Hammaslääkärissä

  Oli taas se aika vuodesta kun hampaita piti tarkastaa. En kovin ajatusta rakastanut, mutta olisi mukava nähdä taas tuo verevä nainen joka huolehti hampaideni  kunnosta viime vuonna.  Olisikohan hän vielä tänäkin vuonna täällä.
  Sain ajan, menin vastaanotolle. Siellähän tämä ihanuus jo odotti suu hymyssä sanoen kiva nähdä pitkästä aikaa.  Samat sanat, sanoin, ihana nähdä. Olenkin kaivannut sinua.
  Hän hymyili ja sanoi, nyt on  hoidettu huvipuoli, nyt työhön. Istu alas.
  Työ alkoi. Suu auki tuskailin reilun puolituntisen, mutta mieltäni ravitsi tuo uhkea hammashoitaja joka puski tietysti  tarkoituksella uhkeita rintojaan kasvojeni eteen kun  ’asetteli’ imuria ja hymyili.  Miltä tuntuu hän kysyi. Sanoin että oikein hyvältä näyttää nyt. En taida lähteä kotiin lainkaan kun on näin ihania hoitajia täällä, sanoin.  Itse hammaslääkäri hymyili veistelyllemme, hänkin oli nainen,  mutta ei tietenkään nähnyt näitä pieniä juttuja jotka tapahtui kun hän käänsi selän tai meni pöydän ääreen odottelemaan puudutuksen vaikutusta.
  Olin yllättynyt, hyvänen aika minuako vieteltiin hammaslääkärillä.
  Kun lääkäri poistui hetkeksi hakemaan jotain viereisestä huoneesta tuo ihanuus painoi taas uhkeita rintojaan silmieni eteen kun asetteli sylki-imuria. Sanoin hiljaa että sulla on upeet rinnat. Hän naurahti että tiedostettu on. Pidätkö niistä, hän yllättäin kysyi hymyillen. Sanoin että olen nähnyt niistä märkiä unia koko kesän. Hän naurahti. Niinpä niin. Ne miehet. Samalla hän painoi itseään kämmenselkääni vasten joka puristi kädensijaa. Hänen etumuksensa painoi tarkoituksellisesti kovempaa ja kovempaa. Tiesin kyllä.
  Irroitin sijasta ja laitoin käden hänen hameensa alle hänen reidelleen. Olin jostain syystä yhtäkkiä kiihottunut. Ajattelin että nyt tulee korvapuusti mutta tulkoon, tuntui kiihottavalta uusi kokemus, uhkean hammashoitajan pehmeä reisi jota käteni yhtäkkiä hiveli. Tunsin sukkahousujen viileyden kämmenelläni.
  Hän sanoi. No mutta, tämä on hammaslääkäri, ei täällä sovi lähennellä hän sanoi ja hymyili edelleen. Mutta ei vetäytynyt pois. Katsoin hänen silmiään samalla kun käteni liukui ylös ja saapui perille.  Hän  huokaisi hiljaa ja sanoi älä…
  Samalla painoi kuitenkin  voimakkaasti  itseään kättäni vasten.
  Sanoin hiljaa, haluan pilluasi ihana nainen…haluan kovasti..
  Käteni hieroi voimakkaasti pillua ja hän avasi reisiään vähän.  Hän laittoi kätensä etumukselleni ja puristi kivikovaa kulliani ja sanoi, tavataanko illalla?  Ilman  muuta, sanoin.
  Samassa kuulimme lääkärin tulevan.  Jokos alkaa paikat puutumaan hän tullesaan kysyi. Sanoin nauraen että ihan on kuin paisuksissa olis. He nauroivat.
  Pikku juttu tuli paikattua ja uusi aika varattiin.
  Ovella lähtiessäni ihana hoitaja käveli luokseni ja sanoi, tässä uusi ajanvarauksesi, jos on jotain kysyttävää voit soittaa. Hän oli laittanut numeronsa kynällä hammaslääkärin numeron viereen ja perään pienen sydämen. Perässä luki soita illalla.
  Nähdään taas pian hän huikkasi.
  Ajoin kotiin suu ja kulli turvoksissa. Oliko tämä tottakaan. Oli se.
  Tuskin maltoin odottaa iltaan asti. Soitin ja sanoin että minulle oli jätetty soittopyyntö, oli hammashoitajan aikavarauksesta kyse.  Hän sanoi  että tule jo ja pian. Odotan sinua kovasti.
  Ei auttanyt mikään, mentävä oli.
  Hän  antoi ajo ohjeet.
  Ei kestänyt kauaa kun soitin ovikelloa. Hän tuli avaamaan. Hänellä oli yllään ’työvaatteet’. Kuin sairaanhoitajalla mutta hame oli lyhyt ja paita oli tiukka josta pursuavat rinnat näyttivät vastustamattoman ihanilta. Hän oli pukeutunut valkoisiin kuin kipusisko ja valkoisiin ohuisiin läpinäkyviin sukkiksiin.  Hänen hiuksensa oli nutturalla ja huulet voimakkaasti punattu.
  Ihana kun tulit. Astuin sisään. Hän kysyi haluatko jotain, kahvia tai jotain?
  Sanoin kiihottuneena että  haluan . Otin hänen upeat rintansa käsiini ja puristelin. Haluan  maistaa rintojasi ja pilluasi  sinä kaunis nainen.
  Hän vei minut kädestä makuuhuoneeseen ja polvistui eteeni. Hän veti housuni alas ja sanoi,oi  ihana  kulli.  Hän antoi sille suukon , avasi huulensa ja antoi kullini liukua hiljaa suuhunsa. Voi ihmettä miten joku voi tuntua niin hyvälle kuin uusi tilanne, kuin fantasia joka kävi toteen. Tuo rehevä ja kypsä seksikäs hammashoitaja oli kauniisti meikanneena ja seksikkäässä uniformussaan  edessäni ja imi kulliani kuin olisi ollut pitkään ilman miestä. Niin hän olikin.
  Hän oli oikein hyvä ja hitaasti liukuen edestakaisin kuumilla turvonneilla huulilla koin unohtumattomisa hetkiä.
  Hän sanoi. Anna tulla jos haluat, ja imaisi sen takaisin lämpimään suuhunsa.
  Ei tarvittu muuta. Se oli kuin armahdus odottavalle ,  jostain selkäytimestä syvältä lähti melkoinen   orgasmi  liikkeelle.  Tuntui mahdottomalle kun ilman syyllisyydentunnetta sai vapaasti laueta seksikkään naisen kuumaan ahneesti imevään suuhun. Hän otti kaiken suuhunsa. Meinasin kuolla nautinnosta.
  Hän nousi ja asettui sängylle. Riisuuduin ja asetin hänet selälleen.
  Avasin hänen reitensä js nostin jalat olkapäilleni. Painoin huuleni jalkoväliin. Nylon tuoksui seksille. Hänellä ei ollut pikkuhousuja joten  eteeni avautui ihana näky, kiihottuneet turpeat häpyhuulet avoinna verhottuna ohueen  nyloniin.
  Repäisin ŕeiän halkioon ja painoin kieleni tuohon sykkivään mätäkseen. Se maistui puhtaalle. Ja seksille.
  Annoin herkkää lihaa herkälle lihalle. Kieleni kynsi klitorikselta pitkin vakoa pillureikään  ja takaisin. Upposi välillä aukon syövereihin josta palkkioksi kuuluville tuli  hiljainen pitkä aahh…
  Hyväillen pyllyä maistellen makuja seksin edestä ja takaa sai kieleni hänet kiemurtelemaan.  Hetken aikaa kunnes hän sanoi, anna kyrpää jo, kovaa kyrpää..
  Ja annoin. Nousin ja käänsin hänet vatsalleen. Levitin vähän jalkoja ja työnsin kullin sisään. Voi mikä pillu.
  Se oli juuri samanlainen  kuin olin ajatuksissani häntä naidessani kuvitellutkin sen olevan.  Tuntui niin hyvältä tuo ihanainen pillu että enpä alkanut sen kummemmin taikoja tekemään. Sanoin että olen niin kiihkossa että mun on pakko antaa tulla. Hän sanoi että tule. Se oli siinä. En kovasti pidä hirveästä ryskimisestä koska siinä menee kosketus ja puoli nautintoa. Joten työnsin tasaisella rytmillä  johon hänen  oli helppo vastata, kiipesimme yhdessä kohti huippua. Toinen käsi kouri uhkeaa rintaa, toisella hyväilin pyllyreikää sormellani ja hän voihki työntöjen tahdissa, ihanaa, ihanaa…
  Sitten se tapahtui.  Suustani pääsi jotain käsittämätöntä kun laukesin kovalla voimalla. Kulli sykki kuin pumppu joka pumppasi tuota elämän suolaa lämpimään syliin….
  Hän voihki hiljaa, hyvältä tuntuu niin hyvältä…
  Kun sykkiminen lakkasi, käänsin hänet ja suutelimme. Halusin noita upeita rintoja ja otin nännin suuhuni samalla kädellä kourien. Kulli oli taas noussut pystyyn. Sanoin saanko., samalla kun kampesin päällensä ja työnsin kyrvän noiden isojen rintojen väliin.  Hän sanoi, saat, ja puristi niitä yhteen niin että oli kuin olisi tiukkaa pillua saanut.
  Hän tuijotti punaista terskaa joka sukelsi tasaiseen tahtiin esille rintojen välistä lähelle hänen suutaan. Se oli todella kiihottavaa. Varsinkin kun hän  lipoi kielellä huuliaan  samalla kun kulli kävi lähellä hänen suutaan.
  Voi veljet.  Jokin alkukantainen sisällä heräsi ja laittoi minut tekemään jotain  brutaalia. Tartuin hänen päästään kiinni, en tietenkään voimakkaasti vaan hyvin hellästi mutta määrätietoisesti, ja työnsin kyrpäni suuhun sen enempää ilmoittamatta. Tunsin alkukantaista kiihkoa ja se tuntui mielettömän hyvältä. Survaisin kyrvän suuhun ja aloin naida suoraan  suuhun.  Hän oli mukana. Tarttui pakaroistani kiinni ja antoi minun nussia suuhunsa. Olin itsekäs tämän kerran ja tämä ihana nainen salli sen.
  Ei paljon tarvittu kun olin valmis. Näky oli niin ihanan seksikäs. Rehevä kaunis nainen alla nännit pystyssä , jalat levällään valkoiset sukkahousut haaroista revenneenä, turpean pillun kurkistellessa reiästä, ja kulli ihanan kauniin naisen suussa . En kysynyt, ajattelin että ei paineita. Hän on aikuinen ja tietää mitä tahtoo ja mitä ei.  Annoin tulla.  Sperma suihkusi ja hän imi ja nieli . Hän todella imi ja nieli. Kaiken.
  Putosin puoliunessa täysin voimattomana sängylle. Hän hymyili ja  suuteli kyrpääni. Siihen nukahdin.
  Heräsin kun hän unissaan kuorsasi . Miten kaunista. Kaunis nainen pillu kutsuvasti tyrkyllä , kurkisteli ihanasti reiästä. En voinut vastustaa. Nuolaisin klitorista, nuolaisin  uudelleen, hän avasi silmänsä ja sanoi, älä lopeta…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *