Pakotettu

  Maaliskuu. Kevään ensimmäisiä heräämisen merkkejä näkyy karhujen luolista, leskenlehtiin. Kukkiin jotka menettävät toisen puolensa näkemisen.

  Olin sulkenut toista puolta itsestäni jo vuosia. Leikitellyt kevyellä s/m.llä. Sitomista, pyllylle läpsytystä, käskytystä ja muuta. Osapuolet olivat tulleet iskurista tai muista seksitreffeihin erikoistuneista sivustoista, joissa ihmiset fetissiensä toteuttamiseksi kävivät.

  Mutta se ei riittänyt. Halusin enemmän, joka kerta tunsin pettyneeni, vaikka asiat olivat menneet tiukemmiksi ajan kanssa. Oli tullut kynttilällä polttoa, sähköiskuja. Arsenaalikaappi oli lisävarusteltu huippuunsa.

  Snuffia katsellessa, sain järisyttävän valkenemisen. Mahlat valuivat superkovasta kullistani voimalla. Ja tiesin, halusin kotiorjan.

  Poikkesin lähipuistoihin vapun alla, kännisiä ihmisiä oli liikkeellä paljon. Tulisin saamaan tänään orjani. Kaappaisin jonkun kotimatkalaisen autooni.

  Jäin kytikselle lähiöön vievän pikkutien varteen. Mukana nippusiteitä ja sähkötainnutin. Sain istua autossa keskiyön yli reilusti. Ohi kulki ihmisiä, mutta liian tiheissä ryhmissä tai peräkanaa. Vasta neljän jälkeen näin huojuvan neitokaisen, yksinään tulevan pikkutietä. Kesämekossa, lipokkaissa. Juhlahumun väsyttämänä. Vaalea luciani. Jäin odottamaan kunnes tyttö käveli autoni ohi, avasin oven hiljaa, lähdin seuraamaan. Muutama kymmenen metriä autostani, juoksin tytön kiinni, painoin lamaannuttimeni hänen ihanaan untuvaiseen niskaan, tyttö putosi maahan. Sidoin nippusiteet käsiin, ja raahasin autooni. Kukaan ei ollut nähnyt, ja se adrenaliini mikä pumppasi minusta sai kivekset kohoamaan ja kullin jäykistymään. Mietin tulevia tilanteita samalla asetellessani häntä takapenkille.

  Autotallissa tyttö alkoi virkoamaan. Huutamaan. Läväytin vasemmalla kämmenellä häntä poskelle, ja hymyilin. Revin hänen mekkonsa auki, ja riekaleet peittivät enää vain olkapäät ja takaosan kehosta. Puristelin tytön itkiessä ja anellessa pääsyä pois, muhkeita rintoja, nuolin niitä. Katselin pelokkaisiin silmiin joista maskarat valuivat, ja hymyilin. Lupasin että kaikki olisi pian ohi. Ja mitään välitöntä vaaraa ei olisi kunhan tottelisi. Voimattomana vielä shokista ja pelosta, hän ei liiaksi yrittänyt potkia tai purra. Sopivasta vain lisätäkseni kiimaani.

  Läväytin vielä kerran kämmenellä hänen kasvojaan, ja sormukseni repi pienen haavan poskelle. Talutin häntä asuntooni, tallista vievän oven kautta. Olin varautunut tähän hyvin, olohuoneen lattialla odotti suukapula ja kahleet. Tyttö oli huutanut tallissa niin kovaa, että olin joutunut teippaamaan hänen suunsa, vaikka asuinkin kaukana naapureista, oli huuto liian kimeää korviin.

  Olohuoneessa, painoin hänet polvilleen, yhä repaleinen mekko päällään. Otin kankaan pois veitsellä leikaten. Mikä vallan tunne. Kiiltävä leikkuuväline, aiheutti meissä molemmissa kangistuksen. Vielä hetki, säästele sitä, ajattelin. Nyt alastomana, kädet ja jalat takaa yhteen sidottuina, hyssyttelin häntä. Ei hätää, aamulla se on ohitse. Annat vain olla, ja se on kohta vain trauma, jota voit terapiassa käydä lävitse. Samalla näin sanoessani kiersin käteni hänen kurkulleen, taivutin päätä taaksepäin ja nuolin haavaa poskessa. Vein alastoman orjani kellariin ja lukitsin paikoilleen seinistä riippuviin ketjuihin. Hain suolaa ja ruoskan kaapista. Sidoin tytön silmät harsolla, joka vain sumentaa näön, näkisi hahmoni liikkuvan, mutta ei muuta.

  Ruoska kädessä ja suolapaketti vieressä, aloitin käsittelyn jaloista, ruoskin jalkapöytiä. Silotin suolaa haavoihin, ja katselin vääntyilevää ruumista ja teipin vaimentamaa yminää. Mikä ihana näky. Vaaleat rinnat pomppivat vääntyilivät, yhteen sidotut jalat puristivat reisiä yhteen. Kädet rimpuilivat ja tempoivat kilisevää melodiaa. Nyt oli nännien vuoro. Hain pyykkipoikia korillisen. Nännit olivat jo kovat, ja kiinnittäminen onnistui hyvin. Vaikerointia jokaisella nipistyksellä. Lopettaessani olivat tissit enemmän puuta kuin lihaa, mitä päälle näkyi. Seuraavaksi reidet, otin monisuikaleisen nahkaruoskani, ja hellästi alkuun, välillä, sattumanvaraisesti kova isku, joka sai ihon punoittamaan. Viiden minuutin kuluttua, oli iho alkanut aukeilemaan ja sain silittää suolaa hikiseen ihoon ja pidätellä vartaloa paikoillaan toisella kädellä. Alastonta, rimpuilevaa naista paikoillaan, samalla hieroen kipua lisää häneen.

  Nyt jo väsyneenä, alkoi näyttämään alistumisen merkkejä. Ei enää jatkuvaa huudon yritystä, vapautumisen halua. Tyttöni alkoi olla murrettu. Siinä pisteessä, jolloin on jo päässyt kivun yli, eikä odota sen loppuvan. Otin pienen veitseni taskusta, pari senttiä pitkän, mutta riittävän terävän jolla saisin vatsaa avattua hieman pinnalta. Tein muutaman viillon, jotta saisin kamppailun takaisin päälle. Ja vasta silloin aloitin tyydyttämään seksuaalista puoltani enemmän. Kuoleman pelko oli vahvempi kuin aiemmin, todellisempi hänen päässään. Ja sain kuin sainkin revittyä reidet erilleen ja sidottua ne aukinaiseen asentoon. Levitin klitorikseen kiihoketta, ja aloitin vibralla työskentelyn. Kivun ja nautinnon välillä ei ollut enää eroa, tytön pää notkui ja heilui, nyrkit puristuivat tiivisti kiinni. Minuuttien kuluttua, pillun alettua turpoamaan, työnsin sormeni vastapuoleeni, ja tunsin mehukkaat seinämät, jostain syystä kuulin matalaa hekotusta. Hymyilin, oliko raja tullut ylitettyä, vai mieli kokonaan murrettua. Avasin käsien lukot ja välineeni valahti maahan, otin suukapulan pois. Huohotuksen keskeltä kuului anelua ” päästä kiltti, päästä jo pois. Ei enempää… ”. Laitoin kämmeneni hänen poskelleen ja silitin. Säpsähdyksen jälkeen alkoi holtiton itku. Suutelin hänen otsaansa ja kuiskasin nyyhkytyksen keskelle ” ei enää kauaa pikkuinen ”. Hänen yllätyksekseen lauseen jälkeen nostin tytön ylös hiuksista ja tempaisin huoneen keskellä olevaan pöytään, painoin maha edellä hänet makaamaan. Levitin jalat pöydän jalkoihin ja sidoin siteillä kiinni kädetkin samoin tavoin. Siinä oli edessäni lihaisin pöytäliina, suun iloja varten. Levitin sormiini liukastetta ja työnsin etusormeni koko syvyydeltään anukseen. Pilluun työnsin värisevän dildon ja tunsin sormessani lihan värinän ja kuulin tytön voihkinan, anelun ja huohotuksen.

  Olin jo niin kiihottunut tästä kaikesta, että olin miltei lauennut ilman kosketusta jo pari kertaa. Ei enempää. Nyt se finaali saisi alkaa.

  Heitin kattotelineeseen köyden, ja sitoessani suopunkiin silmukkaa, annoin vielä katseeni vaeltaa tuossa murretussa, verisessä, tärisevässä lihassa johon saisin toteuttaa syvimmän fantasiani.

  Päästin tytön vapaaksi kaikista siteistä, ja nyt hän sai nähdä taas tuntien kiusan jälkeen. Hysteerinen itku alkoi jälleen, ja silmissä näkyi levollisuus, lupauksen lunastumisen odotus. Sanoin ” hetki vain enää ja se on ohi ”. Tyttö nyökytti vastaukseksi, mutta kauhistui nähdessään katosta roikkuvan silmukan. ja lähti ontuen seinää kohden, etsimään ulospääsyä. Otin ruoskani ja jahtasin hetkisen tyttöä, piesten sitä kapeaa selkää joka älähti joka iskulla, ja alkoi painumaan kasaan iskujen tihetessä. Nyt hän alkoi tajuta, miksi se olisi kohta ohi, ja kiljuminen oli vain esisoittoa loppuleikillemme. Irrotin itsenikin vaatteista ja astelin häntä kohti. Pientä mykkyrää nurkassa, joka ei enää katsonut minnekään. heilutti vain konemaisesti päätään, ja ulisi.

  Nostin hänet ylös, asetin pään silmukan väliin, ja laitoin jalkojen alle pallin. Levitin räjähtämäisillään olevaan kyrpääni liukastetta, ja aloin työntymään häneen. Ihana perse oli tiukka ja supisteli joka sentillä, oli täystyö pitää itseni kurissa jotta pystyisin antamaan sen suuren fanfaarin itselleni. Potkaisin pallin hänen altaan ja samalla kun ruumis nytkähteli kuolin kamppailussa, sai liike ihanaa tunnetta ympärilleni. Käänsin kasvot itseeni päin ja näin kuinka elämä alkoi hiipumaan silmistä ja laukesin.

  Comments

  1. Sairasta says

   Oli melkoisen sairasteksti! Vaikka onkin kinky ja fetissi, niin ”todellisia” raiskausalistusmurhia ei tarvitsisi haaveilla ja varsinkaan julkaista kirjoitettuna tänne..

  2. nop says

   Nyt jumalauta joku tägi tällaisille tappamistarinoille. Ei se että pitää raiskausfantasioista tarkoita ihan tätä. Hyi vittu oikeasti.

   • admin says

    Moi! Hyvä pointti. Tämä olikin tavallista ”kinkympi” stoori. Jatkossa kategoriassa ”Raaka”.

  3. AllStyle says

   Mä oon sit varmaan sairas mutta kyllä oli kiihottavaa luettavaa. Kiitos tästä (y)
   – nainen, 23v

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *