Kiihkeä yö

  Makasin sängyllä ja odotin poikaystäväni kotiin paluuta. Uudet mustat silkkilakanat kiiltelivät ja kattopeilien kautta katselin miten seksikkäältä näytin. Pakko myöntää itsekin itselleen miten hemaiseva olin valkoisissa pitsialusvaatteissa maatessani leveässä sängyssä. Olin aiemmin päivällä vieraillut naisten alusvaatteiden erikoisliikkeessä josta ostin pikkuiset stringit, sukkanauhaliivit, pitkät sukat ja rintaliivit. Kaikki ohutta valkoista pitsiä, paitsi sukat, jotka olivat nylonia. Kun kuulin kuinka ovi avattiin, otin sängyllä paremman asennon.

  ”Sandraa? Missä oot? Kulta?” Kuului poikaystäväni huhuilu eteisestä. Makasin hiljaa ja nuolaisin huuliani. Kohta hän löytäisi minut ja tiesin mitä tulisin ehkä saamaan. Levitin hiukan jalkojani ja huokaisin. Samalla hetkellä Miikka aukaisi oven ja kun näki minut sängyllä hepenissäni, alkoi hymyilemään. Silmiin syttyi tuttu pilke. Minäkin hymyilin ja sanoin: ”Ole hyvä, olen käytettävissänne herra ylikersantti!” Miikka riisui maastopukunsa takin pois ja heitti sen piirongin päälle. Hän katsoi minua kiimaisesti ja tuli sängylle. Hän kumartui ja suuteli minua ja vei kätensä rinnalleni. Voihkaisin, viime kerrasta oli 3 pitkää ja tuskallista viikkoa. Miikkakin oli kärsinyt naisettomuudesta, niinpä tiesin että ensimmäinen kerta olisi nopea. Mutta meillä olisi koko yö aikaa.

  Suutelimme aikamme ja kiihotuimme lisää, mikäli se oli mahdollista. Riisuin Miikan ja kun otin bokserit pois, edessäni oli paisunut ja kova elin. Otin sen suuhuni ja imaisin. Miikka huokaisi ja lopetin. Purkakoon lastinsa sisääni, ajattelin ja kävin makuulle. Miikka riisui alusvaatteeni ja työntyi saman tien sisääni. Voima jota hän käytti sai minut melkein vinkumaan kiimasta. Välillä silmissä sumeni kivusta, kun hän työntyi pohjaan saakka, mutta en antanut sen häiritä. Pian hän laukesi ruiskuttaen spermansa pilluuni. Halusin lisää, niin kuin hänkin. Joten pienen palautumisen jälkeen imin hänet juhlakuntoon ja taas sain sisääni sellaista mitä olin kaivannut. Kovaa kyrpää.

  Käänsin Miikan selälleen ja annoin seisovan kalun upota vain vähän matkaa sisääni. Miikka yritti tulla vastaan, mutta nousin pois. Naurahdin ja yritin uudestaan. Pian Miikka huomasi etten antaisi hänen tulla sisääni, minun ehdoilla ainoastaan, ja hän odotti mitä tuleman piti. Pikku hiljaa upotin kalua yhä syvemmälle, ja kun kyrpä oli melkein pohjassa, nousin pois ja suutelin Miikkaa. Hän alkoi anelemaan että ratsastaisin. Nousin hänen päälleen ja annoin suonikkaan vehkeen liukua sisuksiini. Aloitin lantioni pyörityksen ja vetkutuksen. Miikka huokaili ja sulki silmänsä. Hänen toinen kätenä hakeutui rinnalleni ja toinen lantiolleni. Hän alkoi rytmittämään liikkeitäni ja pian tunsin kuinka orgasmini oli lähellä. Kiemurtelin kyrpä sisälläni minkä osasin ja sain kuin sainkin orgasmin. Pian Miikkakin tuli ja levähdimme hetken.

  Mies nousi sängystä ja hän meni keittiöön. Kuulin kuinka pakkasen luukku kolahti ja pian hän saapui mukanaan jääpaloja. Naurahdin ja kysyin mitä hän aikoo. ”Näet sitten”, hän vain vastasi ja käski minua sulkemaan silmäni. Kun suljin silmäni, kuulin muutaman kilahduksen ja pian tunsin kuinka ranteeni oli kahlittu. Pidin kuitenkin silmät kiinni ja odotin. Nilkatkin hän kahlitsi, sitten tunsin vatsallani kylmiä jääpaloja. Kirkaisin kun Miikka asetteli niitä rinnoilleni ja pillulleni. Tunsin kuinka Miikka upotti jääpalaa hieman häpyhuulieni väliin ja liikutteli sitä siellä. Hän antoi vatsallani ja rinnoillani olevien jääpalojen sulaa, en voinut liikkua, muuten tuo viiltävän kylmän ihana ihanuus lähtisi. Voihkin ja huokailin hiljaa ja pian Miikka alkoi leikkiä kielellään. Hän otti jääpalan pillultani pois ja nuoli hetken. Kun paikat olivat taas aivan kuin tulessa, viilentävä jääpala uppoutui häpyni poimuihin.

  Kun jääpalat olivat enää vain vettä, ja pilluni huusi toimintaa, aloin anella Miikkaa tulemaan. En kestäisi enää. Kun hän vihdoin laskeutui päälleni, voihkin ja huokailin minkä ehdin. Pelkkä terska häpyhuulien välissä sai minut melkein orgasmin partaalle. Kiemurtelin minkä kahleilta pystyin, Miikka huomasi minun kiimaisen tuskani ja työntyi eläimellisesti pilluuni ja aloitti sanan mukaisesti naimisen. Siitä oli hellyys kaukana. Hän nai kuin eläin, ja pian tunsin tulevani. Miikkakin ruiskutti pian tulemiseni jälkeen siemenensä hävylleni ja avasi raudat. Kiitin häntä suudelmalla. Se mies todella tiesi mistä tykkään. Käperryin urokseni kainaloon ja nukahdin tyydytettynä. Aamulla kun heräsin…noh. Siitä joskus myöhemmin..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *