Lomalla

  Mielessäni pyöri mitä villeimpiä ajatuksia istuessani lentokoneessa matkalla Italiaan. Menisin kahdeksi viikoksi Milanoon, ihan yksin. Olin aivan innoissani, sillä mieheni ei ollutkaan päässyt mukaan ja saisin yksin pitää hauskaa. Tiesin kyllä ettei mieheni pitäisi siitä mitä tulisin tekemään, mutta aioin pitää sen omana pikkusalaisuutenani.

  Laskeutuessani koneesta sain heti osakseni ihailevia katseita. Hymyilin ja iskin silmää noille suomalaisen näkökulmasta röyhkeästi tuijottaville tummille uroksille ja annoin vaaleiden pitkien hiuksieni valua vapaasti selkääni pitkin. Tiesin että olin turistin näköinen, tiesin että tulisin saamaan miehiä. Otin taksin ja jos taksissa kuski yritti iskeä minua. En kuitenkaan vielä ollut muka valmis siihen ja tahdoin nyt vain hotellilleni ja suihkuun. Hotellin vastaanotossa työskennellyt italialainen nainen katseli minua kateellisena. Sain paljon enemmän katseita kun hän. Hymyilin itsevarmasti ja pyysin silmäripsiäni räpsytellen apupoikaa kantamaan laukkuni huoneeseeni. Kiltisti tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen ujonoloinen poika otti laukkuni ja opasti minut huoneeseeni. Ihastuin kun näin tuon kahdelle tarkoitetun huoneen joka oli nyt vain minulle, minulle ja lomahoidoilleni.

  Käytyäni suihkussa menin alasti hetkeksi parvekkeelle. Hotellihuoneeni oli aika korkealla joten sain rauhassa katsella alapuolella kulkevia ihmisiä. Huoneeni parveke oli julkisivun puolella ja mielelläni kuivattelinkin itseäni auringonpaisteessa, pelko siitä että joku huomaisi alastoman vartaloni sai minut kiihottumaan mutten tehnyt asialle mitään. Olin varma että saisin upeita miehiä tyydyttämään minut, mitä suotta omia sormia rasittaa. Hymähdin ja menin sisälle pukeutumaan. Mustat alusvaatteet, musta minihame ja tiukka tummansininen toppi korostivat vaaleita hiuksiani ja sinisiä silmiäni. Katselin itseäni hetken tyytyväisenä peilistä kunnes lähdin saalistamaan. Naarastiikeri oli irti.

  Olin lopulta päätynyt keskikokoiseen nuorten paikkaan. Istuin baaritiskin viereen ja tilasin makean juoman. Juomaa nautiskellessani huomasin ympärilleni äkkiä kerääntyneen miesjoukon. Osa heistä suorastaan söi minua katseellaan ja hymyilin vain heille ja korjasin asentoani. Uteliaat katseet seurasivat sääriäni ylemmäs ja pettynyt ilme seurasi innostusta hameen helman tullessa vastaan. En kiinnittänyt sen pahemmin tuohon kuolaavaan joukkoon huomiota vaan nautiskelin ihanista drinkeistä joita kotisuomesta en ikinä ollut onnistunut saamaan.

  Illan kuluessa ja kellon viisareiden liikkuessa nopeasti eteenpäin katseeni kiinnittyi pikkuhiljaa muutamaan italiaanoon. Lopulta päädyin vaikean näköiseen saaliiseen. Tummat silmät, tummanruskeat hiukset ja roteva, trimmattu vartalo. Kauniit kasvonpiirteet saivat minut haluamaan suudelmia ja hellyyttä, mutta kiimani yllytti minua liikaa ja aloin iskeä tosissani tuota miestä.

  Ei vaatinut paljoa kun olin jo kulkemassa kohti hotelliani tuon miehen kiihkeyttä hehkuva käsi uumallani. Hän laski kätensä pakaroilleni ja sai minut haluamaan yhä enemmän ja enemmän. Eräässä kadunkulmassa hän käänsi minut, veti minut tiukasti itseään vasten ja antoi huulilleni aluksi helliä, tunnustelevia suudelmia. Minun kuitenkin vastattua rohkeasti hän uskalsi rentoutua ja antoi elämäni siihen mennessä parhaita suudelmia. Samalla helliä, vaativia ja pehmeitä. Olisin ollut jo valmis siinä paikassa riisuutumaan ja antautumaan tuon miehen armoille.

  Suljettuamme hotellihuoneeni oven, mies alkoi hitaasti hivuttaa toppiani ylemmäs suudellen samalla huuliani, kasvojani ja kaulaani. Olin jo aivan märkänä kiimasta ja mies tiesi sen. Hän vain jatkoi suutelua minun ollessa lähes räjähdyspisteessä hänen vihdoin koskettaessaan kovia nännejäni. Voihkaisin hänen puristaessaan nännini etusormensa ja peukalonsa väliin samalla hänen leikkiessään kielellään kieleni kanssa. Revin suorastaan häntä itseäni vasten ja laskin käteni hänen pakaroilleen ja vedin hänen lantion omaani vasten. Tunsin alavatsallani kovan elimen, sen kun saisin sisälleni, heti. Mielessäni vain välähti kotona olevan mieheni keskiverto penis ja hymähdin tajutessani millaiseen sauvaan nyt olin onnekseni törmännyt.

  Mies riisui paitani ja rintaliivini ja annoin hänen tehdä minulle kaiken mitä hän tahtoi. Katselin vain kiiman sumentamin silmin kuinka hänen huulet hyväilivät paljaita rintojani ja kiinteää vatsaani. Hetki hetkeltä huulet lähestyivät jalkojeni väliä ja suorastaan vinguin tuon adoniksen käsittelyssä. Pidätin hengitystäni hänen avatessaan hameeni vetoketjun ja laskiessa hameen nilkkoihini. Potkin sen pois jalkojeni juuresta ja nojauduin seinään sulkien silmäni. Kuumat huulet suutelivat vatsaani ja saivat aikaan väreitä ympäriinsä vartaloltani kaikkien päätyessä sykkivään kuumuuteni. Mies henkäisi laskiessaan stringini, hän katseli pilluani ja sanoi englanniksi sen olevan ihana. Hymyilin hänelle ja huokaisin syvään hänen suudellessa karvatonta häpyäni. Kieli sujahti halukkaasti häpyhuulieni väliin ja sai minut värähtämään. Muutaman lipaisun jälkeen mies suuteli reisiäni ja siirsi käden pillulleni. Hän työnsi yllättäen kaksi sormeaan tiukkaan vaginaani ja lähes menetin tasapainoni polvieni notkahtaessa tuosta ihanuudesta. Laskeuduin polvilleni miehen eteen hänen pitäessään sormiaan sisälläni. Suutelimme ja sain yhden elämäni parhaista orgasmeista pelkkien taitavien sormien ansiosta. Mikä mies..

  Riisuin miehen kokonaan ja suorastaan mykistyin nähdessäni tuon elimen. Se oli paksu ja pitkä, jumalainen. Nuolaisin sen päätä ja tarrasin kädellä siihen. Koskettelin ja maistelin sitä kunnes aloin nuolemaan sitä hitaasti ja varmasti. Mies sulki silmänsä minun tehdessä parastani. Lopetin kuitenkin ennen kuin hän tuli ja vedin hänet päälleni. Suutelin häntä hänen työntyessä tiukkaan vaginaani ja vingahdin hänen suudelmaansa vasten tuntiessani tuon mahtikokoisen peniksen pillussani. En olisi ikinä uskonut tuntevani sellaista. Kuumat väreet menivät salamanlailla vartalollani ja lähes tärisin alkavan orgasmin kourissa. Vielä muutama syvälle pilluni pohjaan asti ylettyvä työntö ja sain jälleen. En ollut ikinä saanut kahta kertaa näin perä jälkeen ja vain makasin miehen naidessa minua supistelevaan pilluuni. Kohta hänkin laukesi ja lysähti päälleni hengittäen raskaasti. Koskettelin hänen hikistä selkäänsä ja hymyilin itsekseni. En osannut arvatakaan mikä minua odotti..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *