Riparilla

  Nousin autosta ulos ja hengitin raikasta metsäilmaa. Nappasin kassit autosta ja löin oven kiinni, sitten veljeni jätti minut viikoksi mielestäni tuskan täyteiselle leirille. Raahasin kamani jo ennalta sovittuun mökkiin, jossa olin kolmisin bestiksieni kanssa. Valloitin alasängyn ja asettelin kaikki haluamilleni paikoille. Sitten lähdin päärakennusta kohti ja ajattelin tulevaa viikkoa. Sunnuntaina olisi konfirmaatio ja saisi naimaluvan, naureskelin itsekseni tuota naimalupaa, pojat varsinkin hehkutti tuota lupaa, jonka rippikoulusta saisi.

  Istahdin pitkän pöydän päätyyn ja näpräsin puhelintani. Yht äkkiä puhelimeni piippasi ja sain viestin poikaystävältäni, kuumat sanat täytti näytön. Kiihotuin tekstarista ja ajatuksista, mutta rauhotuin kun porukkaa lappasi sisään. Kun kaikki oli paikalla, työntekijät saarnasivat jotain huoneen etuosassa, mutta minä en ajatellut muuta kun poikaystäväni kiimaisia kosketuksia ja tulisia tekoja.

  Ensimmäiset 2 päivää sujuivat kuin siivillä, mutta aika alkoi matelemaan etanan lailla, kun poikaystäväni tekstasi tulevansa torstaina, eli siis seuraavana päivänä, ja katsoisin hyvän paikan missä voisi pikaisesti lemmiskellä. Niinpä tutustuin paremmin leiriympäristöön, ja löysin kuin löysinkin hyvän paikan. Uuden rannan lähistöllä oli vanhat uimakopit, jonne suunnittelin jo kaiken etukäteen.

  Kun torstaiaamu valkeni, olin jo kosteana odotuksesta. Mieleni oli vain seksissä ja poikaystäväni elimessä. Vihdoin illalla Vesa saapui ja menimme uimakopille. Suutelimme kiihkeästi ja himoissani aloin repimään poikaystäväni vaatteita. Hän kuitenkin tönäisi minut selälleni penkille ja kiskoi housuni alas. Hän survaisi suoraan kaksi sormeaan sisälleni ja kiljahdin nautinnosta. Muutaman kerran hän lipaisi paisunutta klitoristani ja runkkasi minua sormillaan. Sitten hän suuteli minua suulleni ja lähti. Jäin makaamaan puolialasti jalat levälläni penkille. Ihmetykseni oli suuri. Vedin housut jalkaani ja lähdin mökille.

  Mietin miksi Vesa oli tehnyt niin, ja vastauksen sain viestissä. Hän halusi säästää kaiken lauantaiksi kun tulisin kotiin. Olin iloinen Vesan ajatuksesta, mutta kiimani kasvaessa halusin helpotusta heti. Iltaohjelman aikaan kiinnitin huomiota varsinaisen komeaan harjoittelijapappiin. En ollut kuunnellut edes miehen nimeä esittelyssä, mutta sain kuulla että hän on Ville. Iskin silmäni häneen. Illalla hiljausuuden laskeuduttua puin ylleni sähkönsiniset stringit ja rintsikat, ja läpikuultavan yöpaidan vielä päälle. Hiukset aukaisin ja tummat pitkät hiukseni laskeutui selkääni pitkin alas.

  Hiippailin autiolla pihalla ja mietin missä tuo vaalea, nauravasilmäinen pappikokelas mahtoi majailla. Koputin summamutikassa yhteen oveen ja sisältä kuului hiljainen ”sisään”. Astuin ovesta sisälle ja sanoin suunnitelmieni mukaisesti että saanko mennä uimaan ja voisiko joku tulla valvomaan yöuintiani. Hän lupautui tulemaan ja puki päällensä. En häpeillyt tuijottaa kiinteää papin vatsaa ja pakaroita, ja Ville näki tuijotukseni. Hän hymyili ja lähdimme rantaan. Rannassa riisuin yöpaidan ja kuulin papin henkäisyn nähdessä nuoren tytön seksikkäissä vaatteissa. Uin nopean kierroksen ja hain pyyhkeeni. Jäin tuijottamaan miestä suoraan silmiin ja halasin häntä, muka ystävyydestä. Mies kuitenkin otti minua leuasta kiinni hellästi ja painoi suulleni kiihkeän aran suudelman. Uppouduimme suudelmiin ja Ville riisui vaatteensa. Minäkin riisuin omani ja menimme veteen. Suutelimme samalla kun papin kova elin työntyi minuun hitaasti, mutta varmasti. Nostin jalkani miehen lantiolle ja aloimme keinua aaltojen tahdissa. Suudelmat siivittivät rakasteluamme kauniissa kesäyössä. Sain elämäni orgasmin papin elin sisälläni.

  Siirryimme rannalle jossa rakastelimme hitaasti ja aistikkaasti, antaen kaiken muun unohtua ympäriltämme. Kun sain toisen orgasmin, siirryin alaspäin ja saatoin Villen loppuun suuseksillä. Sitten kiitin, suutelin ja poistuin yöpaitaa oikoen. Pappi jäi makaamaan raukeana rannalle.

  Siihen se rippiseikkailu jäikin. Pappi ilmeisesti tunsi itsensä hyväksikäytetyksi, niin olin tehnytkin, en noteerannut miehen kiimaisia ja seksintäyteisiä katseita mitenkään, vaan jatkoin elämääni normaalisti.

  Lauantaina koin ihanan yllätyksen…mutta siitä lisää…joskus…:)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *