Vaimoni pillu saa kyytiä

  Rakastelin vaimoni kanssa jälleen kerran lähes rutiininomaisesti. Tottakai nautin tyydytyksestä ja siitä tunteesta jonka sain, kun vaimoni kirahti lähestyessään omaa huippuaan. Tuulan kädet olivat levällään sängyllä kuin enkelin siivet ja niiden heilahdus kertoi vaimoni saaneen orgasminsa. Puristus kietoi kulliani nykien kun emätinlihakset supistelivat. Nykiminen sai sen aikaiseksi, että annoin itselleni luvan laueta vaimoni pehmeään syliin. Kierähdin pois vaimoni päältä ja sivelin Tuulan pehmeää vatsaa, joka nousi ja laski kiihtyneen hengityksen tahdissa.
  – Pitäisi saada vähän uutta potkua…, jätin lauseen lopun roikkumaan ilmaan tarkoituksella.
  – Nii-in, vaimoni vastasi vihdoin pitkän hiljaisuuden jälkeen.
  – Niin, toistin vaimoni sanan, jättäen asian lausumisen hänelle.
  – Sitäkö tarkoitat, mistä hiljan puhuttiin? Tuula kysyi.
  Vastasin tarkoittavani juuri sitä. Viimein pääsimme asiaan ja vaimo suostui laimean innostuneesti. Varmistin vielä, että haluaisiko hän kolmanneksi pyöräksi miehen vai naisen. Loppujen lopuksi asia jäi minun päätettäväkseni. Tuulan jo nukkuessa minä pohdin jo kovaa erilaisia vaihtoehtoja.

  Olin netin kautta löytänyt 3 erilaista vaihtoehtoa, – kaikki miehiä, sillä minulla oli tunne Tuulan halusta mieheen. Valitsin suunnilleen ikäiseni naimisissa olevan miehen, se olisi kaikkein turvallisin vaihtoehto. Lähetin sähköpostia jossa kerroin meidän olevan keski-ikäinen pariskunta ja halusimme siistiä seksiä kolmisin. Seuraavana päivänä sain vastauksen ja sovimme käytännön asioista. Ilmoitin varaavani hotellihuoneen tietyltä paikkakunnalta ja Eeroksi esittäytynyt mies voisi varata itselleen oman huoneen samasta hotellista. Vaikka tuskinpa hän omassa huoneessaan viihtyisi, jos kaikki menisi suunnitellusti. Sovimme kahden viikon kuluttua torstai-perjantai yön ja perjantaipäivän olevan se sopivin ajankohta Eeron kannalta. Eeroksi kertoisi kotona olevansa työreissulla tuolloin, no työtähän se olisi tuokin.

  Vedin matkalaukkua hissiin ja katsoin Tuulaa sinisiin ja jännittyneisiin silmiin. Soitin Eerolle huoneemme numeron hissimatkan aikana. Tuula katosi huoneeseen päästyämme kylpyhuoneeseen ja kuulin käsisuihkun kohisevan äänen. Tein meille molemmille rohkaisuryypyt, Tuulalle voimakkaamman kuin itselleni. Tyhjäsin toiselle yöpöydälle tavaroita laukusta. Vilkaisin Tuulaa hänen siemaistessaan lasistaan ryypyn. Mustat matalakorkoiset kengät ja tummat sukat sopivat hyvin sähkösinisen jakkupuvun ja vaaleansinisen neuleen kanssa. Tuulan oljenväriset niskaan ulottuvat hiukset olivat vapaana. Tuulasta huokui mielestäni nyt jo liian voimakas seksuaalisuus vaikkakin hän myös oli selvästi jännittynyt. Kotoa lähtiessämme hän oli laittanut sukkahousut jalkaansa, mutta äskeisen kylpyhuonekäynnin aikana hän oli vaihtanut ne stay-uppeihin. Olisin halunnut koskettaa Tuulaa, mutta maltoin mieleni.

  Ovelta kuuluva varovainen koputus säikäytti meidät molemmat. Katsoimme toisiimme yhtä epävarmoina. Avasin suuni kysyäkseni mitä tehdään, kun Tuula kehotti minua avaamaan oven hänen äänensä väristessä jännityksestä.
  – Hei, tule sisään, minä olen Ossi, esittelin itseni miehelle joka tuntui yhtä jännittyneeltä kuin minäkin.
  – Hei, joo minä olen Eero.
  – Tässä on Tuula, esittelin vaimoni huoneeseen tulijalle.
  Kumpikin kätteli ja tarjosin Eerollekin pienen jännityksen poistajan.
  – Niin, ei kai tässä erityisempää, tiedämme kaikki miksi olemme tässä, joten.., kehotin eleilläni meitä siirtymään puheista tekoihin.
  – Joo, olen samaa mieltä, Eero sanoi hiljaisella äänellä.
  Tuula riisui jakkunsa ja lyhythihainen neule suorastaan pursusi vaimoni rinnat esille. Olin joskus pitänyt rintoja epämieluisina ja isoina löysinä kimpaleina, mutta nyt ne näyttivät niin upeilta, että hämmästyin. Tuula siirtyi istumaan sängylle posket punaisina nauttimastaan alkoholista sekä jännityksestä. Eero seurasi hänen perässään. Arvioin Eeroa sivusilmällä. Pidin näkemästäni, mies antoi miellyttävän kuvan itsestään ja hänen äänensä sopi tähän tilanteeseen hyvin. Eero vilkaisi minua ja nyökkäsin hänelle vastauksen sanattomaan kysymykseen.

  Seurasin kuinka Eeron käsi ilmestyi vaimoni polvelle. Käsi liikahti nousten reidelle puristaen sitä pehmeällä otteella. Tuula nosti katseensa minuun Eeron alkaessa lähestyä tuota kriittistä kohdetta. Tunsin pistoksen jossakin sisälläni, mustasukkaisuuden pistos kaiversi sieluani inhottavasti, ja tämä oli vasta koskettelua. Eeron käsi katosi Tuulan hameen alle, joka levitti kuuliaisesti jalkojaan. En nähnyt mitä käsi kosketteli, mutta osasin kuvitella sormien liikkeet vaimoni eroottisilla paikoilla. Eero istui sängyllä ja nosti Tuulan vasemman jalan omalle reidelleen ja ujostelematta alkoi tutkia paikkoja tarkemmin. Tuulan hame nousi ylös paljastaen luonnonvalkoiset alushousut ja palan valkoista reittä mustien sukkien ja alushousujen välissä. En ollut koskaan kuvitellut vaimoni voivan näyttää näin seksikkäältä kuin mitä hän nyt oli. Nielaisin suu kuivana Olin ollut jo paitasillani ja menin vaimoni verelle. Tartuin kiinni neuleesta ja nostin sen helmasta kohti Tuulan ylävartaloa. Pian Tuulan täyteläiset rintaliivit esittelivät sisältöään meille kaikille. Painoin Tuuilan selälleen sängylle. Eero käytti tilaisuutta hyväkseen ja riisui housut ja ylävartalonsa peittävät vaatteet pois. Pienet mustat boxerit jäivät jalkaan.

  Riisuin itseni samaan tilaan ja nyökkäsin miestä jatkamaan vaimoni käsittelyä. Eero asettui lattialle polvilleen vaimoni sylin kohdalle. Tuula makasi poikittain sängyllä jalat roikkuen osin lattialla. Yhdessä riisuimme Tuulan hameen ja kuin yhteisestä sopimuksesta jäimme ihailemaan vaimoni seksikästä vartaloa. Mustat sukkanauhat oli pujotettu alushousujen sisäpuolitse molempiin sukkiin. Luonnonvalkoiset housut peittivät Tuulan täyteläisen sylin hyvin paljastaen kuitenkin kiusallisen seksikkäästi lantion kaaret. Tumma häpykarvoitus erottui hyvin alushousujen alta. Alushousujen kuminauha painoi Tuulan alavatsaa ja huomasin vaaleaa karvoitusta navan ja alushousujen vyötärön välissä. Alavatsalla näkyi raskausarpia jotka näyttivät hirveän seksikkäiltä silmissäni. Tuulaa katsoessani näin hänen silmissään kimaltelevan kalvon, tajusin vaimoni olevan kiihottumassa ollessaan kahden miehen ihailun kohteena.

  Eero painoi yhtäkkiä kasvonsa Tuulan alushousuille ja suuteli housujen alta erottuvaa häpyvakoa hellästi, mutta kuitenkin niin, että Tuula näytti nauttivan kosketuksesta. Tuntui sairaan kiihottavalta katsella vierasta miestä suutelemassa omaa vaimoaan siltä alueelta, jota olin pitänyt tähän saakka yksinoikeutenani. Seurasin hiljaisena katseellani, kun Eero alkoi riisua Tuulan alushousuja pois. Tuula vilkaisi minuun kuin anteeksipyytäen. Nyökkäsin niska jäykkänä hampaita purren. Olin kiihottuneessa tilassa itsekin ja päätin riisua housuni pois, ja olin alastomana sivusta katselijana. Eero vilkaisi myös minua ja riisua omatkin housunsa. Katsoin Eeron työkalua, jossa oli mittaa aivan riittävästi vaimoni tarpeita ajatellen. Kumarruin avaamaan Tuulan rintaliivit ja niin kaksi mehevää rintaa pullahti vapauteen. Ruusunpunaiset nännit helottivat terävinä viestien vaimoni kiihottumisesta. Tuula siirsi itseään paremmin sängylle ja Eero painoi huulensa vaimoni häpyhuulille. Kuin kaksi herneenpalkoa häpyhuulet kohosivat korkealle avautuen vieraan miehen nuoltavaksi. Näin kosteuden tirahtavan Eeron nenälle tämän kyntäessä vakoa sillä avoimeksi.
  – Ahmm.., Tuula inahti kiimasena.
  Siitä oli aikaa, kun Tuula oli minun käsittelyssäni päästänyt moisen äännähdyksen.

  Eeron sormet levittivät kosteutta huokuvaa vakoa avoimeksi tottunein sormin. Tuula kiemurteli hänen allaan kuin pitkäänkin puutteessa olleena. Mies nousi pois jalkojen välistä ja katsoi nyt kysyvästi meitä molempia hetken ennen kuin tajusin mistä oli kyse.
  – Voit olla ilman kumia, kähisin äänellä jota en kyennyt edes omakseni tunnistamaan.
  Enempää kursailematta Eero asettui uudelleen vaimoni jalkojen väliin. Uteliaana ja kiihottuneena kumarruin alemmaksi. Näin selvästi kuinka iso kulli upposi vaimoni häpyhuulten kireään väliin sulavasti. Pidin kiinni Tuulan minun puoleisestani reidestä ja hieroin toista rintaa, kun Eero imeskeli toista pulleaa rintaa suussaan.

  Tuula kietoi kätensä Eeron niskaan ja teki lantiollaan kiusallisen kiimaista liikettä miehen lantiota vasten. Vaimoni näki katseeni ja hänen silmistään loisti anteeksipyyntö. Minun sisällä kuohui valtavasti, käsittämätön tunne velloi minua, kun näin toisen miehen rakastelevan vaimoani kiihkeästi. Tuulan silmissä paloi voimakas liekki ja pelkäsin hänen saavan huippunsa liian nopeasti. Elehdin kiivaasti ja otin kumpaistakin lanteelta kiinni ja sainkin heidät oikeaan asentoon. Eero makasi selällään ja Tuula ratsasti hänen juhlallisella seipäällään. Painoin Tuulan ylävartalon kiinni Eeron vartaloon. Vaimoni pyöreä takamus nousi tyrkylle ja näin hänen peppureikänsä kiihottavana yksityiskohtana. Eeron kyrpä liikkui kiiltäen vaimoni limakalvoilta valuttaman mehun ansiosta liukkaasti sisään ja ulos emättimestä.

  Olimme varautuneet kotoa lähtiessämme ja ottaneet jopa liukastetta mukaan, jos sitä tarvittaisiin. Otin tuubin käteeni ja kumarruin tuon hetkellisen mielijohteen aikaansaamana Tuulan takamusta kohden. Tuulan ollessa oikeassa asennossa painoin kieleni keskelle ruttuista reikää.
  – Ohh.., Ossi, Tuula vinkaisi hädissään.
  – Jatka vaan, mumisin suu kiinni vaimoni peräaukossa.
  En ollut koskaan harrastanut vaimoni kanssa peppuseksiä ja nyt mieleni alkoi tehdä juuri sitä. Suuhuni tulvahti muikea haju ja maku ja tunsin Eeron kivesten koskettavan rinnuksiani. Varovasti painoin karvapalloja kädelläni ja yritin työntää hänen kyrpäänsä syvemmälle Tuulan sisuksiin. Mitään puhumatta avasin voidetuubin ja pursotin siitä kyrvälleni ja suoraan Tuulan peräaukollekin. Tajusin tämän olevan sellainen tilanne jolloin voisin yrittää peppuseksiä vaimoni kanssa. Työnsin sormeni Tuulan peräaukkoon ja pyöräytin sormea vähän matkaa sisällä. Nousin polvilleni ja asetuin Tuulaan kiinni ja työnsin lujaa eteenpäin.
  – Aiihh… älä.. Ossi lopeta, sattuu.., Tuula kiljui.
  – Hyss.., Ossi tuli avukseni ja painoi huulensa vaimoni huulille saaden hänet vaikenemaan.
  Lämmin kova puristus tuntui kiihottavan hyvältä. Tunsin hämmästyneenä Eeron kullin liikahduksen jonkin ohuen takana. Vedin ja työnsin, toistin liikkeen ja Eero vastasi omalla kyrvällään.

  Vaimoni vikisi hiljaa Eeron ja minun puristuksessa. Sydämeni hakkasi vimmatusti ja korvissani kohisi mieletön pauhu. Tunsin jaloissani kahdet muutkin jalat, puristin vaimoni vartaloa lujasti itseäni vasten ja näin Eeron silmissä kiimaisen uroksen katseen. Naurahdimme toisillemme ja nyökkäsimme vaiteliaina. Vuorotellen työntelimme kalujamme vaimoni sisään, tämän uikuttaessa kiimaisena ja tuskaisena. Vaimoni ei vastustellut enää, kun otin häntä pepusta. Tunsin puristuksen kyrvässäni kasvavan, kun kuulin Tuulan kiimaisen valituksen vain kasvavan äänekkäämmäksi. Limakalvoilta kuului kosteaa ja pumppaavaa ääntä. Meitä oli kaksi nussimassa vaimoani. Vaimoni vikisi ja valitti välissämme orgasmin raadellessa hänen seksikästä vartaloaan. Kuulin korvissani Eeron karjaisun ja nykiminen aiheutti omankin siemensyöksyni liikkeellelähdön. Huusin vaimoni niskaan joitakin sekaisia sanoja ja purin pehmeään olkapäähän nautinnon repiessä alavatsaani suikaleiksi. Tuntui ihmeellisen tyhjältä laskea siemenensä vaimon suoleen. Puristin noita niin tuttuja lanteita lujalla otteella vielä pitkän aikaa tyhjennyttyäni vaimoni suoleen.

  Vilkaisin alimmaisena olevaa Eeroa jonka otsalla helmeili hiki, vaimoni selkä oli myös nihkeä. Vedin veltostuneen kullini pois pepusta ja keikahdin selälleni. Tuula kierähti viereeni voipuneena ja tyydytettynä. Sammutin yöpöydän valon ja huoneeseen tuli pimeys.

  Hätkähdin hereille kylmän puistatukseen. Tajusin vierestäni kuuluvan tasaista ääntä, ja liikkeen aiheuttaja oli heti selvillä. Käännyin pimeässä ääntä kohti ja haparoin käsilläni. Tunsin Tuulan kasvot käsissäni, sormeni osui hänen suuhunsa. Irstaan oloisesti Tuula alkoi imeä sormeani, edelleen kyljellään maaten. Eero työnteli häntä takaapäin kiivaasti. Minulle tuli erektio välittömästi tilanteen tajutessani.

  Suutelin vaimoani saatuani sormeni pois hänen suustaan. Tuula oli kiimainen ja hänestä huokui seksin tarve voimakkaana. Puristelin hänen rintojansa ja vein käteni hänen jalkojensa väliin. Tunsin Eeron kullin liukuvan sisään ja ulos.
  – Haluan sinua tosi paljon, kähisin vaimoni korvaan.
  Aloin vetää Tuulaa puoleeni ja hän irtautui Eeron otteesta. Pian Tuula ratsasti minulla ja tunsin hänen vaginansa kireyden kullissani. Tajusin olevani survomassa samaa paikka jonne Eero oli jo laskenut siemenensä aikaisemmin. Kiskoin Tuulaa hiuksista ja suutelin hänen himokasta suutansa kuumeisesti samalla kun tämä ihana nainen ratsasti ryhmyisellä sauvallani. Kuin kaiken kruunaten Eero tunkeutui samaan silmäkkeeseen jossa minäkin olin jo vieraillut.

  Tuula vikisi päälläni narttumaisesti kiimaansa ulos eikä pitänyt lainkaan pahana, että Eero työnteli häntä peräsuoleen. Päinvastoin Tuula näytti nauttivan saadessaan ottaa kahta miestä samanaikaisesti. Tunsin Eeron paksun kyrvän liikehdinnän vaimoni pepussa, tuntui kuin se olisi hipaissut minun kyrpääni. Ymmärsin Tuulan olevan alapäästään täynnä miehistä lihaa. Suutelin Tuulan kosteita huulia ja haparoin käteeni valokatkaisijan. Sain valon syttymään ja näin meidät kolme kiinni toisiinsa liimautuneina. Kiihotuin tunteesta, kun tunsin Tuulan liikkumisen päälläni johtuvan Eeron tunkeutumisesta hänen suoleensa. Tuulan silmissä oli voimakas kiille, kuin kalvo kummassakin silmässä. Huulet turvonneina suutelemisesta ja kiimasta joka hänen sisällään roihusi. Tuulan rinnoissa oli jälkiä jotka olivat syntyneet jo aikaisemmin. Tarrasin alaspäin valtoimenaan velloviin utareisiin ja purin mustasukkaisuuttani niihin. Katsoin Tuulaa silmiin ja purin, imin, nuolin ja nussin hänen limasta valuvaa syliään ennenkokemattoman tunteen viemänä.

  Eeron sormet näkyivät Tuulan olkapäihin puristuneina, kuin tukeutuakseen niihin sairaalloisen kiiman otteessa hänkin. Huoneessa kuului litisevää ääntä ja voimakas hien ja vitun tuoksu leijui ilmassa. Vaimoni valitti maaten päälläni silmien palaessa kuumaa liekkiä. Kurkotin käsilläni Tuulan pakaroita ja sain sormeni osumaan Eeron niljakkaaseen kyrpään. Puristin etusormen ja peukalon tyveen tuon paksun tangon.
  – Aarghh-hhaa.., Eero möyrysi kunnon sonnin lailla astuessaan vaimoani.
  – Innghh.., Tuula kinahti voimakkaasti tuntiessaan miehen alkavan suoltaa lietettään suoleensa.

  Upotin sormeni vaimoni hiuspehkoon ja nostin hänen päänsä suutani vasten ja suutelin himokkaasti alkaen kampeutua kahden ihmisen alta pois. Nojasin sängyn päätyyn ja asetin limaisen kullini Tuulan huulten puristukseen. Kuin kiltti tyttö hän otti kiiltävän kullini suuhunsa. Kova maiskutus alkoi kuulua ja terskan kihelmöinti kasvoi. Kullini oli syvällä Tuulan nielussa, kun sulkuportti avautui. Tuulan sormet hieroivat kiveksiäni ihanalla pehmeällä tavalla, jota en ollut kuvitellut hänen osaavankaan. Laukesin uudelleen ja uudelleen vaimoni suuhun. Tuntui kuin suhisevasta ihanasta tunteesta ei tulisi loppua lainkaan.

  Tunsin pientä häpeää tästä teostani, vaikka Tuula oli osannut hoitaa minut loistavasti. Olin halunnut jotenkin nöyryyttää vaimoani laittamalla hänet imemään minut kuivaksi kuin kostaakseni hänen antautumisen kahdelle miehelle. Hymyilin vaimolleni ja kohtasin hymyn hänenkin kasvoillaan pienen hämmentyneen ilmeen jälkeen. Vilkaisimme yhtä aikaa Eeroa joka vastasi hymyymme tyytyväisen näköisenä. Nousin ihmeellisen olotilan saattelemana lattialle ja autoin vaimonikin seisaalleen. Hänen kirjavat rintansa olivat rietasta nähtävää ja limanoro valui hänen takareittään pitkin kohti polvitaivetta. Tuula katosi nopeasti kylpyhuoneeseen.

  Katsoimme kuitenkin hiukan väkinäisesti Eeron kanssa toisiamme, kunnes otin avaamani pullon josta kaadoin laseihimme keskiyön myssyt. Tuula tuli suihkunraikkaana seuraamme pyyhe lanteen yli vedettynä. Hän otti lasini ja kilisti sillä Eeron lasia.
  – Mennään nukkumaan hetkeksi, hän sanoi hymyillen ja otti vuoteelta tahriintuneen päiväpeiton hymyillen meille arvoituksellisesti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *