Viikonlopun aloitus

  Tositarina

  Oli perjantai-iltapäivä, aurinkoinen ja kuuma elokuinen perjantai. Laitoin hänelle töistä tekstarin, jossa pyysin odottamaan minua alasti sängyssä kun tulisin töistä, tai muuten olisi luvassa piiskaa. Laitoin myös kellonajan jolloin olisin hänen luonaan, jos mitään akuuttia työhommaa ei tulisi. Vastausviestiä ei tullut, joten ajattelin mielessäni olisiko hän valinnut jälkimmäisen vaihtoehdon – tiesinhän hänen tykkäävän välillä pakaroille läpsimisestä, tukistamisesta yms. pienestä alistuksesta ja “kovemmista” otteista.

  Viimeiset tunnit töissä kuluivat hitaasti, eikä ajatus hänestä odottamassa minua helpottanut oloa lainkaan.. päinvastoin: panetti ja olo oli muutenkin kuin helteen takia tukala.. Viimein sain työhommat valmiiksi ja pääsin lähtemään, tosin 15 minuuttia myöhemmin kuin alun perin olin ajatellut, ja hänelle ilmoittanut.

  Saavuin hänen luokseen, avaimilla sisään, kengät pois äkkiä ja kohti makuuhuonetta. Siellä minua odotti näky jota olin odottanut koko päivän:

  Hän, sopivasti pyöreä (nykytermein ilmaistuna BBW), kultani alasti sängyssä haarat levällään.. Piirun verran alle 30v kuten minäkin, pitkät ruskeat hiukset, pillu trimmattu siistiksi ja kädet isoilla F-kupin rinnoilla.. ”Olin juuri lähettämässä sulle viestin että jos sinä et tule kohta niin minä tulen”, hän sanoi ja jatkoi kertomalla että oli kosketellut itseään viimeiset 20 minuuttia.

  Salamana vaatteet pois ja sukellus haarojen väliin. Hitaasti kiusoitellen suudelleen reisiä pitkin ylös ja katsellen tuota kauneutta: Pillunhuulet hieman auki ja kosteutta kiillellen se odotti kieltä ja kosketusta. Pitkiä nuolaisuja pyllyreiältä häpyhuulia pitkin klitorikselle, katsoin kun hän silmät kiinni siirsi kätensä tisseilleen ja alkoi hyväillä niitä. Levitin sormillani häpyhuulia erilleen ja keskityin klitoriksen nuolemiseen ja näykkimiseen, välillä sormilla hieroin häpyhuulia, painelin välilihaa ja varovasti hieroin pyllynreikää. Nuollessa on ihana katsoa sieltä jalkojen välistä kun toinen nauttii. En pitänyt kiirettä vaan rauhallisesti keskityin tuottamaan hänelle nautintoa ja nautin itsekin samalla. Aikani nuoltuani tunsin kuinka hänen jalkansa alkavat vähitellen jännittyä – varma merkki lähestyvästä orgasmista. Aloin pyörittää kieltä klitoriksen ympärillä ja vaativammin hieroa sormilla.. Lopulta jalat ympärilläni jäykistyivät, vaimea huokailu muuttui voihkeeksi, lähes huudoksi. Nostin päätäni ja suutelin sisäreisiä samalla katsoen kuinka pillu sykki edessäni. Kiipesin rakkaani viereen ja otin hänet hellään syleilyyn.. suutelin kaulaa ja korvia hellästi samalla antaen käsieni vaeltaa pakaroilla, selällä ja suurten rintojen keskellä sojottavia isoja nännejä.. Kaluni oli jo nyt räjähtämistilassa. Lopulta hän kysyi, missä asennossa haluaisin häntä panna. Käänsin hänet sängyllä selälleen ja kiipesin itse polvilleni jalkojen väliin. Vedin kalullani muutaman vedon

  hänen häpyhuuliensa välissä alhaalta ylös levittäen näen hieman kosteutta kaluni päähän, ennen kuin painauduin hiljaa sisälle. Molemmilta pääsi voihkaus kun pääsin kokonaan hänen sisälleen, niin hyvältä se tuntui taas muutaman päivän tauon jälkeen. Nousin hänen päälleen suudelleen samalla kaulaa ja kiihdyttäen hitaasti tahtia.

  Nousin polvilleni taaksepäin ja nostin hänen jalkojaan vähän ylemmäs, näin pääsin kyrvälläni hinkkaamaan hänen G-pistettään. Kiihdytin taas tahtia ja tämä sai hänen entistä villimmäksi, hän puristi tiukasti silmät kiinni tyynyä ja voihki niin että naapureissakaan ei jäisi epäselväksi mitä täällä tehdään. Isot raskaat tissit heiluivat nussimisen tahdissa ja kiimainen litinä täytti huoneen kun kyrpäni edestakaisin hieroen samalla G-Pistettä, tunsin kuinka hän suorastaan valui koko ajan enemmän kiimaista kosteutta.

  En halunnut kuitenkaan laueta ihan vielä, joten vetäisin kyrpäni maiskahtaen ulos ja pyysin häntä kääntymään kontilleen. Hän teki työtä käskettyä ja kohta edessäni oli yksi parhaista näkymistä jota tiedän: Rakkaani muhkea pylly pystyssä valmiina vastaanottamaan räjähtämispisteessä olevan kaluni. Asetuin taakse ja sovittelin kyrpäni takaisin kuumaan ja kiimaiseen pilluun. Aloitin jälleen hitaasti ja maltilla, antaen kummallekin pakaralle välillä läpsäyksiä joita seurasi aina kovempi voihkaisu. Rakkaani tykkää siitä kun takaapäin pannessa levitän hänen pakaroitaan erilleen ja peukaloilla hieron hänen pyllynreikänsä reunoilta. Pian alkoi tuntua siltä, että laukeaminen alkaa olla lähellä. Otin hänen lanteiltaan kiinni ja kiihdytin tahtini äärimmilleen, samalla kultani voihke muuttui kiimaiseksi huudoksi, jolloin hidastin hieman tahtia ajatellen että näin kova nussiminen on liikaa hänen orgasminjälkeiselle pillulleen, mutta tiukka käsky kuului heti: ”Ei saa lopettaa, kovempaa!”

  Painoin taas niin lujaa kun pystyin, tunsin että en voi enää kauaa pidätellä. Kultani jännittyi taas ja pillu sykki kaluni ympärillä, tämä oli viimeinen pisara minulle.

  Työnnyin pohjaan asti ja laukesin huutaen syvälle hänen sisäänsä. Tuntui ettei sperman tulo lopu ollenkaan.. Lopulta kun tunsin laukeamisen päättyneen, vedin kyrpäni hiljaa pois vielä sykkivästä pillusta ja siirryin rakkaani viereen sängylle suutelemaan ja hellimään. Tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi tänäkään viikonloppuna. 🙂

  Comments

  1. Trickster says

   Ihan hyvä, simppeli tarina. Ei mitään kummallisuuksia vaan selkeää kiihottavaa kuvailua. Yhden kappalejakovirheen voit korjata halutessasi, mutta muuten teksti oli suht’ siistiä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *