Leluja

  Maiju ja Kristiina raahasivat suurta laatikkoa mukanaan. Kovasti yritin kysellä mitä siellä oli ja miksi niin suurta, he vain nauraa hihittivät. Ihan heidän tapaistaan. Minulla oli 30-vuotis syntymäpäivät ja pidin suuret juhlat. Olin kutsunut vieraita sellaisen 50 kappaletta, osa oli jo käynyt, nyt olisi vuorossa lähimmät ystäväni. Me naiset siis. Muutama kavereistani oli jo saapunut sukulaisteni poistuttua, en missään nimessä tahtonut heidän olevan samaan aikaan samassa paikassa. Kavereistani ei todellakaan voinut tietää mitä he keksisivät. Olisivat kuitenkin vähintään nolanneet minut.

  Kun kaikki ystäväni olivat paikalla, he käskivät minun aloittaa lahjojen avaamisen. Lahjoja oli kertynyt suurehko kasa, suurimpana tuo Maijun ja Kristiinan raahaama suuren suuri laatikko. Availin ensin kaikki pienemmät lahjat, sain runokirjan, jättikokoisen shamppanjapullon, lahjakortteja.. Osa tuli tarpeeseen, osa oli täysin turhia. Viimeiseksi ryhdyin purkamaan pursuavaa nauhakasaa ja repimään pinkkiä lahjapaperia pois tuon suuren laatikon ympäriltä. Paperin alta paljastui jättikasat teippiä. Jo itse lahjan avaaminen oli ohjelmanumero.

  Vihdoin sain avattua laatikon. Huokaisin jo helpotuksesta mutta turhaan. Laatikon sisällä oli useita pieniä ja hieman suurempia laatikoita. Muut ilmeisesti tiesivät mitä laatikossa oli, minulta se salattiin. Otin ensimmäisen pikkulaatikon käteeni ja avasin paperit. Papereiden kätköistä paljastui pimeässä hohtavia kondomeja. Naurahdin ja osasin jo arvata mitä muut mahdollisesti sisältäisivät. Vieraani nauroivat minulle ja ilmeilleni saadessani selville mitä paperikääröistä löytyi. Itsekkin nauroin ja mietin samalla mitä minä ja mieheni voisimmekaan kaikilla tavaroilla tehdä. Loppujen lopuksi tuo suuri laatikko sisälsi muutamia erikokoisia dildoja, erilaisia kondomeita, kahleita, geishakuulat värinällä ja ilman, hierontaöljyjä, liukuvoiteita.. Mitä seksitavarakaupasta saattoikaan löytää. Kiittelin lahjasta kovasti, kiitokseksi hain boolimaljan esille ja myös tarjottavat. Viinaa ja pikkusuolaista.

  Musiikki pauhasi yhä täysillä ja minä puoliksi istuin, puoliksi makasin sohvallani boolilasi kädessä vaikka kaikki vieraat olivat jo menneet. Silmät puoliksi ummessa olin unen ja valveillaolon rajamailla. Minua väsytti, toisaalta tahdoin päästä kokeilemaan uusia lelujani mieheni kanssa. Mieheni ei vain vielä ollut saapunut kotiin. Hän oli ystäviäni paossa lähibaarissa, mutta oletin hänen saapuvan piakkoin. Niinkuin hän saapuikin.

  Mieheni sammutti musiikin ja alkoi katsella lahjojani. Viimeisenä hän huomasi seinustalla olevan tavarakasan, tavarakasa täynnä seksileluja. Hänen silmiinsä syttyi halukas katse ja hän katsoi ensin tavaroita, sitten minua ja taas tavaroita. Hän otti boolilasin kädestäni ja pyysi minulta apua tavaroiden viemisessä makuuhuoneeseen. Hän oli selkeästi innostunut lahjoistani, jo muutenkin vilkas seksielämämme piristyisi entisestään.

  Mieheni katseli kiinnostuneena kiehtovia lelujani ja minä makasin hieman humaltuneena sängyllämme. Tomi otti käteensä suuren mustan tekopeniksen ja läiskäisi sillä reittäni hellästi nauraen. Hymyilin hänelle ja kiinnitin enemmän huomiota suureen lelukasaan. Tuo suuri musta tekopenis kiihotti minua, tahdoin tietää mahtuuko se minuun. Katselin mieheni ilmeitä hänen tutkiessa leluja. Välillä hämmstynyt ilme, välillä innostunut. Välillä kiimainen välähdys välähti Tomin katseessa, heti sen jälkeen hän vilkaisi minuun.

  Tiesin jo mitä odottaa kun Tomi alkoi pitelemään käsissään yhtä dildoista ja katseli minua. Tomi laski dildon sängyn vierelle lattialle ja tuli suutelemaan minua, hellästi ja vaativasti. Hän tuskin oli baarissa juonut pahemmin mitään, sen verran harkitusti ja taitavasti hän minua kosketteli. Ei ollenkaan sillä tavalla kuin humaltuneena. Kiihotuin Tomin halukkaista ja vaativista suudelmista kovin nopeasti, ehkä alkoholi vaikutti asiaan.

  Tomi riisui minut hitaasti, suudellen muodokasta vartaloani kaikkialta. Lopuksi hän riisui kostuneet pikkuhousuni ja olin ilkoisen alastomana mieheni edessä sängyllä, makasin jalat hieman levällään ja kädet pääni alla. Tomi kumartui suutelemaan rintojani, hän oli aina sanonut rakastavansa niitä. Ne olivat muodokkaat ja ihanat hänen mielestään. Tosin aina hän muistutti että rakasti toki minussa kaikkea. Hymyilin hänelle ja hän vei kätensä hitaasti kohti kostunutta vaginaani. Vingahdin hänen laskiessaan sormensa klitorikselleni hellästi ja kevyesti, minua todella panetti. Mutta tahdoin kyllä testata uusia lelujani.

  Tomi nappasi lattialta vaaleanpunaisen jellydildon ja katseli minua hymyillen hieman poikamaisesti. Levitin jalkojani ja nostin lantiotani. Minulle, nyt, heti. Tomi tajusi ja tiesi kuinka helposti tahdoin hyvinkin paljon, niinpä hän painoi kevyesti hieman tahmaisen oloisen jellydildon pään häpyhuulieni väliin. Hän kostutti mahlassani sen pään ja saatuaan sen hyvin liukkaaksi, hän alkoi rytmikkäästi hieroa klitoristani dildon suipolla kärjellä. Huokailin nautinnosta, Tomi osasi tyydyttää minut täysin. Oli osannut aina, ensimmäisestä kerrasta lähtien. Vein kättäni alemmas ja työnsin hieromasauvan päätä muutamia senttejä klitorikselta alaspäin. Tomi tiesi mitä tahdoin, silti hän siirsi dildon pään vielä hetkeksi takaisin klitorikselleni. Vihdoin hän antoi tekopeniksen upota minuun, se upposi helposti liukkaaseen ja pehmeään pilluuni. Tuo tekopenis tuntui mitäänsanomattomalta minun miettiessä sitä suurinta mustaa dildoa. Tomi liikutteli hetken pinkkiä pikkupenistä sisälläni kunnes veti sen ulos ja laittoi sen lattialle.

  Tomilla oli käsissään nyt kiiltävä ja pieni hieromasauva sekä tuo suuri musta. Hän kysyi kumpaa tahdon kokeilla. ”Mustaa, mustaa, mustaa”, vastasin ja nuolaisin huuliani. Suljin silmäni ja siirsin käteni hyväilemään nännejäni. Kovat nännini painautuivat kämmeniäni vasten ja puristin ne sormieni väliin. Tomi alkoi asettelemaan tuota jättimäistä dildoa häpyäni vasten. Hän antoi sen ensiksi kostua ja yritti sitten työntää sitä pikkuhiljaa minuun. Se ei kuitenkaan mennyt, joten hän laittoi sen lattialle myöhempää testausta varten. Hän otti käsiinsä mustanahkaiset ranne ja nilkkakahleet. Hän kiinnitti lenkit ranteisiini ja sitten sängynpäätyyn. Saman kohtalon kokivat nilkkani. Tomi kiristi kahleet siten, etten päässyt vastustelemaan mitään mitä hän tulisi tekemään. Oikeastaan nautin tuosta pienestä alistuksen tunteesta minkä mieheni laittoi minut kokemaan.

  Tomi katseli minua ja haki kameransa. Hän alkoi kuvaamaan vaimoaan alistetussa tilanteessa. Aluksi pyysin häntä lopettamaan, mutta aloin jopa nauttia huomionkohteena olemisesta. Tomi jätti kameran makuuhuoneen pöydälle ja alkoi penkoa seksilelumäärää. Hän otti käsiinsä värisevät geishakuulat, perhosen sekä anustapin. Huomasin anustapin ja pyysin ettei Tomi kokeilisi sitä. Emme olleet koskaan harrastaneet anaaliseksiä tai vastaavaa, joten minua hieman jännitti sellainen uutuus. Tomi kuitenkin pudisti päätään ja otti yhden öljypullon sekä liukastetta mukaansa. Hän istahti sängylle ja alkoi suudella minua. Vastasin suudelmiin kunnes Tomi vetäytyi kauemmas. Hän alkoi silitellä vartaloani. Hän kaatoi vaniljalle tuoksuvaa hierontaöljyä päälleni ja alkoi levittää sitä vartalolleni. Vanilja kuului lempituoksuihini, kiihotuin entistä enemmän Tomin hieroessa ja hyväillessä minua. Hieronta olisi muuten rentouttanut, mutta kun olin kahleissa. Kuitenkin nautin Tomin kosktuksista suunnattomasti, hän kyllä tiesi sen, sillä hän kosketteli minua mahdollisimman kiusaavasti.

  Tomi laittoi kämmenelleen liukuvoidetta ja alkoi hitaasti levittämään sitä peräaukkoni seudulle. Ei se tuntunutkaan kovin pahalta. Oikeastaan pidin siitä. Tomi alkoi hitaasti upottaa liukastettua sormeaan liukastettuun peräaukkooni. Se ei edes sattunut. Hän sai sormensa suoleeni ja liikutteli sitä muutaman kerran. Sitten hän veti sormensa ulos ja otti anustapin käteensä. Hän liukasti sen huolellisesti, olihan se paksumpi ja pidempi kuin hänen sormensa. Hän alkoi asettelemaan anustappia peräaukolleni, jännitin kehoni. Pelkäsin että se sattuu. Tomi tuli lähemmäksi minua ja suuteli. Suudelman syventyessä hän antoi anustapin liukua suoleeni, en edes oikeastaan huomannut sitä. Onnekseni se ei ollut sattunut.

  Tomi liikutteli hieman anustappia ja jätti sen sitten paikoilleen. Sitten hän otti geishakuulat ja antoi niiden upota pilluuni. Hän sääti ne värisemään aluksi heikosti ja se tuntui hyvin mukavalta. Sitten hän laittoi niin kutsutun perhosen vasten klitoristani ja sääti hihnat sopiviksi. Hän laittoi senkin värisemään. Sitten hän sääti molempien värisevän värinän hiukan nopeammalle ja lähti huoneesta naureskellen. Aluksi olin hämmentynyt tilanteesta, sitten aloin keskittymään nautintoon. Ei kestänyt loppujen lopuksi kauaakaan kun tärisin ensimmäisen orgasmin lähtiessä liikkeelle vaginani seudulta. Pian toinen, kolmas ja neljäs. Sitten tuli Tomi huoneeseen. Hän kuvasi minua kun sain viidettä orgasmiani anustapin ollessa suolessani, geishakuulien täristessä pillussani ja perhosen hieroessa klitoristani. Lopulta Tomi otti perhosen pois, geishakuulat ja lopuksi vielä anustapin. Makasin hervottomana sängyllä ihan muissa maailmoissa. Koskaan ennen en ilman Tomia ollut saanut kuin korkeintaan kaksi peräkkäin, Tominkin kanssa kai vain neljästi saman kerran aikana.

  Olin valuvan märkä ainakin Tomin sanojen mukaan. Hän otti lähikuvia vaginastani. Yhä olin sidottuna, Tomi irroitti vain jalkani kahleista. Sitten hän otti lattialta tuon suuren mustan dildon ja sanoi että nyt olisin ehkä tarpeeksi rentoutunut ja raukea vastaanottamaan sen jättiläisen. Tomi liukasti tuon mahtitekoelimen liukasteella ja alkoi hieroa sillä vakoani edestakaisin. Jo dildon terskaosa oli jättimäisen kokoinen mielestäni. Tomi alkoi kuitenkin ujuttaa hitaasti mutta sinnikkäästi tuota jättidildoa sisuksiini. Huohotin jo siinä vaiheessa tuntemuksieni voimasta kun terskaosa oli sisälläni. Tomi jatkoi, ja kohta tuo elin oli niin syvällä minussa kun Tomi sai sen vain työnnettyä. Hän alkoi hitaasti liikuttaa sitä ja minä huohotin ja kiljahtelin. Toisella kädellä Tomi liikutti dildoa ja toisella hieroi klitoristani. Aluksi minuun sattui hieman, mutta pian aloin tottua dildon tuottamaan tunteeseen. Se tuntui halkaisevan minut, mutta ehkä se oli juuri se mikä sai minut pian orgasmiin saakka. Tärisin ja värisin Tomin liikuttaessa yhä tekopenistä minussa, hän veti sen sitten ulos ja kumartui nuolemaan minua. Makasin rentona sängyllämme, todellakin tyydytettynä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *