Enon vaimolle pullat uuniin

  Olin lomalla Thaimaassa vanhempieni kanssa. Ja samalla matkalla oli myös äitini veli ja hänen vaimonsa, Piia, lastensa kanssa. Piia oli yli 30-vuotias mutta todella hyvännäköinen sen ikäiseksensä. Näki, että salilla käynti ei ollut mennyt hukkaan. Hänen rintansa olivat vielä yhtä terhakat kuin ikäisilläni 16-vuotiailla tytöillä ja todella kiinteä ja pyöreä takapuoli. Olin jo pitempään vilkuillut salaa Piiaa. Hän näytti todelliselta herkkupalalta. Piia oli tainnut huomata sen koska nyt lomalla hän oikeastaan koko ajan kiusasi ja näyteli itseänsä minulle, muka tietämättään. Mutta varmasti hän tasan tiesi mitä teki. Hän esitteli upeaa persettänsä minulle ja levitellyt jalkojansa niin, että minulla oli turhankin hyvä näköala hänen bikinien peittämään jalkoväliin.

  Isäni ja Matti tai äitini ja Piia hoitivat puolipäivää kerrallaan lapsia hotellin uima-altaalla. Mutta onneksi minä sain olla kokoajan rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa. Oli miesten vuoro olla hoitamassa lapsia. Jostain syystä myös äitini oli myös hotellin altaalla. Minä ja Piia olimme kahdestaan rannalla. Piia pyysi minua levittämään aurinkorasvaa selkäänsä. Arastellen aloin tekemään työtä käskettyä. Tullessani alemmaksi vyötärön tasolle hän veti narubikiniensä alaosaa alemmaksi ihan takapuolen puoleen väliin. Hän käski rohkeasti levittää rasvaa pakaroille. Työnsin rohkeasti käteni hänen housujensa alle pakaroille ja sivelin niitä varovasti. Piia ei sanonut siitä mitään ja samalla minulla alkoi ottamaan vähän eteen kun sivelin hänen pyöreää pyllyä. Jatkoin rasvan levittämistä pitkin hänen lantiota. Piia ei huomannut, että levittäessäni rasvaa hänen lantiollensa nykäisin bikinien narun auki. Laitoin lisää rasvaa reisille ja aloin levittämään sitä reiden sisäpinnalle. Piia levitti jalkojansa vähän leveämmälle, samalla minä sivelin rasvaa häneen reisiensä sisäpuolelle. Sain jostakin kummallista rohkeutta ja työnsin sormeni rohkeasti housujen sisään suoraan hänen pilluunsa. Piia vähän säpsähti mutta ei sanonut mitään. Pyöritin sormeani hänen reiällä ja työnsin sitä sitten sisään. Piia voihkaisi hiljaa ja nosti pyllyänsä minun kättä vasten. Aloin työntelemään sormeani edestakaisin Piian pillussa. Mutta melkein heti Piia käski, melko jännittyneellä äänellä, minun lopettaa touhuni, että muut rannalla olijat eivät näkisi mitä me tehdään. Juuri kun Piia sai bikininsä narut solmittua äitini tuli siihen paikalle. Minulla oli vaikeuksia peittää seisokkiani äidiltä. Onneksi hän ei huomannut tai tajunnut mitä oli tapahtunut.

  Seuraavan päivän iltana oli jokin Thai-ilta. Vanhemmat menivät sinne ja minun piti jäädä hoitamaan lapsia. Kun he saapuivat sieltä, niin minä lähdin rannalle kuutamo uinnille. Ei olisi pitänyt mennä koska meduusat polttivat jalkani. Aamulla vanhempani lähtivät kauempana sijaitsevaan keskustaan ostamaan minulle kortisoni-voidetta jalkoihin, ja jotain tuliasiakin katsomaan. Kulutin aikaa huoneessamme kun ovelle koputettiin. Ihmettelin, että kuka on oven takana. Aukaisin varovasti oven ja Piiahan se seisoi sen takana. Ihmettelin, että eikö hän ollut lähtenyt muiden mukana keskustaan. Hänellä oli kuulemma niin kova krapula, että hän ei pystynyt lähtemään heidän mukaansa. Ja hän ajatteli jäädä minulle seuraksi. Pyysin hänet tietenkin sisälle myös sen takia, että Piialla oli sixpacki olutta mukana. Piia tarjosi minullekin oluen ja aloimme juttelemaan vähän niitä näitä. Piialla oli yllään vain t-paita ja bikinien alaosa. Hänen terhakkaat nänninsä näkyivät selvästi paidan läpi. Ne olivat kuin pikkurillit siellä pystyssä. En oikein tahtonut saada silmiäni niistä ja Piia taisi huomata sen. Vähän ajan kuluttua Piia nousi ja meni parvekkeelle. Hän nojasi kyynärpäillään parvekkeen kaiteeseen ja samalla hän näytti pyllyään minulle. Menin hänen taaksensa ja otin vedin häneltä bikinit alas. Piia liikautti jalkojansa sen verran, että ne tippuivat lattialle. Samalla minä työnsin käteni hänen jalkoväliin. Aloin hieromaan sormella hänen pillua. Se oli valmiiksi todella kostea ja liukas. Hän huohotti hiljaa ja pyöritti persettänsä minun sormeni tahdissa. Laskin housuni puolireiteen. Työnsin kovan kullini Piiaan. Otin Piiaa lantiosta kiinni ja aloin naimaan häntä takaapäin. Piia työnsi persettänsä vastaan joka työnnölleni. Minä laukesin melkein heti. Ruiskutin lastini syvälle hänen pilluunsa. Pyysin anteeksi nopeaa laukeamistani mutta Piia sanoi ymmärtävänsä minua. Menimme takaisin sisälle ja istuuduin tuolille. Piia tuli eteeni kontalleen ja alkoi ottamaan minulta suihin. Se teki vitun hyvää. Ja minulla oli vähän ajan päästä taas täysi seisokki päällä. Piia otti minua kädestä ja vei minut sängylle. Hän meni sängylle selälleen ja nosti jalkansa leveälle koukkuun. Minä nousin hänen päällensä ja hän nosti jalkansa ristiin selkäni päälle jolloin kaluni upposi vaivatta häneen. Nyt minä aloitin rauhallisemmin kuin ensimmäisellä kerralla. Piia voihki hiljaa kun minä työntelin häntä pitkillä vedoilla. Hän puristi minua lujaa itseään vasten ja työnteli lantiotansa jokaista työntöäni vastaan. Lisäsin koko ajan vauhtia ja Piia huohotti ja voihki koko ajan kovempaa ja kovempaa minun korvaani. Lopulta hän suorastaan huusi minulle, että: Pane minua, pane. Nussi poika, nussi minua. Nussi niin kuin viimeistä päivää.
  Minä aloin naimaan häntä niin lujaa kuin vain voin. Silloin Piia sai tosi kovan orgasmin. Hän ihan jäykistyi alla ja ulisi koko pitkän orgasminsa ajan. Samalla minä nain häntä niin lujaa kuin pystyin. Enkä itsekkään pystynyt pidättämään huutoani lauetessani taas häneen. Lepäsimme vaivautuneina siinä päällekkäin sen ajan kunnes minun kulli veltostui ja luiskahti itsestään pois Piian vitusta. Piia sanoi tarvinneensakin kunnon panon krapulaansa. Ja lupasi antaa minulle joskus uudestaan. Ja se tuli pari päivää myöhemmin kun olin yöllä uimassa.

  Comments

  1. Trickster says

   Teksti oli melko lailla virheetöntä, mutta hahmot olivat aika yksiulotteisia ja seksikin vähän valjusti kuvailtua. Ensi kerralla kannattaa yrittää luoda vähän enemmän tarinaa ja hahmoja novellin ympärille 🙂

  2. H says

   Sukulaiset ja seksi on ihan omanlaisensa juttu. Itse olen kuuttakymmentä lähentelevä gubbe, Tammisaaresta, isosta ja arvokkaasta suvusta. Suvun kesämökki oli saaristossa, ja juhannuksesta pari kolme viikkoa eteenpäin sinne keräytyi koko laaja suku. Isoäiti piti määräysvaltaa, ja hänellä oli sellainen päähänpinttymä, että auringon otto on tavattoman terveellistä. Kai se johonkin riisitautijuttuihin liittyi, hänen lapsuuteensa, ja tällä ajatuksella oli sellainen sovellutus, että meidän poikien piti olla alasti kun sää vaan vähänkin sen salli. Tyttöjä sääntö ei koskenut, ainoastaan meitä poikia, joista osa, kuten minäkin aikanaan, alkoi tulla siihen ikään, että se tuntui kiusalliselta. Tuli vieraita, ja vieläkin muistan niiden ikäisteni ja vanhempienkin tyttöjen kauhusta laajenneet silmät, kun me terveyttämme hoitavat pojat ilkoisina inkkareina pyörimme muun joukon jatkona. Tästä on muutamia valokuviakin todisteena. Se ero, että me jouduimme isoäidin ankarassa komennossa olemaan alasti pukeutuneiden joukossa, alkoi jossain vaiheessa tuntua liian kiihottavalta, ja sitä mukaa kuin meille pojille alkoi munakarvat kasvaa ja kullikin, murtauduimme säännön kahleista. Nyt oli meidän vuoromme kiusoitella suvun nuorempia poikia, ja suvun piirissä kulkeneilla vihjailuilla, pienillä tilanteiden kärjistyksillä saada vuorostaan heidän paljaat kikulinsa kovenemaan väärissä paikoissa, väärillä hetkillä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *