Fysiikkaa

  Katselin tylsistyneenä fysiikanluokkamme seiniä. En olisi istunut täällä, ellei olisi ollut aivan pakko. Aaltoliikettä käsittelimme, lukion eka luokka vasta meneillään. Edelliset kurssit olivat menneet heikosti, mutta yritin jatkaa vain sitkeästi. Enää muutama minuutti ja kellon viisarit siirtyivät haluamaani kohtaan. 15:00, perjantai-iltapäivä. Tapansa mukaan opettaja Jaakko Silvennoinen piti meitä yliaikaa, kun hän viimein ilmoitti tunnin loppuneen, hän käski minua jäämään luokkaan. Hänellä oli jotakin tärkeää asiaa. Kauhuissani mietin mitä hänellä voisi olla, olin ollut kyllä ahkera, tein kyllä parhaani. Ystävättäreni kävelivät luokasta pois ja meidän luokan Sami virnisteli minulle.

  Luokka tyhjeni, ovi sulkeutui ja Jaakko istui pöytänsä viereen. Hän veti salkkuaan hieman lähemmäksi itseään ja pyysi minua luokseen. Varovasti kävelin luokan etuosaan ja yritin näyttää itsevarmalta. ”Kuules, arvosanasi ovat olleet aika heikkoja tässä fysiikassa..” Hän aloitti. ”Niin, tiedän, mutta tahdon teknilliseen, joten minun on pakko lukea fysiikkaa.” Vastasin varmana ja katsoin ympärilleni. Gammasäteilymittari lojui vasemmalla, luokan takaosassa oli jokin heilurijuttuihin liittyvä, en muistanut enää sen nimeä. ”Kyllä me sinulle paremmat numerot saadaan”, Jaakko sanoi ja virnisti poikamaisesti. Ajattelin peloissani montaako lisätuntia hän ehdottaisi, ja yllätyin kun hän nousi seisomaan ja astui lähemmäksi. Hänen jäntevä vartalonsa oli jännittynyt. Tummanruskeat, hieman kiharat hiukset olivat vedetty taakse. Hän tuijotti minua suoraan silmiin, hänen tummat silmänsä tuntuivat nuolevan ihoani ja minua. Katsoin häntä hämmästyneenä ja kysyin: ”Mitä tarkoitat?” ”Tätä.” Hän sanoi, laittoi kätensä selkäni taakse ja suuteli minua pitkään. Yllätyin ja vetäydyin kauemmaksi. ”Siis.. Mitä?” Kysyin ja olin hieman hengästynyt. ”Anna nyt kun Jaakko-setä näyttää, katsos..” Hän sanoi ja painautui jälleen minua vasten ja antoi kätensä valua paitani alle vasten selkääni. Hän suuteli kaulaani ja huuliani. En enää laittanut vastaan. Päätin antautua karhumaiselle fysiikanopettajalleni parempien numeroiden toivossa.

  Jaakko kaatoi minut etupulpetille ja katseli hoikkaa vartaloani. Hän liu’utti käsiään vartaloani pitkin, sävähdin kun hän antoi kätensä koskettaa vaginaani housujeni läpi. Levitin vaistomaisesti jalkojani ja Jaakko veti minua lähemmäksi itseään. Hän kumartui päälleni ja suuteli rintojani paitani läpi. Varovasti hän nosti paitaani ja huokaisi nähdessään sievät rintani. Hymyilin ja hän hymyili minulle. Tuttu pilkahdus kävi hänen katseessaan, kun hän suuteli paljastunutta vatsaani. Hän laski hitaasti housuni alas ja tarjosin itseni hänelle. Hän suukotteli vaginaani pikkuhousujeni läpi ja sai minut huokailemaan.

  Kauaa hän ei malttanut odottaa, hän laski housunsa ja riisui paitansa. Hän käveli salkulleen ja avasi sen. Sitten hän otti salkusta suuren, vaaleanpunaisen tekopeniksen jonka hän laski pillulleni. Purin huultani kun hän antoi tuon tekoelimen liukua sisääni ja huokailin hiljaa kun hän laittoi sen päälle. Se surisi hiljaa sisälläni ja minä kiemurtelin pulpetilla maaten. Jaakko ei jaksanut antaa minulle orgasmia, hän nosti minut pöydältä ja laski lattialle. Hän katseli minua kiimaisena ja tunsin kuinka hän alkoi työntämään suurehkoa elintään sisääni. Hän työnsi sen pohjaan saakka ja aloitti hitaat työnnöt. Kohta hän tahtoi jo toisen asennon, niinpä istuuduin hänen päälleen antaen hänen elimensä upota tiukkaan vaginaani. Ratsastin hetken ja taas hän tahtoi vaihtaa. Hän työntyi minuun takaapäin ja tunsin kohta kuinka valtava määrä spermaa ryöppysi vaginaani. Huokaisin hiljaa ja nousin ylös opettaja Jaakko Silvennoisen jäädessä makaamaan lattialle. Pukeuduin ja poistuin hiljaa opettajan hengitellessä lattialla.

  Kevättodistukseni todella yllätti, fysiikka 9. Sama toistui tokallakin, sain fysiikan yhdeksäksi tekemällä pikkupalveluksia. Ei aina fysiikanopettajatkaan ole sellaisia miltä ne näyttää.. 😉

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *