Uskomaton ilta

  Oli lauantai-ilta. Minä ja hyvä ystäväni Esa olimme kävelyllä. Paikallisen lvi-liikkeen kohdalla vastaan käveli kaksi ulkomaalaista naista. Tummempi oli ilmeisesti turkkilainen, hän oli pukeutunut itämaalaisesti ja hän tuoksui taivaalliselle. Toinen naisista oli ehkä Bulgariasta äkkiseltään ajateltuna, hemaiseva hänkin.

  Meidän oli Esan kanssa pakko tehdä tuttavuutta naisten kanssa niin hyvälle he näyttivät. Esa sanoi nokkelampana turkkilaiselle “onko tuo paita kamelinnahkaa?” turkkilainen kysyi – “ai miten niin?” ja Esa vastasi, että – “kun tuossa on kaksi noin hyvinmuodostunutta kyttyrää.” Ja naiset oli lumottu.

  Jatkoimme matkaa paikalliseen kuppilaan, jonka nimi oli Pentagon. Tarjosimme muutaman halvan siiderin naisille ja se tuntui tepsivän. Meno muuttui koko ajan vapaammaksi ja rohkeammaksi. Mieleni teki tanssia ja viimein kuin kajareista kajahti Janne Hurme ilmoille en voinut pidätellä enää itseäni vaan pyysin bulgarialaista naista tanssiin. Minua ei turhaan kutsuttu nuorempana hyväksi tanssijaksi. Vanhat taidot olivat vieläkin tallella, pyöräyttelin naista sulavasti ja hennosti. Tunsin kun hän välillä painautui minuun kiinni. Tunsin jo jonkinlaista väreilyä sisälläni hänen hengityksensä kutitellessa niskaani. Katsahdin pöytäämme jossa olimme istuneet ja Esa ja tumma kaunotar olivat hävinneet, olimme kahden Ramonan kanssa.

  Laskin kättäni hiljalleen naisen selkää pitkään yhä alemmaksi, kunnes tunsin sormissani lantion uuman ja nipistin hellästi häntä takapuolesta. Nainen takertui yhä tiukemmin selästäni ja kuiskasi korvaani, että voisimme siirtyä vaikka minun luokseni. Ehdotus kävi minulle paremmin kuin hyvin. Otimme takkimme, maksoimme laskun ja lähdimme kävelemään luokseni jonne oli matkaa noin puoli kilometriä.

  Romanttisen kävelyn jälkeen saavuimme luokseni ja herrasmiehenä tarjosin hänellä hieman brandya ja mentholsavukkeen. Istahdimme terassilleni ja katseemme kohtasivat, tunsin jotain aivan uskomatonta sisälläni. Katsahdin naisvieraani jalkoihin, hänellä oli halkio hameessa ja hänen puoliksi näkyvä reitensä kiihotti minua. Tähän hetkeen ei tarvittu sanoja, kun yhdestä päätöksestä siirryimme makuuhuoneen puolelle.

  Makuuhuoneessa oli himmeä valaistus, Ramona alkoi riisua hamettaan ja seksikästä villapaitaansa pois. Minä riisuin myös itseäni. Lopulta olimme molemmat alasti, kuunvalo heijastui vartaloihimme. Tartuin häntä hiuksista ja painauduin häntä vasten suudellen häntä intohimoisesti. Hetken nautittuamme toisista kaaduimme sängylleni, jossa yhdyimme. Se oli ihanaa. Kiitos Ramona ikimuistoisesta hetkestä, en unohda sitä ikinä.

  Aamulla Esa soitti ja kertoi miltei yhtä uskomattomasta yöstään.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *