Vuokralainen

  Ohessa 11. kirjoittamani, täysin uusi novelli. Minulle saa edelleen lähettää kommentteja, palautetta, novellitoiveita ynnä muuta vastaavaa. 

  Arvostan palautetta, sillä nämä tarinat eivät synny hetkessä, sillä kirjoitan ja hion niitä melkoisen pitkään. Eli jos pidät tarinoistani, niin lähetä palautetta! Kommenttilaatikko löytyy novellin lopusta.

  Kiitos 🙂

  – Trickster


  Täytyy sanoa, että Jaana kiihotti minua ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Olin juuri muuttanut toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja tarvitsin itselleni asunnon. Sellaisia oli tarjolla laidasta laitaan: viidentoista neliön kokoisia yksiöitä keskustassa, jonne sängyn ja kirjahyllyn lisäksi mahtui juuri ja juuri itse; kaksioita, joista jäi opintorahan ja asumislisän jälkeen maksettavaa vielä useampi satanen. Jaanan tekemä tarjous oli sen sijaan kaikista kiinnostavin – ja edullisin.

  Mies oli lähtenyt hiljattain omille teilleen parin yhteisestä kaksikerroksisesta rivitalosta, eikä Jaana ollut nähnyt mitään muuta mahdollisuutta kuin vuokrata talon alakerta ulkopuoliselle. Alakerrassa oli huomattavasti suppeammin tilaa, mutta se oli suunniteltu vierashuoneeksi. Niinpä sieltä löytyi kaikki tarpeellinen aina vessasta pieneen tupakeittiöön. Varsinainen asunto sijaitsi kuitenkin yläkerrassa, josta löytyi kolmen huoneen ja keittiön kokoinen kokonaisuus. Kaiken kruunasi lasitettu ja lämmitetty parveke, josta oli kaiken päälle vielä näköala järvelle.

  Asunnosta löytyi myös laajat saunatilat, jonne olisi mahtunut saunomaan vähän isompikin porukka. Suihkuja oli pari kappaletta ja vilvoitteluhuonetta reunustivat pitkät penkit. Opiskelijana minä käytin tästä talosta nimitystä lukaali, enkä ollut uskoa onneani, kun Jaana ilmoitti vuokran olevan suhteellisen kiinteät kolme ja puoli sataa kuussa. Jaana oli oikeastaan toivonut asukiksi tyttöä, mutta toistaiseksi olin ainoa, joka oli ilmoittautunut. Asunto oli kyllä hieman syrjässä, mutta julkisilla pääsi parilla vaihdolla keskustaan puolessa tunnissa. Uskon, että sijainti ei ollut tässä kohden se ratkaiseva tekijä, vaan oikeastaan ajatus siitä, että asunto pitäisi kaikesta huolimatta jakaa jonkun toisen kanssa.

  Jaana kävi päivätöissä, joten mahdollisuus törmätä häneen oli käytännössä aika olematon. Ei sillä, että olisin pitänyt törmäämistä yhtään epämiellyttävänä. Jaana oli neljäkymppinen ja kaikinpuolin sellainen nainen, josta minun ikäiseni parikymppiset opiskelijat käyttivät nimitystä MILF. Sanalla sanoen Jaanalla oli muotoja, eikä ikä ollut tehnyt hänestä kuin pelkästään kiihottavamman. Pukeutumisessaan Jaana suosi nuorekasta tyyliä, mutta ei siitä huolimatta näyttänyt yhtään säälittävältä. Tavatessani hänet ensimmäistä kertaa hänellä oli jalassaan farkut ja päällään pelkkä kireä toppi. Hiuksensa hän oli kietaissut ponnarille, joka laskeutui kauniisti hänen vasemmalle rinnalleen.

  Sanalla sanoen Jaanalla oli muotoja, eikä ikä ollut tehnyt hänestä kuin pelkästään kiihottavamman.

  Jaana oli puhelias ja mukava. Tulimme heti hyvin juttuun, joskaan emme alkuun jutelleet mitään sen syvällisempiä. Välillä harhauduin vilkaisemaan Jaanan täyteläisiä rintoja, ja huomasin ajattelevani, että jospa vain tuota pääsisin panemaan. Sinä päivänä ei kuitenkaan pantu muuta kuin nimi paperiin. Sovimme, että vuokrasopimus olisi voimassa toistaiseksi ja vuokran maksaisin tilille tai käteisenä aina opintotuen rapsahtaessa tilille. Muutto ei ollut ongelmallinen, sillä lopulta kaikki tarpeellinen tavara kulki kotipaikkakunnalta pakettiauton tavaratilassa.

  Vierashuone oli kaiken päälle kalustettu, joten suurempia tavaroita olivat vain kirjahylly ja oma sänky; huoneesta löytyi kyllä vuodesohva, mutta ajattelin, ettei siinä nukkuminen pidemmän päälle olisi välttämättä fiksu ratkaisu. Vaatekaappini käsitti ison kasan erilaisia t-paitoja, alushousuja ja parit farkut. Petivaatteita minulla oli kokonaiset kaksi settiä. Suurin osa tavaroista oli paikallaan, kun ovelta kuului koputus.

  ”Ajattelin vain tulla katsomaan, että onko täällä kaikki hyvin”, kysyi Jaana avattuani hänelle oven. Jaana oli pukeutunut hameeseen, sukkahousuihin ja tiukkaan paitaan. Hartioilla lepäsi pieni villatakki, jota nainen hermostuksissaan nyki päällensä.
  ”No, mikäs tässä, tavarat on melkein paikallaan. Ensimmäiset luennot alkaa kahden päivän päästä, joten ehdin hyvin purkaan kaiken ennen sitä.”
  ”Otakko kahvia, jos keitän? Olis kiva tutustua, nyt kun ollaan naapureita”, Jaana sanoi iloisesti.

  Minulla ei ollut mitään sitä vastaan, joten seurasin Jaanaa yläkertaan. Leveä lantio heilui edessäni, tunsin välittömästi kovettuvani ja vain vaivoin sain käännettyä katseeni tuosta himottavasta näystä. Kerroin Jaanalle, kuinka olin koko viime kevään lukenut yliopiston pääsykokeisiin, ja lopulta myös päässyt sisään suhteellisen helposti. Keskinkertaisesti sujuneiden ylioppilaskirjoitusten tuloksia ei tarvinnut murehtia, kun olin päässyt sisään pelkän kokeen perusteella.

  Jaana oli välitön, nauroi paljon ja minulle tuli tunne, että hän jopa flirttaili kanssani. Entisestä miehestään hän ei sanonut sanaakaan, enkä minä kysynyt. Joka tapauksessa Jaana ei vaikuttanut ollenkaan katkeralta, vaan päinvastoin melko onnelliselta. Tai ehkä hän ei näyttänyt suruaan minulle – kuka tietää. Sen sijaan sain tietää, että Jaana työskenteli pankissa sijoitusneuvojana. Palkka oli varmasti hyvä, sillä eihän tämmöisiä taloja osteltu siivojan palkoilla. Jaana oli koko ikänsä asunut pääkaupunkiseudulla, eikä ollut koskaan ajatellut muuttavansa pois. Hänellä oli yksi sisko, joka kuitenkin asui tällä hetkellä miehensä kanssa Saksassa. Jaana nousi pöydästä näyttääkseen siskonsa kuvan, joka oli asetettu muiden kuvien joukkoon kirjahyllyyn.

  Löydettyään oikean kuvan Jaana asteli takaisin, mutta onnistui jotenkin kompastumaan matonreunaan. Kuva pysyi kuitenkin hänen kädessään, mutta polvensa Jaana löi lattiaan. Nousin pöydästä katsomaan kuinka oli käynyt. Jaana istui lattialla ja sadatteli itsekseen. Huomasin, että minulla oli ylhäältä päin katsoen suora näkyvyys hänen tisseihinsä, jotka möllöttivät herkullisesti rintaliivien suojassa. En kuitenkaan jäänyt tuijottamaan hänen rintojaan, vaan varovaisesti tarjosin kättäni Jaanalle. Hän tarttui siihen ja nostin hänet ylös.

  Jalka oli kipeä, mutta kesti varata päälle. Istuimme takaisin pöytään ja Jaana esitteli siskonsa ja tämän miehen  kuvaa. Michel oli ammatiltaan poliisi omaisuusrikosyksikössä. Se oli oikeastaan kaikki, mitä hän työstään sai ulkopuolelle kertoa. Michel oli käynyt useita kertoja Suomessa.

  ”Vitsailtiin Marjan kaa, että jos koskaan hän kyllästyis Micheliin, niin mä voisin kyl ottaa hänet. Ja Marja sanoi, että voisimme vaihtaa päikseen, nii et Kari…tai siis ei mitään”, Jaana hiljeni.

  Ex-miehen mainitseminen oli saanut Jaanan hämilleen. Keksin nopeasti uudeksi puheenaiheeksi matkustelun, johon kiusallinen tilanne laukesi varsin luontevasti. Jossain vaiheessa iltaa Jaana pahoitteli, että hänen täytyi vielä käydä ennen nukkumaanmenoa läpi muutamia työpapereita, joten meidän oli siltä illalta lopeteltava. Toivotin Jaanalle työniloa ja hipsin alakertaan. Päästyäni huoneeseen lukitsin oven takanani ja napsautin tietokoneen päälle. Panetti.

  Selasin kovalevyn kätköjä, mutta en löytänyt mitään sopivaa. Päähäni mahtui vain Jaanan herkulliset tissit. Mitä jos olisinkin painanut naisen maahan siinä ja nussinut kuumaan pilluun kaikin voimin? Tuskin olisi vastustellutkaan, puutteessa eli ilman miestä. Huomaamattani sujautin käteni housuihin ja aloin puristella elintäni.

  Kuvitelmissani Jaana yllättyi eleestäni, niin ettei saanut sanaa suustaan. Jaana ei kuitenkaan pannut vastaan, kun suutelin häntä suoraan suulle. Hetkessä kieleni pyöri hänen suussaan samalla, kun käteni hieroi jo hänen jalkoväliään. Jaana nosti kireää toppiaan ylös, että voisin haudata kasvoni hänen täyteläisiin tisseihinsä. Nainen kiemurteli kosketuksestani ja pyysi minua koskettamaan itseään kaikkialta.

  Päähäni mahtui vain Jaanan herkulliset tissit.

  Kiimamme ei siinä paikassa antanut sijaa hitaalle rakastelulle. Tiesin, että tästä tulisi nopea kerta. Kiepsautin Jaanan lattialla mahalleen ja revin housut jaloista pikkuhousuineen päivineen. Pyöreiden pakaroiden keskellä kiilteli kostea pillu, jonne sovitin kovan kyrpäni. Se liukui sisään vaivattomasti ja sai Jaanan huokaamaan hartaasti. Painoin kyrpääni Jaanan sisään selkä kaarella ja nautin hänen kuumasta pillustaan. Pehmeät pakarat tuntuivat kiihottavalta vasten lantiotani, joka iskeytyi niitä vasten yhä uudestaan ja uudestaan. Sisään – ulos munani souti vuokraemäntäni sisässä, kunnes laukean ja syöksen spermani kuumaan vulvaan.

  Penikseni syöksi spermaa komeassa kaaressa samalla, kun mielessäni laukesin Jaanan sisään. Ensimmäinen vana lensi läppärini näppäimistölle, toinen farkuille ja kolmas kädelleni. Heräsin kuvitelmistani ja katselin ympärilleni. En tietenkään ollut huomannut ottaa paperia koneen viereen. Housut kintuissa steppasin kohti suihkua, jossa pyyhkin vessapaperilla spermat pois housuilta ja pesin käteni. Olo oli raukea ja istahdin hetkeksi suihkuhuoneen lattialle.

  Lattia hohkasi kuumuutta, kun ajattelin vuokraemäntääni. Tiesin, että minun oli pakko saada häntä, se oli tehtäväni, eikä suinkaan jokin typerä opiskelu. Tiesin, että ennen pitkää saisin Jaanan houkuteltua leikkiin. Ehkä hänkin oli jo ajatellut sitä, mutta siirtänyt likaiset ajatukset jonnekin muualle.

  Näppäimistölle lentänyt sperma oli ehtinyt kuivua, kun tallustin takaisin olohuoneeseen, eikä sen irrottaminen käynyt läheskään niin helposti, kun olin kuvitellut. Lopulta minun oli pakko napsauttaa muutama näppäin pois paikoiltaan, että sain näppäinten väliin valuneen sperman kokonaan pyyhityksi. Raaputtaessani viimeistä kuivunutta tahraa kynnenkärjellä näppäimen pinnasta sadattelin itsekseni, että ensi kerralla laukeaisin kyllä jonnekin muualle – mieluiten Jaanaan.

  ***

  Lukukauden ensimmäinen periodi alkoi ja aloin jossain määrin keskittyä myös opintoihin. Illalla opinnoista ei tuntunut tulevan mitään, kun mieleni harhaili vähän väliä Jaanan suuntaan. Talossa ei ollut saunaosaston lisäksi muuta mahdollisuutta peseytyä, joten toisinaan kuulin kuinka ovi toisella puolen käytävää kävi ja vesi alkoi virrata suihkuhuoneessa. Kuvittelin Jaanan pesemässä itseään, hieromassa saippuaa rinnoille ja koko vartalolle. Kyrpäni heräsi usein alta aikayksikön, eikä yleensä antanut periksi ennen kuin olin vetänyt kunnolla käteen.

  Oli kulunut noin viikko periodin alusta, kun Jaana tuli seuraavan kerran pyytämään minua kahville. Jaana tuntui kaipaavan juttukaveria, joten en pistänyt asiaa pahakseni. Kahvittelun lomassa Jaana kertoi lisää itsestään, oli kuulemma myös aikanaan opiskellut yliopistossa, valmistunut ja siirtynyt lopulta työelämään. Nykyään asiat olivat hieman toisella tolalla ­– siis työelämän suhteen.

  Silmäni osuivat keskustelun aikana useita kertoja Jaanan muhkeaan etumukseen, joka pullotti kutsuvasti ohuen villapaidan alla. Ajatukseni harhailivat välillä siihen, että puristelisin ja ahmisin Jaanan rintoja, joka kosteutta valuvassa kiimassaan pyytäisi minua vain jatkamaan. Hieromaan paisunutta klitorista ja…

  Jaana tuntui kaipaavan juttukaveria…

  Yhtäkkiä tunsin Jaanan jalan hierovan varovaisesti säärtäni. Sähkö kulki läpi kehoni, mutta Jaana ei näyttänyt olevan moksiskaan. Hän kertoi paraikaa tarinaa jostain miesasiakkaasta, joka oli halunnut sijoittaa riskittömään ja korkeatuottoiseen salkkuun. Ei auttanut, vaikka hän oli yrittänyt selittää riskin ja korkean tuoton suhteellista suhdetta, sillä lopulta asiakas oli lähtenyt ovet paukkuen toimistosta.

  Jaanan kosketus oli tavattoman hienovarainen, enkä voinut estää kyrpääni kovettumasta. Korjasin vaivihkaa asentoani, jolloin Jaana huomasi, mitä oli ollut tekemässä:

  ”Hei, mitä, hetkinen…oliks se sun jalkas…emmä oikeasti!” Jaana purskahti nauruun.
  ”Juu…” sanoin ja yritin myös hieman naurahtaa.
  ”Kauheeta, ku tämmönen vanha nainen koskettelee nuorta poikaa”, Jaana totesi naurun lomassa ja iski minulle viekkaasti silmää.
  ”No, mitäs tuosta…” tavoittelin leikillisyyttä, mutta tunsin pienen pettymyksen, sillä olin jo hiljaa toivonut jotain aivan muuta…

  Kahvittelun jälkeen käppäilin takaisin huoneeseeni. Huomasin, etten muistanut keskustelusta paljoakaan, saati siitä, mitä Jaana oli kertonut itsestään. Sen sijaan Jaanan hymy, naurahdukset, silmänisku, kosketus olivat syöpyneet mieleeni tarkemmin kuin mikään muu. Pian ajattelin alastonta Jaanaa ja sitä, kuinka säären silittelystä olimme hiljaa edenneet eteenpäin. Tunsin kovettuvani ja pian istuin housut kintuissa ja muna kovana kädessäni. Molemmat olivat halunneet sitä nopeasti ja heti paikalla. Takaapäin pöydän päällä olin ottanut vuokraemäntäni ja lopulta lauennut hänen sisäänsä. Kahvikuppikin oli särkynyt, mutta olimme tuskin edes huomanneet sitä.

  Hetken kuluttua pyyhin jo spermaa lattialta, johon olin jälleen kerran lauennut. Jaanan peli tuntui minusta aika selvältä, mutta mietin uskaltaisinko todella tehdä ratkaisevan liikkeen. Entä jos olinkin väärässä? En ollut koskaan ollut lukiossa niitä kaikkein suosituimpia poikia, oikeastaan kokemukseni olivat jäänet melko vähäisiksi: kännistä sohellusta, kadonneita kondomeja ja aamumorkkista – lyhyesti sanottuna. Uskon, että myös toinen osapuoli oli halunnut unohtaa tapahtuneen mahdollisimman pian.

  Jaanan tarjous ei tuntunut enää onnenpotkulta vaan epäilyttävältä. Puheet naisvuokralaisesta tuntuivat sumutukselta. Ja kuinka moni vuokraemäntä halusi “muuten vaan” kahvitella vuokralaisensa kanssa, korjaan, itseään kaksikymmentä vuotta nuoremman vuokralaisen kanssa. Jaana oli myös eronnut. Päivät menivät varmasti mukavasti töissä, mutta viimeistään iltaisin iski varmaan miehenkaipuu. Omin käsin pääsi helposti onneen, mutta se tuskin korvasi sitä tunnetta, että sai sisäänsä kerralla kunnolla munaa…

  Mielikuvitukseni lähti jälleen laukkaamaan, mutta toppuuttelin itseäni, sillä penikseni tuntui vielä liian aralta uuteen sessioon. Sen sijaan painuin suihkuun ja sen kautta nopeasti nukkumaan. Uni ei kuitenkaan tullut helposti, sillä mietin kovasti, millä tavalla etenisin Jaanan kanssa. Mikään vaihtoehto ei tuntunut luontevalta, joten lopulta päätin, että antaisin Jaanan pelata pelinsä loppuun – jos sellaista ylipäätään oli olemassa.

  ***

  Jaana piti kuntoaan yllä käymällä lenkillä. Sain tietää tämän vasta pari viikkoa sen jälkeen, kun hän oli satuttanut polvensa. Ilmeisesti Jaana oli suosiolla lepuuttanut jalkaansa ja uskaltautui lenkkipolulle vasta, kun oli täysin varma siitä, että polvi kestäisi. Se oli torstai, kun Jaana koputti ovelleni. Innokkaana menin avaamaan eikä näky ollut  muuta kuin tyrmäävä: Piukat lenkkitrikoot imartelivat Jaanan vartaloa, ja rinnat olivat urheilutopista huolimatta mukavasti tarjolla. Kannettavan soitin oli kiinnitetty leveälle vyötärölle.

  Kutsuisin hänet saunomaan kanssani…

  ”Moi, mä vaan tahdoin sanoa, että taidan tästä mennä lenkille, ettet ihmettele.”
  ”Jaa, ok, hyvää lenkkiä sitten”, sanoin jokseenkin hämmästyneenä.

  ”Eiku mä vaan sitä, että et viittis laittaa lenkkisaunaa lämpimäksi, kun on niin mukava käydä lenkin jälkeen saunassa. Sanotaan, et napsautat sen päälle vaik puoli tuntia sen jälkeen, kun oon lähtenyt. Mä en oikeen luota noihin ajastimiin.”
  ”No minä koetan muistaa”, vastasin.

  Jaanan lähdettyä ryntäsin ikkunaan, että näkisin edes vilauksen trikoissa keinuvasta pyllystä. Ehdin nähdä vain vilauksen Jaanasta, mutta siitä huolimatta tunsin tutun sykähdyksen alapäässä. En ollut saanut uusia kahvittelukutsuja sitten edellisen, joten olin jossain määrin ehtinyt jo luopua  haaveistani panna vuokraemäntääni. Olin odottanut, että Jaana tekisi seuraavan liikkeensä, mutta mitään ei ollut tapahtunut. Lopulta olin jopa unohtanut koko Jaanan, mutta ikkunasta katsomani näky oli herättänyt kaiken eloon.

  ”Mä en oikein luota noihin ajastimiin.”

  Koko homma haiskahti taas siltä, että Jaana vain kiusasi minua. Sitten mieleeni juolahti jotain, mikä saattaisi antaa minulle etulyöntiaseman koko jutussa. Puolen tunnin odottelun sijaan hipsin kääntämään kiukaan päälle samantien ja kävin hakemassa kylmän oluen jääkaapistani. Itsevarmana riisuuduin ja astelin pyyhe lanteillani saunaan. Ripustin pyyheen löylyhuoneen sisällä olevaan koukkuun; yllättäisin Jaanan istumalla lauteilla ja kutsuisin hänet saunomaan kanssani. Se, jos mikä rikkoisi jäätä väliltämme kunnolla.

  Kesti aikansa ennen kuin sauna lämpeni, heitin varovasti löylyä ja kuulostelin jatkuvasti, josko ulko-ovi jo kävisi. Olut rauhoitti oloani kummasti ja mietin mielessäni sopivaa avausrepliikkiä. Näin jo mielessäni, kuinka Jaana yllättyisi, mutta kiipeäisi kanssani lauteille. Paljastaisin korttini, eikä mikään tämän illan jälkeen olisi enää samoin.

  Hiki oli ehtinyt jo nousta pintaan, kun kuulin oven käyvän. Jaana juoksi portaat yläkertaan ja hetken kuluttua askeleet kävivät jo toiseen suuntaan portaita. Jaana ei selvästi osannut arvata, että odottelin häntä jo saunassa, koska huikkasi käytävässä ottavansa ensimmäisen vuoron. Saunahuoneen ovi kävi ja istuskelin paikallani hiiren hiljaa. Käsi hamusi vaistomaisesti löylykauhaa, mutta viime hetkellä tajusin olla heittämättä vettä kiukaalle.

  Kuuntelin kuinka Jaana hieman ähisten riisui itseään suihkuhuoneessa. Tunsin jo tästä pienestä äänestä kovettuvani. Sitten Jaana avasi suihkun ja alkoi pestä  itseään. Penikseni koveni kovenemistaan ja olisi varmaan osoittanut kohti kattoa, mutta piilotin seisokkini nojaamalla varovasti eteenpäin. Jaana sulki suihkun ja sydämeni teki ylimääräisen lyönnin; nyt se tapahtuisi.

  Saunahuoneen ovi kävi ja eteeni avautui upea näky: Jaana oli edessäni ilkoisen alasti. Rinnoilta silmäni vilahtivat nopeasti alas, jossa katsettani tervehti kauniisti siistitty karvakolmio. Jaana ei huomanut minua ja ehti ottaa varovaisen askeleen laudejakkaralle, kun avasin suuni:

  ”No terve!” sanoin huolettomuutta tavoitellen.

  ”Mitä?! Herranjumala!” Jaana säikähti ja peitti rintansa käsillään. ”Mä luulin, et sä olet huoneessas, mitä ihmettä?”
  ”No, pohdin tässä, että kyllähän tämänkokoiseen saunaan kaksikin mahtuu”, totesin leveästi.
  ”Tota joo…” Jaana sanoi ja katsoi minua oudoksuen. Nojasin hieman taakse ja “vahingossa” vapautin seisokkini Jaanan nähtäväksi. Sillä ei kuitenkaan aivan ollut tarkoittamaani vaikutusta, sillä sen nähdessään Jaana purskahti nauruun ja painui ulos. Sydämeni löi yhden ylimääräisen lyönnin, enkä hetkeen tajunnut, mitä oli tapahtunut. Pikkuhiljaa käsityskykyni ja todellisuus alkoivat kohdata.
  ”Voi vittu… voi helvetin helvetti”, mutisin itsekseni. Uljas seisokkini oli laskenut hetkessä ja pikkuveli oli piiloutunut jonnekin ihopoimujen väliin. Yritin miettiä, mikä helvetti minuun oli mennyt ja mitä olin ajatellut, mutta yhtäkään järkevää ajatusta ei tullut päähän.

  Nojasin hieman taakse ja “vahingossa” vapautin seisokkini Jaanan nähtäväksi.

  Ennen kuin ehdin toipua, suihkuhuoneen ovi kävi. Tunsin itsevarmuuteni palaavan, olin sittenkin saanut Jaanan koukkuun…

  ”Tota… mä kattoin, ettei sul oo tääl pyyhettä, nii mä toin sulle yhden tuolta yläkerrasta.”
  ”Niisiis, mä jätän tän pyyheen tähän penkille. Luulekko, et selviit puoles tunnis?” Jaana jatkoi, kun en vastannut mitään.
  ”Joo, enköhän mää”, sanoin reippautta tavoitellen, mutta ääneni sortui viimeisellä tavulla.

  Heti, kun kuulin oven käyvän syöksyin pois lauteilta. Väänsin suihkun hanan jääkylmälle ja nojasin seinään. Hävetti.

  Sulkeuduin loppuillaksi huoneeseeni, eikä Jaanakaan häirinnyt minua. Kuulin kyllä, kun saunahuoneen ovi kävi noin tunti sen jälkeen, kun olin hipsinyt vähin äänin takaisin omaan huoneeseeni. Valvoin koneen ääressä varmaan puoli kahteen aamuyöllä, jolloin olin jo niin väsynyt, että pystyin nukkumaan ilman sen suurempia ongelmia.

  ***

  Seuraavana päivänä kävin päivällä luennolla ja yritin keksiä itselleni mahdollisimman paljon ajateltavaa. Jossain vaiheessa minun oli kohdattava Jaana, mutta yritin lykätä koko juttua koko ajan tuonnemmaksi. Pari päivää menikin ihan mukavasti, kunnes kuulin tutunoloisen koputuksen ovellani. Jaana kysyi varovaisesti saisiko tulla sisään. Mutisin vastaukseksi jotain epämääräistä siitä, kuka tämän talon oikeasti omisti, mutta siinä vaiheessa Jaana oli jo purjehtinut sisään ja istuutunut vuodesohvalle.

  ”Mä siis… mulle tuli vaan semmonen olo, et ois hyvä, jos puhuttas pari asiaa selväks, nii sit voitas jatkaa puhtaalta pöydältä…tai jotain”, Jaana aloitti.

  Minulla ei yksinkertaisesti ollut mitään sanottavaa, en keksinyt yhtäkään lausetta, jolla olisin selittänyt saunassa tapahtunutta välikohtausta. Katselin seinää, maata, kattoa – käytännössä kaikkea muuta kuin Jaanaa.

  ”Sori, että mä sillä lailla purskahdin nauruun… se, et sä olit siel… saunassa oli aika yllättävää”, Jaana jatkoi. ”En mä sil, et… tai siis en tarkoittanut mitään pahaa, se oli vaan yllättävää. Mut mun mielestä se ei ollut kyl niin iso juttu, ettei me voitas aikusina sitä vaan unohtaa ja jatkaa tätä yhteiseloa…ihan hyvin meil on mennyt tähän astikin.”

  Nieleskelin ilmaa ja pystyin lopulta katsomaan varovaisesti Jaanaan, joka myös selvästi vältteli katsomasta minuun. Päällään Jaanalla oli tiukat farkut ja pitkähihainen kauluspaita, jonka hän oli napittanut napin tai kaksi tavallista ylemmäs. Siitä huolimatta Jaanan kaltaisen naisen oli mahdotonta piilottaa muotojaan. Sekunnit tuntuivat minuuteilta, kun yritin keksiä jotain järkevää sanottavaa. Jotain, mikä korjaisi kaiken paremmaksi.

  ”No siis, ei tää tästä nyt paremmaksi muutu… mun mielestä voidaan unohtaa koko juttu ja ehkä nauraakin sille viel joskus. Mä oon sen kans ihan ok”, Jaana sanoi ja nousi poistuakseen huoneesta.

  Siitä huolimatta Jaanan kaltaisen naisen oli mahdotonta piilottaa muotojaan.

  Jokin minussa heräsi sillä hetkellä, ehkä se oli Jaanan äänen epävarmuus, äänenpaino, ele, mutta tunsin itseni yhtäkkiä tavattoman rohkeaksi. Astuin Jaanan eteen ennen kuin hän ehti astua ovesta ulos.

  ”Mä haluun nussia sua…” sanoin ja katsoin Jaanaa niin varmasti silmiin, kun ylipäätään pystyin. Vuokraemäntäni pysähtyi eteeni, ja nyt oli hänen vuoronsa olla täysin sanaton. Ennen kuin Jaana ehti sanoa mitään, tartuin hänestä kiinni ja painoin huuleni vasten hänen huuliaan.
  ”Hei… älä… ei me…” Jaana pyristeli irti otteestani. Purin alahuultani ja tuijotin Jaanaa suoraan kasvoihin. Halusin häntä, halusin enemmän kuin mitään muuta juuri sillä hetkellä. Jaana ohitti minut, avasi oven, mutta painoin sen päättäväisesti kiinni. Tartuin Jaanaa käsistä, painoin hänet ovea vasten ja suutelin uudelleen.
  ”Mmhh… älä…” Jaana jatkoi vastusteluaan. Päässäni humisi ja tunsin, että minua ohjasi jokin ulkopuolinen voima. Housuissani seisova kivikova elin odotti vain, että pääsisi uppoutumaan Jaanan kuumaan vittuun. Painoin suudelmia vuokraemäntäni paljaalle kaulalle ja painoin häntä edelleen tiukasti vasten huoneeni ovea. Hypistelin sormin auki hänen paitansa nappeja, ja huomasin, ettei Jaanalla ollut alla muuta kuin valkoiset rintaliivit.

  Kiihotuin yhä enemmän, enkä ottanut Jaanan estelyjä kuuleviin korviini. Lopulta repäisin paidan auki, jotta saisin Jaanan ihanat rauhaset näkyville. Kaksi alinta nappia lensi ties minne, mutta en olisi vähempää voinut välittää. Pysähdyin, päästin Jaanan otteestani ja katsoin aikaansaannostani. Jaana hengitti melkein yhtä kiivaasti kuin minäkin. Sitten hän löi minua avokämmenellä suoraan poskelle. Isku herätti minut kiimaisesta transsistani, ja yhtäkkiä minua hävetti. En kuitenkaan ehtinyt sanoa  mitään, kun Jaana tuli lähelleni ja painoi huulensa vasten huuliani. Suudellen yhä uudestaan Jaana työnsi minua kohti vuodesohvaa ja lopulta tyrkkäsi minut istualleen siihen.

  ”Vai haluaa poika nussia? Oletko koskaan edes tehnyt sitä?” Jaana käskytti minua vuorostaan. Nielaisin, sillä olin Jaanaa kokemuksessa jäljessä ainakin kaksikymmentä vuotta. Itse asiassa minulla ei ollut havaintoakaan, mitä olin tekemässä. Katsoin vuoroin Jaanan silmiä, vuoroin taas rintoja. Olin valmis tekemään mitä tahansa, että saisin nussia tuota olentoa tässä ja nyt. Jaana naurahti ja hetken olin varma, että koko homma jäisi tähän. Vienosti hymyillen Jaana kuitenkin laskeutui polvilleen eteeni ja alkoi varmoin ottein silittää housujen läpi pullottavaa elintäni.

  ”Vai haluaa poika nussia?

  Jaanan varma hierova ote penikselläni tuntui koko kehossa asti. Tämä nainen tiesi, miten miestä kiusattiin niin, että lopulta hän olisi valmis tekemään mitä tahansa, että saisi vapautuksen. Jaana riisui housuni, kovana sykkivä elimeni pullotti harmaissa boksereissa. Vuokraemäntäni jatkoi silittämistään ja suuteli samalla hellästi vatsaani ja reisiäni. Mieleni teki käskyttää Jaanaa samalla tavoin kuin miehet tekivät pornoelokuvissa, mutta en uskaltanut, koska pelkäsin hänen lopettavan siihen paikkaan.

  Jaana näki tuskaisen ilmeeni, eikä kehdannut kiusata minua enää pidempään. Hoikat sormet pujahtivat boksereiden kuminauhan taakse ja vetäisivät ne jalastani yhdellä rajulla liikkeellä. Kyrpäni ponnahti ilmaan, ja tällä kertaa Jaana ei nauranut. Sen sijaan hän tuijotti sitä hetken – ehkä jopa ihaillen. Sitten vuokranantajani tarttui siihen varmoin ottein ja lipaisi kiusaavasti terskan alapintaa. Pian Jaana lipoi kyrpäni vartta pitkin himokkain nuolaisuin niin, etten voinut muuta kuin huokailla hyvästä olosta. Vavahdin, kun hän lopulta hän upotti terskan kuumaan suuhunsa ja alkoi liikuttaa kyrpääni edestakaisin suussaan.

  Suihinoton lomassa Jaana päästi kyrvästäni irti ja näpräsi rintaliivinsä auki. Suu täynnä munaani hän vapautti muhkeat rintansa näkyville samalla, kun huulet lipuivat pitkin penikseni vartta. Käsi tarttui jälleen kyrpään ja ohjasi munaa molempiin poskiin. Hampaiden karheus vasten terskan pintaa tuntui kutkuttavalta, ja vielä kiihottavampaa oli Jaanan tapa pullautella munaa poskesta ja taas takaisin. Sitten Jaana ohjasi munani ja alkoi hieroa sitä vasten täyteläisiä hinkkejään. Kovankarheat nännit tuntuivat uskomattoman hyvältä vasten terskan alapintaa.

  ”Taidat tykätä kunnon käsittelystä? Tykkäätkö, kun runkkaan sun munaa?” Jaana kysyi ja katsoi minua suoraan silmiin samalla, kun hieroi kiimanesteitäni vasten rintojaan.
  ”Joo…” mutisin vastaukseksi.

  Hymyillen Jaana jatkoi kaluni runkkaamista vielä hetken, upotti sen taas suuhunsa ja lopulta maiskauttaen päästi sen ulos suustaan.

  ”Eiköhän tämä riitä…” Jaana totesi ja hetken jo luulin, että hän jättäisi homman kesken.  Sen sijaan Jaana nousi ja riisui tiukat farkut jalastaan. Pikkuhousut lähtivät samantien ja toistamiseen näin tuon siististi trimmatun karvakolmion, jonka alapäässä sykki klitoris ja kuumuutta huokuva pillu. Jaana repi vielä paidan pois päältäni ja asettui sopivasti syliini. Hoikat sormet nappasivat kiinni kyrväästäni ja ohjasi sen sopivasti häpyhuulien väliin. Vielä hetken Jaana kiusasi ja pyöritti lantiotaan niin, että terskani liukui pitkin häpyhuulia ja kosketti klitorista.

  Lopulta tartuin Jaanaa lantiosta ja aloin painaa häntä päättäväisesti alaspäin. Huokaisimme molemmat yhtä aikaa, kun munani liukui kitkatta vuokraemäntäni pilluun. Välittömästi Jaana alkoi  ratsastaa munallani, ja liukkaudesta huolimatta tunsin kuinka hänen pillunsa hieroi munaani täydellisesti. Jaana otti tukea olkapäistäni ja minä puristin käsillä hänen lantiotaan. Yritin epätoivoisesti ohjailla Jaanaa, joka kuitenkin pian turhautui ja otti ohjat omiin käsiinsä. Pian vuokraemäntäni suorastaan hyppi päälläni ja hänen kuuma pillunsa lypsi kyrpääni kuin viimeistä päivää.

  Toinen sormi vispasi jo kiivaasti klitoriksella, ja huomasin kuinka Jaana pinnistäen haki itselleen orgasmia.

  ”Aah… just noin, anna emännälles kyrpää”, Jaana huohotti ja kiihkeä litinä täytti pienen huoneiston. Vuodesohvan takana olevan ikkunan verhot olivat jääneet auki, mutta Jaana ei näyttänyt välittävän siitä ollenkaan. Ulkoapäin olisi helposti nähnyt minun takaraivoni ja Jaanan ylös alas panemisen tahdissa hyllyvät tissit. Välillä yritin hamuta niitä suuhuni, mutta Jaanan tahti oli liian kova, että olisin siinä onnistunut.

  Lopulta Jaana himmasi tahtia ja hyppäsi pois sylistäni. Kyrpäni ei ollut menettänyt pätkääkään kovuudestaan vaan seisoi yhtä uljaana ja valmiina kuin hetki sitten. Jaana kierähti kontilleen ja pyysi minua tulemaan sisäänsä takaapäin. Toinen jalka lattialla ja toinen polvi sohvalla sovittelen kyrpäni takaisin Jaanan vitulle ja työnnyin jälleen sisään. Hikikarpalot olivat nousseet panemisen tahdissa molempien iholle, ja otteeni Jaanan lantiosta meinasi luistaa. Vuokraemäntäni otti kuitenkin tukea sohvan päädystä ja alkoi himokkaasti työntää itseään minua vasten. Toinen sormi vispasi jo kiivaasti klitoriksella, ja huomasin kuinka Jaana pinnistäen haki itselleen orgasmia.

  ”Pane, pane… nussi”, Jaana vikisi ja vinkui allani. Jaanan ääntely kiihotti minua ja tunsin, kuinka orgasmi alkoi lähetä. Pelkäsin laukeavani ennen vuokraemäntääni, joten hidastin tahtia ja yritin keskittyä.

  ”Voi luoja, nyt tulee!” Jaana huokaisi onnekseni ja alkoi liikkua nytkähdellen munaani vasten. Tunsin edessäni laukeavan naisen pillun sykkivän todella voimakkaasti, mutta pidin pintani ja annoin Jaanan laueta kaikessa rauhassa kyrpä sisässään. Yksi kerta ei kuitenkaan riittänyt Jaanalle, vaan raivokkaasti hän jatkoi pillunsa vispaamista, ja sai heti perään toisen räjähtävän orgasmin. Loputtomasti en minäkään kestänyt, vaan pian Jaanan toisen orgasmin jälkeen vetäisin penikseni Jaanasta, ja annoin sperman ruiskuta ensin selälle asti ja sen jälkeen pitkinä suihkuina takapuolelle ja pillun päälle.

  ”Olipa kyytiä”, Jaana naurahti spermantahrimaa pyllyään heilutellen. Annappas vähän paperia, ettei paikat ihan sotkeennu.

  Hain paperia varmaan puoli rullaa, ja pyyhin spermat Jaanan vartalolta. Sitten istuimme sylikkäin hetken aikaa vuodesohvalla. Kumpikaan ei hetkeen sanonut mitään, kuuntelimme ainoastaan edelleen kiivaana hakkaavia sydämiämme. Hieroin hajamielisesti Jaanan rintaa, punnitsin sitä kädessäni. Mieleeni juolahti ajatus peniksestäni niiden välissä, mutta olin sillä hetkellä aivan liian väsynyt tehdäkseni asialle mitään; kyllä me vielä ehtisimme.

  Hetken kuluttua Jaana suoriutui suihkuun ja katselin tuon upean naisen perää, kun se keinui kohti ovea. Tällä kertaa en estänyt hänen pääsyään ulos, sillä olin todellakin saanut, mitä halusin. Päässäni hakkasi vain ajatus, että milloin voisimme tehdä sen uudestaan ja mihin kaikkialle Jaana voisi minut makuuhuoneessa vielä viedä. Jaana tuntui lukevan ajatukseni ja virkkoi ovelta:

  ”Ihan turha muuten luulla, et tää vaikuttais sun vuokraan, se on jo muutenki liian alhanen. Suoritus oli tyydyttävä, kyl susta pienellä kouluttamisella vielä hyvä tulee.”

  Sitten Jaana sulki oven takanaan. Hymyilytti.

  Comments

   • Trickster says

    Hei Murkula,

    Kirjoittelen kyllä. Tälläkin hetkellä on valmistumassa uusi novelli, mutta pitäisi vain löytää aikaa sen kirjoittamiseksi. Novellin kirjoittamiseen vie aikaa, mutta on tietysti aina mukavaa, kun kuulee joltakulta tekevänsä hyvää jälkeä 🙂

    Onko sinulla jokin henk. koht. suosikki novelleistani tai novelli, jota haluaisit minun jatkavan?

    – Trickster

  1. Nito says

   Olisiko mitään mahdollisuuta sinulta jatkaa Vuokralainen novellia? Tosi hyviä novelleja kehittelet! 🙂

   • Trickster says

    Hei,

    Kiitti palautteesta 🙂 Juu-u, kyllä minulla tähänkin jotain ajatuksia on jossain vaiheessa ollut, mutta niin paljon muita kiireitä, ettei ehdi kirjoittelemaan. Palaute kuitenkin inspiroi aina raivaamaan tilaa sille kirjoittamiselle!

    – Trickster

  2. Hullu Kaali says

   Muuanan takavuosikymmenenä, kun keskikoulun ja parin harjoitteluvuoden jälkeen pääsin liikkeenjohdon kurssille osuuskuntaopistoon, sain alivuokralaishuoneen eräässä perheessä, johon kuului kaupungin ulkoilualueilla työskennellyt isä, kotiäiti ja kaksi juuri kouluikään tullutta poikaa.

   Aika intiimiähän se elämä oli, vaikka paljolti vietin aikaa huoneessani kurssitehtäviä valmistellen. Viikonloppuisin kävin kotona maalla, kun en muutakaan keksinyt.

   Paitsi sitten kun tuli kurssin työharjoittelujakso, joka venyi lauantaille. Se tarkoitti että viettäisin perheen kanssa nyt myös viikonlopun. Se hieman askarrutti, mutta vielä suurempi yllätys odotti, perhesauna.

   Äiti ja pojat menivät edellä, ja ajatus kai oli, että minä miehen kanssa kylpisin myöhemmin. Mutta mies kohta sanoikin, että ”eiköhän myö jo mennä”. Ja niin mentiin. Minua vähän jännitti, miten rouva suhtautuu, mutta ei hän mitenkään hämmentynyt, vilkaisi vain, ja se oli sillä selvä.

   Ja seuraavana lauantaina sama juttu. Siihen osasin jo varautua, hieman nauttia tilanteesta enkä jännittää, pelätä kiihottumista. Mutta eihän saunassa kiihotu, vaikka eroottistahan se oli, herran kiesus. En ollut koskaan nähnyt aikuista naista niin läheltä ja alasti. Pehmeästi laskeutuvat, liikkeiden mukana tutisevat tissit. Tomera pysty vatsa, leveät reidet ja tuuhean kihara tussu. Vakokin siellä erottui.

   Vaikka vielä poikanulikka olinkin, tavallaan kuin perheen kolmas poika, niin olihan minulla olevinaan aikuisen miehen iso karvainen kulli. Niin kuin oli isännälläkin. Enkä voinut olla salaa vilkuilematta, että tuolla se nai. Olinhan minä kuullut, ja yöllä saunan jälkeen kuulin taas. Kuulin kun hiivin kuuntelemaan, sydän pamppaillen ja synnin tunnossa. Kuinka kiimaisesti rouva uikuttikaan miehensä lauetessa.

   Ja seuraavana lauantaina taas sama juttu. Silloin en osannut epäillä, mutta jälkeenpäin on tullut mieleen, että isäntäpariskunta taisi hieman käyttää minua hyväkseen niin kuin minäkin heitä. Että siellä saunassa oli tosiaan semmoinen höyryisen eroottinen tunnelma, ja rouva ikään kuin puoliviattomasti näytteli paikkojaan ja antoi katsella. Tuli lauteille istumaan ja nosti toisen jalkansa niin että pillu näkyi kaikessa komeudessaan.

   Ja saunan jälkeen esiintyi sellaisessa pikkiriikkisessä yöpaidassa tai alushameessa tai mikä kamisoli se olikaan, että paljon ei jäänyt arvailujen varaan siinäkään.

   • Trickster says

    Kiitos kommentista ”Hullu kaali” 🙂 Tästä tarinasta voisin kirjoittaa jopa novellin!i

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *