Vaatekaupan Laura

  Se oli loppukesän ilta kun oltiin sovittu Lauran kanssa johon olin kesällä tutustunut terassilla. Meillä heti synkkasi ja oltiin tapailtu kesän aikana. Voidaan jo ouhua orastavasta suhteesta.

  Eräänä lauantaina sovittiin lähteä ulos syömään kun Laura töistä pääsee. Hän työskenteli paikallisessa vaateliikeessä. Sovittiin, että tulen osottelemaan hänen työpaikalleen, kun hän laskee kassan ja tekee muut vuoron lopetustoimet.
  Menin liikkeeseen vähän ennen sulkemisaikaa ja moikkasin hänen työkavereitaan jotka jo kotia lähtivät. Laura oli tiskillä raportteja tekemässä. Moikkasin häntä ja otin syleilyyn. Annoin pitkän hellän suudelman ”moi beibe” sanoin. Hän hymyili iloisesti. Hän sanoi että ottaisin kahvin odotellessa kun menee noin puolisen tuntia hänellä.
  Kävin takahuoneesta ottamassa kahvin ja tulin takas tiskille katselemaan kun tuo vaalea kaunotar teki töitään. Istuin penkillä lipittäen kahviani. Samalla katselin kun Laura oli tänään laittanut päällensä sellaisen valkoisen ohuen paidan jossa napitus oli edessä, lyhyt punertava munihame päällään joka juuri ja juuri yletti polviin ja jaloissaan oli mustat saappaat joissa oli sellaisia niittejä hillitysti koristeena. Laura nojasi tiskiin kun papereita selasi. Katselin kun hameen ja saappaisen välistä näkyi hänen vaalea ja silea ihonsa. Katselun polvitaipeitaan ja seksikkäästi keinahtelvaa takapuoltaan kun hän korjasi asentoaan.
  Tunsin kun sykkeeni alkoi nousta ja huomasin kiihottuvani todella paljon. Tuo vaalea Laura oli jotain käsittämättömän seksikästä. Oltiinhan me jo seksin maailmaan keskenämme astuttu ja voi pojat kun sanon, että hän on hyväntuntuinen nainen. Kiinteät b-kupin rinnat ja juuri sopiva päärynä takapuoli. Hänen lemmenpesänsä oli juuri minulle niin himottavan tiukka. Itsellänikään kun ei pienimmästä päästä ole varteni.
  Nousin penkiltä ja laitoin kahvikupin pöydälle.

  Otin Lauraa lantiolta kiinni ja käänsin itseäni kohden antaen pitkän ja kostean suudelman kielelläni hyväillen hänen pehmeitä huuliaan. Laura vastasi maailman intohimoisimmalla ja kiihottavalla suudelmalla. Hän hymyili iloisesti ja jatkoi töitään. Itse istuin takaisin tuolille.

  Olin käsittämättömän kiihottunut ja Lauran jalkojen ja lantion liikkeistä päätellen alkoi hänenkin sykkeensä nousta ja kuumotusta tuntea hameensa alla. Nautiskelin tästä sähköisestä ja kuumasta tilanteesta.
  Lopulta en voinut enää mitään. Siirsin tuolia lähemmäs Lauraa ja laitoin käden hänen polvitaipeensa kohdalle ja kevyesti kädellä aloin silittelemään jalkaansa. Laura hieman nytkähti, mutta ei suinkaan vastustellut. Etusormella hieman sivelin polvitaivettaan. Hyvin hitaasti siirryin silittelyssäni ylöspäin.

  Hänen silkinpehmeä vaalea ihonsa tuntui järistyttävän hyvältä. Hänellä ei ollu supertiukka kroppa jonka saa sallilla rääkessä vaan hänellä oli kiinteä mutta hieman naisellisen pehmeä kroppa juuri sellainen täydellinen 25v naisen kroppa ja iho. Lähestyessäni kädelläni hänen sisäreittään hän hiukan nytkähti ja hieman korjasi asentoaan. Jalkojaan Laura hieman raotti. Tunsin kuinka hänen ihonsa siräreisissä oli lämmin ja hieman nihkeä. Hän oli selvästi kiihottunut. En puhunut mitään ja jatkoin kevyttä ja hidasta hyväilyä. Laura edelleen jatkoi työpapereiden kanssa. Hänen selkänsä liikkeestä näin, että hän todella nautti kosketuksistani. Käteni oli jo noussut hänen hameensa alle ja lähes sormillani tunsin hänen häpynsä. En ihan vielä kuitenkaan.

  Tunsin kuinka kivikovana  ja sykkivänä kullini halusi vapauteen housuistani. Halusin vielä nautiskella kiimasta. Peukalollani jo hyväilin hänen pehmeitä pakaroitaan. Huomasin myös, että Lauralla ei ollut lainkaan pukkuhousuja päällään. Sanoin hänellä leikkisästi, että mihis on pikkarit jäänyt?

  ”Ne tais jäädä kotia sängynlaidalle, ajattelin, että pidät ideasta” Laura vastasi hieman jo hengästyneellä äänellä ja hymyili katsoen hiukan itseeni päin.

  Luoja, että hän näyttää hyvältä ajattelin.

  Lopulta sormeni saavuttivat hänen häpyhuulensa ja klitoriksen. Häpyhuulet olivat turvonneet ja todella kosteat. Etusormeani kevyesti pyörittelin hänen klitoriksellaan. Lauran jalat välillä hieman nytkähtivät kun hän tunsi kosketukseni. Keskisormellani tein pyörivää edestakaista liikettä pitkin hänen vaginaansa. Tunsin miten se kostui kokoajan lisää ja avautui.
  Nyt kuulin jo selvästi Lauran hengityksestä hänen kiihottumisen. Hänellä oli jo tekemistä pysyä jaloillaan. Kiusasin häntä piinallisen hitaasti, mutta en liikaa. Lauralla oli vaikeuksia jo selata papereitaan. Hänen kätensä puristi pöydän laitaa ja hänen hengityksensä oli syvää ja kevyitä voihkaisuja kuulin kun käteni hyväili sisäreisiä ja hänen kuumaa vaginaa.

  Enää en kyennyt härnäämään. Nousin tuolilta ylös otin käsilläni hänen lanteensa itseeni kiinni ja siirsin hieman noita puolipitkiä hiuksia ja suutelun hänen kaulaansa. Hän käänsi päänsä ja suutelimme mitä kiihkeimmin. Hänen toinen kätensä kokeili housujeni etumusta.

  ”Haluan sua niin paljon nyt” Laura sanoi hengästyneenä.

  Avasin hänen paidastaan muutaman napin ja toisen käteni laitoin hänen pitsisten rintaliivien alle. Hellästi hyväilin hänen kiinteitä rintojaan ja tunsin kuinka kovat hänen pienet nänninsä ovat.
  Samalla avasin toisella kädelläni farkuistani vyön ja napit. Riisuin housuni kokonaan. Jaloissani oli vain mustat nahkaiset varvassandaalit ja ylävartaloani peitti musta hihaton paita.

  Nostin Lauran punaista hametta ylemmäksi siten, että hänen herkullinen takapuolensa himeli silmiäni. Suutelin Lauran kaulaa kun hän otti hieman paremman asennon ja työnsi itseään minua vasten. Toisella kädellään hän piteli sykkivää isohkoa suonikasta vehjettäni. Voihkien Laura sai sanottua ”sun kulli tuntuu niin upealt, anna sitä mulle, anna sitä mulle”

  ”Annan, annan”

  Laura ohjasi kullini kohti jalkojensa väliä. Tunsin kuinka kullini kärki kosketti Lauran märkää ja kuumaa pimpsaa. Hitaasti hän pyöritteli kullini kärjellä klitoristaan. Otin molemmilla käsillä hänen lantiostaan kiinni ja hitaasti aloin uppoutua tuohon upeaan naiseen. Kevyesti lantiotani pyöritellen painauduin tuon ihanan naisen sisälle. Laura voihki yhä kiivaammiin ”ihanaa, ihanaa olet parasta mitä mulle on tapahtunut, mä, mä taidan olla suhun rakastunut”

  ”Laura niin minäkin suhun” sain sanottua kiihkoissani
  Olin jo niin syvällä kuin voi olla ja pienellä liikkeellä pyöritin kaluani Lauran sisällä. Hän tunsi miten sykähtelin kun hänen märät ja pehmeät häpyhuulensa ja klitoris liimautui kullini varteen.
  Laura sykähteli jo niin paljon, että ei kestäisi pitkään. En halunnut hänen tulevan vielä, enkä halunnut itsekkään tulla. Halusin nauttia.

  Pysähdyin hetkeksi ja käänsin Lauran kasvoja itseeni päin ja suutelimme intohimoisesti. Annoin kullini vain sykähdellä hänen sisällään.
  ”Kulta, kulta” saimme sanottua toisillemme kiihkon keskeltä.
  Himo oli jotain järisyttävää mitä koimme. Hitaasti tulin ulos Laurasta ja nostin hänet istumaan kassapöydälle. Hän oli edessäni paita avoinna ja rintaliivit valuneena vyötärölle, hämen minihameensa oli myös vyötäröllä kun hän istui hajareisin edessäni.

  Suutelin häntä jälleen kiihkeästi huulille ja kaulalle. Laura toi lantiotaan lähemmäs pöydän laitaa, että voisin tulla häneen paremmin. Hän laittoi jalkansa ympärilleni. Sykähtelevä kullini painui samalla Lauran sisälle. Tuo ihana nainen tuntui käsittämättömän hyvältä. Halusin rakastella hänen kanssaan ikuisuuden. Hän toisella kädellään piti kiinni pakaroistani, toinen kätensä puristi pöydän laitaa kun puolittain makasin hänen päällään ja hitain kiertävin työnnöin annoin hänelle täydellistä nautintoa. Katselin hänen kaartunutta yläkroppaa jossa nuo kiinteät rinnat hypnoottisesti liikehtivät välillä kevyesti näykkien hänen pieniä nännejään.
  Sykkivän kullini vartta puristivat yhä tiukemmin ja tiukemmin Lauran klitoris ja häpyhuuleet. Tunsin hänen vavahtelevan lähenevän nautinnon saavuttaessa hänen koko vartalonsa. Hän molemmilla käsillään veti minua lähemmäs ja tiukemmin itseään.

  Laura nosti ylävartaloaan lähemmäs minua ja suuteli huuliani ja kielemme leikkivät toisillaan. Olimme kiiman, himon ja läheisyyden huipulla. Laura kiihkoissaa voihkien kuiskasi korvaani ”rakas, rakas, tule mun sisälle nyt, tule nyt, haluan tuntea kaiken susta sisälläni”
  Hän yhä kiihkeämmin painautui minua vasten ja tunsin kuinka hänen pimpsansa puristuk yhä tiukemmin ”tule, tule, tule”

  En voinut enää vastusta vaan nautinnosta karjahtaen räjähdin Lauran sisälle ja samalla hetkellä tuo upea nainen alkoi vavahdella hallitsemattomasti. Hän puristi sormensa tiukemmin pakaroihini ja äänekkäästi voihkien laukesi.
  Itse jatkoin vielä hidasta liikettä upoten aina vain syvemmälle ja syvemmälle Lauraan. Joka työnnöllä nestetäni tuli lisää ja lisää Lauran sisälle. Laura vavahteli joka työnnöllä yhä uudestaan ja uudestaan nauttien ja voihkien orgasmeistaan joita kanssani sai. Tunsin kuinka hänen lemmennesteitään valui etureisiäni pitkin. Laura puristui yhä tiukemmin kiinni käsillään ja jaloillaan. ”Täydellistä” hän huohottaen kuiskasi korvaani ja suuteli himokkaasti.
  Maksimme hetken täydellisen raukeina hellästi suudellen. Hittasti nousin Lauran päältä ja otin puolijäykän kullini hänestä ulos, Laura puristeli ja ini viimeiset nesteet sisäänsä.

  Rojahdin tuolille jossa aiemmin istuin ja katselin tuota naista kun hän raukeana nousi istumaan pöydän reunalle. Katselimme toisiamme silmiin ja hymyilille. Laura hieman korjaili hamettaan paikalle ja hän kirjaimellisesti valui omia ja minun nesteitä pöydälle. Hän katsoi minua viehkeästi ja sanoi ”älä liiku” hymyilin
  Hän nousi pöydän laidalta ja tuli eteeni. Hitaasti hän polvistui eteeni ja katselin hänen kuumaa ja hikistä vartaloaan. Hellästi hän otti puolijäykän kullini käsiinsä ja alkoi silitellä.

  Kevyesti hän kielenkärjellään maisteli kulliani joka oli omieni ja hänen nesteissään. Hitaasti koko kielellään hän kiveksistä alkaen antoi kullini tuntea tuo pehmeä kieli. Hän huulillaan suuteli suonikasta vartta jonka jähmettyessä Laura hymyili. Hän laittoi huulensa kullini ympärille ja kevyesti puristaen imi sitä sisäänsä. Laura nautiskeli kovettuneesta kullistani kuin kesän ensimmäisestä jäätelöstä. ”Sun kulli on täydellinen, sä olet täydellinen”
  Hymyilin ja Laura nousi ylös, nosti hieman hamettaan ja istui hajareisin päälleni, suutelimme pitkään ja lähdimme syömään paljon myöhemmin…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *