Rakastelua rekassa

  Kirosin Kristiania, jätkä oli luvannut tulla hakemaan, ja olikin tullut, mutta sai kamalan raivokohtauksen mitättömästä asiasta ja jätti minut kävelemään keskelle ei mitään. Kävelin paljain jaloin, korkokengät toisessa kädessä ja toisessa puoliksi palanut savuke. Matka taittui hitaasti ja ilma viileni. Kylmissäni jatkoin kävelyä. Ehkä joku ottaisi minut kyytiin, mielessäni välähti kun ohitseni meni henkilöauto.

  Pian kuului uuden auton ääni ja käännyin. Se oli suuri, mustaksi maalattu rekka. Kuskia ei näkynyt, mutta auto pysähtyi. Tartuin määrätietoisesti oven kahvaan ja avasin oven. Nousin askelmalta askelmalle ja vihdoin olin istumassa pehmeällä penkillä. Kiskaisin oven kiinni ja moikkasin ja kiitin että ohän oli ottanut minut kyytiin. Silloin katsoin kuskia ensimmäisen kerran. Mies ei ollut hyvännäköinen. Piirteet oli teräviä ja mies näytti vähän julmaltakin. Tummat kulmat varjosti kasvoja ja silmät oli melkein mustat. Esittelin itseni ja epäluuloni miehen hyvyyttä vastaan lähti, kun hän hymyili. Hän kaunistui silmin nähtävästi. Hymy oli niin aito ja iloinen, kaikki se julmuus joka äsken oli vielä kasvoilla ollut, oli nyt poissa. Juttelimme niitä näitä ja sain tietää että hän oli minua 12 vuotta vanhempi, eli 29, nimi oli Juha.

  Yhden aikoihin yöllä pysähdyimme levähdyspaikalle. Kotikaupunkiini olisi vielä matkaa muutama sata kilometri, ja Juha lupasi heittää minut sinne. Levähdyspaikalla joimme kahvit ja minä vähensin vaatteitani. Muka lämmityksen takia, mutta mieleeni oli kehittynyt idea. Päälläni oli vain alusvaatteet, tiukka toppi ja minihame. Tarkoitukseni oli mennä bileisiin, mutta poikaystäväni ansiosta voisin pitää omat privatebileet rekassa, jos Juha vain olisi suostuvainen. Ja sen sain selville kun jatkoimme matkaa. Vähän väliä Juha vilkuili minua ja minä nautin tilanteesta. Käännyin mieheen päin ja nojasin oveen. Juttelin samalla ja levitin hiukan jalkojani. Niin että jos Juha oikein katsoisi, hän näkisi tumman vihreät satiinipikkarini. Niin hän näkikin. Ja samalla hetkellä hän ajoi auton tien sivuun. ”Teetsä ton tahallas?” mies kysyi ja hymyili. ”Ai minkä?” sanoin ja nuolaisin huuliani ja avasin hiukseni. Mies tuli ihan lähelle minua ja painoi huulensa vaativina omilleni. Olin heti valmis menemään pidemmälle. Niin pitkälle kuin tilanne vaatisi. Bileet saisi alkaa.

  Suutelimme kauan. Kiihotuin ja tunsin hänenkin kiihottuneen. Farkkujen etumus oli koholla ja kun koskin siihen, mies ynähti. Naurahdin ja levitin jalkani. Nojasin oveen ja samassa tunsin Juhan käden menevän reittni pitkin ylemmäs. Pian suuri ja osaavalta tuntuva käsi oli pillullani ja tunnusteli poimuja ohuen kankaan läpi. oihkin ja huokailin kun Juha pujotti sormensa pikkareiden sisään ja liikutti sitä klitoriksella. Hän tiesi mitä hän teki. Pian hän olikin jo kielensä ja sormiensa kanssa kimpussani ja minä olin myyty.

  Tajusin saaneeni elämäni ensimmäisen kunnollisen orgasmin kun havahduin makaamasta rekan penkiltä, minihame nostettuna lantiolle, toppi puoliksi päältä pois ja pikkuhousuitta. Muistin mitä oli tapahtunut ja muistin kuinka orgasmi oli saanut koko vartaloni tärisemään nautinnosta. Mitään sellaista en Krisun kanssa ollut kokenut. Juha istui kuskin paikalla ja katseli minua. Hymy kareli hänen huulillaan kun hän alkoi hyväilemään reittäni. Pian tunsin taas taitavat kädet pillullani ja olin valmis mihin hyvänsä. Juha tuli päälleni makaamaan ja suuteli minua. Karhea parran sänki raapi leukaani kun Juha suuteli minua. Levitin jalkani ja kiedoin ne miehen ympärille. Juha laski housunsa ja työntyi kovana ja vaativana kiimaiseen ja kosteaan pilluuni. Voihkaisin kun hän työntyi pohjaan asti ja alkoi rakastelemaan minua hellästi ja vaativasti. Pian hän nopeensi tahtiaan ja aikansa liikuttuaan vitussani hän laukesi ja lennätti mällinsä pillulleni. Minun orgasmini jäi puolitiehen, ja Juhakin huomasi sen. Muutama taitava sormitemppu klitoriksella ja minäkin sain taas.

  Yllättävää miten montaa eri asentoa rekassa voi käyttää. Rekassa oli penkkien takana kapea sängyn tapainen, missä juuri ja juuri mahduin ratsastamaan. Saimme samaan aikaan orgasmin ja olin vähällä pudota penkin ja sängyn väliin. Juha kuitenkin sai minusta otteen ja veti minut päällensä makaamaan. Makasimme hetken kunnes Juha keksi mielestään mainion idean. Hän otti minua kädestä ja nousimme ylös. Sitten hän avasi rekan oven ja hyppäsi alas, ja minä perässä. Vasta ulkoilmassa ollessamme tajusin alastomuuteni. Päälläni oli vain rintsikat, joita Juha alkoi määrätietoisesti riisumaan.

  Annoin kaiken tapahtua ja pian olin jalat Juhan vyötäisillä, selkä rekan kylkeä vasten ja Juhan kyrpä sisälläni. Liikutin lantiotani ja Juha selvästi nautti. Hän keskitti voimansa pystyssä pysymiseen ja minun kannattelemiseen, ja minä hoidin rakastelun. Pyöritin lantiota, välillä hitaasti, välillä nopeasti. Välillä pysäytin vauhdin ja olin vain ja suutelin Juhaa. Annoin lopulta kuitenkin periksi ja laukesimme molemmat. Lyyhistyimme maahan ja suutelimme.

  Pian kuitenkin kuulimme takaa tulevan auton ja kiireellä juoksimme rekan hyttiin. Nauroimme ja suutelimme. Sitten puimme vaatteet ja matka jatkui. Juha jätti minut talomme eteen ja kotiini minua odottamaan tullut Kristian ihmetteli kyytiäni ja sottaista asuani. Hymähdin vain ja menin suihkuun. Sovimme Kristianin kanssa ja illalla hän vain ihmetteli miksen tahtonut rakastella. Vetosin vain väsymykseen. Vaivuin uneen haaveillen taitavasta rakastajastani, ehkä saisin tuntea hänet uudestaan?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *