormen pois Sinin pillusta ja nuolaisi sen eritteistä puhtaaksi. Sitten hän laski tyttöystävänsä pikkuhousut alas ja painoi kasvonsa uudestaan vasten tuota herkkupesää.

  Sini vingahti Antin kielen liukuessa hänen häpyhuulien väliin. ”En voi enää seistä tässä.. Päästä minut makuulleen”, Sini pyysi Antilta ja Antti ohjasi tytön lattialle levitettyjen patjojen ja peittojen päälle. Sini meni heti selälleen ja avasi reitensä kutsuvasti Antille. Antti nuolaisi huuliaan ja melkeinpä hyökkäsi naisensa hävyn kimppuun. Litinä vain kuului Antin nuollessa tyttöä, äänet vain kovenivat kun Antti antoi kahden sormensa painua Sinin tiukkuuteen..

  Antti oli juuri laskemassa housujaan kun hallin suurilta pariovilta kuului mahtava karjahdus. ”Onko täällä joku?” Tuo huuto toistettiin muutamaan kertaan. Antin oli pakko laittaa vyö kiinni ja painua alas.. ”Kyllä, minä täällä etsin osia vain..” Antti valehteli sujuvasti hallihenkilökunnalle. Sillä välin kun hallin vastaava jututti Anttia, nämä kolme sankaria päättivät mennä hieman katselemaan Siniä.

  He katselivat tyttöä oven raosta, Sini makasi hiiren hiljaa jalat levällään suuren patja- ja peittokasan päällä. Pillu kiilteli kiimasta ja sai jokaisen sotilaan housuissa tapahtumaan. ”Mennäänkö mukaan?” Kysyi Simo. Mies Antin tuvasta. ”Joo.. Ei Antti voi mitään sanoa, muuten me kerrotaan!” Innostui Lauri. Kolmas miehistä, hiljaisin ja juroin, ei vastannut mitään. Harvemmin kukaan edes Heikiltä kyseli, ei hän vaivautunut vastaamaan.

  Tämä kolmikko tiiraili vielä hetken aikaa hame lantiolla makaavaa Siniä, kunnes Simo astui hiljaa huoneeseen. Etusormi huuliensa edessä tämä mies lähestyi Siniä, Sini katseli kauhuissaan ja veti jalkansa yhteen. Hameenhelma vielä reisien ylitse. Onneksi Sini tajusi olla hiljaa. Siitä ei olisi hyvää seurannut, jos joku olisi saanut tietää mitä halleilla tapahtuu.

  Kauhu valtasi Sinin kolmen miehen lähestyessä häntä hiiren hiljaa. Tytön olisi tehnyt mieli huutaa Anttia, mutta hän kuuli Antin keskustelevan vielä hallimiehen kanssa. Simo oli ensimmäisenä polvillaan Sinin luona. Rohkeasti hän antoi käsiensä liukua tytön jännittynyttä kehoa vasten. Pian oli Lauri ja Heikkikin tytön kimpussa. Lauri uskaltautui painamaan huulensa Sinin huulille.

  Sinistä huokui vastarinta. Mutta mitään hän ei voinut tehdä, ääntäkään ei saanut kuulua. Nämä kolme suorastaan ahmivat varusmiehen innolla Siniä. Tämän vartaloa. Kädet liikkuivat ympäriinsä Sinin kehoa, Lauri painoi uudestaan huulensa Sinin huulille ja samalla Simo levitti käsillään Sinin reisiä. Taas Sini oli avoimena tämän herralauman edessä. Ihmeekseen Sini alkoi tuntea vaginansa uudestaan kostuvan. Tämä yllätyshyökkäys, vieläpä kolmen ventovieraan miehen tekemä sellainen kiihottikin häntä..

  Sini ei vastustellut enää lainkaan kun Simo, Lauri ja Heikki koskettelivat ja suutelivat häntä vuorotellen, kaikkialta. Jalat täysin levällään hän nauttii huomionosoituksista. Kukaan näistä neljästä ei kuullut kuinka Antti lopetti juttelun ja sulki hallin suuret pariovet. Sitten hän lähti itsevarmana kävelemään kohti parvihuonetta ja mitä hän näkikään. ”Mitä vittua te teette? Näpit irti nyt jokaikinen!” Antti karjahti nähdessään tyttöystävänsä makaavan irstaasti jalat levällään, Simon toinen käsi naisen vaginaa hyväilemässä, Heikki suuteli Siniä suoraan huulille ja Lauri puserteli Sinin rintoja.

  ”Sinuna antaisin meidän jatkaa, tyttöystäväsikin tahtoo, vai mitä?” Lauri sanoi ja katsoi Siniä tuimasti silmiin. ”Nno et tässä muutakaan voi.. Ettei nuo kerro..” Sini sopersi minkä ololtaan pystyi. Antti katsoi kuinka hänen tyttöystävää hyväili kolmen maastopuku päällä olevan miehen kädet. ”No vittu tehkää mitä lystäätte, mutta minä katselen.” Antti päätti ja istui sohvalle. Sini oli lähinnä tyytyväinen Antin päätöksestä vaikka näytteli hieman surullista.. Hän ei ollut koskaan kertonut avomiehelleen, että haaveile useasta miehestä hänen kimpussaan yhtä aikaa.

  Antin istuuduttua sohvalle, Lauri jatkoi heti puuhiaan. Hän painoi päänsä Sinin suurehkojen rintojen väliin ja puserteli käsillään niitä samalla. Vaikka Sini oli hoikka tyttö, silti hänellä oli poikien iloksi suuret, kosketuksia haluavat tissit. Kosketuksia ne tulikin saamaan.. Antti katsoi miten Simo upotti kerralla kaksi sormeaan Sinin litisevän märkään posliinipilluun. Antti ei voinut sille mitään mutta hän tunsi kuinka hänen elimensä alkoi nytkähdellä housuissa, se koveni pikkuhiljaa ja hän tajusi kiihottuneensa nähdessään muiden miehen koskettelevan hänen naista.

  Pian Sini oli alastomana patjojen päälle, yhä kolmikon ympäröimänä. Lauri, miehistä rohkein, nousi seisomaan ja heitti armeijan villapaitansa päältään, samaan kasaan lensi vihreä T-paita. Siniä kiimaisesti tuijottaen hän availi hitaasti housujaan ja saatuaan ne alas, Sini näki kuinka Laurin alushousuissa oli jotakin mikä tahtoi kovasti ulos. Lauri laski alushousunsa alas. Sini ei voinut olla henkäisemättä. Kyllä Antillakin oli suhteellisen kookas penis, mutta Laurin penis oli varmaan yli kaksikymmentä senttiä pitkä ja ihanan paksukin..

  ”Ime sitä.. Ime..” Lauri sanoi ja astui muutaman askeleen Siniä kohden. Sini vilkaisi kysyvästi Anttiin ja Antti hymyili. Sini uskaltautui nousemaan polvilleen Laurin eteen. Lauri astui ihan Sinin eteen ja otti tätä kevyesti hiuksista kiinni. Sitten hän tökki kostuneella terskallaan Sinin huulia ja sai Sinin avaamaan suunsa. Tuo elin ei mennyt kovinkaan pitkää matkaa Sinin huulien välistä, mutta se riitti Laurille. Hän antoi Sinin nuolla ja imeä elintään, ja Sini tekikin sen taitavasti. Lauri sulki silmänsä ja nai hitaasti Siniä huulien väliin. Sini ei välittänyt erityisemmin suihinotosta, mutta päätti tehdä kaiken mukisematta..

  ”Mmmmh..” Sini ynähti kun Heikki tuli Sinin taakse ja antoi kahden sormensa upota Sinin liukkaaseen, lihaisaan aukkoon. Laurin naidessa Siniä suuhun, Heikki nai Siniä sormillaan samaa tahtia. Simo meni Antin viereen sohvalle istumaan ja alkoi availemaan housuja. Pian hänellä oli oma elimensä kädessään ja hän runkkasi siinä Antin vieressä.. Antin olisi tehnyt mieli tehdä samoin. Housuissa tuntui kovenevan entisestään ja jo aikaisemmin ollut kiima vain yltyi yltymistään. Mutta hän ei kehdannut.. Vielä.

  Sini imi minkä pystyi Laurin paksua penistä. Hän tahtoi näyttää miehille kuinka hyvä nainen Antilla olikaan. Lauri huokaili silmät suljettuina ja pian hän alkoi ähkiä siihen malliin että tulisi pian. Armeija teki tehtävänsä, Sini ajatteli tuntiessaan Laurin elimen sykkivän kieltään vasten. Pian kermainen erite purkautui Laurin elimestä syvälle Sinin suuhun ja Sini antoi koko lastin valua kurkustaan alas. Lauri ei voinut muuta kuin ottaa muutaman askeleen taakse päin ja rojahti Antin ja Simon väliin vanhalle sohvalle. Elin Sinin syljessä Lauri istui lähes makaavassa asennossa, raukeana.

  Sinin pillun kimpussa ollut Heikki päätti ottaa tilaisuudesta vaarin ja painoi Sinin vatsalleen patjoille. Salamana mies oli aukassut housunsa ja terhakka elin seisoi innoissaan. Naista se ei ollutkaan saanut aikoihin. Hieman vasemmalle käyrä penis tökki muutaman kerran Sinin kosteaa pillua kunnes se painui hitaasti häpyhuulien välistä lämpimään onkaloon. Sini huokaisi saadessaan vihdoin kyrpää, viime kerrasta oli melkein kuukausi.. Häntä ei pahemmin haitannut vaikka tuo kyrpä ei ollutkaan oman miehen.

  Heikki työnteli aluksi hitaasti, nautiskellen.. Kunnes hänen oli pakko nopeuttaa tahtiaan. Simokin päätti mennä osingoille ja meni polvilleen Sinin eteen. Pian Sinissä oli kaksi kyrpää, toinen souti suussa sylkivana Sinin suupielestä valuen, toinen kyrpä upposi tasaiseen tahtiin syvälle Sinin kiimaiseen pilluun. Tyytyväisenä Sini imi ja nuoli Simon penistä.. Välillä hän joutui tosin pitämään taukoa Heikin tehdessä niin hyvää. Pian Sini tunsi kuinka Heikki alkoi nopeuttaa tahtiaan, saman teki Sini. Hän imi ja runkkasi Simon kovana seisovaa kyrpää ja sai kui saikin aikaan sen, että nämä kaksi urosta laukesivat häneen samaan aikaan.

  Heikki puski itsensä vasten Sinin persettä tunkien kalunsa syvälle Sinin pilluun ja antoi spermansa virrata nuoruuden innolla. Simo tarrasi Siniä hiuksista ja jo toinen erä spermaa valui Sinin kurkusta alas. Kun Simo oli vetämässä elintään Sinin suusta, se syöksi vielä hieman spermaa joka lensi Sinin leualle. Kuola ja sperma leuasta valuen Sini oli valmiina vastaanottamaan lisää lempeä.

  Sini nousi seisomaan ja päätti että nyt olisi Antin vuoro. Hän meni polvilleen Antin luokse ja alkoi availla Antin housuja vaaleanharmaa spermavana pillusta reisiä pitkin valuen. Antti katseli tyytyväisenä kuinka Sini kaivoi hänen elimensä ulos vapauteen ja nuolasi sitä muutaman kerran. Sitten Sini pyysi Anttia riisumaan vaatteensa, Antti totteli tyttöystäväänsä. Nyt hän näki millainen kiimapillu Sini oikeasti olikaan. Antti meni alastomana istumaan sohvalle ja Sini kiipesi hajareisin tämän syliin.

  Pian ahnas pillu oli imaissut sisäänsä Antin miehisyyden ja Sini pyöritti hitaasti lantiotaan koko ajan Anttia silmiin tuijottaen. Antti laski kätensä Sinin lantiolle ja määräsi tahtia hieman nopeammaksi. Syljen ja sperman sekoitus oli valunut Sinin rinnoille, Antin syli oli kosteana vieraiden miesten spermasta. Sini liikkui ylös ja alas saaden Antin ynähtelemään. Litinä vain kävi kovan peniksen upotessa syvälle märkään pilluun. Antti imi Sinin toista rintaa ja sivusilmällään huomasi kuinka heidän rakastelua seurasi kolme yhä kiimassa olevaa nuorta miestä.

  Kauaa ei kestänyt kun Anttikin laukesi nuorikkonsa kuumaan ja halukkaaseen pilluun. Sinin noustua miehensä päältä hän näytti hyvin irstaalta sperman valuessa valkoisena vanana alas reittä pitkin ja syljen ja sperman kuivuttua hänen leualleen ja rinnoilleen. ”Mmh.. Saisiko lisää?” Sini kysyi ja näytti suloisimman ilmeensä. ”Totta kai.. Ei naista ole ennenkään pulaan jätetty..” Lauri sanoi ja hymyili arvoituksellisesti.

  Lauri meni makuulleen patjakasan päälle ja Sini kiipesi heti miehen elimen päälle. Hän liikutteli sitä hieman häpyhuuliaan vasten kunnes antoi upota sen omien eritteidensä ja kahden miehen liukastamaan pilluunsa. Hän nosteli itseään reisiensä varassa ylös ja alas ja nautti suunnattomasti tuon suuren elimen hyväillessä hänen paikkojaan. Lauri ei hoputtanut Siniä ollenkaan vaan antoi tytön touhuta omassa tahdissaan. Pian Sinin käsi laskeutui alemmas ja alkoi hyväillä taidolla klitorista samalla pyörittäessä hitaasti lantiotaan..

  Hetken aikaa puuhailtuaan Sini alkoi täristä ja hänen kätensä joka hyväili klitorista nopeensi tahtiaan. Samoin teki hänen lantionsa. Sohvalla istujille avautui mukava näkymä Sinin pepun pyöriessä villisti Laurin kalun ympärillä. Lauri murahteli hiljaa Sinin pillun supistellessa hänen peniksensä ympärillä.. Pian Sinin liike pysähtyi ja hän tärisi holtittomana Laurin päällä, rojahtaen pian Laurin rinnan päälle makaamaan hervottomana.

  Sinin maatessa Laurin päällä, Lauri hyväili Sinin selkää ja pakaroita. Siitä Antti saikin idean. Hän meni polvilleen Laurin jalkojen väliin eli siis Sinin taakse. Hänkin laski kätensä Sinin muodokkaalle pepulle ja vei kätensä Sinin märälle hävylle. Hän hyväili Sinin reisiä ja häpyhuulia saaden kätensä kostumaan spermasta ja Sinin omista eritteistä. Sitten hän vei märän kätensä Sinin peräaukolle ja hyväili tytön pakaroiden väliä.

  Sini ei laittanut vastaan kun Antti työnsi kostean etusormensa Sinin peräaukkoon hitaasti mutta määrätietoisesti. Hän työnsi sen juurta myöden suoleen ja alkoi sitten liikuttamaan sormeaan. Aluksi hyvin hiljaa, sitten hieman nopeammin. Anaaliseksiä Sinin ja Antin suhteessa oli jo ollut, joten asia ei ollut kummallekkaan uusi. Antti haki vielä Sinin vaginan luota kosteutta hieman ja hieroi kosteuden elimeensä. Sitten hän nosti Siniä saaden Laurin suuren peniksen liukumaan Sinin sisältä pois ja alkoi työntämään hitaasti kostutettua elintään Sinin tiukkaan anaaliin. Sini vingahti muutaman kerran, mutta muuten makasi hiljaa.

  Antti työnsi penistään muutaman kerran Siniin kunnes Lauri tahtoi mukaan myös. Lauri pyysi Anttia nostamaan Siniä hiukan ja se mahdollisti sen että Laurin kova elin upposi helposti Sinin kosteaan vaginaan. Laurin saatua elimensä pohjaan saakka, Antti mietti vain hetken ja päätti kerrankin antaa Sinille mahdollisuuden saada kunnolla munaa. Simon ja Heikin nähdessä mitä Antti aikoi, he siirtyivät lähemmäksi. Simo koko ajan liikutteli hitaasti esinahkaa edestakaisin, Heikki tyytyi vain tuijottamaan toimitusta. Pian Antti alkoi painaa penistään Sinin peräaukosta sisään samaan aikaan kun Laurin paksu kyrpä oli tytön vaginassa. Sinin vaikersi ja huokaili, muttei kertaakaan kieltänyt.

  Laurilla ei juuri ollut liikkumavaraa Sinin maatessa hänen päällään. Mutta Lauri tunsi kuinka Antin penis työntyi väliseinämän toisella puolella Sinin peräsuoleen.. Antti aloitti hitaat ja varovaiset liikkeet. Lauri ei voinut olla huokailematta, Antin elimen liike hieroi juuri sopivasti hänen kovettunutta penistä. Sini oli välillä täysin hiljaa ja huokailematta, täysin paikoillaan. Välillä hän taas suorastaan kiljahteli kahden elimen täyttäessä häntä.. Sini sai tämän repertuaarin aikana muutaman orgasmin, enemmän kuin koskaan ennen missään yhdynnässä. Antti jatkoi naimista ja nopeutti pian tahtiaan. Kauaa hän ei jaksaisi Sinin peräaukon tiukkuutta.

  Laurin ei tarvinut muuta kuin pysyä paikoillaan ja pidellä Sinistä kiinni, hän sai tarpeeksi nautintoa Antin peniksen liikkeistä. Kohta Antti alkoi suorastaan survoa kyrpäänsä Siniin ja hänen tuleminen oli lähellä, hyvin lähellä. Antti otti Siniä lanteilta kiinni, työnsi peniksensä juurta myöden Sinin suoleen saaden kivekset painautumaan vasten Sinin pakaroita, sitten hän jo tulikin. Hänen elimensä syöksi sykäyksittäin spermaa ulos ja Antin elimen sykkeen ja Sinin tiukkuuden avulla Laurikin pian sai.. Lähes samaan aikaan kaksi miestä laukesi Siniin, tytön vain maatessa hiljaa paikoillaan.

  Pian Antti vetäytyi pois ja rusehtava sperma alkoi valua Sinistä. Lauri antoi Sinin maata vielä päällään.. Tyttö oli aivan puhkinaitu. Lauri käänsi Sinin pois päältään ja tyttö makasi patjoilla silmät suljettuina, ihan väsyneenä. Silti Antti ja Lauri menivät vielä puhdistuttamaan peniksensä Sinin suussa. Antti työnsi peniksensä kyljelleen käännetyn Sinin suuhun. Sini nyrpisti nenäänsä haistaessaan missä elin oli ollut, mutta vastustelematta antoi Antin naida häntä hetken aikaa suuhun puolikovalla elimellään. Saman teki Lauri, pian kaikki neljä miestä olivat tyydytettyinä sohvalla istumassa ja naureskelemassa iltapäivän tapahtumille.

  Sini vasta tyydytetty olikin. Hän makasi paikoillaan yli tunnin ajan, sitten hän nousi hoiperrellen jaloilleen ja puki hieman tahriintuneen mekkonsa päälleen. Sitten hallilta häipyi Simo, Heikki ja Lauri, hetken kuluttua Antti ja Sini. Kukaan ei koskaan saanut tietää mitä kasarmin hallilla tapahtu, ei koskaan. Antille, ja tietenkin myös kiimaiselle kolmikolle jai hyvä muisto päivästä armeijassa. Sini sai elämänsä kokemuksen, joka ei suinkaan jäänyt viimeiseksi ryhmäseksikerraksi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *