Jaanan armoilla 2

  Soitin ovikelloa ja Jaana avasi sen kylpytakki päällään. Hän hymyili kiusoittelevasti kutsuessaan minut sisään.
  ”Haluatko olla taas minun?”
  Nyökkäsin vastaukseksi.
  ”Tule sitten keittiöön.”
  Seurasin häntä. Keittiön pöydällä ei ollut kahvikuppeja, eikä kahvinkeitin ollut päällä. Jaana kääntyi puoleeni ja antoi kylpytakin pudota päältään. Nojauduin häntä vasten. Hänen suunsa avautui
  himokkaaseen suudelmaan.
  ”Olet tainnut jo lämmitellä itseäsi”, sain sanottua suudelmien välissä.
  ”Haluan tässä pöydällä”, Jaana huokaisi.
  Hän kääntyi ja kumartui makaamaan pöydälle. Jalat olivat leveässä haara-asennossa ja pylly houkuttelevasti tarjolla.
  ”Nuole ensin”, Jaana vaati. ”Saat nähdä kuinka lämmin olen.”

  Polvistuin naisen taakse ja painoin kasvoni pakaroiden väliin. Jaanan suusta pääsi pieni voihkaisu kun leikkisästi puraisin pakaralihasta. Otin käsilläni lanteista kiinni ja painoin kieleni vasten kosteaa
  pillua. Kieleni liukui alhaalta ylös häpyhuulien välissä. Lipitin hellästi klitorista ja yritin työntää kieltäni niin syvälle kuin sain.
  ”Oih…jatka…jatka vielä”, Jaana huokaili.
  Levitin pyllylihaksia ja painoin kasvoni vasten sen väliä. Sydän tuntui hakkaavan kurkussa saakka. Tein pitkiä nuolaisuja kiihkeämmin, juuri sellaisia joista Jaana piti. Naisen jännittyneet jalat värisivät
  ja hän työnsi lantiota vasten kasvoja tehden pieniä sivuttaisliikkeitä.
  ”Uuuhhh…ihanaa. En halua tulla vielä. Riisu housut.”

  Suoriuduin nopeasti housuista ja kaluni ponnahti vapauteen. Jaana kääntyi ja polvistui eteeni. Hän veti esinahkaa taaksepäin ja livutti kieltä pitkin sen suonikasta vartta. Toinen käsi hipelöi kiveksiä.

  Äkisti hän otti terskan suuhun ja liikutti nopeasti päätään edestakaisin. Voihkaisin nautinnosta. Toinen käsi liukui kalun vartta runkaten sitä. Kieli hieroi terskan alapintaa. Hengitykseni kiihtyi Jaanan suun tehdessä taikojaan.
  ”Tämä riittää”, Jaana totesi yllättäen ja nousi istumaan keittiön pöydälle. Hän levitti jalkojaan, jolloin kosteudesta kiiltelevä pillu paljastui houkuttelevana.
  ”Tule nyt. Tässä. Heti.”

  Ohjasin terskan pillunhuulille ja hieroin sitä ylös alas häpyhuulten välissä voidellen sen luonnonvoiteella. Sitten otin Jaanan jalat käsivarsilleni ja työnsi hitaasti kalua sisään. Parin työnnön jälkeen pillu oli voidellut kalun ja aloitin voimakkaammat työnnöt.
  Edestakaisin pohjaan saakka. Välillä lyhyitä työntöjä ihan huulilla ja sitten taas pohjaan. Suonikas nesteistä kiiltelevä kalun varsi upposi yhä uudelleen välillä hitaammin ja välillä nopeammin pilluun. Keittiön täytti kiihkeät kiimaiset rakastelun äänet.
  ”Vielä takaapäin. Nussi takaa”, Jaana vaati.

  Vetäydyin vastahakoisesti lämpimän pillun puristuksesta. Jaana kääntyi makaamaan pöydälle siten, että toinen jalka makasi pöydällä ja toinen otti tukea lattiasta.
  Ohjasin kalun takaa pillunhuulille ja livutin sen sisään. Otin lantiosta tukevan otteen ja työnsin pitkiä, hitaita työntöjä. Pillu puristeli kaluani niin, että tunsin kiveksissä tuttua kutinaa.
  ”En kestä enää kauaa”, voihkaisin.
  ”Et saa laueta vielä”, Jaana vaati.
  Pidin kalua syvällä pillussa ja etsin sormillani klitoriksen. Hitaasti annoin sormen liukua pillulla koskettaen sitä välillä.
  ”Eeeiihh”, Jaana voihki. ”Mitä sinä teet?”
  Pillu puristi kalua voimakkaammin. Kalu alkoi liikkua uudelleen ja sormeni liukui häpyhuulien välissä. Jaanan vartalo jännittyi lähestyvästä orgasmista. Kiihdytin tahtia ja oma orgasmini teki tuloaan.
  Jaana haukkoi henkeä huipun tullessa. Pillun puristus oli liikaa ja kalu purki spermaa syvälle pillun pohjalle. Pidin kalua pohjassa ja pillu lypsi siitä lisää siemennestettä.
  Pidin pitkään kalua hänen sisällään ja annoimme hengityksen tasaantua.
  ”Tekisitkö yhden jutun?”, Jaana kysyi
  ”Mitä?”
  ”Kun ehdit, niin vetäisitkö verhot ikkunan eteen.”

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *