Suihinotto

  Hitaasti riisut itseäsi ja annat minun huomata pienenkin liikkeesi. Napitat kauluspaitasi auki ja katselet minua intensiivisesti silmiin. Suutelet minua kevyesti saatuasi paidannapit auki. Vastaan halukkaana suudelmaasi. Tahtoisin koskettaa mutta pidän itseni kurissa. Valutat hitaasti valkean paitasi pois leveiltä harteilta ja annat sen liukua alas käsivarsiasi ja selkääsi myöden. Katselen lähes lumoutuneena paljastunutta ylävartaloasi. Kiinteät lihakset pingottavat ihosi sileäksi ja pehmeäksi, houkuttelevaksi. Rintakarvasi levittäytyvät tasaisesti rintalihaksiesi päälle ja väliin, niistä lähtee alas ohut karvavana joka jatkuu kuin opasteena sinne missä upea elimesi odottaa. Kosketan äärimmäisen varovasti jäykistynyttä nänniäsi mutta siirrän samantien käteni pois. Mieleni tekisi painaa kuuma ja kostea kieleni noille kahdelle helmelle, kiellän itseäni yhä, kuitenkin, kaikesta huolimatta.

  Avaat housuistasi napin. Sitten vetoketju siirtyy tuskaisen hitaasti ylhäältä alas. Housusi ovat avoinna paljastaen ohuen kaistaleen valkoisia, tiukkoja boksereitasi. Annat housujen olla auki ja katselet minua kuin kutsuen minua jatkamaan. Tiivis tuijotus saa minut pakottamaan itseni koskettamaan sinua, vaikka kuinka itselleni vannoin etten kosketa ennen kuin anelet. Sivelen reittäsi ja liikutan kättäni yhä ylemmäs. Aavistuksen verran saan tuntumaa erektioosi kun käteni siirtyy vetoketjun luo reideltäsi. Kiskon vetoketjun alas asti ja katson sinua silmiin. Tajuat että tahdon sinun nousevan seisomaan. Nouset ja minä polvistun eteesi. Laitan käteni pakaroillesi ja painan poskeni vasten jäykistynyttä, housujesi peittämää miehisyyttä. Hetken aikaa olen vain sinua vasten ja tunnen kuinka kätesi laskeutuu olkapäilleni. Katsahdan ylemmäs ja näen hieman kärsivän ilmeesi. Hymyilen ja siirrän käteni housujesi vyötärökaistaleelle. Alan hivuttaa sitä hitaasti alemmas. Rintakarvoistasi alaspäin lähtevä tumma karvavana näkyy vain boksereidesi yläreunaan. Suutelen siihen kohtaan. Tunnen leukaani vasten kuinka elimesi liikahtaa alushousujesi puristuksessa. Painan kasvoni vasten housujesi peittämää penistäsi ja mieleni tekisi heti riisua sinut ja ottaa se suuhuni. Olen kuitenkin päättänyt edetä rauhallisemmin.

  Saatuani housusi pois, potkaiset ne jalkojesi juuresta pidemmälle. Hyväilen rintaasi ja vatsaasi. Lihaksesi värähtelevät käsieni alla kuin huutaen kosketusta. Suutelen nännejäsi, suutelen kaulaasi. Hellästi puristan hampaani vasten kaulaasi ja imaisen. Henkäiset ja puret huultasi. Suutelen alahuultasi ja sitten annan kieleni luikerrella suuhusi kuin syntisen käärmeen. Ovelasti kieleni liikkuu kieltäsi pitkin, sitten sen alle ja lopulta imaisen kielesi suuhuni. Päästän irti ja suutelen leukaasi painaen sormenpäitäni hieman boksereidesi sisään. Ohjaat käsilläsi käsiäni alemmas, mutta vastustelen. Vien käteni selkääsi vasten ja en kosketa lähellekkään boksereitasi. Olet hieman pettyneen näköinen, mutta tiedät saavasi tänä iltana sitä mitä toivoitkin.

  Polvistun jälleen eteesi ja suutelen elintäsi housujesi päälle. Huokaiset ja värähdät. En tahdo enää kiduttaa sinua, alan laskea boksereitasi hitaasti alemmas. Suutelen karvavanaa joka paljastuu koko ajan enemmän, pian suudelma osuu elimesi juureen. Katson ylöspäin, silmäsi ovat suljetut ja puret huultasi. Olet syötävän hyvännäköinen. Annan alushousujekin valua alas lihaksikkaita reisiäsi myöden, sitten siirryn hieman. Lasket alushoususi nilkkoihin ja heität nekin syrjään. Muutaman askeleen päässä on sinua houkutteleva pehmeä nojatuoli. Siirryt sen viereen, istuudut ja työnnät lantiotasi eteenpäin. Asettelen itseni jalkojesi väliin ja sinä suljet silmät ja nojaat selkänojaan odottaen mitä tuleman pitää.

  Annan kynsieni upota reisiesi ihoa vasten ja alan suutelemaan sisäreisiäsi. Hiukseni hipaisevat uljaana pystyssä seisovaa peistäsi. Suudelmat jatkuvat aina kalusi juureen saakka. Sitten ne jatkaa matkaa toista reittä pitkin. Sitten suudelmat alavatsallasi. Sitten suudelmia tummalle karvoituksellesi. Nautin joka hetkestä, tiedän entuudestaan miltä maistut, tiedän miltä tunnut, tiedän mitä tahdot. Nuolaisen huuliani ja suutelen paljastunutta terskaasi. Värähdät ja kuulen huokaisun. Siirryn taas reisillesi ja annan märkiä suudelmia kiveksillesi. Siirrän käteni kiveksillesi ja katselen kuinka pitkät punaiseksi maalatut kynteni hyväilevät herkkää ihoasi kiveksien pinnalla kuin aaveet. Vain hieman koskettaen. Hengityksesi kiihtyy ja annat käsiesi puristua sohvan käsinojia vasten. Työnnät lantiotasi minua kohden ja saan upean elimesi ihan kasvojeni lähettyville. En enää voi vastustaa kiusausta vaan teen sen mitä viimeisen tunnin olen ollut aloittamassa.

  Annan punertavan terskasi lipua huulieni välistä kuumaan suuhuni. Suljen silmäni ja annan kieleni tanssahdella silkkistä elintäsi vasten. Kiiman ja halun tipat terskallasi menevät parempiin suihin, luonnollinen kosteutesi elimesi kärjessä muuttuu syljekseni minun pyöritellessä kieltäni sitä vasten. Annan kieleni valua alemmas ja se pysähtyy terskasi alla olevalle kiinnikkeelle. Lirputan sitä ja saan sinut huokailemaan yhä kovemmin. Siirrän toisen käteni kiveksillesi ja toisen elimesi varrelle. Vartta vasten oleva käsi siirtyy kuin huomaamatta esinahkaasi liikuttelemaan. Annan elimesi upota suuhuni, samalla vedän esinahkaasi taaemmas. Peniksesi liukuessa suustani pois, esinahka siirtyy peittämään kiiltelevää terskaasi. Nain sinua suullani, annan kaikkeni että nautit. Elimesi uppoaa syvälle suuhuni, tunnen huuliani vasten elimesi juuren. Hengität yhä nopeammin ja tunnen kuinka elimesi sykähtelee suussani. Pian annat spermasi virrata syvälle kurkkuuni. Hieman vielä nuoleskelen elintäsi kunnes annan sinun olla rauhassa ja palautua. Sitten on minun vuoroni nauttia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *