Pelastajani

  Hieroin käsivarsiani, sillä olin umpijäässä. Kylmä pohjoistuuli puhalsi luihin ja ytimiin, lumi tuprusi vasten kasvojani. Katselin ympärilleni ja odottelin hiihdonopettajaani. Suvia ei näkynyt missään. Seisoin yhä ladun päässä ja odotin edelleen. Kolme tuntia olin odottanut, sitten minun oli pakko lähteä. Hiihdin pitkin latua, tunsin kuinka pakkanen pisteli poskiani. Vedin pipoa tiukemmin päähän ja jatkoin hiihtämistä vasten lumipyryä. Jatkoin ja jatkoin. Kunnes tajuin olevani eksyksissä. Typeräminä olin lähtenyt muka oikaisemaan latua metsän kautta. Seisoin yksin ja avuttomana lumisen maiseman keskellä lumen sataessa päälleni kuin kaatamalla.

  Minua alkoi pelottamaan, kun alkoi hämärtää. Auringon viimeiset säteet välähtivät harjun takaa ja synkkyys valtasi minut. Minulle tuli yhä kylmempi ilman viiletessä. Takkini alkoi kastua lumen sataessa päälleni. Nyyhkäisin ja tunsin kuinka kuuma kyynel vieri poskeani alaspäin. Olin totaalisesti hukassa ja peloissani, suorastaan kauhuissani. Täristen nojasin selkäni vasten puuta ja mietin kuinka se päivä olisi viimeinen päiväni.

  ”Anteeksi, onko joku hätänä?” Kuulin sivultani vieraan äänen ja hätkähdin. Olin nukahtanut kylmyyteen itkien ja joku oli löytänyt minut. Ilonkyyneleet purskahtivat silmiini ja ponkaisin ylös. Puutuneet lihakseni huomauttivat kyllä minulle etteivät ne ole kovin vetreät, mutten välittänyt. Juoksuaskelin juoksin pelastajani luokse. Hoin kiitosta ja halasin tätä. Aikani halailtua tajusin vasta katsoa kuka tämä henkilö oli. En tuntenut ja hypähdin taaemmas ilmeisesti pelästyneen näköisenä, sillä miehen kasvoille suli hymy ja hän ojensi kättään tuttavallisen oloisesti tervehtiäkseen minua, esitelläkseen itsensä ja saadakseen epäluuloni karistettua.

  Ojensin varovasti käteni ja mies esitteli itsensä Roniksi. Hän hymyili kauniisti ja en voinut olla hymyilemättä takaisin. Esittelin itseni ja tunsin oloni jälleen hieman varmemmaksi. Kerroin hänelle kuinka olin tänne erämaahan joutunut ja hän kertoi asuvansa muutaman kilometrin päässä. Hänen koiransa Panda minut oli löytänyt, sitähän siinä oli kiittäminen. Silloin vasta huomasin miehen jaloissa hyörivät pienen mustavalkoisen karvaturrin. Kyykistyin ja kutsuin koiraa, häntä heiluen se juokse luokseni ja sain silitettyä sitä. Huomasin Ronin tuijottavan minua, mies hieman hämmentyi tajutessaan, että huomasin hänen tekosensa. Ajattelin, että hänelle tuli pakonomainen tarve korvata jotenkin tekonsa, sillä hän kutsui minut luokseen kaakaolle. Ilomielin lähdin hänen mukaansa, vaikkakin hän oli ventovieras. Tahdoin vain pois kylmyydestä ja hämärästä.

  Roni keitti minulle kuumaa kaakaota ja tarjoutui kuivattamaan vaatteeni. Mielelläni luovuin märästä takistani ja kastuneista toppahousuistani, silläkin seurauksella että mies näki violetit trikoopitkikseni ja vanhan collegepusakkani. Ystävällisesti Roni tarjoili herkullisen kaakaon minulle, ja minä tumpelo onnistuin kaatamaan kuuman suklaajuoman päälleni kastellen sekä paitani, että housuni. Nolona pyysin päästä kylpyhuoneeseen pesemään vaatteitani pikaisesti, ja Roni ohjasi minut lämmitetyn saunan viereiseen kylpyhuoneeseen. Raukeus valtasi minut hyöriessäni kostean lämpimässä huoneessa, huuhtelin nopeasti paitani ja housuni ja vedin ne takaisin päälleni. Vasemman rintani kohdalla oli märkä, veden kastelema läiskä. Samoin reidelläni. Hieman nolona kävelin takaisin suihkuhuoneen lämmöstä vähän vilpoisempaan tupaan, missä minua odotti jo uusi kupillinen kuumaa juomaa.

  Juodessani ahnaasti lämmintä kaakaota, huomasin Ronin katseen rinnallani. ”Mmitä katsot?” Kysyin ehkä hieman liian nenäkkäästi mieheltä joka oli pelastanut minut paleltumiselta. ”Tahtoisitko vaihtaa siksi aikaa jotain kuivaa yllesi kun omat vaatteesi kuivuu?” Roni kysyi täysin vilpittömän oloisesti. Nyökkäsin hetken mietittyäni ja seurasin katseellani kuin Roni penkoi vaatekaapistaan minulle vaatetta. Leveät hartiat liikkuivat liikkeiden tahdissa ja hyvässä kunnossa oleva kroppa seurasi sulavasti perässä. Niskahiukset kihartuivat hieman niskassa ja tajusin kuinka seksikäs mies oli. Ja olin hänen kanssaan kahden. Katseeni siirtyi hänen pakaroihinsa ja näin jumalaisimmat pakarat ikinä. Mieleni olisi tehnyt mennä ja koskettaa miestä, tunsin kuinka kostuin ajatellessani miltä tuntuisi tuntea nuo vahvat kädet vartalollani ja nuo kauniit huulet huulillani. Havahduin ajatuksistani Ronin kysyessä jotakin. Hän joutui toistamaan kahdesti ennen kuin ymmärsin sanoa että hänen käsissään oleva suuri T-paita kelpaisi mainiosti.

  Kävin laittamassa kylpyhuoneeseen vaatteeni kuivumaan ja laitoin päälleni Ronin antaman valkean T-paidan. Mustat alusvaatteeni paistoi paidan läpi, enää en edes tahtonut välittää miltä näytin. Tahdoin vain päästä Ronin kanssa samojen lakanoiden väliin. Kun saavuin miehen T-paidassa tupaan, hänen katseensa pysähtyi minuun pitkäksi aikaa. Tuijotimme toisiamme kunnes tilanne särkyi siihen kun koira haukkui ulkona. Roni kiiruhti eteiseen ja minä istuuduin sohvalle. Kun Roni saapui takaisin, hän vilkaisi minua ja hänen katseessaan häivähti vieras, kova ja himokas välähdys. Olin ehtinyt jo tottua hänen ystävälliseen ja lämpimään katseeseen. Roni puuhaili jotakin keittiössä ja minä katseli televisiota. Mietin myös kuinka hänellä oli ollut varaa rakentaa tällainen luksushuvila keskelle metsää, erämaata.

  Roni tuli istumaan viereeni sohvalle ja vähän väliä tajusin hänen tuijottavan paljaita reisiäni. Vaikka T-paita olikin suuri, silti se istuessani peitti reiteni vain puoliksi. Ronin katse harhaili jo muuallakin, kiihotuin koko ajan enemmän tuntemattoman miehen katseesta, janosin hänen kosketustaan. Pian sainkin unelmani toteutumaan kun mies laski arasti raskaan kätensä vasten sileää reittäni. Katsahdin Roniin päin ja hän ujosti siirsi kasvonsa lähelle minun kasvoja ja painoi kosteat huulensa huulilleni. En vastustellut lainkaan, vaikka aikaisemmin en koskaan olisi suostunut sellaiseen. Suutelimme kauan, en edes muista kuinka kauan. Mutta se tuntui pitkältä ajalta ja silti se aika liiteli kuin siivillä. Roni suuteli aluksi arasti, mutta sitten suudelma muuttui ahnaammaksi ja vaativammaksi. Ensimmäisistä haparoivista suudelmista ehdin jo luulla että Roni olisi kokematon. Ei sentään, mies vei minut taivaisiin pelkästään suutelemalla. Alapääni sykki ja tahdoin koskettaa, mutten kehdannut. Kunnes minun oli pakko laskea käteni Ronin olkapäille ja nousta polvilleni hänen eteensä. Suutelin häntä vielä kerran, kunnes hän painoi päänsä rintojani vasten ja katsahti sitten vielä minuun. Sen jälkeen ei sanoja ja lupia tarvittu.

  Mies nosti paidan helmaa ja henkäisi. Hän painoi sitten kasvonsa paljasta vatsaani vasten ja antoi paidan pudota päälleen. Tunsin kuumat henkäykset ihollani ja suudelmat jotka kipusivat määrätietoisesti kohti rintojani. Päästyään rintojeni luokse, Roni laittoi kätensä selkäpuolelleni ja napsautti rintaliivit auki yhdellä nopealla liikkeellä. Sitten mies nosti rintaliivien kupit rintojeni päältä pois ja antoi kummallekkin rinnalleni sellaisen kokemuksen, mitä en koskaan voi unohtaa. Sykin halusta ja voihkin Ronin nuollessa nännejäni. Hellä näykkäsy toiseen nänniin sai minut kiljahtamaan ja tunsin kuinka alushousuni olivat jo märkänä tahmaisesta eritteestäni. Ennen olin hävennyt sitä kuinka herkästi kiihotuin, nyt en hävennyt lainkaan. Kaikki tuntui niin oikealta. Roni jatkoi rintojeni hoivaamista, värähdin ja huokaisin kun mies laski yhtäkkiä kätensä sisäreidelleni. Hellästi hän siveli pakaroitani, reisiäni, lantiotani, alavatsaani. Lopulta hän vei muutaman sormen hitaasti vakoni ylitse. Vingahdin ja painoin itseäni hieman miehen kättä vasten. Roni otti päänsä lainaamansa paidan sisältä pois ja laski minut syliinsä istumaan. Painauduin tiukasti Ronia vasten ja tunsin hänen kovan elimensä värähtelevän haarojani vasten. Liikuttelin itseäni hitaasti ja sain miehen sulkemaan silmänsä. Painoin huuleni Ronin huulille ja jälleen suutelimme hyväillen toisiamme.

  Roni nosti paidan päältäni ja katseli minua alahuultaan purren. Sitten hän nosti minut vahvoille käsivarsilleen ja laski lattialle pehmeälle matolle. Katselin miestä joka riisuutui hitaasti edessäni. Tummat karvat peittivät rintakehää, ruskeissa silmissä paloi halu ja kädet riisuivat silti niin hillitysti vaatekappaleita. Saatuaan itsensä alastomaksi Roni polvistui sivulleni lattialle. Makasin matolla ja tuijotin tuota komistusta. Kaunis elin seisoi suorana ja kovana kuin maailmanvalloittaja. Laskin käteni Ronin jalkaa vasten ja liikutin sitä hitaasti kohti ihanaa penistä. Roni värähti minun koskettaessa tuota valtikkaa. Tahdoin sitä kovasti mutta päätin etten anele. Roni katseli minua kiinteästi ja siveli vartaloani. Hän hyväili häpyäni pikkuhousujeni lävitse. Äskeinen kylmyys oli muuttunut sisäiseksi kuumuudeksi, olin kuin hehkuvaa laavaa. Nousin käsieni varaan istumaan ja suutelin Ronia, hän hymyili minulle ja kaatoi minut takaisin selälleni. Hän siirtyi jalkojeni väliin ja kumartui antaen kielensä lipaista pikkuhousujeni peittämää vakoa. Huokaisin ja avasin jalkojani enemmän. Roni ymmärsi sen merkiksi riisua pikkuhousuni. Sen hän tekikin, kiduttavan hitaasti mutta varmasti. Saatuaan minut täysin alastomaksi, hän katseli minua hetken kunnes kumartui vakoni kimppuun. Pitkät lipaisut pitkin häpyhuulia saivat minut huokailemaan, hän imi sisempiä häpyhuuliani ja nuoli klitoristani. Olin seota halusta. Kauaakaan ei mennyt kun tunsin hävylläni kuumaa kipinöintiä ja orgasmin aallot löivät läpi vartaloni. Vapisin Ronin hellässä otteessa ja hän vain jatkoi. Olin saanut jo neljä orgasmia kun Roni nosti päänsä vakoni luota ja tuli suutelemaan minua. Maistoin oman makuni hänen huuliltaan ja suutelimme jälleen pitkän tovin Ronin ollessa kontilleen ylläni.

  Nostin lantiotani hieman ylemmäs ja häpyni kosketti Ronin kovana seisovaa elintä. Mies suuteli minua yhä kiihkeämmin ja pian tunsin kuinka hän asetteli kaunista elintään häpyhuulilleni. Hän hyväili terskalla minua pienen hetken kunnes alkoi työntymään sisääni. Huohotin ja vikisin suuren valtikan työntyessä hedelmällisyyden lähteeseeni. Kohta Roni oli pohjassa saakka ja hän aloitti hitaat, nautinnolliset liikkeet. Voihkin ja värisin lihaksikkaan miehen vartalon painuessa minua vasten, jumaloin tuota vierasta urosta. Roni rakasteli minua samalla niin hellästi ja samalla niin ihanan kiduttavan rajusti. Holtittomana makasin tasaisesti rakastelevan miehen alla saadessani orgasmia. Pian tärisin, sitten muutuin raukeaksi. Roni pyysi minua päälleen, käännyimme siten että Ronin elin pysyi koko ajan sisälläni. Aloitin hitaasti ratsastuksen, Roni hieroi käsillään rintojani ja laski ne sitten lanteilleni. Hän nautti silmin nähtävästi. Pian hän alkoi jännittää vartaloaan ja tunsin kuinka hän purkautui kuumuuteeni. Nousin Ronin päältä ja menin suutelemaan häntä. Hän veti minut kainaloonsa ja piteli siinä, lähellään. Nautin suunnattomasti tuon miehen läheisyydestä.

  Pian Roni oli valmis uuteen taistoon. Hän käänsi minut vatsalleni, suuteli jokaista selkäni kaarta, suuteli pakaroitani, nuoli reiteni. Olin jälleen kuuma ja kostea, halusin lisää. Roni tiesi sen. Hän nosti minut kontilleni, nojasin käsiini. Roni asetteli jälleen terskansa vaolleni ja tunkeutui kerralla sisääni. Vingahdin ja nostin takapuoltani enemmän vasten Ronia. Hän piteli minua kupeilta puskiessaan elintään syvälle minuun. Hän vei toisen kätensä klitorikselleni ja hieroi sitä taitavasti naidessaan minua eläimellisesti takaapäin. Koskaan ennen en ollut saanut yhtä monesti yhdellä kerralla, koskaan ennen en ollut ollut niin taitavan miehen kanssa. Roni vei minut taivaisiin ja laskeuduttuani sieltä hän veti minut kainaloonsa. Olin iki-onnellinen.

  Ikäväkseni en tavannut enää Ronia tuon jälkeen, ja kovasti laskettelukeskuksen väki väitti metsän olevan asumaton. Olinko nähnyt unta vai kuinka vaatteeni olivat kuivat ja lämpimät herätessäni omasta sängystäni hotellihuoneestani?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *