Leirielämää vaimon kanssa

  Kesä oli alkanut ja lämmöt kohonneet huomattaviin yli 23 asteen lukemiin. Olimme juuri saaneet vaimoni kanssa auton pakattua leirintä alueen reissua varten. Tanja haki vielä viimeiset unohtuneet tavarat sisältä kun minä käynnistelin autoa. Mietin mitäköhän tärkeää vielä muka puuttui ja sainkin siihen vastauksen kun tanja nousi hanttarin paikalle istumaan syli täynnä meikkejä. ”No nyt on kaikki mukana”. ”Mihin ihmeeseen tarviit tota arsenaalia. Mehän ollaan menossa telttailemaan”, kysyin hämmästyneenä. Tanja kertoi haluavansa näyttää hyvältä oltiin sitten kuinka korvessa tahansa. ”Vai niin”, sanoin iskien vaihteen silmään ja hurautin pihakivetykseltä tielle. Nyt oli vihdoin nokka kohti leirintä aluetta. Matkaa perille ei ollut kovinkaan paljon. Vain noin sata kilometriä. Jäljellä oli enää vajaat kymmenen kun Tanja äkkiä kysyy, ” otithan sä muuten sen valkosen pussin mukaan siitä eteisestä”. Niinpä niin, aina jää jotain, mietin ja vastaan etten huomannut sitä siinä kiireen keskellä. ”Ei helvetti”, tanja sanoo. ”Siinä pussissa oli kaikki lääkkeet ja kaiken lisäksi myös kondomit”. Perkele sentään, mietin mielessäni. Vaimo oli aina ollut hyvin tarkka ehkäisystä ja olimmekin aina sänkypuuhissa käyttäneet kortonkia, sillä tanja ei suostunut seksiin lainkaan ilman tuota pirullista huppua. ”Ei taida seksiä olla tällä reissulla tarjolla sitten ollenkaan”, tanja tokaisi. ”No enköhän nyt selviä pari yötä ilmankin”, sanoin vastenhakoisesti, sillä mieleni teki vaikka siitä paikasta aloittaa pano hommat. No kenenpä vaimoni nähneen ei olisi tehnyt. Tanjalla oli valtavan upea kroppa, jota hän oli pitänyt trimmattuna päivittäisillä juoksulenkeillä. Tumman ruskeat hiukset ja silmät tekivät tästä seksikkäästä pimusta vielä haluttavamman. C kupin täydellisen pyöreillä rinnoilla varustettuna hän käänsi miesten katseita, oltiin sitten missä tahansa. Olin ylpeä vaimostani ja siitä miltä hän näytti.

  Saavuimme viimein perille leirintä alueelle. Ajoin auton parkkiin ja kävelin myyntipisteeseen kyselemään vapaita teltta paikkoja. Tiskillä nainen kertoi kaikkien paikkojen olevan jo varatut. ”Ei ole totta”, ärähdän. ”Pitäähän meidän nyt jonnekkin päästä yöpymään”. ”Voittehan te kysyä joltakulta leiristä jos jakaisivat alueensa teidän kanssanne. Maksattekin silloin vain puolet paikkamaksusta”, nainen sanoi. Menin takaisin autolle ja selostin nopeasti vaimolleni tilanteen. Sitten lähdettiin kiertelemään ja kyselemään, olisiko tällainen järjestely jonkun mielestä mahdollista. Lähdimme eri suuntiin asian nopeuttamiseksi. Sain jatkuvasti kieltäviä vastauksia ihmisiltä ja noin puolen tunnin jälkeen olin jo menettämässä toivoani, kunnes kuulin Tanjan äänen. ”Hei tänne päin, täällä suostuttiin”, Tanja huutaa noin 40 metrin päässä leirintä alueen metsän laidalla. Hetken käveltyäni pääsin paikan päälle ja tervehdin kahta nuorukaista jotka olivat ottaneet tarjouksen vastaan. ”Kiitos että suostutte jakamaan paikkanne meidän kanssa”, sanon kätellen samalla kumpaakin miestä. ”Eihän tuo mitään, ei voitu olla suostumattakaan ku noin tyrmäävä pimu sitä kysys”, Sanoi toinen kaveruksista leveästi hymyillen. Tanja naurahti ja hieman myös punastui samalla, tulivathan kehut reilusti häntä itseään nuoremmalta miehen alulta. Toinen miehistä sanoo, ”Mä olen muuten Jari ja täs vieres on Tommi”. Esittelemme toisemme pikaisesti ja ryhdymme purkamaan tavaroita. Kun saamme vihdoin ja viimein teltan pystyyn ja tavarat paikoilleen alkaa jo olla pimeää. Toivotimme naapureillemme hyvät yöt kun he astelivat omaan telttaansa, jonne pystyi menemään lähes kumartumatta, olihan se ainakin kolme kertaa suurempi kuin meidän. Kömmimme omaan ahtaaseen telttaamme lähes heti heidän jälkeensä. Sisällä riisumme päälivaatteemme pois, olihan siellä melko kuuma näissä kesän läpötiloissa. Tanjan lähes paljas vartalo näytti uskomattoman hyvältä pinkin värisissä stringeissä ja rintaliiveissä jotka hänellä oli enää päällään. Vedin vaimoni vierelleni makamaan ja aloin silittelemään hänen kiinteää mahan seutuaan. Vein kättäni hiljaa alemmas kunnes pääsin häpykummun ohi ja sujautin sormeni hänen pillun huulilleen. Yllätyin kuinka märkänä hän oli. Innostuin tästä niin, että aloin nopeaa tahtia naimaan Tanjaa sormillani hänen jalkovälinsä kostuen entisestään. Tanja huohotti ja voihki äänekkäästi, tunsin kuinka vaimoni litisevä reikä puristui tiukemmin sormieni ympäri. Lopetin ja sanoin, ”en kestä tätä enää, nyt mä haluan nussia sua”. Tanja torjui kuitenkin ehdotukseni, koska ei ollut kumia. ”Entäs jos se kortsu saataiskin vaikka naapurilta, mua meinaan panettaa ihan hirveästi”, Tanja kysyi virnuillen. ”No jos sä kehtaat käydä kysymässä ni siitä vaan”. Tanja otti pyyhkeen mukaansa ja kietoi sen ulkona ympärilleen, jonka jälkeen lähti kohti naapurin telttaa. Aloin runkkaamaan Tanjan pillun litinän puolikovaksi saamaa kulliani valmiiksi huputukseen.

  Aikaa kului eikä Tanjaa näkynyt. Oudot epäilykset alkoivat hiipiä mieleeni, päästinhän kuitenkin vaimoni lähes alastomana kahden nuoren miehen telttaan pistäytymään. En malttanut mieltäni ja lähdin tarkistamaan minne Tanja oli jäänyt. Kun pääsin miesten teltan viereen alkoi yhä selvemmin kuulumaan tuo tuttu ääni. Se oli Tanja. ”panette sitten kans kunnolla mua”. Painoin pääni alas rukoillen etten näkisi ikkunasta mitä aavistin. Pahimmat pelkoni olivat kuitenkin käyneet toteen. Jari ja Tommi olivat molemmat vaimoni kimpussa kullit seisoen taivasta kohti. Molemmilla miehillä oli suht isot, noin 20 cm muhkeat elimet, joita vaimoni nyt kiimaisena runkkasi molemmin käsin pitkin vedoin. Teltan läpi kuului selvästi kun jari käski vaimoani, ”nyt otat mun kyrvän suuhus ja imet sen kovaksi jos sä todella haluat munaa”. Katsoin, kun Tanja otti tuon vieraan miehen valtavan kalun suuhunsa ja alkoi imeä sitä ahnaasti. Minua nolostutti ja raivostutti tuo näky, mutta samaan aikaan se myös kiihotti valtavasti. Katsoin alas ja huomasin myös oman kullini seisovan kivikovana. Nostin katseeni takaisin teltan ikkunaan, jonka takana Tommi nyt imi vaimoni mehukkaita rintoja ja samalla sormillaan ahkerasti naiden hänen litimärkää pilluaan. Tanja jatkoi Jarin valtavan aisan imemistä kiimaisempana kuin olin häntä koskaan nähnyt. Miehen kyrpä oli nyt kasvanut vieläkin suuremmaksi ja hän veti sen ulos suusta käskyttäen vaimoani, ”nyt sä muija menet kontalles tohon mun eteen niin saat elämäs panon”. Tanja teki naama hehkuvana työtä käskettyä ja nosti herkullisen perseensä jarin kullin eteen. Mies asetti muhkean elimensä vaimoni pillun huulille ja kysyi, ”oleks sä valmis”. Tanja nyökkäsi ja Jari alkoi työntää kyrpäänsä naiseni sisään tämän ulisten nautinnosta, joka voimistui joka sentillä. ”Uuh…. ota rauhallisesti. Se on aika iso sinne”, Tanja vaikeroi mutta sanat näyttivät menevän kuin kuuroille korville. Tommi asettui vaimoni eteen ja ohjasi oman kyrpänsä hänen suuhunsa. Tilanne oli täysin epätodellinen. Katselin vierestä kun kaksi nuorta miestä panivat naistani kirjaimellisesti edestä ja takaa. Ja kaiken lisäksi ilman kumia, johon itse olin aina joutunut turvautumaan. Kuulin kuinka jarin raskaat pallit takoivat Tanjan märkää pillua vasten tämän kiihdyttäessä vauhtia. Tanja veti Tommin kullin ulos suustaan ja huohotti, ”pane mua, pane kovemmin, tuntuu niin hyvältä”. Jari nussi nopeammin ja pidemmin vedoin, työntyen aivan pohjaan asti, eikä aikaakaan kun vaimoni selkä kaareutui ja hänen koko kehonsa kouristeli orgasmin kourissa. Jari nai nyt niin kovaa kuin pystyi ja roiskaisi valtavan spermalastinsa pitkin Tanjan sykkivän pillun seinämiä. Näin kun Tommi alkoi nytkähtelemään purkautuen vaimoni suuhun. Tanja ei kyennyt nielemään kaikkea, vaan osa spermasta valui hänen suunpielistään teltan lattialle. Vaimoni lysähti maahan uupuneena, pillusta ja suusta valkeaa nestettä valuen.

  Tiesin että näytös olisi ohi ja lähdin kiiman sekavassa mielentilassa kohti omaa telttaamme. Tanja tuli hetken kuluttua takaisin aivan naidun näköisenä. Hänen hiuksensa olivat sekaisin ja naama heloitti kirsikan punaisena. ”No, saitko”, kysyin. ”Ai minkä”, Tanja kysyi sekavasti ”No sen komdomin”. ”En eikä haittaa, haen sit pillerin myöhemmin”, hän sanoi nousten kiimaisena päälleni ratsastus asentoon. Vedin Tanjan spermasta märät pikkuhousut sivuun ja survaisin koko aisani hänen valmiiksi voideltuun pilluunsa. Tanja aloitti rytmikkään ratsastuksen kullillani ja tunsin kuinka hänen vakonsa supisteli valuttaen Jarin jättämää spermaa varttani pitkin. Rinnat heiluen Tanja hypähteli kyrpäni päällä päästäen yhä voimakkaampia ynähdyksiä. Tanjan pillu alkoi supistella raivoisasti hänen saavuttaessaan toisen orgasminsa. En pystynyt pidättelemään enää ja aloin kulli sykkien pumpata lastiani hänen sisälleen. Tanja rojahti päälleni väsyneenä ja tunsin sekoittuneiden nesteiden valuvan hänen hävyltään mahalleni. Tanja nosti päätään katsoen silmiini ja kysyi, ”taidat tietää jo mitä on tapahtunut, vai?” ”Joo, kyllähän mä tiedän. Näin koko homman omin silmin”. Vaimoni laskee päänsä alas häpeastä, mutta halasin häntä ja myönsin nauttineeni siitä itsekkin. ”Tästä ei sitten puhuta enää koskaan, sopiiko”, Tanja kysyi ja vastasin hänelle myöntävästi. Kävimme nukkumaan raukeina ja tyydytettyinä. Ennen nukahtamistani ajattelin, ”Tämä oli ehkä elämäni paras lomareissu”.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *