Huone 16

  Seitsemäs novellini, joka on aiemmin julkaistu seksinovellit.comissa. Halusin kirjoittaa vähän ronskimman ja kahdella aikatasolla toimivan tarinan. Saattaa myös olla, että huoneen numero oli joku toinen ensimmäisellä julkaisukerralla, mutta sillä ei liene niin paljon väliä 🙂 Jos pidit tarinasta, niin pistä palautetta. Kommentointi onnistuu anonyymisti novellin lopusta löytyvällä laatikolla.

  Kirjoitan myös toivenovelleja, joten jos sinulla on hyvä idea, niin kerro siitä.

  – Trickster


  Sunnuntaipäivissä parasta oli se, että niistä maksettiin tuplaten. En voi väittää, että olisin aamulla ollut täynnä tarmoa, mutta yksinkertainen rahanhimo oli saanut minut hyppäämään suihkuun, syömään aamupalaa ja maalaamaan naaman. Kolmenkympin rajapyykin ohittaneena minun ei olisi kaiken järjen mukaan edes pitänyt siivota hotellihuoneita, mutta sitä minä päätyökseni joka tapauksessa tein.

  Poikaystäviä oli ollut joitakin, tyttöystäviäkin muutama. En ollut tehnyt sukupuolesta niin suurta numeroa vaan minulle kelpasivat tasapuolisesti molemmat. Tällä hetkellä elin vapaata ja villiä sinkkuelämää eli kävin töissä ja loppuajan nukuin. Toisinaan jonkun hoidon luona, mutta viime aikoina enimmäkseen omassa parinkymmenen neliön itsemurhayksiössä.

  Olin jotenkin aina ollut ulkopuolinen, mikä tietysti vain korostui sen seurauksena, että tykkäsin maata niin poikien kuin tyttöjenkin kanssa. Joskus oli kiva saada pilluunsa munaa ja tuntea kuinka asiansa osaava mies otti lujasti, mutta samalla sopivan hellästi. Annoin miesten tulla usein sisään, koska nautin niin kovasti siitä, että tuotin toiselle sellaista mielihyvää. Toisinaan taas annoin miesten roiskia spermat rinnoille, pepulle, joskus jopa kasvoille.

  Miehet olivat usein myös kovin kärsimättömiä. Tuntui siltä, ettei mies olisi voinut kahdessakymmenessä vuodessakaan oppia käsittelemään naista samalla tavoin kuin toinen nainen. Naiset olivat minun kokemuksellani mitaten parempia esileikissä, suutelemisessa sekä suuseksissä. Kertaakaan en ollut toisen naisen kanssa jäänyt ilman orgasmia, mutta toisaalta miesten kanssa orgasmi ei tuntunut olevan se pääasia. Useimmiten lopetin analysointini ennen kuin se ehti karata käsistä.

  Tällä hetkellä elin vapaata ja villiä sinkkuelämää eli kävin töissä ja loppuajan nukuin.

  Tulin kolmanteen kerrokseen ja päätin aloittaa siivousurakan hotellin eteläpäädyn huoneista. Raahasin perässäni imuria ja siivouskärryä. Joka kerroksessa oli varasto, josta löytyi puhtaita liinavaatteita. Usein huoneet olivat aika siistejä, eikä niille tarvinnut tehdä kuin pintapuolinen siivous ja vaihtaa sänkyyn lakanat.

  Koskaan ei tosin tiennyt, mitä suljetun oven takana oikein odotti. Kerran vain siivottavaksi tarkoitettu huone oli mennyt suoraan remonttiin, koska siellä oli viettänyt illan epämääräinen seurue, johon oli kuulunut jokin rokkitähti tai ainakin sellaiseksi haluava. Mahdollisesti hän ei ollut kuullut sitä, että hotellihuoneiden tuhoaminen oli nykyään jo auttamattomasti passé. Paras yksityiskohta oli seinät, joihin oli ammuttu vesipyssyllä, jonka sisältö ei takuulla ollut ollut pelkkää vettä.

  Sunnuntait olivat enimmäkseen hiljaisia. Kerran aikaisemmin olin kävellyt ovelle, jonka takaa oli kuulunut varsin raivokkaan oloista rynkytystä. Tuntia tai kahta myöhemmin olin uskaltautunut sisään, ja ilmassa oli vieläkin leijunut vahva naimisen tuoksu. Kuvittelin mitä huoneessa oli tapahtunut ja himot olivat heränneet. Jaksoin odottaa iltaan asti, koska tiesin, että olin sopinut siksi illaksi menoa. Ja menoa oli piisannut. Olin aloittanut hienovaraisen ja vähemmän hienovaraisen vihjailun jo illallisen aikana, jonka jälkeen olimme siirtyneet asunnolleni. Siellä hän repi vaatteet päältäni ja nussi minua kovaa pöytää vasten. Sain ainakin kaksi, jos en kolme orgasmia, ja lopulta annoin hänen laueta sisääni.

  Ne olivat kuitenkin menneitä. Pyyhkäisin pienet muruset pöydältä suoraan roskakoriin. Vaihdoin puoliksi käytetyt käsisaippuat ja tarkastin huoneen vielä kertaalleen. ”Työn jälkeä pitää aina ihailla”, oli joku viisas joskus sanonut, vaikka eihän se nyt paljon mieltä ylentänyt, kun ovelta katseli lopulta enemmän tai vähemmän samaa näkymää. Huoneet olivat joka tapauksessa lähes toistensa kopioita. Olin kuitenkin ollut tavallista nopeampi, eikä minulla ollut enää kuin yksi huone jäljellä. Sen jälkeen olin ajatellut mennä tappamaan aikaa vaikka hotellin respaan, koska kellokorttini leimaisin joka tapauksessa kahdelta, enkä todellakaan tuntia aikaisemmin. Oli hyvä, että satuin olemaan hyvää pataa vastaanottovirkailijan kanssa, tai tässä tapauksessa kerran tai pari myös vähän enemmän.

  Viimeinen huone ei päällisin puolin ollut sen kummallisempi kuin mikään muukaan tämän päivän aikana siivoamani. Lakanat olivat myllätyt, sälekaihtimet oli jätetty kiinni ja verhotkin vedetty vielä eteen. Huoneessa tuoksui hajuvedelle, varmaan kahdelle tai kolmelle erilaiselle. Joku oli nähtävästi paiskannut nurkkaan lasin. Siruja imuroidessa huomasin, että nojatuolissa oli hankalan näköinen tahra, joka kuitenkin lähti, kunhan hinkkasin sitä vähän kuivapesuun tarkoitetulla vaahdolla. Lopulta jäljellä oli enää sänky. Otin reippaasti peitosta kiinni ja nykäisin sen ilmaan. Alta paljastui yllätys: kolme erikokoista ja muotoista hieromasauvaa. Olin kyllä aiemmin saanut noukkia sänkyjen alta käytettyjä kondomeja ja hinkannut spermatahroja kokolattiamatosta, mutta tällaista tapahtui harvemmin.

  Katselin ympärilleni ja varmistin, ettei tämä ollut mikään piilokamera. Sitten käännyin tarkastelemaan löytämääni aarretta hieman tarkemmin. Yksi sauvoista jäljitteli pullistelevia suonia ja kasseja myöten tanassa seisovaa kyrpää. Kooltaan se oli varsin kookas, melkein HK:n lenkin paksuinen. Onneksi? Mielikuvitukseni tuntui karauttaneen laukkaan ja pudottaneen minut kyydistä ensimmäisessä kaarteessa. Toinen sauvoista oli paljon pienempi ja pohjasta kääntämällä se alkoi väristä. Kolmaskin muistutti muodoltaan penistä, mutta oli paljon lyhyempi, mutta samalla paksumpi.

  Olin kyllä aiemmin saanut noukkia sänkyjen alta käytettyjä kondomeja ja hinkannut spermatahroja kokolattiamatosta, mutta tällaista tapahtui harvemmin.

  Vilkaisin toistamiseen ympärilleni ja huomasin kuinka huoneessa oleva pieni nojatuoli oli sysätty sänkyyn nähden vastapäiselle seinustalle, aivan kuin joku olisi halunnut katsoa, mitä vuoteessa oli puuhattu. Sydämeni tykytti ja purin alahuulta. Ajatuskin siitä, mitä kaikkea pariskunta tai useampi ihminen oli täällä viime yönä puuhannut, sai minut kiihottumaan. Minulla oli hyvä mielikuvitus.

  Nappasin sauvat mukaani ja  ryntäsin vessaan. Käänsin hanan mahdollisimman kuumalle ja aloin hinkkaamaan sauvoja. Hetkellisesti mietin, että entä jos niissä olisikin joku tauti, entä jos joku oli jättänyt ne tahallaan hotellihuoneeseen. Himo voitti kuitenkin hetkellisen harkintakyvyn ja kuivasin sauvat. Katsellessani niitä, tulin siihen tulokseen, ettei niitä ollut kaiketi käytetty kuin kertaalleen. Vilkaisin nopeasti käytävään ja lukitsin oven takanani; ketään ei kuitenkaan kiinnostaisi missä olisin seuraavan tunnin ajan. Huomasin jostain syystä kiiruhtavani ja nyin farkut päältäni. Pikkuhoususillani istuuduin pehmeään nojatuoliin ja aloin itseäni hitaasti hyväillen kuvitella:

  Alaston mies istui nojatuolissa ja katseli kahta ostamaansa naista. Punapää oli maksanut muutaman satasen ekstraa, mutta tummahiuksisesta hän ei ollut joutunut maksamaan läheskään niin paljon. Molemmat olivat riisuneet jo enimmät vaatteet pois ja odottivat kysyvän näköisinä, mitä heidän isäntänsä halusi heidän tekevän. Mies ei vaikuttanut kauhean innostuneelta, itse asiassa hän oli pienessä humalassa. Viskilasi vasemmassa ja hitaasti paisuva kyrpä oikeassa kädessä hän käski tyttöjä hyväilemään toisiaan.

  Käskystä he katsahtivat toisiinsa hymyillen ja vaihtoivat ensin varovaisen suudelman. Molempien kädet hakeutuivat hitaasti toistensa vartaloille, ihot värähtivät kosketuksesta. Naiset jatkoivat varovaista suuteluaan, tutustuivat toisiinsa. Alan naisina he tiesivät varsin hyvin, ettei kiimaa voinut koskaan täysin näytellä. Siinä täytyi olla edes jotakin aitoa, herätettyä. Punapää päätti ottaa ohjat käsiinsä ja kaatoi parinsa sängylle. Kädet hakeutuivat rinnoille, huulet tavoittelivat toisia hieman vaativammin. Miehen sameisiin silmiin syttyi jonkinlainen kipinä, hän selvästi piti näkemästään.

  Hipaisin pikkuhousujeni etumusta ensin ihan kevyesti, sitten jo hieman vaativammin, sisältäni valuva kosteus oli tehnyt hienon kankaan jo nihkeäksi.

  Hyväilin rintojani t-paidan lävitse. Minua jännitti, mutta jännitys tuntui tekevän minut vain kiihottuneemmaksi. Entä jos joku koputtaisi tai tulisi omilla avaimillaan sisään? Olisin niin pulassa, ettei mitään. Mutta vartaloni janosi kosketusta. Sisälläni hehkui ja tiesin vain yhden tavan sammuttaa tämän palon. Silitin paljaita reisiäni, vein kädet niiden sisäpinnalle. Kipristelin varpaitani lähes vaistomaisesti kiusatessani itseäni tällä tavoin. Hipaisin pikkuhousujeni etumusta ensin ihan kevyesti, sitten jo hieman vaativammin, sisältäni valuva kosteus oli tehnyt hienon kankaan jo nihkeäksi. Vein käteni pikkuhousujeni sisään:

  Punapää suuteli uutta ystäväänsä yhä ahnaammin. Sivusilmällä hän katsahti isäntäänsä, joka tyytyi vain katselemaan ja vetelemään hitaasti esinahkaansa edestakaisin. Kiiltelevä terska hypähteli kämmenen sisästä esiin yhä uudestaan ja uudestaan, aivan kuin veden pinnalla pomppiva korkki. Punapään käsi vaelsi jo vatsan seutuvilla, sieltä selän alle ja puristamaan pehmeää pakaraa. Kieli upposi suuhun, saaden toisen mumisemaan tyytyväisyydestä. Lopulta mies käski kumpiakin riisumaan kokonaan. Tummahiuksisen hän määräsi istumaan sängyn reunalle, levittämään vakonsa kokonaan näkyviin. – Nuole, hänen himosta käheä äänensä vaati.

  Punapää astui alas lattialle ja suuteli kevyesti nyt toisia huulia, nuolaisi kiiman kosteat tipat suuhunsa, luoden samalla vihjailevia katseita isännän suuntaan. Miehellä oli esteetön näky avonaiseen pilluun, mikä vain tuntui kiihottavan häntä enemmän. Hän halusi nähdä, miehet halusivat aina nähdä. Punapää kosketti klitorista kielenkärjellään, mikä sai toisen naisen ynähtämään. Lopulta koko kieli alkoi pyörittää klitorista, avaten tien täydelle nautinnolle. Sormi hakeutui kuin huomaamatta tummatukkaisen sisään, ohjautui hyväilemään tutun pisteen karheata pintaa.

  Nainen sipaisi pitkät punaiset hiuksensa korvan taakse, jotta mies varmasti näkisi kuinka hän jatkoi kaverinsa lipomista. Tyytyväinen mumina täytti huoneen ja mieskin mutisi jotain rohkaisevaa. Yhä kiihottuneempana hän määräsi naisia menemään loppuun asti. Se ei tuntunut olevan tummatukkaiselle kaunottarelle vaikeaa, sillä hän ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa vastaavassa tilanteessa. Häntä ei tuntunut ujostuttavan vaan hän uskalsi näyttää nautintonsa myös täysin ventovieraalle. Tasaisesti mumina muuttui huokailuksi ja käsi siirtyi vaistomaisesti silittämään punaisia hiuksia.

  Hän jännitti lihaksiaan, jotta tuleminen olisi helpompaa. Lopulta pato murtui ja valtava tärinä valtasi sorjan vartalon. Sisällä virtaavat hyvänolon aallot saivat naisen suorastaan ulisemaan. Aika hidastui ja laukeaminen tuntui kestävän tavattoman pitkään. Samassa myös mieheltä tuli. Sykäyksittäin sperma lensi ylös kuin suihkulähteestä lähes miehen kasvojen tasalle ja laskeutui siitä minne sattui, paljaalle reidelle, matolle, vatsalle ja kämmenelle. Välinpitämättömästi hän pyyhki kätensä nojatuolin sivuun ja käski punapään luokseen. – Nuole se puhtaaksi, hän määräsi.

  Sen kummempia empimättä nainen tarttui kiinni miehen kyrvän varresta ja nuoli sen pitkin vedoin puhtaaksi. Sitten hän upotti jo hieman pehmenneen terskan suuhunsa, imien aivan kevyesti. Kiveksiä kädellään hieroen  hän sai juuri lauenneeseen kalun pelastettua täyteen toimintakuntoon. Myös mies oli valmis uuteen kierrokseen, mutta tällä kertaa hän halusi nähdä jotain muuta…

  Kiihottuneena vilkkaasta mielikuvituksestani pyöritin klitorista etusormellani. Välillä sormi tai kaksi hakeutui sisääni ja sieltä taas takaisin häpykielelle. Pikkuhousut olin repinyt pois tieltä ja samalla oli myös lentänyt kaikki muukin rintaliivejä myöten. Olin täysin omien ajatusteni vietävänä, enkä enää huolehtinut, että joku voisi yllättää minut masturboimasta täältä. Ajattelin vain tuota outoa kolmikkoa, jota kaiken maksanut mies ohjaili.

  Pian en enää kestänyt vaan annoin ensimmäisen orgasmin tulla. Laukesin. Yritin tukahduttaa kovimmat huudot, mutta laukeaminen tuntui niin hyvältä, että unohdin koko ympäröivän maailman pieneksi hetkeksi. Vartaloni tärisi, kun orgasmi kulki varpaista aina päähän asti. Hymyilin. Tunsin oloni rauhalliseksi ja hieman noloksi. Pieni sisäinen ääni halusi torua minua, mutta en välittänyt kuunnella. Heitin sauvat sängylle ja muutamalla kevyellä askeleella hypähdin viileisiin lakanoihin. En todellakaan aikonut vielä lopettaa:

  Mies komensi naiset molemmat naiset takaisin sängylle. Vieressään olevasta kangaskassista hän kaivoi esiin kolme erikokoista hieromasauvaa. – Nyt on sinun vuorosi, hän hymyili punapäälle ja heitti sauvat naisille. Tummatukkainen ei tuhlannut aikaa vaan tarttui nopeasti paksuun suonikkaaseen kyrpäjäljitelmään. Punapään hän määräsi kontilleen niin, että mies näki suoraan hänen kiimasta turpeaan pilluunsa. Tummempi nainen otti nyt ohjat käsiinsä ja läiski muutaman kerran edessään olevia pakaroita, luoden samalla sopivan himokkaita katseita nojatuoliin palanneeseen mieheen. – Taidat tykätä, kun sinua vähän kuritetaan, hän totesi paksulla äänellä ja sai jokaisen läpsäisyn jälkeen vastaukseksi tyytyväisen inahduksen.

  En todellakaan aikonut vielä lopettaa…

  Tummahiuksinen levitti kädessään olevalla kyrvällä pillunhuulia, kiusasi, vaikka punapää oli jo tavattoman kostea. Hitaasti hän alkoi työntää sauvaa toisen naisen sisään, valuttaen hieman sylkeä perään liukasteeksi. Ryhmy liukui punatukkaisen sisään melko helposti, mutta sai kokonsa puolesta naisen haukkomaan henkeään. Armoa ei kuitenkaan annettu vaan pian kyrpäjäljitelmä liikkui venytetyssä pimpissä jo edestakaisin. Mies hieroi omaa munaansa tyytyväisenä, eikä tuntunut olevan millänsäkään hetki sitten tapahtuneesta laukeamisestaan. Hän siemaisi viskit lasinpohjaltaan, irvisti ja tyytyväisen urahduksen jälkeen jatkoi keskittymistään varsin kiihottavaan näkymään.

  Pillun litinä, ähkinä ja huokailu täyttivät jälleen huoneen. Punatukkainen puristi käsiään nyrkkiin, sillä hänen sisässään soutava tekokyrpä oli todella iso. Hiljalleen hän kuitenkin rentoutui ja pienen kivun tilalle tuli pakahduttava täynnä olemisen tunne. Sormet hapusivat klitorikselle ja alkoivat hitaasti hieroa ja tasoittaa matkaa kohti orgasmia. Kauan ei punapäänkään tarvinnut odottaa, kun miellyttävä tärinä valtasi kehon. Ähinä vaihtui ulinaksi ja lopulta suoranaiseksi huudoksi, jonka mielihyvästä tutiseva nainen tukahdutti edessä olevaan tyynyyn.

  Olin siirtynyt selälleni viileiden petivaatteiden sekaan. Satiiniset lakanat tuntuivat ihanan sileältä alastonta vartaloani vasten. Hetken kiemurreltuani olin napsauttanut pienen sauvan päälle ja alkanut varovaisesti hieromaan klitoristani sillä. Olin vieläkin kiihottunut rohkeudestani, eikä toisen orgasmin saaminen ollut koskaan yhtä vaikeaa kuin ensimmäisen. Halusin kuitenkin nauttia, kiusata itseäni ja pitkittää nautintoa. Jos kiirehtisin laukeamaan toisen kerran liian nopeasti, olisi orgasmi myös ohi paljon nopeammin.

  Annoin klitoriskiihottimen väristä kevyesti helmeni päällä ja sujautin samalla toisella kädellä sormen sisääni. Liikuttelin sitä ensin sisällä varovasti, sitten hieman nopeammin. Katsahdin vieressäni lojuvaan mahtikokoiseen tekomunaan, mutta sujautin lopulta sisääni vain toisen sormen. Olo oli näinkin mukavan täysi, vaikka eihän sormet koskaan pystyneet oikeata miehen kyrpää korvaamaan. Tai saamaan aikaan samanlaista nautintoa, kun mies painoi sisään koko voimallaan. Lopetin kuitenkin haikailuni lyhyeen ja ajatukseni siirtyivät jälleen eiliseen:

  Punatukkainen haukkoi vieläkin henkeään orgasmin jäljiltä. Mies katsoi haltioituneena ja puristi munaansa tiukasti, ettei laukeaisi aivan vielä. – Lisää, hän vaati ja naiset tekivät tietysti, mitä käskettiin. Tummahiuksinen otti pienemmän sauvan käteensä ja alkoi nuolemaan sitä miehen nähden. Hänestä tuntui hieman tyhmältä, koska silikoni ei maistunut juuri miltään, mutta toisaalta asiakas oli aina oikeassa. Pian sauva valui sylkeä ja nainen alkoi sovittelemaan sitä punapään peppureiälle miehen katsellessa hyväksyvästi, mutta samalla jännittyneesti.

  Muutaman kerran punapää pyysi ystäväänsä odottamaan, kunnes olisi valmis ottamaan sauvaa enemmän sisäänsä.

  Punapää ei kuitenkaan pistänyt vastaan vaan vieno hymynkare huulillaan antoi hiljaisen hyväksynnän peppunsa hyväilylle.  Varovasti kosketelleen, pyöritellen tummatukkainen antoi pepulle aikaa totutella uuteen tulokkaaseen. Nauttijan sormet kauhoivat sängyltä käsiinsä pienen väristimen ja ohjasi sen väristen klitorikselle.  Samalla myös pilluun jäänyt jättisauva oli alkanut liikkumaan uudelleen. Punaiset hiukset valtoimenaan ja aivan rentona nainen nyökkäsi antaen tummatukkaiselle luvan jatkaa.

  Sauva painui peppuun helpohkosti. Muutaman kerran punapää pyysi ystäväänsä odottamaan, kunnes olisi valmis ottamaan sauvaa enemmän sisäänsä. Lopulta hänen molemmat reikänsä olivat täynnä tavaraa ja olo oli vielä edellistä kertaa täydempi ja nautinnollisempi. Hitaasti tummempi nainen alkoi liikutella sauvoja, saavuttaen lopulta pakolliseen räjähdykseen johtavan rytmin. Litinä ja yhä äänekkäämpi huokailu täyttivät jälleen huoneen. Myös miehen käsi kävi jo nopeammin, hieroen kyrpää kovemmin, mutta samalla viivytellen.

  Valtoimenaan sängylle levinneen punaisen tukan alta kuului tasaista huohotusta. Siinä tuskin oli mitään näyteltyä, sillä nainen todella nautti toisen naisen käsittelystä.  Illan toinen orgasmi alkoi olla lähellä. Punatukka hengitti jo pelottavan katkonaisesti. Tummatukkaisen käsittely tuntui niin hyvältä, että hän joutui puremaan tyynyä jo tässä vaiheessa, etteivät naapurit olisi valittaneet melusta vastaanottoon. Pikkusauva värisi vasten klitorista ja lopulta nainen laukesi toistamiseen. Tyynyä vasten hän päästi pitkän huokausten saatteleman kiljaisun. Orgasmin aallot tärisyttivät naisen vartaloa vielä kovemmin ja molemmat aukot supistelivat sauvojen ympärillä. Mies oli siirtynyt lähemmäksi naisia ja vatkasi kyrpäänsä kovalla vimmalla. Viimein häneltäkin tuli ja jälleen spermaa roiskui tavattoman paljon. Suurin osa siitä laskeutui punapään pystyssä olevalle pepulle.

  Olin ollut jo tavattoman pitkään lähellä laukeamista. Olin uskaltautunut työntämään isoa kyrpäjäljitelmää sisääni ja tunsin oloni niin täydeksi. Jännitin jokaista lihastani ja hieroin värisevällä klitoriskiihottimella häpykieltäni, kunnes lopulta saavutin pisteen, jossa saatoin antaa orgasmin tulla. Toistamiseen tänään tutisin ja huokailin ääneen, kun mielihyvä täytti kehoni. Toinen orgasmi kesti vielä pidempään kuin ensimmäinen ja lopulta saatoin huokaista. Tunsin oloni tavattoman rennoksi ja minua hymyilytti. Tunsin itseni jotenkin tavattoman onnelliseksi.

  Suljin väristimen ja pujahdin nopeasti huoneessa olevaan suihkuun. Lämmin vesi tuntui taivaalliselta alastomalla vartalollani ja pesin itseni aivan putipuhtaaksi. Puin päälleni pelkät farkut, koska ulkona oli kuitenkin niin lämmin, että siellä tarkenisi. Pakkasin myös löytämäni sauvat mukaan, sillä minulla ei ollut aikomustakaan jättää niitä löytötavaroiden joukkoon. Käyttöä keksisin niille myöhemmin varmasti. Vaihdoin lakanat ja petasin pedin, jonka jälkeen olinkin valmis.

  Aika oli kulunut siivillä, se oli jo puoli kolme, mutta silti kukaan ei ollut ehtinyt kaipaamaan minua. Tunsin itseni edelleen vähän tuhmaksi, mutta sisällä oleva hehku peitti alleen kaikki itsesyytökset. Raijasin kaikki siivouskamat paikoilleen, jonka jälkeen juoksin leimaamaan kellokorttini. Pystyin aina sanomaan pomolle, että olin ainakin tehnyt huolellista jälkeä, jos hän valittaisi ylimääräisistä tunneista. Hymyilin tutulle vastaanottovirkailijalle ja olin huomaavinani jotain ilkikurista hänen hymyssään. Pyyhin epäilykset mielestäni, sillä kukaan ei varmasti ollut nähnyt tai kuullut mitään, mitä kolmannen kerroksen perimmäisessä hotellihuoneessa oli tapahtunut – ainakaan tänään.  Aurinko oli kuivattanut hotellin edustalla olevan asvaltin. Lähdin talsimaan tyytyväisenä kotiin. Sunnuntaipäivissä oli toisinaan jotain parempaa kuin pelkkä tuplapalkka.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *