Pitkä odotus

  Minä olin iskenyt silmäni vaimoni serkkuun jo häittemme alla. Heli oli tuolloin 18-vuotias ja minä vajaat 10 vuotta vanhempi. Puristelin Heliä niskasta muka kiusatakseni häntä, mutta tärkeämpää oli päästä koskettamaan tuota ihanaa nuorta tyttöä. Odottelin vain sopivaa hetkeä päästäkseni tytön jalkojen väliin. Vuodet kuluivat ja Heli lähti kotipaikkakunnaltaan muualle opiskelemaan. Näin hänet opiskeluvuosien aikana joskus, ja olin kateellinen tuntemattomille nuorille miehille Helistä.

  Heli palasi opiskelun päätyttyä asumaan kotiinsa saatuaan toimittajan paikan alueellamme ilmestyvästä lehdestä. Heli oli täysi nainen, ruskea pitkä tukka, naisellinen lantio ja täyteläiset rinnat. Joskus juhliessamme erinäisistä syistä oli Heli pukeutunut aina hillityn fiksusti, tumma hame ja musta sukat, sukkahousuja hän varmaan käytti..

  Hän sai aina sydämeni jyskyttämään ja pyrin kutsumaan hänet kotiimme milloin minkäkin syyn takia. Helin koti oli meidän naapurissamme, joten näimme toisemme viikoittain.

  Kymmenen vuotta myöhemmin eräänä talvi-iltana olin iltalenkillä ja törmäsin Heliin kuin vahingossa. Juttelimme niitä näitä tovin ja yhtäkkiä vedin Helin puoleeni ja suutelin häntä. Suudelma ei kestänyt kauankaan Helin irtauduttua minusta. – Ei Risto, mitä sinä yrität, Heli kysyi minulta. – Halusin suudella sinua, teinkö väärin. – Niin, Tuula on minun serkkuni, eikä jatketa tätä tämän pitemmälle. – Oletko sitä mieltä, kysyin varmuudeksi. – Olen, ei anneta tämän vaikuttaa meidän väleihimme mitenkään, unohdetaan tämä kokonaan, Heli ehdotti. – Pakko se kai sitten on hyväksyä. – Ei sitten kyräillä toisiamme, varmistin vielä. – Sovittu, Heli sanoi.

  Niin lähdimme jatkamaan matkaamme kumpikin taholleen.

  Meni taas muutama vuosi ja olimme tai ainakin Heli näytti unohtaneen onnettoman suutelemiseni. Hankimme koiran ja minun huolekseni jäi lopuksi koiran ulkoiluttaminen ja lenkkeily sen kanssa.

  Eräänä kerran olin koiran kanssa lenkillä ja palasimme kotiin päin. Oli juhannus ja ajattelin käydä katsomassa naapurin juhannuskoivuja. Tulimme koiran kanssa naapurin pihalle ja Heli oli juuri haravoimassa pihaa. Hän oli paljain jaloin yllään nilkkaan ulottuva hame ja t-paita. Helin isä oli istumassa pihakeinussa. – Hyvää juhannusta tännekin, tervehdin molempia. – Samaa sullekin, Heli vastasi iloisesti hymyillen ja tuli heti koiraa vastaan. Heli meni istumaan rappusille ja koira hänen viereensä. Jäin juttelemaan Helin isän kanssa ja kyykistyin polvieni varaan. Satuin katsahtamaan Helin suuntaan ja näin miten hänen hameensa oli paljastanut hänen polvensa ja näin suoraan reisien välissä pilkottaviin valkoisiin alushousuihin. En ollut uskoa silmiäni, mutta en voinut Helin isän takia tuijottaa koko ajan hänen tyttärensä jalkojen väliin. Mietin mitä tekisin ja keksin mennä antamaan koiralleni palkaksi sokerinpaloja joita minulla oli taskussani.

  Kyykistyin Helin eteen ja tarjosin sokeria hänen vieressään istuvalle koiralleni. Katselin nyt hävyttömästi suoraan Helin reisin väliin. Valkoiset alushousut loistivat kuin kuu mustalla taivaalla. Hätkähdin huomatessani miten housuissa näkyi kostea kohta häpyhuulien kohdalla.

  En tiedä tekikö Heli tämän tahallaan, koska en voinut koskettaa enkä sanoakaan mitään, hän vain hymyili iloisesti. Tuolloin olisin toivonut, että minulla olisi ollut vähintään kilo palasokeria taskussani, mutta harmikseni sokeri loppui. Koira tuli etsimään taskustani lisää ja tuli näkymäni eteen peittäen Helin reidet. Lähdin vähän myrtynein mielin kotiin voimatta tehdä yhtään mitään.

  Viimekesänä alkoi viimein tapahtua. Vaimoni oli pitämässä kesäleiriä lapsille ollen poissa koko viikon ja lapsemme olivat kesätöissään.

  Heli oli töistä tulossa ja ajoi meidän pihalle autonsa. Loikoilin riippumatossa ja katsoin, kun Heli sammutti autonsa ja avasi oven. – Moi, mitäs lomalainen tietää? – Ei valittamista, kuten näet kuluu se aika näinkin, vastasin riippumattoni pohjalta. – Oli rankka päivä, oikein janottaa, Heli vihjasi ja arvasin hänen vihjaavan olutpullooni joka oli lähes tyhjänä vierelläni. – Odota niin haen meille juotavaa sanoin ja nousin ylös kävellen maakellariimme ja palasin kohta kantaen kahta huurteista olutpulloa.

  Kävelin auton vierelle ja kyykistyin Helin eteen avaten molempien pullot. Katsoin nyt tarkemmin Heliä. Hänellä oli vaaleansininen farkkuhame joka ei yltänyt edes polviin hänen istuessaan autossa. Vaaleansininen lyhythihainen kauluspaita ei peittänyt Helin rintoja, päinvastoin se korosti niitä esille työntäen.

  – Jos istut ratin takana ja otat ryypyn voit olla rattijuoppo, heitin herjaa. – Pitäiskö jaksaa nousta ylös täältä, vai.. – Istu mun puolesta siinä, sanoin ja istahdin nurmikolle auton viereen Heliä vastapäätä. – Täällä autossa on kyllä turhan kuuma, Heli sanoi ja alkoi kääntymään niin, että hän nosti jalkansa autosta ulos. – Viitsisitkö avata kengistä hihnat niin saan ne pois jalastani, Heli pyysi minua.

  Olin katsonut Helin kääntymistä ja vatsanpohjaani oli kouraissut nähtyäni Helin pyöreiden reisien vilahtavan hameen alta. Otin Helin sandaalista kiinni ja avasin hihnan pudottaen kengän nurmikolle, sitten toiselle sama juttu. Punaiset varpaankynnet loistivat kirkkaina silmiini. Nyt Helillä ei ollut sukkia tai sukkahousujakaan ja minä aloin tuntea taas himoa tätä naista kohtaan.

  Istuin nurmikolla ja pidin Helin jalkoja sylissäni hänen juodessaan olutta. Minun suutani alkoi kuivaamaan ja otin ryypyn myös, mutta eri syystä kuin Heli. Heli katsoi minuun ja vein käteni hänen polvelleen painellen sitä kevyesti. Tunsin miten kämmeneni hikosi jännityksestä, mutta jatkoin koskettelua.

  – Ei minun polveni ole kipeä, ei sitä välttämättä tarvitse hieroa, Heli sanoi yrittäen virnistellä minulle. – No eipä ainakaan tule kipeäksi, jos vähän hieron sitä, sanoin äänellä jota en tunnistanut omakseni. – Siis ennakoivaa huolenpitoa, teillä on väki jossain poissa vai? – Tuula on siellä perheleirillä ja muksut on töissä. – Voi-voi ja isä jätetty ihan yksin kotiin. – Onneksi sinä tulit pitämään seuraa minulle. – En tullut, pitäisi mennä kotiin jo kovaa vauhtia. – Mitäs sulla siellä on? Heli oli edelleen naimaton, enkä ollut nähnyt hänellä ketään miesystävääkään vaikka hän oli täyttänyt vappuna jo 37. – Minä voin laittaa meille vähän suolaista jos vain kelpaa, laitetaan grillissä jotakin. – Jaa, hyvä ehdotus sait ylipuhuttua Heli totesi.

  Nousin jalkeille ja ojensin käteni Helille joka nousi autosta. Tunsin Helin käyttämän parfyymin tuoksun joka oli tuttu minulle, olinhan ostanut sen hänelle joululahjaksi, olin antanut mukamas vaimoni päättää asiasta, mutta minä olin kuitenkin asian junaillut.

  Kumarruin nostamaan Helin kengät maasta ja nakkasin ne autoon sisälle. Pukkasin auton oven kiinni ja viittasin Helille, että menisimme sisälle taloon jossa olisi ruokatarvikkeet.

  Lähdimme kävelemään ja Heli meni edellä joten minä sain katsella hänen kaunista takamustaan ja hyvännäköisiä sääriä. Hame ei yltänyt polviin asti vaan jonnekin puoliväliin reisiä. Heli nousi edelläni rappusia ja kiirehdin avaamaan hänelle ulko-oven. Käsivarteni hipaisi Helin rintaan ja oli kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni. Suljin ovea ja vaistomaisesti painoin lukitusnappia joten ovi loksahti lukkoon takanamme.

  – Miten se ovi noin kovaa kolahti, Heli kysyi. – Se taisi mennä lukkoon samalla. – Miksi laitoit sen lukkoon hän kysyi. – Siksi, että saamme olla rauhassa vastasin ääni paksuna. – Niin..? Heli katsoi minuun eteisessä. – Siksi.. ja tartuin Heliä harteilta kiinni ja painoin huuleni hänen huuliansa vasten.

  Helin huulet olivat paksut ja kosteat, kylmä olut oli jäähdyttänyt ne ja oluen maku tuli kieleeni ensimmäisenä. – Ah..kuulin Helin äännähtävän, eikä hän irrottautunut minusta vaikka olin sitä pelännyt. Pyöritin kieltäni Helin kieltä vasten ja imaisin sen suuhuni vieden käteni Helin pakaroille joita puristelin kiihkeästi. Hetken kuluttua irtauduimme toisistamme ja näin Helin silmistä lupauksen jatkaa leikkiämme. – Tämä on vääriin Tuulaa kohtaan hän sanoi, mutta painoin sormeni hänen huulilleen.

  Aloin avaamaan Helin paidasta nappeja ja saatuani paidan auki näin kauniit pitsireunaiset rintaliivit jotka peittivät noita kahta isoa kiinteää rintaa.

  – Mennään yläkertaan, siellä on mukavampi olla, ehdotin Helille. – Mennään vain, ja hän lähti nousemaan rappusia yläkertaan. – Melkein 20 vuotta olen tätä hetkeä odottanut, sanoin Helille. – Olen huomannut, melkein olin valmiina silloin toissa juhannuksena, mutta ei ollut tilaisuutta silloin, Heli joutui myöntämään silloiset arveluni oikeiksi.

  Riisuin Helin rintsikat ja sain käteeni nuo isot pallot jotka olivat yllättävän kiinteät kokoonsa nähden. Suutelin nänniä ja puristelin hellästi rintoja jotka tuntuivat sametinpehmeiltä. Näillä rinnoilla ei ollut imetetty yhtäkään lasta ja sen huomasi. Kuulin Helin kiihtyneen hengityksen imiessäni hänen rintojaan.

  Heli avasi itse hameensa ja pudotti sen lattialle ja hänen peittonaan olivat vain alushousut joissa oli samanlainen kuvio kuin rintaliiveissäkin. Vein käteni pikkuhousuille ja vedin ne alas. Olin polvillani Helin edessä ja eteeni paljastui siististi käsitelty karvoitus, vaon yläosassa oli tuuhea säännöllinen pöheikkö jota oli kyllä leikattu ja häpyhuulien sivuilla oli aivan paljasta ilman karvaakaan.

  – Olet kaunis täältä, sanoin, ja painoin huuleni tuolle haluni kohteelle jota olin näin kauan joutunut odottamaan. – Vähän siistimistä vain Heli sanoi, ja tirskahti kuin nuoret tytöt. – Mennään sohvalle ja ohjasin Helin siihen makuulle ja aloin riisua shortsejani pois, samaan kasaan putosivat paitani ja alushousuni myös.

  Helin pitkät hiukset olivat osittain hänen rintojensa päällä hänen maatessaan alastomana sohvalla. Menin Helin jalkojen väliin ja hän veti polvensa koukkuun kuin arvaten mitä tekisin. Painoin kasvoni tuolle himoamalleni kohteelle, otin häpyhuulet suuhuni ylhäältä ja aloin imeä pullottavia häpyhuulia omilla huulillani.

  Tunsin nenääni kevyen pissan ja hien tuoksun, mutta se ei minua hidastanut, päinvastoin lisäsi himoani. Olin käynyt häpyhuulet kokonaan läpi imien ne kahteen kertaan. Työnsin kieleni nyt tuohon vakoon ja tunsin sen valtavan kosteuden mikä siinä oli. Hapanta ja voimakkaan makuista eritettä. Levitin sormillani huulia ja näin kauniin vaaleanpunaisen ja limasta kostean lihasryppään olevan turvoksissa. Painoin kieleni keskelle tuota kosteutta ja reikää joka johti Helin sisään. Tunsin kielessäni klitoriksen joka oli paisunut valtavan suureksi. Otin sen huulieni väliin ja aloin imeä sitä varovasti.

  – Ahh.ohh..Heli alkoi valittaa ääneen ja tunsin hänen nytkähtelevän allani. Heli sai orgasmin heti, hänellä oli tunnelma nyt herkässä. Nostin pääni pois Helin sylistä ja pyyhin hiuksia pois hänen kasvoiltaan. -En voinut mitään, se oli niin ihanaa ja Heli veti minut puoleensa alkaen suudella minua himokkaasti. -Odotetaan vähän aikaa ja otetaan sitten uusi kierros Heli supisi korvaani, kuin peläten jonkun kuulevan hänen sanansa.

  Hieroin Helin rintoja imien nännejä suussani ja purren pehmeitä rintoja niin, että niihin jäi tummia jälkiä ja suutelin hänen vatsaa lähestyen karvoitusta reisien välissä. Vein sormeni kosteaan häpyhuulien peittämään rakkauden lähteeseen. Painoin sormeni vähän kerrallaan syvemmälle vaginaan ja tunsin miten tiukka Heli oli. Pian Heli alkoi liikkua sormeani vasten ja kun totesin hänen olevan valmis yhdyntään. Suutelin Helin kiinteitä ja pyöreitä reisiä ja nousin hänen päälleen.

  – Miten sinun ehkäisysi on, kysyin Heliltä. – Älä huolehdi, ei tarvitse pelätä. – Eikä muutenkaan, minulla ei ole ollut montaa suhdetta. – Olet minulle vasta toinen mies Heli sanoi hiljaa. – Niinkö, kysyin ja menin hiljaiseksi.

  Heli nyökkäsi vaieten ja minä ohjasin penikseni hänen kosteaan vaginaan. Aloin työntymään ja tunsin miten ahdas Heli olikaan. Olin Helissä kiinni pitäen hänestä kiinni olkapäiden takaa ja Heli levitti itseään mahdollisimman paljon. Kuulin Helin kiivaan hengityksen ja valkoiset hampaat loistivat kosteiden huulien välistä.

  Olin nyt koko mitallani Helin sisällä ja Heli alkoi liikuttamaan lantiotaan nostaen ja kiertäen itseään allani. Heli oli ahdas, mutta hämmästyttävän liukas hän oli ja se helpotti yhdyntää. Katsoin Heliä kasvoihin ja näin hänen silmissään lämpöä ja tyytyväisyyttä tähän hetkeen, hänestä säteili se tunne mitä hän koki parhaillaan.

  Sulauduimme yhteen ja liikuimme kuin yksi ihminen. Helin suusta purkautui voimakkaita äännähdyksiä jotka vain lisäsivät sitä kiihkoa ja himoa jota tunsin tuota naista kohtaan. Näykimme toistemme huulia ja näin miten Helin huulet olivat turvonneet melko paljon, hänen poskensa punoittivat valtavasti ja silmissä oli utuinen katse.

  Tajusin, että tämä nainen antoi itsensä minulle täysin, 20 vuotta odotusta ei ollut mennyt hukkaan. Tämä nainen oli minun omani tästä eteenpäin, kuin tajuten ajatukseni Heli nyökkäsi minulle. – Kyllä, minä olen sinun, ota minut. Aloin naimaan vauhdikkaasti vaikka tiesin etten pitkään pystyisi enää pidättelemään. Tuntui uskomattoman upealta olla Helin kanssa, kuin olisin ensimmäistä kertaa naisen kanssa, mutta tällä kokemuksella mikä kuitenkin jo oli. Heli oli kuin nuori neitsyt, joka on odottanut sulhasta kauan saapuvaksi ja nyt tuo onnen odotus täyttyi. Minusta ei tuntunut lainkaan pahalta, että petin vaimoani Helin kanssa.

  -Aahh.hh..eeihh, Heli alkoi huutamaan kovaan ääneen ja tärisemään voimakkaasti. Hän nosti ylävartaloaan ylöspäin ja tunsin hänen hampaansa olkapäässäni. Heli sai voimakkaan orgasmin ja meni miltei tajuttomaksi hetkeksi. Voimakas hengitys nosti tiuhaan hänen rintojaan ylös, nännit olivat isot ja kovat.

  Odotin, että hän palautui ja aloin ottamaan loppukiriä. – Risto katso minua koko ajan, sittenkin, kun sinä saat Heli pyysi pitäen päätäni käsiensä välissä. Minulla alkoi nykimään penikseni kärjessä ja tiesin siitä, että tämä olisi valtava nautinto minullekin. Muutaman kerran tyhjää nykimistä seurasi kova nautinnon purkaus ja tunsin miten suorastaan suihkutin spermani Helin sisuksiin.

  Heli piti päätäni edelleen käsissään ja hän katsoi suoraan silmiini ja liikutti alavartaloaan syöksyjeni tahdissa. Helin silmissä oli kosteutta, kuin hän olisi itkenyt. En ollut kokenut moista nautintoa aikaisemmin ja makasin nyt Helin päällä liikkumattomana möhkäleenä. Heli peitti kasvoni suudelmillaan painaen minua lujasti itseään vasten.

  Viimein virkosin ja nousin istumaan sohvalle Helin jalkojen ollessa sylissäni. Näin miten spermaa valui Helin häpyhuulien välistä täyttäen joka paikan. Painoin kämmeneni Helin häpyhuulille kevyesti.

  – Kiitos ihanasta hetkestä sinulle, tätä kannatti odottaa se 20 vuotta sanoin Helille. – Ihanaa tämä oli minullekin, et uskokaan kuinka upeaa, meiltä on kyllä mennyt monta vuotta ohitse, Heli totesi, minä miltei olen rakastunut sinuun. – Niin, miltei, muttet ole, sanoin ja painoin poskeni Helin reidelle joka oli lämmin ja nihkeän hikinen, puraisin reiteen kevyesti ja tunsin Helin sormet hiuksissani. – Yksi asia vielä…olisi, hm.. Heli aloitti…- No mikä kysyin. – Minä en käytä mitään ehkäisyä ja jos saan tästä mukaani jotain niin olen tyytyväinen, älä pelkää, et ole vastuussa mistään, kyllä minä lapsen hoidan, jos se nyt tulee, Heli lopetti kasvot hymyssä! – Oho…vai niin, menin aivan mykäksi ja lähdin hakemaan ajatuksissani vessasta paperia.

  Tulin paperitukon kanssa ja pyyhin Helin reisien väliä ja jätin tukon paperia häpyhuulien väliin tukkeeksi. – Oletko tosissasi? kysyin viimein.. – Täysin ja tämä on meidän kahden välinen asia täysin, kukaan ei saa koskaan tietää mitään, Heli lisäsi. – Enkä minä sinua tämän jälkeen voi jättää, Heli sanoi nousten istumaan. -Tule tänne hän pyysi minua istumaan viereensä ja hän kapusi istumaan syliini kietoen kätensä kaulani ympärille. Pidimme toisistamme kiinni pitkään.

  Niinhän siinä kävi, että Heli tuli raskaaksi ja nyt minä olen 3 kk:n ikäisen tyttölapsen isä. Toimittaja on onnellisena äitiyslomalla ja minulle on aina paikka hänen vuoteessaan. Toistaiseksi olemme pystyneet salaamaan suhteemme, mutta, mutta…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *