Nuori ja haluttava

  Olimme tutustuneet netissä nelisen kuukautta sitten, mutta tämä olisi ensimmäinen tapaamisemme ja olin oudon odotuksen vallassa. Täällä istuin autossa pienen kunnan oppilaitoksen edustalla.

  On elokuinen perjantai-iltapäivä ja odotan oppilaitoksen ulkopuolella autossani, koulun pitäisi loppua tältä päivältä melko pian. Tai ainakin sinun osaltasi, jota odotan saapuvaksi lukion portilta ulos. Ensimmäinen parvi iloisia ja meluavia nuoria kävelee autoni ohitse, ja katson oletko sinä siinä ryhmässä, et ole. Viimein tulet neljän tytön ryhmässä ja nousen nojamaan autoani. Vilkaiset minuun salaa ja jäät katseestasi heti kiinni, hidastat vauhtiasi hetkeksi jatkaaksesi kuitenkin muiden mukana. Vaistosi kertoi sinulle kuka minä olen.

  Katson sinua nyt takaapäin, musta pitkä tukkasi ulottuu melko alas selkääsi, ja pukeutumisesi noudattaa kuvistasi tuttua kaavaa. Olkapäältäsi riippuu kirjojasi sisältävä laukku tai reppu mikä liekin. Nousen autooni ja ajan bussien lähtöpaikkaan ja joudun odottelemaan saapumistasi hetken. Avaan oven valmiiksi sinua varten ja nousen jälleen ulos autosta, tunnen itseni lapselliseksi ja hymähdän itselleni. Mikä saa keski-ikäisen ukkomiehen lähtemään liikkeelle kuin nuoren oriin.

  Vastaus oli kyllä tiedossani, mutta ajatukseni laukkasivat sekavina.

  Päivä on pilvinen ja täälläkin sataa pian, ohittaessani Tampereen satoi siellä aamupäivällä ja aamulla lähtiessäni matkaan satoi kotonani rannikkokaupungissakin. Käydessäni äsken Helsingissä oli siellä paistanut vielä aurinko, kylläkin tummien pilvien lomasta. Ehkäpä muuten synkkä päivä saisi aurinkoisen päätöksen.

  Katselin tulosuuntaasi ja näin sinun lähestyvän, olit nyt yksin, hidastit vauhtiasi tullessasi autoni kohdalle ja pysähdyit avoimen oven eteen.
  – Moi, sanoin mainiten nimesi.
  – Hei, vastasin hetken miettimisen jälkeen.
  – Tulin vaikka matkalla satoi, yllätyitkö?
  – Vähän juu, mitäs meinaat? kysyit minulta, tarkkaillen minua uteliaana.
  – Minulla on huomiseen aikaa sinun kanssasi, hyppää autoon, kerroinhan viestissäni.
  – Niin juu mut en luvannut mitään.
  – Päätä nyt, kehoitin.

  Nousin autoon ja istuin ratin taakse ja sinä istuit viereeni istumaan ja laskit reppusi lattialle. Katsoin sinua ja olin tyytyväinen näkemääni, kuvissasi oli kovuutta, mutta löysin sinusta heti pehmeyden ja lämmön piirteitä.
  – Pitääkö sinun käydä kotonasi?
  – Juu, käänny tosta ekasta oikealle opastit minua.

  Saavuimme hiljaiselle asuntoalueelle 20 minuutin ajon jälkeen ja pyysit pysäyttämään muutaman pienkerrostalon läheisyyteen.
  – Käyn kotona, menee hetki, sanoit.

  Poistuit autosta, mutta nuoren naisen tuoksu jäi leijumaan autooni. Kului viitisen minuuttia ennen kuin palasit. Näin kädessäsi toisenlaisen kassin ja kurkottelin avaamaan takaoven ja laitoit kantamuksesi takapenkille.

  – Minne mennään? sinä kysyit.
  – Olen varannut meille huoneet Helsingistä, kummallekin omansa vastasin hymyillen.
  – Mitä virnistelet siinä, kysyit katsellen kulmiesi alta tiukasti tuolla kuvista tutulla ilmeelläsi. En vastannut mitään vaan pysäytin auton kadun varteen ja kumarruin puoleesi koskettaen kasvojasi, pyyhkäisin sormillani poskeasi ja huuliasi nostaen lopuksi leukaasi ylös. Näin katseessasi epävarmuutta, tapasimmehan ensimmäistä kertaa, netissä olimme ”tavanneet” lukemattomia kertoja ja olimme käyttäneet aikaa kiivaisiinkin keskusteluihin siinä maailmassa jossa toinen ei ollut fyysisesti läsnä.
  – Olet kaunis, ja kaiken muun olen sanonut sinulle jo monta kertaa, tiedät mitä haluan.
  – En ole sitten luvannut sulle mitään, muista se.
  – Totta kai, vastasin lyhyesti.

  Ajoimme melko vaiteliaina tunnin verran, kunnes pysäköin autoni hotellin pysäköintialueelle.
  – Huoneesi on jo maksettu, mutta sinun pitää kirjautua sisälle, huone on varattu nimelläsi, minun huoneeni on 256.
  – Huoneemme ovat miltei vierekkäin, joten odota käytävässä minua ellen ehdi paikalle ennen sinua. Poistuimme autosta, minä menin toista kautta huoneeseeni ja jätin huoneeni oven auki. Pian saavuitkin. Otin takkisi ja laitoin sen henkarille.
  – Jos haluat jotakin, niin juotavaa on baarikaapissa ja tarjottimella on purtavaa. Menit baarikaapille ja etsit cokiksesi, kevyttä versiota ja minua hymyilytti tietäessäni sinun tapasi ja tottumuksesi.

  Tulin taaksesi ja kiedoin käteni ympärillesi, en halunnut hukata enää aikaa sinun kanssasi. Pitkät tummat hiuksesi olivat vapaana olkapäilläsi ja siirsin hiuksia pois kaulasi edestä ja painoin huuleni pehmeälle kaulallesi. Sinusta lähti raikas puhdas tuoksu. Värähdit huulteni kosketuksesta ja laskit juomapullosi pöydälle. Otin sinun pienet kätesi omiini ja pienet juomapullosta kylmenneet sormesi katosivat käsieni alle. Tumma väri suorastaan säteili sinusta, kynsiäsi myöten. Se oli jopa tarttunut minuunkin, keksi-ikäiseen mieheen, olin itsekin pukeutunut mustiin farkkuihin ja mustaan paitaan ja pikkutakkiin. Sinulla oli mustat pitkät housut ja pusero korostamassa mustia pitkiä hiuksiasi.

  Käänsin sinut itseeni ja huulemme painuivat yhteen, pehmeät nuoren tytön huulet vasten omiani sai kylmät väreet kiirimään selkääni pitkin. Kosketuksesi huulillani oli varovainen ja hapuileva ja tunsin edelleen toisen kätesi omassa kädessäni puristavan kämmentäni lujasti. Sinun suusi maistui juomaltasi limsalta ja vein kieleni pieneen suuhusi. Otit kieleni vastaan halukkaasti ja kohta kielemme kiemurtelivat toistensa ympäri kuin käärmeet tanssissaan. Vedin kielesi suuhuni ja imin voimakkaasti, suustasi kuului äännähdys, joka kertoi kielenkantojesi olevan lujilla. Suudelmamme jatkui jatkumistaan ja tunsin leukani kärjessä kosteutta.

  Irrottauduin sinusta ja painoin sinut itseäni vasten sivellen käsilläni selkääsi ja kosketin myös varovasti pakaroitasi. Jäykistyit kosketuksestani ja nostit kasvosi eteeni kysyvän näköisenä.

  Painoin poskeni pehmeätä poskeasi vasten ja pidin sinua hetken paikoillaan.
  – Oletko valmis ja halukas kanssani? kysyin sinulta.
  – Hmm.. kait oon. Kerroit käyväsi vessassa jonne katosit hetkeksi, kuulin miten valutit vettä altaaseen. Tulit hetken kuluttua vessasta päättäväisen näköisenä.

  Potkaisin kengät jalastani ja riisuin takkini ja paitani, avasin farkkuni pudottaen ne jalastani lattialle. Boxerit jalassani katsoin sinuun ja katseeni edessä riisuit puserosi avaten sitten housusi. Sinulla oli mustat rintaliivit ja pitkien housujesi alta paljastui kauniit jalkasi ja mustat alushousut jotka peittivät sinua sylisi kohdalta ulottuen niukasti reisien juureen.

  Olin moittinut sinua kuviesi epätarkkuudesta ja olit kertonut siihen syynkin. Katsoin vartaloasi ja kosketin sinun vatsaasi, kylkiä, vein kättäni kevyesti edelleen reisillesi ja ylös rinnoille jotka olivat vielä piilossa. Vein käteni selkäsi taakse ja avasin hakaset jotka pitivät rintsikoitasi paikoillaan. Näin nuo kaksi kaunista pikku persikkaa, joita olit piilotellut kuvassasi kättesi takana, ne katsoivat minua kuin kaksi uteliasta linnunpoikasta nokka pitkällä, odottaen kosketustani. Nostin liivisi kasvoilleni ja tunsin niistä lähtevän tuoksusi vaikuttavan minuun sähköiskun tavoin.

  Rintsikkasi lensivät pöydälle ja otin pienen siron rintasi suuhuni, nännisi kovettui huulieni kosketuksesta ja hamusin koko rintaasi suuhuni vaikka tiesin sen mahdottomaksi. Vaihdoin toiseen rintaan ja purin vahingossa, sanoit ettet halua itseesi jälkiä.

  Polvistuin eteesi ja vedin mustat alushoususi alas reisillesi sivellen pehmeitä ja jänteviä reisiäsi. Laskin housut nilkkoihisi ja nostit jalkasi pois niistä, suutelin karvoitustasi joka oli tumma ja vielä kehittymässä aikuisen naisen mittoihin. Tuoksusi oli kiihottava painaessani kasvoni melko tuuhealle ja karheahkolle mättäälle. Huuleni tavoittivat häpyhuulesi ja vein käteni reisiesi väliin ja painoin sormeani vakoasi kohti. Seisoit edessäni jalat kevyesti harallaan ja levitin sormillani häpyhuuliasi ja tunsin sormiini pehmeät huulesi ja alkavaa kosteutta vaginassasi. Kostutin sormen suussani ja työnsin sitä syvemmälle sisääsi ja nyt tunsin oman kosteutesi alkavan erittyä voimakkaammin. Sormi sisälläsi työnsin kieleni vakoosi ja pyöritin sitä vaossasi ja tunsin sinun tarrautuvan käsilläsi olkapäihini ja minut peitti mustien hiuksien verkko kumartuessasi päälleni. Sinä värähdit ja suustasi purkautui kevyt äännähdys.

  Nostin sinut ilmaan ja kannoin sängylle istumaan, vedin sängyltä peitteen pois ja sinä kiepsahdit notkeasti makuulle soreitten sääriesi vilahtaessa ilmassa. Hain laukustani ehkäisyvälinepakkauksen. Minulla oli vanhaa merkkiä jota olin tottunut käyttämään.

  Sinä katsoit miten avasin paketin ja repäisin yhden irti liuskasta yöpöydälle odottamaan.

  Pudotin alushousuni jalasta ja heitin sukatkin jonnekin lattialle ja kumarruin puoleesi. Suutelin nilkkojasi ja riisuin sinun nilkkasukkasi pois, suutelin varpaitasi, sääriäsi, polviasi ja nyt olin jo reisissäsi. Suutelin reisiäsi ulkosivulta, ensin toista ja sitten toista, lihaksesi olivat jännittyneet.

  Ihailin kaunista vartaloasi, sen nuoruutta ja kukoistusta mikä siitä huokui, tunsin itseni etuoikeutetuksi saadessani koskea sinuun.

  Suutelin pehmeätä kimmoista vatsaasi ja siihen halusin jättää jälkeni, purin sarjan viiruja vähän häpykarvoituksesi yläpuolelle, ne alkoivat punottaa ja tiesin niiden muuttuvan tummanpuhuviksi hetken kuluttua. Et vastustellut etkä kieltänyt minua, mutta tuskin monikaan tulee housuihisi kurkkamaan. Painoin huuleni syliisi ja levitin reisiäsi ja siirsit itse jalkojasi levälleen. Suutelin reisien pehmeätä sisäsivua ja imaisin huuliini tuota kaunista pehmeää reittäsi, suustasi kuului ähkäisy ja pieni kätesi tuntui olkapäälläni puristuen siihen. Vedin polvesi koukkuun ja näin suoraan karvoituksen keskellä näkyvään vakoon, vaaleanpunaiset kostuneet lihaskimpaleet olivat työntymässä huuliani kohti ja imin sinun sisustaasi.

  Kauniit häpyhuulet olivat ryhdikkäästi pystyssä karvoituksen keskellä, saisin maistaa tätä nuorta tyttöä.

  Tunsin nenässäni raikkaan tuoksun johon sekoittui nuoren tytön kiimaista tuoksua. Vedin kielelläni pitkään vakoasi alhaalta ylös ja etsin klitoristasi huulieni väliin ja löydettyäni sinun vielä pienen herkkunappulan imin sitä hellästi kosketellen sitä kielelläni samaan aikaan. Sinulta pääsi jälleen äännähdys ja tunsin suussani kosteuden joka valui sinusta.

  Työnsin kieleni sinun sisällesi niin syvälle kuin voin, hampaani koskettivat sinuun ja sain suuhuni voimakasta makua sisältäsi. En olisi voinut lähemmäksi sinua päästä, kätesi painoivat päätäni voimakkaasti ja alavartalosi teki pyörivää liikettä kieleni ollessa sisälläsi. Pehmeät, mutta jännittyneet reitesi painoivat poskiani ja päätäni käsiesi lisäksi ja tunsin sinun nautinnon tarttuvan itseenikin, olit antautunut minulle täydellisesti. Parina olimme epäsuhtainen, mutta päämäärämme oli sama. Molemmat halusimme kaiken nauttimisen arvoisen tästä hetkestä.

  Olit kertonut olevasi melko kokematon, neitsyt sinä et enää ollut ja se oli hyvä, sitä en olisi halunnut sinulta viedä, siihen olin liian vanha. Olit kertonut sinulta puuttuvan hyvän seksikokemuksen ja miltei kaiken muunkin kokemuksen, minä aioin sen nyt antaa sinulle. Painoit nyt niskasta ja takaraivolta minua itseäsi vasten ja tunsin vartalosi tekevän pientä liikettä allani edelleen. Nousin polvilleni ja katsoin sinua silmiin, kosketin penistäni muutamalla vedolla ja ohjasin penistäni sisääsi, tunsin kosteiden häpyhuulten ottavan ensi kosketuksen elimeeni.

  Ilmeesi oli kysyvä ja hätääntynyt, – älä pelkää, laitan kumin lopuksi, vastasin sinun kysyvään ilmeeseesi. Painoin itseäni eteenpäin ja tunsin kireän otteen elimessäni, ja sinä levitit itseäsi minulle ja annoin itseni upota sinuun koko varteni mitalla. Sinulta pääsi voimakas huokaus ja katsoessani silmiisi tunsin himon valtaavan itseni täysin. Silmissäsi oli katse joka olisi saanut minut 25 vuotta sitten ja vähemmällä kokemuksella laukeamaan heti. Olit niin himoittavan näköinen, että se miltei sattui minuun.

  Tein pientä liikettä sisälläsi ja sinä makasit raukean ja nauttivan näköisenä allani, mustat hiuksesi olivat valtoimenaan tyynyllä, rintasi olivat pystyssä nännit pitkällä ja hengityksesi oli kiihkeää. Kätesi nousivat kaulaani kohti, vedit minua itseesi kiinni ja tunsin hengityksesi kaulaani vasten. Olit lähes ekstaasissa ja minua alkoi hävettämään, olin sinua muutaman kymmenen vuotta vanhempi ja sinä olit vielä alle 18, et toki alaikäinen sillä tavalla. Rakastelimme pehmeästi, ilman kiirettä, pidin sinua allani tarkoituksella. Tämä ensimmäinen kertamme olisi tärkeä, halusin sinun olevan saavana osapuolena, saisit olla passiivisempi, minä ohjaisin tätä näytöstä. Sinulta pääsi pientä valittavaa ääntä ja tunsin sinun nauttivan täysin tästä leikistämme.

  Vedin itseni ulos sinusta ja kurkotin käteeni kumin, repäisin suojuksen auki aikomuksenani rullata kumin penikseni päälle. En ehtinyt vielä laittaa sitä paikalleen, kun tunsin kätesi kietoutuvan elimeni ympärille. Näin sinun hymyilevän ja tuota hymyä olin odottanut sinulta kuviisikin. Puristelit siroilla sormillasi penistäni ja sait sormiisi omaa kosteuttasi, olit hyvin eroottisen näköinen nuori nainen, vaikka ikäsi ei vielä sitä osoittanutkaan.

  Irrotit viimein kätesi ja sain kumin paikalleen sinun katsoessa tarkasti toimitusta. Painuit selällesi ja nyt työnnyin sinuun uudelleen, olimme kiinni toisissamme ja huuleni ottivat sinun huulistasi lujan otteen, kieleni pyöri hampaitasi vasten ja imin huuliasi jotka olivat turvonneet ja kiilsivät kosteina. Irrotin huuliotteeni ja katsoin kasvojasi. Näin nenäsi alapuolella hikipisaroita ja silmäsi olivat raollaan, kuin olisit voimakkaassa transsissa. Kasvoissasi oli vielä lapsen piirteitä, mutta ne olivat myös naisen kasvot, sinussa oli jotain aikuismaista jota en osannut selittää.

  Sinulta pääsi pieni huudahdus painautuessani lujemmin sinua vasten työntyessäni sisääsi. Tunsin elimeni koskettavan paisunutta klitoristasi ja tein hidasta pitkää työntöä ja sitten nopeasti ulos. Sinun vartalosi alkoi myötäillä liikkeitäni ja tunsin kynsiesi pureutuvan olkapäihini. Toinen kätesi hakeutui rintakarvoilleni ja kiskoit niitä kiihkossasi päästellen voimakkaita äännähdyksiä työntöjeni seurauksena. Katsoin miten kauniit sirot sääresi olivat kietoutuneet ympärilleni. Olit hekumasi huipulla ja siitä oli vain yksi tie vapautukseen, sinun olisi tunnettava orgasmin aaltojen hyväily vartalollasi hetken kuluttua. Toinen kätesi puristi olkapäätäni kynsien raapiessa ihoani ja toisen repiessä rintakehääni. Huusit kuin olisin satuttanut sinua lujasti, mutta olit saamassa elämäsi tähän mennessä parasta orgasmia. Silmäsi olivat suljettuina ja suusi oli vähän raollaan valkoisten kauniitten hampaitten näkyessä kiihottavasti. Huutosi koveni ja vartalosi nousi ylöspäin kaarelle ja pääsi alkoi heittelehtiä ja kohta hiuksesi peittivät kauniit kasvosi kätköönsä. Jäykistyi ja vaivuit alas lakanan poimuihin, hiukset peittivät silmäsi täysin, olit nyt hiljaa vain kiivaan hengityksesi kuului selvästi. Olit saanut armahduksesi ja vaipunut pehmeän hyväolon tunteen valtaan.

  Makasin päälläsi edelleen sisälläsi, suukotellen sinua ja siirrellen hiuksia sivuun kasvoiltasi. Avasit silmäsi ja katsoit minua raukeasti. Tein muutaman työntöliikkeen ja tunsin, miten olit äärettömän tiukka. Tarkistin, että kumi oli paikoillaan. Katsoimme silmiin toisiamme, kun aloitin rytmikkään työntöjen sarjan. Tunnuit ihanalta naiselta ja penikseni päässä alkoi tuntua kutinaa ja kiveksiä pakotti nautinnollisesti. Katsoit minua silmiin laukeamiseni ajan eikä kummankaan katse väistynyt, minun tyhjentyessä kumiin, joka esti isomman vahingon tapahtumisen, kuin mitä jo nyt tapahtui. Minulta pääsi tukahtunut huuto sinun liikkuessa allani myötäillen nyt lyhyeksi käyneitä liikkeitäni. Olit antanut minulle juuri sitä mitä halusinkin, sinä nuori nainen. Nautinto oli minullekin upeaa, mutta tunsin samalla syyllisyyttä.

  Vedin itseni pois sinusta ja riisuin itseni kondomista, jonka pudotin lattialle. Asetuin viereesi makuulle. Kerroin sinulle syyllisyyden tunteesta jonka ikäeromme aiheutti. Sinä sanoit ettei tarvitse tuntea sellaista, enhän ollut pakottanut sinua mitenkään.

  Makasimme alastomina ja vedin peitettä päällemme ja hivelin jälleen kaunista vartaloasi, pehmeyttä, karheutta, kosteutta, kaikkea…

  – Mitäs pidit? Yllätit minut yhtäkkiä kysymykselläsi.
  – Jaa-a, paha sanoa.., yhden kerran perusteella, mutta selvitän sen… Virnistelin kädet niskan takana maaten, ilmeeni kyllä kertoi tyytyväisyydestäni. Nyrpistit nenääsi, joka näytti pieneltä nykeröltä, kuten kuvassa jonka olit netissä lähettänyt minulle, hieroit pientä nyrkkiäsi kylkeeni ollen mukamas kiukuissasi.

  – Mun ois nälkä, jatkoit yllättäen minut taas. Et olisi se kuka olet ellet vaihtaisi aihetta näin vauhdilla. Olimme kaksi eri sukupolven ihmistä, mutta nyt me olimme tässä ja meitä yhdisti yksi upeimmista asioista. Ilta ja yö olivat vielä edessä. En voinut olla naurahtamatta vierelläsi katsoessani miten nousit alastomana sängyltä kohti tarjotinta pitkät tummat hiukset hulmuten.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *