Rikun lahja kavereille

  Heti kun pääsin töistä kotiin, mieheni Riku aloitti valittamisen. Minä muka aina määräilen häntä, ja pah, kukakohan se ketä määräilee? Aina se olin minä joka kaikki tekee, seksissäkään ei minulta mitään kysytty, hyvä kun ehdin edes ajatella koko seksiä kun Riku jo tuli…Voi kunpa saisi edes kerran ja kunnolla…päiväkirjallenikin sitä aina valittelen…seksin puute…lähes pahinta mitä tiedän…

  Olin juuri lähdössä leffaan ystävättäreni kanssa kun Riku käski minun jäädä siivoamaan. Hän näytti hyvin vihaiselta joten alistuin ja ilmoitin ystävälleni etten pääsekkään. Aloin siivota ja kun olin siivoamisessa loppusuoralla, Riku tuli taakseni seisomaan ja otti minua rinnoista kiinni. Hän näykki niskaani ja kaulaani ja kostuin heti. Mistäs nyt kiikastaa, ajattelin ja yritin kääntyä. Riku kuitenkin esti ja tiukensi otettaan. Hän työnsi toisen kätensä housuihini ja silitteli häpyäni. Tunsin olevani kiimainen, juuri tätä halusinkin. Saisinpa kerrankin niin paljon kuin tahdon…mutta tuskin…En uskaltanut edes toivoa.

  Riku talutti minut keittiöön ja laittoi makaamaan pöydälle. Odotin innolla mitä tulisi tapahtumaan. Laitoin silmät kiinni ja huokaisin hiljaa. Tunsin kuinka Riku sitoi ranteisiini liinat ja kun avasin silmäni, käteni oli pöydän jaloissa kiinni. Suljin silmät uudestaan kun Riku alkoi kiskomaan hitaasti housujani. Nostin lantiotani ja hän liutti housuni pois. Hän huomasi kosteuteni ja naurahti. Sitten hän sitoi nilkkanikin ja olin jo ihan kiimassa. Hän sanoi että jos päästän yhdenkin äänen, tulen katumaan sitä. Vannoin olevani hiljaa.

  Makasin viileän pöydän päällä hiljaa, silmät suljettuina. Kuulin hiljaisia ääniä, mutten välittänyt. Odotin vain mitä tuleman piti. Yhtäkkiä Riku käski minun hymyillä. Hymyilin. Sitten tuli käsky levittää jalkoja. Levitin niin paljon kuin liinoilta sain. Sitten hän repäisi stringini pois ja käski avata silmät. Aukaisin silmäni hitaasti ja odotin jonkinlaista yllätystä. Todellinen yllätys se olikin. Keittiön ikkunan takana seisoi Rikun neljä kaveria. Kiljaisin ja yritin vetää jalkani yhteen. En kuitenkaan onnistunut ja siinä vaiheessa Riku jo läimäytti minua kasvoille, olinhan pitänyt meteliä. Minua todella sattui ja hävetti, sitten Riku vielä julkesi päästää kaverinsa sisälle. Makasin häpeästä ja läimäytyksestä punaisena keskellä keittiön pöytää, aarteeni siinä heidän silmiensä alla. Riku sanoi kavereilleen että siinä se nyt on, minun pikkunaiseni, ja nauroi rehvakkaasti.

  Olin tavannut nuo miehet ennenkin, Rikun joukkuekavereita jo nuoruuden ajoilta. Olivat kuulemma kokeneet ilot ja surut yhdessä. Kaikki varsin komeita, olin ajatellut jo tavatessani heidät ensimmäistä kertaa. Nyt aloin jo kiihottua tuosta häpeällisestä tilanteesta, myös miehet huomasi sen, sillä kiimani valui jo pöydälle. He hymyilivät ja pian yksi heistä kysyi kuin vitsinä Rikulta, että saisiko myös koskea ja nauroi. Hämmästyin kun Riku vastasi kyllä. Miehet eivät kuitenkaan kehdanneet tehdä muuta kuin ujosti tuijottaa, Rikun läsnäolo häiritsi. Minä voin lähteä, antakaapa neidille sitten sitä mitä toivookin, kerrankin kunnolla, Riku sanoi ja katsoi minua merkitsevästi ja poistui huoneesta. Hetken päästä ovi kolahti olin yksin noiden kiimaisten uroksien kanssa.

  Pian yksi miehistä, Daniel, uskaltautui tulla lähemmäksi. Hän hipaisi klitoristani ja sävähdin. Hän huomasi sen ja alkoi työntämään sormea sisälleni. Voihkin hiljaa ja samassa myös muut olivat ympärilläni. Mielestäni komein, Timo, suuteli minua suoraan suulle. Hän työnsi kielensä suuhuni ja suuteli kauan. Aloin todella nauttia. Kahdeksan kättä vaelsi vartalollani ja lisäksi yksi kiihkeä suu suuteli minua. Pian sain illan ensimmäisen orgasmin, kun Daniel alkoi nuolla minua.

  He irrottivat minut ja veivät olohuoneeseen. He istuttivat minut sohvan reunalla ja Timo laskeutui polvilleen eteeni. Hän oli riisunut itsensä ja hänen suurehko elimensä seisoi odottavana. Muut miehet häipyivät keittiöön ja jäin kahden tämän komistuksen kanssa. Hän suuteli minua ja samalla työntyi hieman avonaiseen vittuuni. Hän piti toista kättään niskani takana ja toista ristiselkäni kohdalla, ja alkoi työntää elintään yhä syvemmälle. Inisin nautinnosta kun suuri kyrpä täytti minut. Silti mies vaan suuteli ja suuteli. Tuntui taivaalliselta. Hän lopetti suutelun ja alkoi työnnellä. Pian laukesin jo toistamiseen sinä iltana. Se oli lähes ennätys. Pian Timokin laukesi ja hän kiitti. Sitten hän nousi ylös ja poistui.

  Nojasin selkänojaan tyytyväisenä, kun kuulin askelia. Avasin silmät ja näin kuinka alaston Anton asteli luokseni. Hän pyysi minua nousemaan ja meni sohvalle istumaan. Sitten hän veti minut istumaan seisovan kullinsa päälle, niin että olin selin häneen. Hän puristeli rintojani ja nai minua rajusti. Pian hän laukesi, minäkin olin juuri laukeamassa mutta hän työnsi minut pois.

  Jäin odottamaan jo seuraavaa, ja seuraava tulikin. Nuorin miehistä, poikamaisen söpö Lauri käveli luokseni. Ujosti hän alkoi hyväillä muotojani. Kumarruin ja päätin antaa pojalle kokemuksen. Otin hänen elimensä huulieni väliin ja imasin. Lauri alkoi huokailemaan ja tarttui niskaani. Nain häntä suullani ja pian hänen spermansa täytti suuni. Nielin kaiken ja nuolin munan puhtaaksi. Poika halasi minua ja oli selvästi onnellinen.

  Vielä oli Danielin vuoro. Hän asteli luokseni varmana itsestään. Hän työntyi rajusti minuun ja aloin voihkia. Hän nai minua niin kauan että laukesin 2 kertaa..Hän jätti minut makaamaan raukeana sohvalle ja nukahdin. Kun heräsin Riku katseli jalkapäädyssä futismatsia ja minä makasin alasti sohvalla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *