Hotelliyö

  Kaikesta oli sovittu etukäteen, mutta silti olin jännittynyt. Seisoin hotellihuoneen oven takana ja tasasin hengitystäni. Tarkastin, että huoneen numero oli varmasti oikein ja laitoin samalla puhelimeni äänettömälle. Virnistin itselleni, vedin henkeä ja koputin oveen.

  Markus avasi oven saman tien, oli varmaan odottanut jo minua. Hänen ilmeensä oli korostetun neutraali, ja livahdin sisään huoneeseen. Olin kai odottanut jotain erikoista, mutta huone oli vain hieman tavallista suurempi, ei mitään sen kummempaa. Katsoin vain nopeasti sängyn laidalla ja nojatuolissa istuvia miehiä. Olin sanonut Markukselle, etten halua tietää mitään, mitä minun ei ole pakko etukäteen. En tiennyt heidän nimiään, ikiään tai mistä Markus heidät oli mukaansa houkutellut.

  Riisuin takkini tuntien itseni hämmentävän kainoksi. Olin hotellihuoneessa kolmen miehen kanssa, jotka panisivat minulta kohta aivot pellolle ja tunsin itseni häveliääksi. Tilanne oli absurdi, sillä olin ollut märkä ajatuksesta jo aamusta lähtien. Tässä vaiheessa oli turha olla ujo, mutta silti katsoin kaikkialle muualle kuin heidän kasvoihinsa. Pidin sitä paitsi ajatuksesta ja mielikuvasta, että katson kainosti jalkoihini näiden tuntemattomien edessä.

  – Sä olet tullut tänne meitä varten, Markus sanoi takaani ja laittoi kädet lanteilleni.

  – Mä lupaan, että sun on turha kuvitella käveleväsi täältä samassa kunnossa ulos kuin mitä tulit sisään.

  Painoin takapuoleni vasten hänen tuttua kehoaan myöntymisen merkiksi. Hän suuteli kaulaani ja liu’utti kätensä paitani alle nostaen sitä. Nostin katseeni, kun tarjosin kaulaani hänelle. Kumpikin mies katsoin minua intensiivisesti huoneen toiselta puolelta. Toinen oli varmasti minua nuorempi, hoikka ja vaalea. Vanhemman miehen nähnyt jossain aiemmin. Punastuin ja käänsin katseeni, kun tajusin käveleväni päivittäin häntä vastaan kotikadullani. He olivat varmasti Markuksen urheiluporukasta.

  Markuksen kädet nousivat käymään rinnoilleni ja käänsin ylävartaloani niin, että pystyin suutelemaan häntä. Hän oli ehkä teennäisen raju, mutta katsoi minua silmiin koko ajan. Ilmeisesti hän näki jotain, mikä antoi hänelle varmuutta, koska hän irrottautui äkillisesti. Hän nappasi pöydältä huivin ja sitoi sen silmilleni.

  – Sä et ole tänään mitään muuta kuin meidän käytössä. Sä itse halusit tätä, mikä kertoo siitä millainen lutka sä olet, joten meillä ei ole syytä käsitellä sua nätisti. Se on ihan sama kuka sua nai ja miten, joten sun on turha edes katsoa.

  Olimme sopineet silmien peittämisestä jo etukäteen, mutta silti se hermostutti minua. Menetin melkein tasapainoni, kun hän peitti silmäni, vaikka vain seisoin paikallani. Kuulin Markuksen istuvan sängylle.

  – Riisu, sanoi jompikumpi vieraista miehistä.

  Tajusin edelleen roikottavani päätäni ja nostin sen vihdoin kunnolla ylös. Sain itsevarmuutta siitä, etten nähnyt heidän katseitaan, vaikka ne selvästi tunsinkin. Vedin paitani pois päältä varoen huivia silmilläni. En edes yrittänyt olla teennäisen eroottinen, vaan olin enemmin uhmakas paljastaessani mustat pitsirintaliivini ja avatessa hameeni vetoketjun. Astuin pois jalkoihin tippuneesta hameesta ja seisoin heidän edessään pelkissä rintaliiveissä, mustissa pitkissä sukissani ja pienissä alushousuissani. Pidin leukani edelleen korkealla ja jalkani hieman haarallaan. Huone oli todella hiljainen ja hetki tuntui todella pitkältä.

  – Kiva yritys, mutta meille on ihan sama näytätkö sä hyvältä noissa vai et. Ota ne pois ja käänny ja kumarru. Kädet perseelle.

  Kova ja kylmä ääni yllätti minut. Tajusin noista sanoista, että olin todellakin tullut käytettäväksi. En voisi suojella itseäni ajatuksella siitä, että voin määritellä heidän haluaan minua kohtaan siten kuten olin tottunut. Tiesin näyttäväni hyvältä kauniissa alusvaatteissa ja niiden riisuminen tuntui siltä, että annan kaiken valtani pois.

  Ilmeestäni varmasti näkyi, että olin poissa tolaltani, mutta tein mitä käskettiin ja käännyin selin heihin. Kumarruin eteenpäin ja levitin pakaroitani käsilläni. Koitin pitää selkäni notkolla, tunsin oloni todella naurettavaksi hiljaisessa huoneessa.

  – Sähän olet jo ihan märkä, sä olet todellakin tullut tänne naimaan. Vittu mä aion ottaa tuon perseen, se on varmaan tehty sitä varten. Pidä ne pakarat auki, sähän valut kohta pitkin reisiä.

  Joku kolmesta nousi ylös ja tuli luokseni. Hän seisoi hieman vieressäni antaen muille varmasti näkymän ja painoi kaksi sormeaan suoraan sisääni. Parin työnnön jälkeen hän veti ne ulos ja levitti kosteutta vakooni ja perseelleni. Hän polvistui ja vedin terävästi ilmaa sisään, kun tunsin hänen kielensä hävyssäni. Hän selvästi fiilisteli hetkeä, teki pitkiä nuolaisuja klitorikseltani pepulleni ja imi häpeämättömästi häpyhuuliani. Ojensin toisen käteni eteeni ottaakseni tukea seinästä, mutta hän vetäytyi ja läimäytti pakaraani.

  – Käsi perseelle, teet niin kuin käsketään.

  Palautin käteni, mutta minun oli notkistettava polviani, että pysyin pystyssä. Hän palasi takaisin jalkoväliini ja minun oli työnnettävä itseäni häntä vasten, kun hän työnsi kielensä peppuuni, se tuntui aivan yhtä hyvälle kuin aina muulloinkin. Hengitykseni oli muuttumassa jo työläämmäksi.

  Kuulin vaatteiden kahinaa ja kuvittelin miesten avaavan housujaan ja riisuvan paitojaan. Mies takanani nousi, veti minut pystyyn rajusti hiuksistani ja pyöräytti, melkeinpä heitti mahalleni sängylle. Hän veti perseeni pystyyn sängyn laidalle ja työntyi sisääni. Kuulin hänen vyönsolkensa kilinän, hän ei ollut edes riisunut housujaan kokonaan. En ehtinyt reagoida mitenkään, kun hän alkoi saman tien naida minua rajusti pitkillä työnnöillä. En voinut olla hiljaa vaan katkonaisen hengitykseni seassa vaikersin, kun hänen kova otteensa lanteiltani melkein satutti minua. Hetkellisesti koin ahdistavana ajatuksen, että hän puristi säälimättä runsaita muotojani, mutten todellakaan voinut jäädä murehtimaan kilojani, kun hän pani minua säälimättä. Painoin kasvojani sänkyyn ja vein käteni hieromaan itseäni.

  – Ei, kuului käsky, ja toinen mies tuntui asettuvan sängylle eteeni.

  Hän tarttui leukaani ja kohotin itseni käsieni varaan konttausasentoon takanani olevan miehen vetäytyessä riisumaan itseään loppuun. Mies ohjasi suuni penikselleen ja itsensä suoraan niin syvälle suuhuni, että jouduin kakistelemaan. Hän ei kuitenkaan vetänyt itseään pois vaan jouduin taistelemaan saadakseni hengitykseni sille mallille, että pystyin imemään häntä. Hän palkitsi minut pitkällä huokauksella ja siirsi kätensä takaraivolleni. Hän antoi minun määrätä tahdin ja vain myötäili kädellään. Tein parhaani ilman käsiä. Huivi silmilläni liukui osittain pois ja varmistuin siitä, että Markus oli edessäni. Tiesin mistä hän piti ja hieroin jokaisella työnnöllä kielelläni leveästi hänen peniksensä alapuolta. Hän kiihdytti tahtia ja jouduin rentouttamaan suutani, että hän pystyi naimaan sitä ilman, että tukehdun. Tunsin syljen valuvan pitkin leukaani ja vihasin sitä tunnetta. Se sai minut tuntemaan oloni todella käytetyksi.

  Tunsin Markuksen lähestyvän orgasmiaan, tunnistin miten hänen elimensä jäykistyi lisää. Koitin parhaani mukaan imeä hänet loppuun asti, mutta en yllättynyt, kun hän tarrasi hiuksistani, veti pääni taakse ja laukesi kasvoilleni päästäen pitkän huokauksen. Hänen spermansa tuntui kuumalta osuessaan osittain huulilleni ja poskilleni. Kuvittelin miesten katsovan tätä vierestä ja nuolin spermaa huuliltani yllyttäen itseäni antamaan heille hyvän show’n.

  Toinen miehistä tarrasi pakaraani ja käski minut vatsalleni. Käännyin ja sain hetkeksi oikaistua jalkani. Käsi hieroi naamallani olevaa spermaa ja sylkeä ympäri poskiani.

  – Vitun huora, sä olet niin kuuma, kun imet munaa perse pystyssä. Sähän suorastaan näytät kerjäävän sitä.

  Joku asettui viereeni polvilleen ja vei käteni elimelleen. Käänsin päätäni sitä kohti, mutta hän oli liian kaukana ja keskityin runkkaamaan häntä. Toinen asettui toiselle puolelle ja tartuin epäröimättä myös häneen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun koskaan pidin kahta penistä yhtä aikaa. Ajatus sai minut todella käymään kierroksilla. Kuvittelin tilanteen ulkopuolisen katsojan silmin. Minä sängyllä selälläni, spermaa naamallani ja kaksi miestä molemmin puolin kolmannen asettuessa jalkopäähän. Joku miehistä veti huivin lopullisesti pois silmiltäni, että pystyin paremmin ottamaan hänet suuhuni runkatessa oikealla kädelläni toista.

  Suussani oli nuoren pojan huomattavasti toisia suurempi penis. Hän oli pitkä ja hoikka, enkä olisi koskaan arvannut, että hänet oli jopa melkein vaikea ottaa kokonaan suuhun. Kakistelin ja kuolasin, mutta hän vain hymyili minulle ilkikurisesti, eikä antanut armoa. Vanhempi mies tuli myös lähemmäs kasvojani ja käänsin pääni hänen penikselleen, joka oli aiemmin ollut pillussani. Maistoin itseni hänessä ja hymyilin. Markus asettui jalkoväliini ja hieroi minua tottuneesti. Hän teki sen rutiinilla ja aloin melkein heti liikuttaa lanteitani hänen kätensä tahtiin. Imin miehiä kiihtyvällä tahdilla. Heitä ei haitannut, että heidän peniksensä osuivat yhteen kasvoillani ja suussani. Laukesin melkein odottamatta. Selkäni ja reiteni jännittyivät hetkeksi ja pidätin hengitystäni. Miehet katsoivat toisiaan ja vaihtoivat hymyjä.

  Markus avasi liukuvoidepurkin ja levitti sitä huolimattomasti ja melko kovakouraisesti hävylleni. Hän käytti kahta sormeaan sisälläni ja työnsi sitten sormen peppuuni seuraten ilmeitäni. Hän tiesi mitä teki ja luotin, että hän saa minut rentoutumaan. Nojasin päätäni hetken taakse ja runkkasin miehiä hitaasti kootakseni energiani uudestaan. Nuorempi mies otti polvitaipeestani kiinni ja nostin jalkani koukkuun mahani päälle. Hän vetäytyi otteestani korvaten käteni omallaan nähdäkseen paremmin mitä Markus tekee.

  – Jari ei ole koskaan nainut ketään perseeseen, mutta mä lupasin, että sä otat sen jättikyrvän vaan mielellään, Markus sanoi kuin puhuisi itsestäänselvyyksiä.

  Itse en ollut ollenkaan niin varma. Tiesin voivani kieltäytyä millä hetkellä hyvänsä, mutta eihän se penis nyt niin paljon isompi voinut olla kuin isoin tappi, joka sisälläni oli ollut, eihän? Se oli ollut melkein liikaa suuhuni, mutta toivoin, että Markus tajuaa, etten halua seksivammoja ja ottaa sen huomioon.

  Ainut mies, jonka nimeä en tiennyt, vaati huomiotani. Nousin toisen kyynärpääni varaan ja aloin kunnolla imeä häntä. Hän painoi päätäni paljon Markusta rajummin ja runkkasi itseään samalla kun nai suutani. Käytin toista kättäni helpottaakseni rentoutumistani hieromalla klitoristani, eikä tällä kertaa kukaan estänyt. Markus nautti selvästi kireästä perseestäni ja vuorotteli oikean ja vasemman etusormen kanssa. Jari katsoi vierestä ja runkkasi itseään. Hän vaikutti arastelevan, mutta työnsi kuitenkin toisen käden sormensa pilluuni. Aloin olla jo todella lähellä toista orgasmia. Huone oli täynnä hengitystä ja kosteita ääniä. Jari oli kömpelö sorminensa, mutta tartuin häntä ranteesta ja käytin hänen kättää kuin dildoa. Hiuksiani oli liimautuneena sylkeen kasvoilleni ja pari kertaa penis suussani kävi aivan liian syvällä, mikä tuntui kiihottavan miestä entisestään. Markus tunsi lihasteni supistuvan.

  – Ei, työnnä mun sormia ulos. Mä aion nähdä täysin miten sä laukeat, pidät ne jalat ylhäällä ja perseesi auki.

  Vihasin hetkellisesti, miten tylysti Markus puhui minulle, mutta oli pakko myöntää, että nautin vaan lisää kun työnsin reilusti hänen sormiaan vasten. Annoin Jarin jatkaa ja lisätä kolmannen sormen pilluuni ja melkein heti, kun siirsin käteni takaisin klitorikselleni, tulin niin lujaa, etten voinut olla hiljaa.

  – Voi luoja mä tulen, tää tuntuu niin hyvältä, just noin, sain soperrettua ennen kuin annoin periksi ja parahdin jotain sanatonta. Se sai kolmannen miehen yli laidan ja hän laukesi tisseilleni, kun haukoin henkeä.

  En saanut jäädä lepäämään, vaan Markus siirtyi viereeni makaamaan ja käski minut päälleen. Reiteni tärisivät, mutta nousin hajareisin hänen päälleen. Hän hieroi uudelleen kovaa penistään vasten häpyäni, mutta tiesin hänen haluavan vihdoin perseeseeni. Tuin itseäni sängyyn toisella kädellä ja ohjasin hänet sisään toisella. Jouduin laskeutumaan hitaasti, vaikka hän olikin minut hyvin valmistellut. Puristin silmiäni kiinni ja keskityin siihen tunteeseen, kuinka sileästi hän liukui peppuuni. Hän nosti lanteitaan, kun olin saanut hänet kokonaan sisääni ja jäin ylemmäs, että hän pystyi aloittamaan liikkeen omaan tahtiinsa. Katsoin häntä silmiin, kun hän teki pitkiä, rauhallisiä työntöjä sisääni. Hän virnisti, kun käänsin katseeni pois ja punastuin.

  Markus otti aikansa ja nai minua tottuneesti. Vanhempi mies oli asettunut nojatuoliin ja katsoi meitä etäämpää hyväillen osittain kovaa elintään. Markus viittoi Jaria siirtymään taakseni. Hän asettui Markuksen jalkojen väliin ja Markus vetäytyi ulos.

  – Laita lisää sitä liukkaria, Markus käski minua ja kurotin taakseni laittamaan liukkaria Jarin penikselle ja loput käsistäni pepulleni, vaikka olin jo täysin märkä puoleen reiteen. Nojasin eteenpäin Markuksen päällä ja suutelin häntä, kun Jari asetti itsensä vasten peppuani. Tunsin oloni julkeaksi, kun pidin toisella kädellä pakarastani kiinni ja työnsin persettäni auki hänelle. Markuksen käsi oli toisella pakarallani ja ajatus siitä, että hän auttoi toista miestä tunkeutumaan minuun oli uskomattoman kuuma.

  Jarin elin oli iso. Olin kuitenkin Markuksen jäljiltä sen verran valmis, että hän sai kuin saikin terskansa sisään. Parahdin hiukan ja hän tajusi pysyä paikallaan, että totuin hänen kokoonsa. Aloitin itse varovaisen liikkeen ja joka työnnöllä hän sai itseään vähän enemmän sisään. Hän tuntui todellakin nauttivan. Hän vaikersi matalalla äänellä ja painoi selkääni kaarelle. Purin hampaitani yhteen, vaikkei hän varsinaisesti sattunutkaan. Markus allani seurasi ilmeitäni ja hieroi rintojani puristaen nännejäni kuin ohimennen.

  Jari kiihdytti tahtiaan ja liikuin helpommin hänen tahdissaan. Markus huomasi sen ja sai kätensä hankalasti alleni ja ohjattua peniksensä vaginalleni. Sen sisään saaminen tuntui mahdottomalle Jarin täyttäessä minut kokonaan. Nousin ylemmäs käsieni varasta ja hidastimme tahtia. Laskeuduin alas ottaen Markuksen sisääni yhdellä työnnöllä. En pystynyt hetkeen hengittämään. Olin niin täynnä miestä. Rojahdin takaisin Markuksen päälle pitäen heidät sisällään. He löysivät yllättävän helposti yhteisen tahdin, enkä voinut tehdä mitään heidän välissään. Sopersin jotain ja koitin hengittää heidän liikkuessa vuorotyönnöin sisälläni. En ollut edes varma nautinko tunteesta, se meni jo yli kaiken aiemmin kokemani.

  Kolmas mies näki tilaisuutensa tulleen ja siirtyi sängylle. Otin hänen peniksensä ahnaasti suuhuni. Minulle oli ihan sama kuinka tylysti hän suutani naisi, halusin saada itseni täyteen heitä. Jari luiskahti hetkeksi ulos minusta, mutta työntyi saman tien takaisin. Markus oli taas jo lähellä orgasmiaan ja puristi rintojani aivan liian kovaa. Penis suussani sai minut kakomaan ja läähättämään, mutta koitin kuitenkin tehdä parhaani.

  Markus tuli ensimmäisenä. Hän työnsi itsensä minuun niin syvälle kuin sai ja tarrasi perseeseeni samalla, kun laukesi toisen kerran. Hän pysyi sisälläni, kun Jari laukesi syvälle perseeseeni. Tajusin vasta siinä vaiheessa, että olin sittenkin saanut hänet kokonaan sisään ja irvistin kivulle, kun hän työntyi viimeiset kerrat kouristuksenomaisesti liian syvälle. Hetkeksi kaikki toiminta pysähtyi ja sain hengittää. Jari vetäytyi minusta hieman liian nopeasti ja tunsin valuvani spermaa. Käännähdin selälleni pois Markuksen päältä ja ilma tuntui kylmältä hikisellä kropallani.

  Kolmas mies ei kuitenkaan ollut vielä valmis. Vaikken enää todellakaan olisi jaksanut, hän käänsi minut mahalleni, tuli päälleni ja työntyi suoraan peppuuni. Hän ei säästellyt minua. Hän nai nopeasti ja rajusti, aivan kuin suutani aiemmin ja inisin hänen allaan. Sitä ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Hän veti minua hiuksista kun laukesi murahtaen. Hän vetäytyi hitaasti, nauttien edelleen.

  Jäin mahalleni makaamaan. Olin väsynyt ja rivon märkä. Markus silitti selkääni ja muut miehet makasivat kuka missäkin ympärilläni. Tiesin Markuksen käyttävän tämäniltaista käyttäytymistäni pitkään aseena keskinäisissä valtapeleissämme ja nautin ajatuksesta jo etukäteen. Olin käytetty ja tyydytetty, enkä katunut hetkeäkään.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *