Kuvauksissa

  Ronya katsoo varmaan jo kymmenennen kerran vastanäyttelijäänsä Maxia silmiin ja jälleen kerran ohjaaja keskeyttää tämän intiimiltä vaikuttavan hetken huutamalla ”Poikki! Uudestaan!” Ronyaa alkoi jo kyllästyttää, hän oli maannut jo useaan otteeseen karhumaisen Maxin alla, alasti. He molemmat olivat alasti. Romanttinen draama oli kyseessä, ja päänäyttelijäparin oli määrä esiintyä muutamassa rakastelukohtauksessa. Helpommat kohtaukset olivat menneet kuin vettä vain suhteellisen kokeneilta näyttelijöiltä, mutta heti kun alastonkohtausta ryhdyttiin kuvaamaan, joku tuntui olevan koko ajan pielessä. Välillä Maxin hiukset menivät väärin, välillä Ronyan rinnat näkyivät liikaa. Kohta taas Maxin takapuoli oli liikaa kameraan päin, mikään ei tuntunut olevan hyvin.

  Ronya päätti pitää nyt pienen tauon muiden vastaväitteistä huolimatta ja nousi sängyltä makaamasta. Hetken hän katsoi alasti ympärilleen, nappasi sitten antiikkisen tuolin päältä valkoisen satiiniaamutakin ja kietoutui siihen. Muutamalla pitkällä harppauksella hän oli omassa yksityistilassaan ja kiskaisi oven vihaisenoloisesti kiinni. Hetkeä myöhemmin hän istui vaaleanruskealla upottavan ihanalla kangassohvalla ja kaatoi itselleen kahvia. Kuuma juoma sai hänet rentoutumaan, kuvausryhmä, ohjaaja ja muut filmin teossa mukana olleet henkilöt häipyi kukin omille teilleen. Ohjaaja vain huusi lähtiessään ovet paukkuen, että kahden tunnin päästä jatkettaisiin. Kaikilla oli alkanut hermo palaa yhä helpommin, tietenkin se rasittaa jos mikään ei tunnu onnistuvan.

  Ronyaa mietitytti kovasti miksei tämä alastonkohtaus sujunutkaan odotetulla tavalla. Kumpaakaan näyttelijää ei alastomuus tuntunut häiritsevän, jokin vain aiheutti kummaa kitkaa näyttelijöiden välillä. Hän kyllä piti Maxista, hän oli jopa uneksinut tästä useina iltoina sängyssä. Maksut mustat hiukset, tummat silmät, hyvä vartalo. Pitkä ja upea mies. Ei Maxissa siis ollut vika. Mutta entä Ronyassa? Pikku hiljaa Ronyan mieleen hiipi pelko, oliko hänen näyttelijälahjansa unohtumassa? Ei kai ollut hänen vikansa, jos kohtaus ei onnistunut? Hän kuitenkin vakuutteli itselleen että kyllä se pian onnistuu, muutama otos sinne tai tänne.

  Ronyan yllätykseksi oveen koputettiin. Ronya kutsui koputtajan sisään. Se oli Max, viininpunaisessa pitkässä aamutakin tapaisessa. Hän vaati saada keskustella Ronyan kanssa kuvauksissa ilmenneestä ongelmasta. ”Ongelmasta? Pidätkö sitä ongelmana? Mikä se vika on miksi se ei onnistu?” Ronya tivasi kuin luullen että Max syyttäisi häntä. ”Ei se oikeastaan ongelma ole, ja jos joku on vikana, se olen minä”, Max sanoi hyvin hiljaisella äänellä ja painoi päänsä alaspäin kuin häveten ja alistuen. Ronya vaati selitystä heti, hieman liiankin hätäisesti. Sillä hän sai aikaan sen, että pelokkaan koiramaisena Max tuli hänen vierelleen sohvalle eikä uskaltanut tehdä sitä mitä oli ajatellut. Ronya kysyi uudestaan, nyt hieman lempeämmin häveten äskeistä käytöstään. Miksi hänen oli pitänyt olla niin töykeä?

  Hetken hiljaisuuden jälkeen Max nosti arasti katseensa ja kumartui Ronyan puoleen ja suuteli tätä pitkään. Nainen ei vastannut suudelmaan, ei myöskään näyttänyt vastustelevan. ”Sinä olet vikani, haluan sinua koko ajan intohimoisesti, taukoamatta, siksen pysty mihinkään kuvauksissakaan kun menen niin lukkoon nähdessäni kauneutesi ja tuntiessani vartalosi vasten omaani”, Max vuodatti tuntemuksiaan vastanäyttelijättärelleen yllättävänkin ujosti saaden Ronyan hymyilemään. ”Tuota.. Minun on pakko myöntää, mutten tunnen täysin samallalailla sinua kohtaan..” Ronya sanoi Maxia itsevarmemmin. Molemmat nostivat katseensa yhtä aikaa ja ihan kuin jokin voima olisi vetänyt heitä toisiaan kohti, pian heidän huulet koskettivat toisiaan ja molemmat olivat täysillä tuossa suudelmassa mukana joka ei todellakaan jäänyt viimeiseksi heidän välillään.

  Max siirsi hieman arasti kätensä Ronyan olkapäälle ja alkoi hitaasti valuttaa valkoista kiiltävää kangasta yhä alemmas. Hän oli nähnyt Ronyan useasti alasti, mutta tämä hetki tuntui upealta, taianomaiselta suorastaan. Samalla kun he suutelivat, Max avasi Ronyan aamutakin ja haukkoi henkeään ihastuksesta lopettaen suutelun hetkeksi. Hän ei voinut olla painamatta kättään kaunista rintaa vasten, joten hän teki niin. Ronya katsoi miehen kättä ja sitten hän katsoi miestä silmiin. Hän hymyili ja painoi huulensa Maxin huulille laskien kätensä tämän olkapäille alkaen riisumaan viininpunaista takkia. Saatuaan leveät hartiat paljaaksi, Ronya painoi huulensa vasten miehen kuumana hehkuvaa kaulaa ja Max veti naisen päälleen. Päällekkäin he makasivat sohvalla suudellen ja nuollen toistensa kauloja ja olkapäitä, intohimoisesti he suutelivat ja suutelivat. Ja suutelivat.

  Pian Maxin käsi hakeutui kuin automaattisesti Ronyan jalkojen väliin. Ronya ei vastustellut lainkaan. Päinvastoin. Hän levitti reitensä avonaisiksi miehelle ja antoi tämän tehdä mitä tahtoi. Max painoi suudelman Ronyan huulille ja nainen sulki silmänsä. Max suuteli Ronyan poskipäitä, otsaa, leukaa, nenänpäätä. Hän teki suudelmilla polun alaspäin, rintojen välistä alas vatsaa pitkin kiemurrellen navan olitse vasemmalle reidelle. Siitä kierrellen ja kaarrellen reittä, polvea ja säärtä pitkin varpaisiin. Sitten siitä ylös takaisin, eri reittiä. Maxin suudellessa naisen nivusta Ronya sävähti ja nosti lannettaan hieman ylemmäs kuin haluten kosketusta kuumottavaan ja kosteaan vaginaansa. Mutta ei. Max tiesi kiusaavansa, hän tiesi osaavansa hallita tilanteen. Hetkessä hänen poikamainen ujoutensa oli kätkeytynyt miehisyyden tumman ja mystisen varjon taakse. Hän jatkoi suudelmien retkeä oikeaa jalkaa pitkin alas varpaille. Sitten suudelmat seikkailivat vatsaa pitkin olkapäille ja siitä käsivarsiin. Lopuksi sormiin. Sormista suudelmat hyppäsivät yhtäkkiä rinnoille. Ronya huokaisi nautinnosta Maxin kielen kiertäessä nänniä. Max imaisi kovettuneen nännin suuhunsa ja imi sitä kuin vauva saaden Ronyan kiemurtelemaan kiimasta. Suudeltuaan ja nuoltuaan molemmat rinnat huolellisesti ja antaen Ronyan nauttia, hän aloitti Ronyan kannalta tuskallisen hitaan matkan suudelmineen alaspäin, kohti kuumana vuotavaa vakoa..

  Vihdoinkin Ronya sai mitä halusi, Max antoi kielensä liukua märkää vakoa pitkin alhaalta ylös, pysähtyä paisuneen klitoriksen luo ja kiertää se kerran. Sitten Max alkoi nuolla ja imeä Ronyan häpyä saaden Ronyan kiemurtelemaan sekopäisenä sohvalla ajattelematta lainkaan vaikka joku muu ryhmästä kuulisi. Ronya puristi sohvatyynyä rystyset valkeina ja Max lipoi kosteutta tulvivaa kiimasta turvonnutta vaginaa. Maxin työntäessä kerralla kahta sormeaan Ronyaan, nainen alkoi täristä ja voihkia saaden ensimmäisen orgasminsa. Koskaan ennen hän ei ollut saanut niin helposti, mutta nyt Max vei hänet pilviin sormin ja kielen kanssa, Ronya huohotti vielä aika pitkän aikaa saatuaan, Maxin silitellessä naisen vartaloa lupailevasti ettei se siihen pääty.

  Hetken aikaa Ronyan maattua ja palauduttua ja Maxin hyväiltyä häntä vielä hieman, Max nousi naisen päälle. Hän painoi huulensa Ronyan kaulaa vasten ja ohjasi jäykän, mahlaa valuvan siittimensä turvonneelle hävylle. Ronya huohotti tuntiessaan terskan painuvan hänen häpyhuuliensa väliin. Max puri hampaansa Ronyan kaulaan työntyessään syvälle kuumaan kosteuteen. Hetken aikaa he makasivat liikkumatta kunnes Max aloitti hitaan liikehdinnän, edestakaiset työnnyt. Ronya painoi pitkät kyntensä Maxin selkään jättäen ohuita punaisia naarmuja muiden ihmeteltäväksi. Huokailu ja litinä täyttivät huoneen parin päästessä vauhtiin. Max nai suorastaan eläimellisellä raivolla Ronyan tiukkuutta saaden naisen kiljahtelemaan nautinnosta. Kohta Ronyan huohotus voimistui ja nainen taipui kaarelle saadessaan toisen orgasmin Maxin hidastaessa hetkeksi tahtia.

  Max rakasteli Ronyaa hitaasti ja maltillisesti kunnes nainen oli palautunut hiukan, sitten Max jatkoi kohti omaa huippuaan. Kauaa siihen ei kestänytkään, Max painoi huohottavan suunsa vasten Ronyan huulia ja samassa nousi käsiensä varaan saaden elimensä syvälle Ronyan uumeniin. Kuuma lasti ryöppysi naisen vaginaan ja pari rojahti sylikkäin hetkeksi sohvalle lepäämään.

  Ronya katsahti kelloa ja tajusi, että loppuryhmä tulisi kuvauspaikalle hetkenä minä hyvänsä. Maxin hän hätisti vessaan ja itse hän siistiytyi minkä taidoiltaan kykeni. Kuvausten alkaessa Max oli hieman myöhässä, ja kohtaus saatiin heti kuvattua. Kuvausryhmä vain hieman ihmetteli jälkiä Maxin selässä ja Ronyan kaulassa, epäilyksensä kullakin. Mutta saivatpahan ainakin kohtauksen tehtyä..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *