Herra Johtaja ja hänen sihteerinsä

  Ensimmäinen kirjoittamani novelli. Julkaistu aiemmin IT.orgissa sekä seksinovellit.comissa. Jos pidit tästä tarinasta, niin jätä palautetta novellin lopusta löytyvään kommenttilaatikkoon. Kirjoitan myös toivenovelleja, joten jos sinulla on hyvä aihe, niin lähetä se minulle, niin katson, mitä voin asialle tehdä.

  – Trickster


  Katsahdan hotellihuoneen ikkunan sälekaihtimien välistä kadulle ja naurahdan tilannetta hiljaa itsekseni: minulla todellakin on suhde sihteerini kanssa. Tällaista se on aina elokuvissakin, kotona odottaa väärästä päästä kireä vaimo, jonka kanssa seksi ei ole sujunut moneen kuukauteen, jos sitä nyt ylipäätään pitkään aikaan on ollutkaan.

  Tapaamme sihteerini kanssa satunnaisin väliajoin silloin, kun se molemmille sopii. Käytämme aina eri hotellia, saavumme paikalle eri aikoihin ja käytämme kirjautuessa vielä valenimiä, että kaikki olisi täydellistä. Kerta kerran jälkeen harrastamme upeaa seksiä, jonka jälkeen poistuimme paikalta – jälleen eri aikoihin – turhia sanomatta.

  Turhautuneena olin siis ajautunut tähän tilanteeseen, johon olin pitänyt aina itseäni liian vahvana. Tai sitten kyse oli vain halusta murtautua ulos arjen rutiineista, vaikka sitten oman itsekunnioituksen hinnalla.

  Katselen ympärilleni pienessä valkeaseinäisessä huoneessa. Huone on pieni, mutta tarkoituksen huomioon ottaen aivan riittävä. Heti ovesta oikealla on pieni suihku ja wc-tilat. Huoneen perällä on sänky ja sen vieressä, ikkunan alla pieni yöpöytä. Sänkyä vastapäätä toisella seinustalla on pieni kirjoituspöytä tuoleineen. Katsellessani ympärilleni näin ainoastaan mahdollisia paikkoja, jossa otan tyrmäävän upean sihteerikköni rajusti. Herkuttelen mielessäni tulevalla rakastelulla ja mietin kuinka panen häntä takaapäin pöytää vasten.

  Turhautuneena olin siis ajautunut tähän tilanteeseen, johon olin pitänyt aina itseäni liian vahvana. Tai sitten kyse oli vain halusta murtautua ulos arjen rutiineista, vaikka sitten oman itsekunnioituksen hinnalla.

  Viimein hänen punainen autonsa kurvaa hotelllin parkkipaikalle. Kaikki hänen päällään on mustaa, kun hän nousee ketterästi autosta. Ei vilkutuksia, ei salaisia merkkejä; juuri niinkuin haluan. Huoneemme on seitsemännessä kerroksessa, joten päätän tällä välin avata tilaisuutta varten varaamani viinipullon. Ranskalainen punaviini maistuu meille molemmille, joten kaadan sitä kahteen lasiin yöpöydälle.

  Sitten ovelta kuuluu vaimea koputus ja sisälläni kuohahtaa: tunnen edelleen pientä jännitystä, vaikka tästä on tullut jo melkein tapa meille kahdelle. Jännitykseeni sekoittuu kuitenkin myös himoa, jota tunnen seksikästä sihteerikköäni kohtaan. Kävelen rauhallisesti avaamaan oven ja siinä hän jälleen kerran on: musta bleiseri, musta puolipitkä hame, jonka reunasta alkaa mustien stay-up -sukkien verhoamat sääret ja korkokengät. Vaalean, kiharan tukkansa hän on vetänyt taakse: “Hyvä, on jotain josta pitää kiinni, kun nussin häntä takaapäin”, mietin hiljaa itsekseni. Autan bleiserin hänen päältään ja sen alta paljastuu vartanlonmyötäinen kauluspaita, jonka antelias kaula-aukko ei jätä mielikuvitukselleni kovinkaan paljon tekemistä.

  ”Ottaisiko neiti hieman punaviiniä”, kysäisen häneltä.
  ”Mielelläni”, herra Johtaja.

  Ojennan toisen täyttämistäni laseista hänelle ja juomme niistä katsellen toisiamme. Hänen katseensa  vaeltaa minussa päästä varpaisiin: mustat suorat housut, valkoinen suora kauluspaita ja musta kravatti. Jaloissa on enää vain mustat sukat, sillä puristavat kengät riisuin jo tullessani huoneeseen. Kumpikaan meistä ei tee aloitetta, ensimmäistä suudelmaa, sillä tiedämme sen välittömästi johtavan hallitsemattomaan kiimaan, josta heräämme vasta rakastelumme päätyttyä. Hitaasti sihteerini siirtyy lasinsa kanssa ikkunan luo ja aivan kuin vahingossa hänen kätensa sipaisee ohi mennessä minua. Tunnen kiihottuvani entistä enemmän tästä aikuisten leikistä, enkä usko kykeneväni kontrolloimaan itseäni enää enempää.

  ”Eihän kukaan vaan nähnyt tuloasi tänne”, kysyn kömpelösti.
  ”Ei tietenkään, olen varovainen tyttö”, kuten herra Johtaja tietää.

  Lasken puolitäyden lasini työpöydälle ja siirryn hänen luokseen, kiinni häneen. Vien käteni hitaasti käsivarsia pitkin alaspäin ja kierrän ne hänen ympärilleen. Lantioni tuon hänen peppuaan vasten ja suutelen takaapäin hänen niskaansa ja kaulaansa. Hänen on jo pakko tässä vaiheessa tuntea housuissani äärimmilleen jäykistynyt kaluni, jota hieron vaivihkaa hänen takapuoltaan vasten.

  ”No, mitäs se herra johtaja nyt haluaa”, kysyy sihteerini.
  ”Teitä.”
  ”Mhm, vai niin”, hän jatkaa, sulkien silmänsä, nauttien selvästi jokaisesta hänelle antamastani huomionosoituksesta.

  Samassa sihteerini irtautuu minusta ja katsoo päättäväisellä katseella minuun: hän on selvästi tänään se, joka käskee ja komentaa.

  Käteni vaeltavat pitkin tiukkaa kauluspaitaa hänen rinnoilleen; kuinka ne ovatkaan sopivat juuri minun käsiini! Samassa hän kuitenkin kääntyy istuutuen yöpöydälle, vetää minut kravatista itseään kohti kiihkeään suudelmaan. Suumme tavoittelevat toisiaan kaikista mahdollisista kulmista ja kielemme sujahtavat toistemme suihin pienille tutkimusretkille.

  Samassa sihteerini irtautuu minusta ja katsoo päättäväisellä katseella minuun: hän on selvästi tänään se, joka käskee ja komentaa.

  ”Herra Johtaja on hyvä ja riisuu minua”, hän käskee.

  Tuskin ennen kuin hänen lauseensa on päässyt hänen täyteläisiltä huuliltaan, ovat käteni jo napittamassa hänen paitaansa auki. Viimeisen napin auki saatuani, repäisen paidan auki ja paljastan hänen ihanan vaalean ihonsa. Täyteläiset rintansa hän on verhonnut mustiin, pitsikuvioituihin rintsikoihin, jotka tekevät hänestä vain syntisemmän ja haluttavamman. Hän ohjaa kiimaani avaamalla itse rintsikkansa ja paljastaen täyteläiset rintansa minulle.

  ”Nuolkaa, imekää, purekaa niitä”, herra Johtaja, hän ohjaa.

  Suljen suuni vuorotellen molemman nännin ympärille, puristellen samalla käsilläni näitä kahta kaunista muotoa. Imeskelen nännejä ja aina välillä nousen hamuamaan suullani hänen suutaan ja kiivaasti leikittelevää kieltä. Haluaisin jo nussia häntä, mutta hän vaatii minua edelleen hyväilemään häntä. Tahallaan hän kiusaa minua, venyttäen kiimani äärimilleen.

  Sitten hän nousee yöpöydältä, työntäen minua hieman taaksepäin. Näppärillä sormillaan hän avaa housuni ja laskee ne nopeasti alas. Kyrpäni pullottaa oranssinruskeissa omppuboksereissani – tämä pieni humoristinen yksityiskohta sallittakoon – valmiina ottamaan vastaan sihteerini hyväilyn. Hänen kätensä pyörivät ensin kuitenkin antaumuksellisesti pyöreällä takamuksellani, kunnes hän nopeasti upottaa sormensa alushousujeni kuminauhan väliin ja repäisee ne alas. Lempeästä kidutuksesta kärsinyt kaluni nousee innokkaana pystyyn sihteerini silmien edessä. Vilkaisemme toisiamme silmiin vain nähdäksemme kuinka me molemmat juuri tällä hetkellä haluamme vain ja ainoastaan panna toisiamme.

  Toinen käsi pitää kravatistani, toinen juhlakunnossa olevasta munastani, suut toisiaan hamuten. Hänen kätensä liikuttaa esinahkaani välillä hitaasti taaksepäin, välillä tehden muutaman nopean edestakaisen liikkeen. Välillä sihteerini keskittyy vain katsomaan minua silmiin, runkaten samalla jäykkää kaluani. Seuraavaksi haluaisin tuntea hänen lämpimän suunsa ja leikittelevän kielensä kovuuteni ympärillä, mutta vieden kiusauksen äärimmilleen, lopettaa hän hyväilemästä minua. Sen sijaan hän asettuu viekoitelleen työpöytää vasten, työntäen kiinteän takapuolensa minua kohden.

  ”Riisuisiko herra Johtaja minua hieman lisää?”, hän kuiskaa.

  Nostan varovasti hänen hamettaan, paljastaen samalla upean mustien alushousujen verhoaman takapuolen. Hänen pikkupöksynsä kiiltelevät jalkovälin kohdalta; en siis ole ainoa, joka haluaa tätä. Tunnustelen rohkeasti sihteerikköni märkyyttä ja saan vastaukseksi tyytyväistä muminaa. Vien  itseni lähemmäksi ja hieron jäykkää kaluani takaapäin hänen pimppiään vasten.

  ”Tätäkö neiti haluaisi?” kiusoittelen.
  ”Mhmh, mielellläni”, herra Johtaja.

  Tunnustelen rohkeasti sihteerikköni märkyyttä ja saan vastaukseksi tyytyväistä muminaa. Vien itseni lähemmäksi ja hieron jäykkää kaluani takaapäin hänen pimppiään vasten.

  Olen kaikkea muuta kuin rauhallinen, sen verran paljon haluan rakastella tässä ja nyt tätä seksikkyyden perikuvaa. Jatkan kuitenkin kiusoittelua senkin uhalla, että laukean heti, kun pääsen hänen sisäänsä. Ujutan käteni etupuolelta hänen hävylleen ja tavoittelen sormillani hänen klitoristaan. Paisunut helmi löytyy enemmän kuin helposti ja sitä hyväilemällä sihteerikköni ääntelehtiminen nousee aivan uudelle tasolle.

  ”Mhm, juuri siitä, herra Johtaja…tuntuu hyvältä”, hän mumisee.

  Jatkan klitoriksen hieromista ja samalla ohjaan toisella kädellä räjähtämispisteessä olevaa kaluani varovasti hänen pilluaan vasten, karheiden pikkuhousujen raapiessa herkkää terskaani. Tätä en yksinkertaisesti enää kestä, vaan repäisen sihteerini pikkuhousut puolitankoon ja painan hänen yläruumiinsa pöydän päälle. Siinä se nyt on, minua kutsuvana: tiukka ja kosteutta valuva vako.

  ”Vai haluaa herra Johtaja panna sihteeriään…sitäkö herra Johtaja haluaa?”, hän lähestulkoon ulisee.
  ”Todellakin, neiti nyt vain on siinä ja nauttii.”

  Ohjaan mulkkuni hänen häpyhuulilleen ja kiusaan terskalla minkä kiimaltani kykenen pidättelemään, ja se ei ole kovin paljon. Hyvin pian jo jäykkyydestä kipeä munani löytää maaliinsa ja terskani painuu sihteerini kuumuutta hohkaavan vakoon. Kiusaan sihteerini hulluuden partaalle ottamalla munani pois hänen pillustaan ja upottaen sen taas terskan verran sisään. Sihteerini yrittää työntää lantiotaan taakse, hamuten sisäänsä elintäni kaikessa komeudessaan. En kuitenkaan salli tätä hänelle, tämä olkoon kostoni sihteerini käskyttämisestä.

  ”Voi, herra Johtaja, laittakaa se sisään!” hän voihkii.
  ”Neiti puhuu asioista niiden omilla nimillä, niin neiti saattaa saada mitä haluaa”, vastaan.
  ”Herra Johtaja on kiltti ja laittaa peniksensä minuun kokonaan, neiti haluaa nyt munaa!” hän vaatii.

  Päätän päästää sihteerikköni ja itseni tuskasta ja aloitan upottamaan elintäni hitaasti hänen sisäänsä. Aivan uudet tuntemukset kulkevat ruumiini läpi, kun munani uppoaa sentti sentiltä sihteerini sisään. Pöydällä makaava panopuu vetää ensin keuhkonsa täyteen ilmaa ja päästää lopulta tyytyväisen, nautinnonsekaisen huokauksen. Päästyäni loppuun asti aloitan hitaan edestakaisen liikkeen sihteerini sisässä, mikä saa meidät molemmat huokailemaan. Tunnen, kuinka hänen kuuman pillunsa sykkivät seinämät hyväilevät miehuuteni jokaista senttiä taivaallisella tavalla.

  ”Herra Johtajan kyrpä sisässä…tuntuu hyvältä…kovempaa, mmhmh”, sihteerini vaatii.

  Kiihdytän nopeasti tahtini äärimilleen niin, että sisääni patoutunut kiima pääsisi vain purkautumaan.  Lantioni iskeytyy hänen takapuoltaan vasten uudestaan ja yhä uudestaan. Liike rasittaa lihakseni äärimmilleen, mutta jatkan äärimmäisen nautinnon ohjaamana. Tartun toisella kädellä häntä kiharasta ponihännästä, vetäen hänen päänsä taakse. Jatkan raivokasta rakastelua ja tunnen huippuni lähestyvän. Tiedän, että huippuni on enää sekuntien päässä ja ampuisin kohta lastini tuohon täydelliseen kuumuuteen. Myös sihteerini täytyi tuntea, kuinka tahtini muuttui epätasaisemmaksi ja valmistautui lähestyvään huippuuni.

  ”Herra Johtaja…saa tulla oman pikku sihteerinsä sisään, jos hän niin tahtoo”, hän toivoo.

  ”En kestä enää…neiti on vain niin tiukkaa…minäaaaaaaah”, huokaan viimeisen kerran ennen kuin äärimmilleen kiusattu elimeni alkaa syöstä kuumaa lastiani sihteerini syvyyksiin. Seuraavat sekunnit ovat pelkkää katkeilevaa filmiä: sykkivän elimeni päästä koko ruumiiseen ulottuva hyvänolon tunne, nopeat, nytkähtelevät viimeiset työnnöt ja lopulta rojahtaminen hikisenä sihteerini selän päälle.

  ”Anteeksi…tulin niin nopeasti, neiti ei edes ehtinyt saada”, selitän nopeaa laukeamistani, vieläkin täysin kivenkova penis hänen sisässään.
  ”Ei se mitään”, herra Johtaja, neiti tykkäsi kyydistä oikein paljon, ehkä joku toinen kerta, hän rauhoittelee.
  ”Nyt tekisi suihku terää”, hän jatkaa, vetäytyen minusta. Nesteitäni valuu jo hänen reittään pitkin kohti maata, mutta lopun valumisen hän estää kädellään ja katoaa upea takamus keikkuen suihkuun.

  Rojahdan hikisenä sängylle ja hetki sitten minua vallassaan pitänyt kiima tipotiessään; miksi teen tätä vaimolleni? Kuulen kuinka sihteerini avaa suihkun. Pelkkä ajatus vesipisaroista valumassa hänen täydellisellä vartalollaan saa minut unohtamaan hankalan omatuntoni hetkessä. Hiivin ovelle ja avaan sen varovasti. Vieläkin varovaisemmin astun sisään valoisaan suihkuun, jossa sihteerini on juuri kastelemassa hiuksiaan selkä minua kohti; hyvä niin. Hän ei tunnu aavistavan mitään, kun hiivin häntä kohti ja tartun häntä takaapäin.

  ”Mitä…herra Johtaja?” hän säpsähtää.
  ”Meiltä jäi neidin kanssa jotain kesken”, murahdan hänen korvaansa.
  ”Ei, herra Johtajan tarvitse.”
  ”Neiti on hiljaa, nyt on minun vuoroni tehdä neidille hyvää”, vaadin.

  ”Neiti on hiljaa, nyt on minun vuoroni tehdä neidille hyvää…”

  Istutan hänet pienelle tuolille jalat levällään. Näkymä edessäni on henkeäsalpaava: vieläkin kiimasta turpeat häpyhuulet ja klitoris selkeästi huomiotani odottamassa. Vien suuni suoraan hänen klitorikselleen ja alan hitaasti kiusaavan, leikittelevän liikkeen kielelläni. Sihteerini on heti juonessa mukana ja alkaa hyväksyvästi huokailla kieleni liikkeiden tahdissa.

  Oma pikku sihteerini  ei ole helpompia laukeajia. Hän tarvitsee siihen aikaa ja keskittymistä, mutta sitäkin palkitsevampaa on nähdä hänet lopulta tärisemässä orgasmin kourissa, sirot kädet pitelemässä päätäni hänen jalkoväliään vasten, vikisemässä vaivalla saavutettua nautinnon huippua.

  Kiihdytän hitaasti liikettä hänen klitoriksellaan, kieleni liikkuu välillä alhaalta ylös…ylhäältä alas…pyörien…painaen…vähemmän painaen.

  Tunnen hänen jännittävän lihaksiaan, yrittäen tuskallisesti saavuttaa lopullista huippua. Hän tietää tarkalleen olevansa niin lähellä huippua kuin vain mahdollista. Sihteerini ruumiissa on tuskin ainuttakaan lihasta, joka ei olisi jännittynyt. Lopulta hänen ruumiinsa antaa äärimmäiselle nautinnolle periksi ja hänen klitoriksensa lähettää nautinnon aallot hyökymään valtoimenaan hänen sorjan ruumiinsa läpi. En ajattele tekemääni rikosta, vaan yksinomaan sitä, kuinka hyvää kykenen tekemään toiselle ihmiselle, koska haluan sitä.

  Jatkan sihteerini klitoriksen nuolemista hellästi, kunnes hän nostaa kasvoni omiensa tasalle. Suljen silmäni ja kietoudumme vielä yhteen pitkään ja himokkaaseen kielisuudelmaan. Minua kiihottaa entisestään ajatus, että hän maistaa suussani oman kiimansa suolaisen maun.

  Avaan silmäni ja kuin unesta heräten näen edessäni maailman kauneimmat silmät, oman tyttöystäväni viattomat silmät. Ei sihteeriä, ei vaimoa, ei rikosta, vain minun ja tyttöystäväni yhteinen sopimus, leikki. Halaamme toisiamme ja annamme lämpimän suihkun hyväillä vielä hetken yhteen kietoutuneita vartaloitamme. Emme tahdo päästää irti, koska juuri tässä hetkessä tuntuu niin hyvältä ja helpolta rakastaa toista ihmistä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *