Kerran kesällä

  Olin nuorempana melkoisen villi ja kokeilunhaluinen tapaus. Nyt olen jo vanha mies, mutta aina välillä palaan ajatuksissani muistelemaan villejä nuoruusvuosiani. Yksi mieleen painuvimmista muistoistani tapahtui eräänä lämpimänä kesäyönä ollessani 17-vuotias. Omat vanhempani olivat vielä tuohon aikaan tarkkoja tekemisistäni. Vanhempani olivat todella konservatiivisia ja perheessämme vallitsi tiukka kuri, esimerkiksi alkoholin juomista ei katsottu hyvällä ja vielä 17-vuotiaanakin minulla oli tarkat kotiintuloajat. Tästä johtuen jouduin käymään bileissä salaa vanhemmiltani. Kaverillani Pekalla oli lepsumpaa. Pekan vanhemmat olivat eronneet ja hän asui äitinsä luona. Pekan äitiä ei enää juuri kiinnostanut miten poika meni ja tuli tai jos hän silloin tällöin joi itsensä humalaan. Melkein aina kun oli bileet tiedossa, kerroimme Pekan kanssa meneväni heille yökylään.
  Kyseisenä iltana olimme jälleen Pekan kanssa yksissä kotibileissä. Bileissä oli paljon kauniita tyttöjä ja Pekan onnistui vokotella itsensä koulumme kauneimman tytön suosioon. Pekka oli komea kaveri ja melkoinen naistenmies jo nuorella iällä. Itse olin vielä tuolloin aika ujo ja kokematon naisten suhteen. Olin todella epävarma, eikä minulla ollut uskallusta mennä rohkeasti juttelemaan tytöille, vaikka mieli olisi tehnyt. Kuten yleensä, keskityin jälleen lähinnä itseni humalluttamiseen. Bileiden lähestyessä loppuaan Pekka tuli luokseni pienessä sivulaitasessa selittämään innoissaan, että: ”Nyt kävi Matti hyvä flaksi ton Liisan kanssa! Meen niille yöks. Tos on avaimet, mee vaan meille, voit nukkua mun sängyssä. Ja jos mutsi kyselee aamulla jotain, et mis mä oon ni keksi joku hyvä selitys.”

  Pekka asui äitinsä kanssa isossa rivitaloasunnossa melko lähellä bilepaikkaamme. Matkaa oli vain noin kilometri, joten päätin kävellä ja säästää bussilipun hinnan. Hoiperrellessani yksin Pekan äidin asunnolle, tunsin kateutta Pekkaa kohtaan ja kirosin omaa saamattomuuttani tyttöjen suhteen. Saavuttuani asunnon eteen, mietin, että onkohan Jaana vielä hereillä. Toivoin, että ei olisi, sillä en olisi millään jaksanut vastailla mihinkään kysymyksiin. Avasin oven ja hiivin sisälle, sulkien oven hiljaa perässäni. Kaikki vaikutti olevan hyvin, asunto oli pimeä enkä kuullut mitään ääniä. Sekä Jaanan, että Pekan makuuhuoneet sijaitsivat asunnon yläkerrassa. Otin kengät jalastani ja kävelin yläkertaan niin hiljaa kuin mahdollista etten herättäisi Jaanaa.

  Rappuset ylös päästyäni kuulin jotain ääntä Jaanan huoneesta. Huoneen ovi oli auki ja valot päällä. Jäin hiljaa paikoilleni kuuntelemaan huoneesta kantautuvia ääniä. En saanut selvää mitä siellä oikein tapahtui, mutta äänistä päätellen Jaana ei ollut yksin. Jännittyneenä hiivin lähemmäksi ja kurkistin varovasti sisään. Yllätyksekseni näin Jaanan polvillaan sängyn edessä ottamassa suihin joltain tuntemattomalta mieheltä. Hän imi miestä äänekkäästi ryystäen, miehen seistessä housut nilkoissa Jaanaa hiuksista kiinni pitäen.

  Koko asetelma tuntui todella tuhmalta ja kielletyltä. Ensinnäkin se, että vanhat ihmiset harrastavat seksiä tuntui nuorena miehenä todella irvokkaalta – vaikka näin jälkikäteen ajateltuna ei Jaana silloin mikään vanha ollut, hän oli saanut Pekan 18-vuotiaana ja oli tuohon aikaan noin 35-vuotias. Toisekseen, minun ei ollut kuulunut nähdä koko tapausta, se oli kahden ihmisen välinen intiimi hetki ja tarkoitettu jaettavaksi vain heidän kesken. Olin näystä aluksi hieman shokissa ja olin jo aikeissa lähteä vähin äänin nukkumaan, mutta yhtä aikaa tunsin suurta uteliaisuutta. Minua kutkutti suunnattomasti ajatus siitä, että näin muiden tekevän tuhmuuksia heidän tietämättään. Aloin kiihottua näkemästäni ja jäin salaa kurkkimaan seinän taakse.

  Jaana nousi seisomaan ja riisui avonaisen topin päältään. Mies suuteli Jaanaa ja hänen kätensä vaelsi tämän mustan hameen alle. ”Oh, sullahan ei oo ollenkaan pikkuhousuja..tuhma tyttö”, mies tokaisi iloisesti yllättyneenä. Hän laskeutui polvilleen vetäen hameen Jaanan päältä ja alkoi nuolemaan tämän herkkua. Jaana näytti kerrassaan upealta seistessä siinä pelkissä mustissa stay up sukkahousuissa, korkokengissä ja silkkisissä rintaliiveissään. Hän huokui seksuaalista valtaa, se oli jotain mitä en ollut koskaan aikaisemmin vielä kokenut, ja minulla alkoi ottaa eteen oikein tosissaan. Mies massutti äänekkäästi Jaanan hilloviivaa tämän lanteista kiinnipitäen, Jaanan samalla painaessa hänen päätään voimakkaammin vasten itseään.

  Saatuaan tarpeekseen, Jaana riisui rintsikat päältään ja kuiskasi eroottisesti ”Mä haluun sua”. Mies nousi ylös ja kaatoi Jaanan sängylle. Sitten hän potki housut pois nilkoistaan ja kävi hänen päälleen. Jaana kietoi jalkansa miehen ympärille tämän alkaessa hitaasti nylkyttämään häntä. ”Ah, pane mua!”, Jaana voihki. Mies nosti Jaanan jalat ylös ja alkoi nylkyttämään vimmatusti nilkoista kiinni pitäen. Hetken kuluttua mies tuli voimakkaasti murahdellen, jonka jälkeen hän lysähti uupumuksesta Jaanan päälle henkeään haukkoen. He makasivat siinä päällekkäin hetken, kunnes Jaana taputti miestä selkään ja sanoi ”mun pitää päästä vessaan”. Mies kellahti selälleen, Jaanan alkaessa nousta sängystä.
  Tässä vaiheessa heräsin todellisuuteen ja tajusin, että nyt tuli kiire, ennen kuin Jaana huomaa minut.

  Kipitin nopeasti Pekan huoneeseen niin hiljaa kuin mahdollista ja suljin oven perässäni. Hyppäsin sänkyyn ja jäin sydän pamppaillen kuuntelemaan ja tarkkailemaan tilannetta, toivoen, että Jaana ei olisi nähnyt tai kuullut mitään. Hetken kuluttua kuulin kun vessa vedettiin ja lavuaarista laskettiin vettä. Sitten kuulin kun vessan ovi kävi ja viimein makuuhuoneen ovi suljettiin. Huh, selvisin säikähdyksellä ajattelin. Riisuin vaatteeni ja kävin maaten. Minulla seisoi vieläkin ja jäin ajattelemaan illan tapahtumia ja näkemääni, kunnes jossain vaiheessa humalan sekainen väsymys vei voiton ja vaivuin uneen.
  Heräsin aamulla valtavaan erektioon. En saanut edellisillan tapahtumia ja Jaanaa mielestäni. Hän oli ikäisekseen todella hyvin säilynyt ja kaunis nainen. Hänellä oli pitkät hoidetunnäköiset vaalean ruskeat hiukset otsatukalla ja tumman ruskeat silmät. Hänen rintansa eivät olleet kovin suuret, mutta ne olivat hyvän muotoiset ja seisoivat hyvässä ryhdissä. Parasta hänessä oli kuitenkin hänen perseensä. Se oli täyden kympin arvoinen. Muistan miettineeni, että kuinka on edes mahdollista, että synnyttäneen varttuneemman naisen perse on noin tiukka eikä ole päässyt leviämään. Hän varmaan urheili paljon ja piti yleisesti huolta itsestään, sillä hän oli muutenkin hoikka.

  Kiihotuin yhä enemmän ja aloin runkata, unelmoiden seksistä hänen kanssaan. Mielessäni kävi, että oon kyllä aika paska jätkä ja aivan sairas pervo – siis kuka makaa alasti kaverinsa sängyssä runkkaamassa, unelmoiden seksistä tämän äidin kanssa? No, niinhän ne sanoo, että tilaisuus tekee varkaan, ja toisaalta, minkä sitä mielikuvitukselleen ja perversioilleen mahtaa.
  Olin jo lähellä tulemista kun ovi yhtäkkiä avautui ja Jaana käveli sisään kylpytakkiin pukeutuneena, syli täynnä puhdasta pyykkiä. Jähmetyimme molemmat paikoilemme. Ehdin maata siinä noin sekunnin järkytyksestä häkeltyneenä ennen kuin riuhtaisin peiton nopeasti päälleni. Jaana näytti aivan yhtä järkyttyneeltä, kääntäen katseensa pois minusta. Vallitsi hetken hiljaisuus, kunnes Jaana sai sanotuksi

  ”Matti?! Mitä sinä täällä teet ja missä ihmeessä Pekka on?”

  ”Öö, sille tuli sellainen akuutti juttu ja se sano et voin tulla tänne nukkumaan”, sain kakaistuksi.
  Jaana sai kerättyä itsensä, katsoi minuun ja jatkoi itsevarmasti. ”Vai, että akuutti juttu”hän tuhahti hieman huvittuneeseen sävyyn ja kysyi ”Maistuuko Matille aamupala?”
  ”No joo, kyllä kiitos”, mumisin nolona. ”Mut onkse sun yövieras vielä täällä?”, jatkoin, tajuten samalla vahingossa paljastaneeni, että olin nähnyt tai ainakin kuullut heidän edellisillan panopuuhista.
  Katse Jaanaan vahvisti asian. Hänen ilmeensä kertoi hänen tajunneen minun nähneen tai kuulleen jotain. ”Ei ku se lähti jo…Hitto poika, en yhtään kuullut sun tuloas! Tolla lailla hiiviskelet hiljaa ku joku murtovaras!”, Jaana päivitteli ja kysyi ”Mitä sä oikeen oot nähnyt tai kuullut?”

  ”Ööö, e-en mitään”, änkytin
  ”Älä valehtele!”, hän tiuskaisi.

  ”No, no, teillä näytti olevan ihan mukavaa…”, huikkasin mitä ensimmäisenä mieleeen tuli.
  ”Vai sillä lailla vai tykkäätsä katsella kun muut harrastaa seksiä. Ootsä joku tirkistelijä?”, Jaana tivasi
  ”En mä tahallani. Näin vaan et sun huoneen ovi oli auki ja et huoneessa paloi valo ja sit kuulin jotain ääntä niin päätin tarkistaa et kaikki on kunnossa”, sopersin vaikeana. ”Ja sit ku näin sut niin näytit niin kauniilta, ni en vaan voinut lähteä”, lisäsin.

  Jaana punastui hieman. Hän laski Pekan puhtaat pyykit tuolin päälle ja kysyi ”Ooksä oikeesti sitä mieltä, et mä oon kaunis? Mähän oon tälläne vanha nainen.”, käyden viereeni istumaan sängyn laidalle.
  ”Oon todellaki! Unelmoin susta just ennen kuin tulit huoneeseen”, vastasin innostuneesti ja jäin katsomaan häntä.

  Jaana katsoi minua takaisin suoraan silmiini. Näin himon leviävän hänen kasvoilleen ja tunsin jälleen kovettuvani. Seurasin hiljaa vierestä, kun Jaana varovasti siirsi peiton sivuun ja jäi katsomaan kivi kovaa penistäni. Sitten hän hieman epäröiden kosketti minua ja totesi hiljaa ”Ethän sä enää mikään pikku poika olekaan, karvatkin kasvaa.” Hän alkoi hiljaa vedellä minua hiljaa ylös alas. Muistan miettineeni onko tämä edes todellista. Olin samanaikaisesti äärimmäisen kiihottunut ja hämmentynyt. Tiedostin tilanteen absurdiuden ja mietin että mitä tapahtuisi jos joku saisi tietää, ehkä se oli juuri se vaara ja kielletyn hedelmän houkutus mikä minua kiehtoi. Yhtäkkiä Jaana lopetti, hän sulki silmänsä ja puri alahuultaan. Hän käänsi päänsä pois päin ja mutisi hiljaa ”Tää on väärin, ei me voida.”
  Nousin sängylle istumaan ja aloin hellästi suudella hänen kaulaansa takaapäin. Jaana voihkaisi hiljaa, silmät edelleen suljettuina ja kasvot poispäin kääntyneenä. Tarrasin varovasti hänen aamutakkinsa pieluksista olkapäiden kohdalta ja aloin varovasti hivuttaa sitä alas hänen lanteilleen, paljastaen hänen paljaat rintansa. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja aloin hieroa hänen tissejään. Jaana käänsi päätään ja katsoi minuun sivusilmällä ja kysyi ”Ootsä tosissas?” En vastannut mitään , vaan jatkoin hänen kaulansa pussailua. Sitten hän kääntyi minuun päin ja aloimme suudella toisiamme. Kaadoin hänet sängylle makaamaan samalla suutelua jatkaen. Aloin pikku hiljaa hivuttautua alaspäin. Matkan varrella pysähdyin hetkeksi puristelemaan ja nuolemaan hänen rintojaan, ennen kuin jatkoin matkaani alas. Päästyäni alavatsan kohdalle Jaana nosti jalkansa ylös ja autoin pikkuhousut hänen päältään. Hän levitti haaransa kutsuvasti minulle ja aloin hellästi nuolla hänen herkkuaan. Pian Jaana alkoi huokailla syvään. Nostin pääni ja kysyin ”Onko kaikki hyvin, teenkö jotain väärin?” Hän tarrasi minua hiuksista ja painoi pääni tiukasti itseään vasten ”Oh, just noin, hyvä poika!”

  Olin niin jännittynyt koko tilanteesta ja hänen eroottinen voihkintansa sai minut kiihottumaan siinä määrin, että laukesin pelkällä mielen voimalla häntä nuollessani. Jaana huomasi tämän, alkaessani sykähdellä nykien Pekan lakanoille. Tultuani, laskin pääni hänen jalkoväliin ja jäin makaamaan paikoilleni. ”Voi poika kulta, oletko aikaisemmin ollut naisen kanssa?”, hän kysyi ja silitti poskeani. Pudistin nopeasti päätäni vasten hänen häpykumpuaan ja kurkistin nähdäkseni hänen ilmeensä. Jaana näytti mietteliäältä, mutta ei sanonut mitään. Makasimme siinä vain hiljaa paikoillamme, Jaanan samalla silittäessä päätäni. Hetken levättyäni, nostin pääni ja kysyin ”Saanko mä tulla sun sisään?” Jaana katsoi minuun ja nyökkäsi myöntävästi.

  Nousin polvilleni ja levitin hänen jalkansa. Otin kullistani kiinni ja lähdin liuttamaan sitä pitkin hänen trimattua kiitorataansa kohti hänen pillunsa suuta. Suuaukolle päästyäni, Jaana kuiskasi ”Älä sitten tule sisääni”. Nyökkäsin ja lähdin hiljaa työntymään hänen sisäänsä. Se tuntui lämpimältä, kostealta ja mukavan pehmeältä. Kurottauduin käsieni varaan Jaanan ylleen ja aloin hiljaa työnnellä hänen sisäänsä. Hän tarttui pakaroistani kiinni ja rupesi ohjaamaan liikehdintääni. Aloin päästä hommasta jyvälle ja nostin tahtia. Jaana alkoi taas voihkia ja jälleen tunsin, että orgasmin tulo ei ollut enää kaukana. Nousin takaisin polvieni varaan istumaan tarttuen hänen reisistään kiinni ja aloin ryskyttämään niin kovaa kuin suinkin pystyin. Lanteidemme läiskyessä yhteen Jaana alkoi yhtäkkiä täristä ja vaikeroida kimeästi. Mietin pienen ohi kiitävän hetken, että mitä oikein tapahtuu – satutanko häntä vai mitä? – ei kokematon nuori poika vielä silloin tajunnut, että Jaana sai orgasmin. Olin kuitenkin niin kiiman vallassa, että en voinut lopettaa, vaan jatkoin paahtamistani täydellä voimalla, kunnes tunsin orgasmini alkavan. Vedin ulos ja samalla kullini alkoi voimakkaasti sykähdellen syöstä spermaa Jaanan alavatsalle ja häpykarvoituksen päälle. Kävin kyljelleni Jaanan viereen makaamaan painaen pääni hänen rinnoilleen. Makasimme siinä molemmat huohottaen, kunnes kysyin, että ”Teinkö kaiken ihan oikein?” ”Voi kyllä, teit oikein hyvin”, Jaana vastasi hengästyneenä. Hymyilin itsekseni tyytyväisenä. ”Kuule Matti, pidetäänhän tämä sitten vain meidän kahden välisenä salaisuutena?”, Jaana kysyi. ”Joo, pidetään”, vastasin.

  Sitten hän pyyhki itsensä peiton kulmaan ja sanoi, että ”Nyt suihkuun siitä, ennen kuin Pekka tulee kotiin”. Nousin ylös ja lähdin suihkuun, Jaanan jäädessä vaihtamaan lakanoita Pekan sänkyyn. Suihkun jälkeen puin päälleni ja päätin lähteä kotiin, sillä en ollut valmis näkemään Pekkaa. ”Etkö jää syömään aamupalaa?”, Jaana kysyi keittiön ohi kävellessäni. ”Vastahan mä söin”, huikkasin ja kävelin ovesta ulos.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *