Toimistossa

  Olin asunut omassa asunnossani jo muutaman kuukauden. Ensimmäinen oma asuntoni, aiemmin asuin entisen poikaystäväni kanssa yhdessä, mutta ajauduimme eri raiteille ja olin muuttanut vuokrakaksioon. Oli ollut aivan ihana valita täysin itsenäisesti kaikki, minkälaiset verhot, minkälaiset matot ja mihin sänky. Olin nauttinut sinkkuelämästäni täysin rinnoin, olin hellinyt itseäni kasvohoidoilla, ostellut pikkuputiikeista unelmanohuita kesämekkoja ja ostanut aivan tajuttoman kalliit piikkikorkoiset kengät, jotka sopivat minulle täydellisesti, niin malliltaan, väriltään kuin olemukseltaan. Tänään olin sitten hankkinut tietokoneen. Lomarahani olivat saapuneet ja heti olin marssinut veljeni juttusille. Veljeni Timo omisti tietokonefirman, joten sain tuntuvan alennuksen ostaessani uuden koneen. Olin hakenut myös tietokonepöydän, jonka huonekalufirman mies kasasi ja asetteli sille varattuun kulmaukseen. Enää puuttui internet ja olin jo tilannut asentajan asentamaan sen kuuluisan netin minunkin sinkkuboksiini.

  Olin unohtanut koko nettiasentajan, kunnes eräänä aurinkoisena aamuna kymmenen aikaan soi ovikelloni. Mietin kuka kumma se mahtoi olla, siihen aikaan? Vedin aamutakkini päälleni ja asetellessani kohti ulko-ovea, satuin vilkaisemaan peiliin. Lyhyehkö aamutakkini paljasti reiteni kovin ylös saakka, mutta kohautin olkiani. Saisipa vanha puhelinsetä jotakin katseltavaa. Väärässä tosin olin, oven takana ei suinkaan ollut setä-ikäinen ukko, vaan ehkä minun ikäinen nuori mies. Silmät suurina katsoin noita sinisiä, hymyileviä silmiä, ja miehen puheet menivät täysin ohitse. Päästin hänet kuitenkin sisälle asuntooni ja näytin, missä tietokoneeni sijaitsee. Vilahdin saman tien makuuhuoneeseeni laittamaan ylleni jotakin säädyllisempää, kuin ohuen juuri ja juuri vesirajan peittävän aamutakin.

  Olin juuri laittamassa tiukkoja mustia caprihousujani, kun asentaja koputti oveeni. Ajatuksissani hihkaisin jotakin ja mies käsitti sen ’sisään’ –merkiksi. Hän avasi oven ja katsoi minua suoraan. Rintojani peitti vain valkoiset pitsirintaliivit ja jalkaani olin saanut vedettyä caprini. ’Mmm.. Tuota missähän on puhelinpistoke?’ Mies kysyi häkeltyneenä. Nappasin petaamattomalta sängyltäni sinisen pienen toppini ja vedin sen ylleni. Yllätyksekseni sain pysyttyä täysin tyynenä ja hymyilin vain miehelle astellessani hänen ohitseen.

  Näytin hänelle puhelinpistokkeen paikan ja hän kumartui katsomaan sitä. Astuin askeleen taakse päin ja silmäilin miehen vartaloa. Lihaksista näki, että olivat työllä ansaitut. Ei mitään punttisalilla rakenneltuja. Hartiat olivat leveät ja niska oli erityisen kaunis. Miehen lantio oli kapea ja takapuoli sai tiukassa arvostelussani täyden kympin. Kääntyessään äkkiä ympäri, mies huomasi tuijotukseni. ’A..Anteeksi..’, sain sanottua ja laskin katseeni kohti lattiaa ja käännähdin ympäri mennäkseni olohuoneeseen istumaan. ’Ei mitään anteeksi, kyllä sinuakin ihan mielellään tuijottelisin, mutta kun nuo työt pitäisi saada tehdyksi’, mies sanoi ja virnisti minulle poikamaisesti. Tunsin olevani seksuaalisesti hyvin latautunut, en olisi kummastellut lainkaan, jos olisin suorastaan hyökännyt miehen päälle. Mutta ei, maltoin itseni.

  Menin olohuoneeseen ja muka luin, mutta sivusilmällä seurasin koko ajan mitä mies teki. Hän ehkä huomasi sen, sillä hän riisui puhelinfirman takin päältään ja sain lisää silmäniloa. Valkoinen, tiukka hihaton paita myötäili hänen ylävartaloaan enkä malttanut enää edes yrittää pitää katsettani lehdessä. Lopulta minun oli mentävä makuuhuoneeseeni muka edelleenkin lukemaan, etten olisi paljastanut mielenkiintoani hänelle. Tuhmat ajatukset pyörivät yllättävän sitkeästi päässäni…

  Pian hän huikkasi makuuhuoneeni ovelta kaiken olevan valmista, ja pyysi minua katsomaan sähköpostin käytön ja virustutkan päivittämisen. Hieman vaivaantuneena katselin sivusta, kuinka mies klikkaili tottuneesti hiirtä ja sai näytöllä tapahtumaan vaikka mitä. ’Juu, kyllä tiedän nuo..’, huijasin ja hymyilin miehelle.

  Miehen lähdettyä en tajunnut kuulleeni edes hänen nimeä. Tai ehkä hän oli sen sanonut niin kuin varmaan olikin, mutta minulta se oli mennyt täysin ohitse. Päätin unohtaa koko asian ja suuntasin tietokoneelle. Vihdoin pääsin katselemaan uutta hiusmallia itselleni verkosta.

  Aikaa kului ja elämäni jatkui. Uusi hiusmallini teki tehtävänsä ja sain niistä paljon kehuja. Pitkät tummat hiukseni oli leikattu hieman lyhyemmiksi ja niihin oli laitettu tummanpunaisia ja violetteja raitoja. Olin alkanut meikkaamaan itseäni entistä huolellisemmin ja alkanut käyttämään uusia kesämekkojani. Sain entistä enemmän huomiota kaduilla ja perääni jopa vihellettiin. Aivan ensimmäistä kertaa elämässäni koin sellaista huomiota. Olin seurustellut lähes koko nuoruuteni ja alun aikuisiästäni entisen poikaystäväni kanssa, joten en ollut koskaan kokenut vapauden antamaa tunnetta saatikka muiden miesten huomionosoituksia. Heitin iloisia hymyjä miehille ja sain sellaisia myös takaisin. Kuinka ihana tunne olikaan olla oikeasti vapaa!

  Olin valmistautunut huolellisesti työhaastatteluun. Tummanvihreä jakkupuku oli täsmälleen samaa sävyä kuin silmäni ja tummahko silmämeikki korosti silmieni vihreyttä entisestään. Pakkasin käsilaukkuuni kaiken tarpeellisen ja kainalooni otin kansiollisen todistuksiani entisistä työpaikoista ja kouluista. Halusin sen työpaikan hinnalla millä hyvänsä. Erään pikkufirman johtajan assistentin paikka oli ollut avoinna jo jonkun aikaa ja lopulta olin päättänyt hakea sitä. Olin laittanut pienimuotoisen esittelyn mailitse kyseiseen firmaan ja aika pian olin saanut vastauksena päivämäärän ja kellonajan koska varsinainen haastattelu olisi. Itsevarmana lähdin autolleni ja ajoin kyseisen firman pihaan.

  Odottelin aulassa olleen sihteerikön ohjeiden mukaisesti erään oven viereen sijoitetuilla penkeillä ja katselin kelloa. Jo kymmenen minuuttia oli kulunut sovitun ajan ylitse. Kuulin oven takaa lähestyvää puhetta ja pian ovi aukaistiin. Ulos huoneesta astui minua hiukan nuorempi tyttönen, ajattelin heti hänen olleen myös haastateltava. Valmistauduin vielä sekunnin murto-osassa tulevaan ja nousin seisomaan kuultuani nimeni syvältä lähellä olevan huoneen uumenista. Vedin keuhkoni täyteen ilmaa ja astuin muutaman keimailevan askeleen. Olin sisällä huoneessa, keskityn vetämään oven kiinni ja sitten katsahdin huoneen perällä istuvaan pukumieheen. Tajusin siinä samassa hänen olevan jotenkin hyvin tutun näköinen. Kauhistuttavan tutun näköinen mies, joka esitteli itsensä Rasmukseksi.

  Haastattelu oli edennyt jo jonkin matkaa, kunnes tajusin kuka mies oikein oli. Puhelinasentaja! Mies, joka oli käynyt laittamassa minulle netin jokin aikaa sitten. Mies, jonka edessä olin hyppinyt vain rintaliivit ylävartaloani suojaamassa. Menin hetkeksi hieman hämilleni, mutta päätin viedä haastattelun loppuun kunnialla. Mielessäni kuitenkin pyöri sata ja yksi ajatusta ja kysymystä. Miten tuo puhelinasentaja olisi johtajana tässä firmassa? Miten me taas kohtasimme? Mitämitämitä!?

  Haastattelu oli mennyt mielestäni loistavasti, vaikka ajoittain Rasmuksen kirjoittaessa jotain papereihinsa, olin uppoutunut muistelemaan miehen vartaloa. Mies kiitti minua ja minä olin jo ryntäämässä ulos huoneesta. ’Odota, minulla on asiaa..’, mies sanoi hiljaisella äänellä. Käännyin ja tuijotin häntä suoraan silmiin. Mies piti katseensa silmissäni ja nosti puhelimenluurin, painoi jotakin nappia ja sanoi muutamat sanat puhelimeen: ”Minua ei saa nyt häiritä, tämä haastattelu on tärkeääkin tärkeämpi.” Laskettuaan luurin, Rasmus hymyili minulle ja kysyi, onko minulla mitään menoa. Ravistin päätäni ja tunsin, kuinka välillämme oleva sähkö suorastaan ritisi ja räiskyi. Mitään sellaista en ollut aiemmin koskaan tuntenut, niin suurta vetovoimaa ei kukaan ollut ympärilleen luonut, kuin tuo mies. Arvasin miehenkin tuntevan tuon sähköisyyden.

  Rasmus nousi tuolistaan ja seisoi pian pitkänä ja komeana edessäni. Katsoin alaspäin, tunsin ujon kuoren laskeutuvan päälleni. ’Ei nyt! Ei nyt.. miksen voi olla himokas syöjätär…’ manasin mielessäni ujouttani. ’Älä ujostele pikkunen’, hän sanoi ja silitti kevyesti leukaani ja nosti minua hellästi leuasta saaden suoran katsekontaktin minuun. Hän oli syötävän suloinen, tajuttoman komea ja äärettömän seksikäs samaan aikaan, miten kukaan onnistui olemaan niin upea? Purin alahuultani ja yritin taas laskea katsettani alaspäin kun Rasmus yhtäkkiä astui ihan kiinni minuun, katsoi minua suoraan silmiin ja painoi kuumat huulensa huulilleni. Koskaan ennen en ollut kokenut sellaista tunteiden hyökyaaltoa, joka ylitseni vyöryi. Yksi osa minusta tahtoi Rasmusta suunnattomasti, toisaalta tahdoin vain tuntea hänet lähelläni ja olla hänen kanssaan ja kolmas osa minusta tahtoi pakoon koko tilannetta ja tunnesekamelskaa. Olin oppinut edellisestä suhteestani sen, että toisesta kiinnostuminen ja huumaantuminen ei oikein kannata.

  Varovaisuuteni ja ujouteni kuitenkin karisi hetkessä pois. Tunsin, kuinka Rasmus laski kätensä hellästi alaselälleni ja antoi toisen liukua pakaralleni. Hänen huulensa painautuivat huuliani vasten uudestaan, hellästi, halukkaasti, himoiten. Pian hänen huulensa siirtyivät poskeni kautta kaulalleni ja luulin tuon miehen lukevan minua kuin avointa kirjaa. Kun ajattelin rintojani ja sitä, kuinka ne kaipasivatkaan miehistä kosketusta, Rasmus siirsi toisen kätensä hyväilemään rintojani. Hänen kämmenensä liukuessa kovettuneen nännini ylitse tunsin olevani tajuttoman seksikäs ja haluttava. Ehkä minä olinkin, päättelin tuntiessani Rasmuksen halun kovana vasten reittäni.

  Koskaan ennen en ollut tuntenut niin suunnatonta halua esileikin alkuvaiheessa. Olisin ollut sillä hetkellä valmis riisuutumaan ja antautumaan Rasmukselle. Rasmus kuitenkin piti huolen hitaasta etenemisestä. Suutelimme tajuttoman pitkään, ihoani ei koskaan ennen oltu suudeltu niin tarkasti. Minuun ei koskaan ennen oltu nähty niin paljoa vaivaa. Rasmuksen huulet kulkivat polkujaan niskassani, olkapäilläni.. Juuri kun olin alkamassa riisumaan paitaani, Rasmus otti minua hellästi kädestä ja talutti pöytänsä viereen. Hän nosti minut kevyesti pöydälle istumaan ja polvistui eteeni. Odotin jo suorastaan kiimaisena tulevaa, mutta mies yllätti minut taas. Hän otti jaloistani avokkaani ja riisui hellästi stay up –sukkani. Hän painoi kuumat huulensa nilkoilleni ja suuteli polut reisilleni saakka jalka kerrallaan. Hänen painaessa viimeistä suudelmaa toiselle reidelleni, olin jo halusta märkänä. Kuinka mies pystyikään pienillä teoilla kiduttamaan naista suunnattoman paljon.

  Rasmus riisui paitani tuijottaen minua koko ajan suoraan silmiin. Pian tunsin selkääni vasten kulkevat suudelmat, joiden reitti jatkui olkapäiden ylitse rintakehäni keskeltä kylkiin. En voinut olla naurahtamatta hänen suudellessaan kylkiäni, kutitti. Varoittamatta ja jälleen minut yllättäen Rasmus painautui vasten selkääni ja siirsi kätensä rinnoilleni. Hetken hyväiltyään niitä rintaliivien kankaan lävitse, hän antoi sormiensa seikkailla ohuen kankaan sisäpuolelle. Rintani terhakoituivat hetkessä, ikinä en ollut tuntenut niitä niin kosketusherkkinä. Rasmuksen pienikin hipaisu sai jokaisen hermosoluni säkenöimään halua kaikkialle vartalooni. Mies suuteli niskaani samalla hyväillen pingottuneita rintojani. Mieleni teki pyytää häntä päälleni, sisääni, mutta maltoin mieleni. Tiesin saavani jotakin uskomattoman hyvää pian…

  Yhtäkkiä tunsin oloni äärettömän alastomaksi ja orvoksi. Tai alastonhan minä olinkin, mutta edessäni oleva mies oli vielä täysin pukeissa. Laskin käteni Rasmuksen vatsaa vasten ja aloin napittaa hänen kauluspaitaansa auki. Minun napittaessani hänen valkeaa paitaansa, hän liu’utti tumman puvuntakkinsa käsivarsiaan pitkin alas, lattialle. Pian hän oli edessäni ylävartalo paljaana. Napakarvavana ohentui ohentumistaan ja rinta oli karvoista täysin paljas, juuri mies minun makuuni. Pitkä kynteni seurasi karvavanaa ja annoin sen liukua hieman housunkauluksen sisään. Koukistin sormeani ja pyysin Rasmusta lähemmäs. Hän hymyili minulle ja astui askeleen lähemmäksi. Reiteni painautuivat vasten hänen reisiään, siirsin käteni avaamaan hänen housujaan.

  Ei mennyt montaa hetkeä, kun olimme molemmat ilkosen alastomina Rasmuksen toimistossa. Hetken aikaa olimme aivan kuin paniikissa, mitä tulisi tapahtumaan ja mitä pitäisi tehdä. Paniikinomainen tilanne kuitenkin laukesi itsekseen ja Rasmus astui aivan kiinni minuun vedettyään minut lattialle seisomaan. Mies piteli minusta kiinni vahvat käsivarret ympärilleni kiedottuina ja veti minut ihan kiinni itseensä. Hetken aikaa olimme vain, lähekkäin. Tunteet ja tuntemukset lentelivät ympärillämme ja loi välillemme sähköä säkenöivän siteen.

  Muutama hetki kului, tajusin makaavani selälläni pöydällä, jolta oli julmasti paiskottu alas lähes kaikki, mitä se oli vasta äsken kannatellut. Lattialla lojui papereita, kyniä, kansioita.. Onneksi tietokone oli eri pöydällä. Rasmus kumartui suutelemaan napaani, hymyilin hänelle hänen katsoessaan minua silmiin. Rasmus tarttui penikseensä kiinni ja liikutti sitä vakoani pitkin, alhaalta ylös. Hän hieroi peniksen kärjellä klitoristani ja tunsin vatsanpohjassani saakka kipinöintiä. Pian Rasmus irrottautui minusta kokonaan. Samassa luulin pyörtyväni nautinnosta, mies oli työntynyt puoliksi minuun varoittamatta, liukkauteni ansiosta Rasmuksen penis upposi minuun helposti aiheuttaen vain nautinnollista hinkkaavaa tunnetta.

  Rasmus työntyi minuun kokonaan, hitaasti ja kiduttavasti. Voihkaisin hänen ollessaan minussa kokonaan. Kuinka täynnä olin! Rasmus osasi tehdä yhdynnästäkin tuskallisen nautinnollista. Samalla kun hän työntyi minuun, hän painoi huulensa rinnoilleni ja näykkäisi nänniäni. Seuraavalla työnnöllä hänen hampaansa nirhasivat kaulalleni ohuen viirun ja pian rintakehässäni ja kaulassani oli useampia raitoja todisteena tulikuumasta hetkestä. Pieni kipu sekoitettuna uskomattomiin alapääni kokemiin tuntemuksiin saivat vartaloni vavahtelemaan ja suustani kuulumaan mitä erilaisempia äännähdyksiä. Kun äännähdykseni alkoivat muuttua yhä kovaäänisemmiksi, Rasmus painoi huulensa vasten huuliani saadakseni minut hiljentymään.

  Rajut lyhyet työnnöt ja kuumat huulet huulillani saivat minut tuntemaan huumaavaa nautintoa ympäri vartaloani. Rasmuksen kädet puristivat minua enemmän häntä vasten ja vartaloidemme väliin tiivistyvä kuumuus sai minut hikoilemaan. Pian unohdin kuitenkin kaiken muun, kun hekuma vartalossani alkoi kerääntyä alavatsaani ja hiipiä siitä alemmas ja alemmas. Vakoni sykki sydämenlyöntieni tahdissa ja Rasmuksen hengitys muuttui yhä nopeammaksi. Mies huohotti päälläni katsoen välillä minua suoraan silmiin ja työntyessä samalla pohjaani saakka.

  Koskaan ennen en ollut kokenut samaan aikaan laukeamisen riemua, aina olin ajatellut, että sellainen ei ole edes mahdollista. Mutta on se. Rasmus katsoi minua suoraan silmiin juuri sillä sekunnin sadasosalla, kun vartaloni ilmoitti kliimaksin olevan saapumassa. Rasmus sulki silmänsä, puri alahuultaan ja nosti ylävartaloaan käsiensä varaan. Hän painoi itseään lantiotani vasten ja tunsin orgasmini seasta Rasmuksen orgasmin täyttävän minua. Pian olimme vain kaksi toisiaan hyväilevää, tärisevää ihmishahmoa yhtyneinä toisiinsa. Ymmärryksemme nousi sfääreihin ja vartalomme seitsemänteen taivaaseen. Se nautinto oli jotakin sanoinkuvaamatonta, uskomatonta, ei todellisuutta lainkaan. En ikimaailmassa ollut uskonut voivani kokea jotakin sellaista. En varsinkaan toimiston pöydällä.

  Kiihkeän ja uskomattoman hetken jälkeen pukeuduin pikaisesti ja katosin toimiston ovesta käytävään ja pian ulko-ovesta ulkoilmaan. Minun ja Rasmuksen seuraavista hetkistä kerron ehkä tulevaisuudessa…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *