Outi

  Katselin saunan kuistilta myrskyävälle järvelle, jossa vaahtopäät erottuivat valkoisina pisteinä selvästi tummaa vettä vasten. Outi seisoi vierelläni nojaten kyynärsauvaansa.

  Olimme vaimoni kanssa tutustuneet Marokon matkallamme kaksi vuotta sitten Outiin ja hänen mieheensä Reijoon. Vaikka Outi ja Reijo olivatkin meistä 10 vuotta vanhempia, vähän enemmänkin, niin olimme tulleet heti juttuun keskenämme. Outi oli täyttänyt hiljan 57 ja Reijo oli runsaat 4 vuotta häntä nuorempi. Minä ja vaimoni Anneli olimme reiluja nelikymppisiä.

  Minua huvitti tämä tilanne missä olimme nyt. Meitä oli kaksi raihnaista toistamme auttamassa. Outi oli kaatunut jo talvella ja telonut polvensa odottaen nyt kesälomien jälkeen pääsyä leikkaukseen. Minulla oli selkä verrattain huonossa kunnossa ja niinpä meidät olikin jätetty saunaa lämmittämään toisten lähtiessä hakemaan kalaa kaupungin torilta. Sitä kun ei järvestä tänään otettaisi. Minä en jaksanut istua autossa ellei ollut aivan pakko, ja nyt ei ollut.

  – Haen puita vähän vielä, ja lähdin kävelemään puuvajalle sateen kastellessa heti paitani märäksi.
  – Oliko sinne nyt pakko syöksyä? Outi huusi perääni koska meillä ei ollut mitään kiirettä saunan lämmityksen suhteen.
  Katselin puita jotka Reijo oli pilkkonut tasamittaisiksi ja sitten pinonnut ne liiterin seinille. Astelin rauhassa takaisin todeten paitani kastuvan riippumatta siitä kuinka kovaa liikkuisin.

  Istahdin saunan takkahuoneeseen ja laitoin tulen takkaan riisuen sitten märän paitani. Outi seurasi touhujani ja huomasin hänen menevän hämilleen, kun katsahdin häneen yllättäen.

  Outi oli hiljaa ja ontui sauvansa kanssa ikkunalle kurkaten siitä taas järvelle päin. Astahdin Outin taakse ja vaitonaisina katselimme yhdessä myrskyävää järvenselkää. Outin punertavat ja lyhyet hiukset heilahtivat hänen kääntäessään päänsä minuun päin.

  – Kauankohan ne viipyvät sillä reissulla?
  – Luulisin iltapäivän olevan pitkällä ennenkuin ovat takaisin, vastasin katsoen Outia vihertäviin silmiin. Outin leuka oli aavistuksen verran terävä ja nenä oli mukavasti nykerömainen. Hänestä tuli väkisinkin mieleen joku 16-17-vuotias tytönheitukka.

  Suupielissä ja kaulassa olevat juonteet kertoivat kuitenkin koruttomasti ikää olevan huomattavasti enemmän. Raollaan olevasta suusta näkyivät hampaat jotka olivat kyllä valkoiset, mutta kirkkaus oli niistäkin jo haalistunut. Ylhäällä kulmahampaiden viereiset hampaat olivat vähän vinossa keskelle päin, mutta jotenkin veikeän näköisesti.

  Outilla oli sininen pikeepaita ja polviin ulottuva kevyt hame. Pienet siistit rinnat olivat piilossa paidan alla, ne suorastaan houkuttelivat koskettamaan itseään. Painoin silmiäni alaspäin ja oikea polvi paljastui turvonneena hameen helman alta. Tunsin Outin katseen poskillani ja tiesin jääneeni kiinni tarkastelustani.

  – Kari…, Outi aloitti sanomaan, mutta jättikin lauseensa kesken. Siirryin Outin selän taakse ja asetin käteni hänen lanteilleen.
  – Kari.., mehän sovimme jo tästä, hän aloitti.
  En pystynyt vastaamaan vaan vein käteni Outin pehmeälle vatsalle ja puristin hänet lujasti itseäni vasten.

  Viime syksynä olin antanut jo viitteitä tarkoituksistani. Olin suorastaan varastanut häneltä suudelman pimeässä odottaessamme sateen loppumista ison kuusen alla. Se oli ollut äkkinäinen tunteenilmaisu johon Outi ei ollut ehtinyt reagoimaan oikeastaan muuten kuin työntämällä minut irti lyhyen kosketuksen jälkeen.

  Olin pyytänyt myöhemmin anteeksi käytöstäni ja olimme jo tavallaan unohtaneetkin tuon tapahtuman. Olimme sopineet ettemme, tai siis etten minä jatkaisi tuollaisia ryntäilyjä. Nyt tuo lupaus oli rikottu tällä kosketuksellani.

  Painoin huuleni Outin kaulaan ja tunsin hänen pehmeän lämpönsä ja järviveden tuoksun iholtaan. Outi oli käynyt aamulla uimassa vaikka järvi oli näyttänyt jo silloin nurjan puolensa.
  – Kari, älä.., eei, emme voi.., Outin pehmeä lämmin ääni puhui minulle. Vaikutus vain oli aivan päinvastainen kuin mitä hän oletti. Käänsin hänet itseäni vasten ja hain lämpimät huulet vasten omiani. Huulet olivat yhdessä, mutta pian ne avautuivat suudeltavaksi. Pidin kättäni Outin poskella ja imin hänen kieltään himokkasti suuhuni.

  Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen irtauduimme toisistamme. Katsoin Outin vihreisiin silmiin jotka eivät kääntyneet pois edestäni. Silmistä näkyi selvä lupaus jatkaa. Vein käteni Outin paidan alle. Pehmeä vatsalihas tuntui kiihottavalta puristellessani sitä sormillani. Kaksi kumparetta olivat lämpimästi liivien suojassa.

  Tartuin siniseen paitaan ja nostin sitä. Kuulin kolahduksen joka aiheutui kyynärsauvan kaatumisesta lattialle. Olin jo unohtanut koko sauvan. Valkoiset rintaliivit suojasivat kahta kumpua, mutta eivät kauan. Riisuin nekin pois ja nyt näin ne suloiset pallot joita olin monesti öisin herännyt ajattelemaan.

  Pehmeät vähän sivuille makaavat sirot rinnat katsoivat minua silmiin. Nänni oli pieni rusina, eikä nännipihakaan ollut kummoinen. Outi ei ollut synnyttänyt kertaakaan joten rinnat olivat säästyneet imettämisen aiheuttamalta rasitukselta. Kumarruin ottamaan suuhuni toista rintaa. – Ah.., Kari.., kuulin Outin mainitsevan nimeni ja hänen sormet haroivat niskahiuksiani imiessäni vuorotellen noita ihania rintoja.

  Pudotin itseni polvieni varaan Outin eteen ja suutelin hänen vatsaansa vetäen hametta alas. Sain hameen putomaan nilkkoihin ja varovasti autoin Outia nostamaan jalkansa hameesta ulos. Silmäni ihailivat Outin alushousujen peittämää syliä. Naiselliset aikuisen naisen alushousut olivat kauniisti istuvat valkoiset pehmeäkankaiset.

  Suutelin pyöreitä reisiä ja koskettelin niitä sormillani joka paikasta. Vaaleissa reisissä näkyivät sinehtävät verisuonet pinnalla voimakkaina. Niin reisien sivuilla kuin takana ja edessäkin. Kontin Outin ympärillä kuin opetettu sylikoira jakaen suukkojani reisille sydämeni takoessa himosta kiivaana.

  Olin Outin takana laskiessani alushousut alemmaksi. Pudotin ne reisille ja siitä hitaasti polviin. Suutelin turvonnutta polvea hellästi merkiksi siitä etten satuttaisi häntä mitenkään.

  Viimein housut olivat nilkoissa ja hoidin ne pois silmistä kokonaan. Painoin kasvoni Outin täyteläiselle ja rehevälle takamukselle. Peppuvako oli kauniin muotoinen pyöreitten pakaroitten puristuksessa. Nihkeä takamus kosketti nenääni ja huuliani. Tunsin kiimaisen miedon tuoksun lähtevän Outista kohti kasvojani.

  Levitin pakaroita ja katsoin suoraan helakanpunaiseen peräaukkoon. Annoin kevyen suukon tuolle vieraammalle aukolle ja ujutin sormeni takaapäin kohti Outin pyhintä. Karvojen lomasta löysin reitin häpyhuulille joita raotin varovasti. Orastavaa kosteutta tihkui sormiini välittömästi koskiessani avoimeen rakoon. Tiesin Outin olevan hankalassa asennossa kipeän jalkansa takia. Nousinkin jalkeille ja nostin Outin käsieni varaan ja kannoin hänet vanhalle kangaspäällysteiselle sohvalle, joka oli ollut varmaan ikuisuuden tässä tilassa.

  Laskin Outin selälleen sohvalle ja riisuin itseni alastomaksi. Laitoin oven hakaan ja kumarruin sohvalla makaavan naisen jalkojen väliin. Kipeä jalka oli lattialle päin. Asetin sen varovasti lattialle ja nyt katsoin edessäni avautuvaan lemmenluolaan. Kokeneena naisena Outi oli jo nostanut jalkansa koukkuun sohvan selkänojaa vasten. Huuleni etsivät karvojen keskeltä häpyvaon joka oli aavistuksen raollaan.

  Vaalean- ja tummanpunaista näkyi silmiini, kun sormillani levitin tuota simpukkaa leveämmälle. Miellyttävä tuoksu tuntui nenässäni, maku kielessäni oli voimakas ja pistävä. Liukas erite voiteli Outin limakalvoja runsaalla erityksellään. Sain häpykielen kieltäni vasten ja aloin pyöritellä sitä kielelläni. Kosteus toi mukanaan makean pistävän maun joka tosiaankin kirpaisi kieltäni rajusti.

  Tummia pitkiä karvoja oli kipparalla Outin lemmentemppelin molemmin puolin. Häpyvaon yläosassa oli tiheä tupsu kuin suojaamassa piilossa olevaa rakkaudenantajaa. Työnsin kieltäni syvälle ja kuulin korvissani Outin huokailut ja lantion kiemurtelevat liikahdukset.

  Häpyhuulten välinen alue suorastaan kiilsi limasta ja syljestäni. Sivelin kieltäni pitkin avointa vakoa ja siirryin alosasta reisien juureen. Pehmeät lihakset houkuttelivat minua puremaan, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Pehmeät reidet oilivat yllättävän siloiset, voimakkaat lihakset olivat osittain jännittyneinä Outin nostellessa lantiotaan kohden huuliani.

  Kaksi pehmeää ja lämmintä kättä hieroi niskaani ja veti kasvojani kohden avointa syliä. Kiimainen aikuinen naisen tuoksu leijui voimakkaana nenässäni kohdatessani tuon kosteuden ja lämmön. Varoin Outin polvea tunkiessani käteni pehmeitten pakaroitten alle. Nostin jännittynyttä vartaloa kohti kasvojani ja nuolin avointa ja limaista luolaa.

  Näin edessäni koukeroiset käytävät joihin upotin kieltäni Outin vaimean voihkinan saattelemana. Kädet vetivät minua vaativasti ylöspäin ja hitaasti siirsin itseäni ylöspäin Outin pehmeälle vatsalle. Tajusin vasta teon tehtyäni puraisseeni Outia vatsaan. Häpykarvoituksen yläpuolella oli punainen jälki, joka nyt suorastaan loisti silmiini. Sen oli täytynyt pakostakin sattua, mutta en ollut kuullut Outin päästävän mitenkään poikkeavaa ääntä.

  Nousin ylemmäksi ja ohjasin jäykän penikseni allani olevan naisen häpyhuulten limaiseen keskiöön. Laskeuduin hitaasti koko painollani Outin vartalon päälle.
  – Oih.. voi Kari.. kuulin Outin äänen tulevan hänen raollaan olevasta suustaan. Nuo kaksi lievästi vinossa olevaa hammasta pistivät taas silmiini erikoisen selvästi.

  Outin silmissä oli syvä loiste, silmät olivat vain puoliksi avoimina, kuin odottaen oikeaa hetkeä sulkeutuakseen. Lämmin rengas puristi pehmeästi penistäni ollessani nivusiani myöten kiinni Outin pehmeässä vartalossa. Pujottelin käteni Outin harteiden alle ja vedin itseäni ulos kosteasta luolasta. Pidin Outin kasvojen ilmeestä, hän oli täydessä ekstaasissa. Kasvot kertoivat tyytyväisyydestä ja syvästä nautinnosta, joka kietoi tämän itseäni lähes 15 vuotta vanhemman naisen vaippaansa.

  Nostelin itseäni polvieni varassa ja otin samalla tukea kyynärpäistäni. Penikseni teki hankaavaa liikettä Outissa joka myötäili liikkeitäni sulavasti. Olin ensimmäisestä hetkestä alkaen halunnut Outia. Hänessä oli sitä jotakin, hän oli kuin magneetti joka veti minua vastustamattomasti puoleensa. Oli tehnyt sitä jo kaksi vuotta.

  – Oih-uuhh…, Outin suusta purkautui vaimeita äännähdyksia kertoen siitä hyvänolon tunteesta joka hänellä oli. Nautin itsekin tästä hetkestä paljon. Nautin siitä, että sain antaa Outille sen tunteen josta hän nautti.
  Katselin rintakehääni vasten litistyneitä rintoja ja tunsin Outin läheisyyden itsessäni hyvin voimakkaana. Halusin suudella noita rintoja, kasvoja, huulia, nenää, kaikkea tässä ihanassa naisessa joka nyt antautui minulle. Mutta slloin en olisi nähnyt hänen kauniita kasvojaan, sitä ilmettä, joka kertoi riemullisesta nautinnosta joka hiipi lähemmäs ja lähemmäs.

  – Uh-uuhh.. kuului entistä kovempi äännähdys jännittyneitten huulten välistä. Ylähuuli värisi tehden pientä liikettä paljastaen hampaita enemmän. Pieniä hikikarpaloita näkyi helmeilevän nenän alla ja sivulla. Ilme paljasti Outin syöksyvän pian hekumassaan kylmään aaltojen syleilyyn joka sammuttaisi ainakin hetkeksi palon Outin sisältä. Tein hitaita liikkeitä ja eritteiden ja limakalvojen hankauksen aiheuttamat voimakkaat äänet kuulostivat irstailta tässä lemmenhuumassa.

  Väriltään viininpunaisiksi muuttuneet huulet muuttuivat paksummiksi juuri ennenkuin Outilta pääsi voimakas huutojen sarja. Hänen lantionsa nousi ylös ja selkä taipui kaarelle. Outin niska oli kovalla rasituksella kaarelle nousseen ja jännittyneen vartalon painosta. Koukussa oleva jalka takoi kylkeäni kuin kovan tuulen heiluttama avonainen ovi.

  Outi oli tällä hetkellä kaiken maallisen tajunnanvirran tavoittamattomissa. Allani kouristeleva nainen piti vaimeaa ääntelyä ollen täydessä hurmostilassa voimakkaan orgasmin seurauksena. En uskaltanut liikahtaakaan etten olisi rikkonut tätä voimakasta tunnelatausta joka välillemme oli syntynyt. Penistäni puristeli voimakkaat sykäykset sännöllisin välein, aivan kuin Outikin olisi saanut siemensyöksyn. Tunne oli minullekin voimakas.

  Hiljakseen Outin vartalo pehmeni ja jännitys suli pois. Voimakas orgasmi oli riepotellut Outia varmaankin useita minuutteja. Pyyhin Outin otsaa hänen avattuaan silmänsä. Katsoimme hiljaa ollen toisiamme silmiin, sanoja ei tarvittu. Outin pää liikahti ja minä aloin tehdä työtä saavuttaakseni saman minkä Outi äsken.

  Mietin miltä minä näyttäisin nautintoni ollessa huipussaan. Tunsin puristuksen penikseni kärjessä pistävänä, melkeinpä kivuliaana tunteena. Yhtäkkiä tuo outo ”kipu” hellitti ja pehmeä nautintojen pato avautui. Halusin nauraa, niin hyvältä minusta tuntui. Tajusin tuon äänen kuuluvankin minulle, kuulin nauravani siemensyöksyn nykiessä penistäni.

  Tajusin eturauhasen lihasten jännittyvän ja pehmenevän ja sitten suolsin eliksiiriäni Outin syövereihin.
  – Outi.., Outiii.., kuulin oman ääneni, kun valahdin vetelänä myttynä naiseni päälle.

  Lämmin hikinen vartalo allani otti minut pehmeästi huomaansa. Sulauduimme yhdeksi tunteiden, hien, liman ja kiihkon muodostamaksi täriseväksi kahden vartalon kääröksi. Hengitin Outin tuoksua sisääni maatessani hänen päällään.

  Jalat täristen nousin Outin päältä jääden istumaan sohvan jalkopäähän. Näky mikä avoin vagina muodosti oli suorastaan rietas. Avoimeksi jääneiden häpyhuulten keskellä oli pyöreä musta aukko josta valui harmaata spermaa ulos.

  Outin vatsa nousi ja laski vieläkin kiivaan hengityksen tahdissa. Varovasti nostin Outin jalan suoraksi syliini. Sitä tehdessäni hänen sisältään pullahti iso annos tuota rakastelumme aikaansaamaa tuotosta.

  Katsoimme toisiimme väsyneinä, mutta tyydytettyinä. Outin silmissä leiskui vielä tuo liekki heikkona kohta sammuvana kertoen yhteisestä lemmenhetkestämme.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *