Bloody Virgin ja minä

  Katselin itseäni tyytyväisenä peilistä. Tiukat mustat farkut, musta bändipaita, mustat hiukset seksikkäästi koottuna sekaiseksi nutturaksi, tummat meikit, maiharit ja kaiken kruunasi 2 viikkoa sitten ottamani pääkallo tatutointi oikeassa käsivarressani. Näytin pahikselta, ja hymyilin. Olin iloinen että näytin miltä näytin, sillä tiesin että ehkä tänään olisi onnen päiväni. Kaupungin jäähallissa soittaisi tänään kaksi bändiä, lämppärinä kaupungin oma bändi The Satanas, joka koostui lähinnä parikymppisistä pojista, ja minun ilokseni pääesiintyjänä olisi jo kauan ihailemani Bloody Virgin. Tyhmästä ja täysin harhaan johtavasta nimestään huolimatta jumaloin tuota bändiä. Olin käynyt lähes kaikilla bändin keikoilla, ja olin päässyt kahdesti jopa backstagelle. Tänään tahdoin sinne taas, ja tänään aioin tehdä sielä muutakin kuin suudella bändin basistin kanssa. Viilasin vielä mustiksi lakatut pitkät kynteni ja lähdin matkaan. Kävelin määrätietoisesti kohti jäähallia, olin tilannut heti lipun kun ne oli tullut myyntiin. Ja kaupungin metallikansa oli äkkiä ominut itselleen loputkin, loppuunmyyty keikka puhutti myös kaupungin lehdistöä. Eihän Bloody Virgin ollut vielä ikinä käynyt täällä. Pääsin ensimmäisten joukossa sisälle ja menin ihan lavaan kiinni. Tiesin että minut runnottaisiin lavan reunaa vasten mutten antanut sen häiritä. Tämä olisi sen arvoista. Odotin malttamattomana keikan alkua, ja kun halli alkoi olla täynnä, sammuivat kaikki valot ja mieletön meteli täytti ilman. Valokeilaan asteli The Satanasin solisti, Piski. Niinkuin kaikki häntä kutsuivat. The Satanas soitti peruskeikkansa, leikkien suurta ja suosittua, muka säteillen lavakarismaa. Onnekseni The Satanas oli edes siedettävä, sillä odotus olisi muuten ollut tuskaa. sain hyvän alkufiilikseni The Satanasin Feel the knife in your back biisin tahdissa.

  Kun vihdoinkin The Satanas poistui lavalta hurrausten saattelemana, aloin olla jo lähes kiimainen odotuksesta. Kun vihdoinkin näin bändin jäsenten juoksevan lavalle, tusin pikkuhousujeni kastuvan. Muistin bändin basistin, Joksan kosketelleen minua vaativasti ja haluten, sillon olin ollut niin kokematon etten ollut antanut jutun mennä suutelua pidemmälle. Mutta nyt, olin koko kesän harrastanut villiä seksiä eri kumppaneiden kanssa, vaan siksi että tiesin Bloody Virginin tulevan syyskesällä kaupunkiini. Ja olin myös kuullut juttuja, että miehet ottivat välillä jonkun innokkaan fanin taakse, ja kaikki vuorotellen naisi häntä. Sinne minä tahdoin. Fantasioissani olin useita kertoja uneksinut siitä kuinka joku bändin viidestä jäsenestä naisi minua rajusti ja samalla ottaisin suihin joltain toiselta. Katselin lumoutuneena kuinka pitkä hiuksinen Crusif, Bloody Virginin solisti esiintyi nauttien lavalla. Mustat nahkahousut, mustavartiset nahkasaappaat ja mustat pitkät hiukset olivat ainoat jotka suojasivat tuota uskomattoman ihanalta näyttävää vartaloa. Lisäksi kaulassa hänellä oli erilaisia koruja, ja hiki valui jo tässä vaiheessa keikkaa.

  Kaikki bändin jäsenet jossain vaiheessa keikkaa aina loivat minuun katseita. Eniten silmäpeliä minulla oli kumminkin kitaristin, Dariuksen kanssa. Hän soitti noin viiden metrin päässä minusta ja aina kun biisi vaihtui, hän kyykistyi, joi ja tuijotti minua. Tuijotti suoraan silmiin ja luulin että polveni pettäisi. Kun oli ensimmäinen tauko, miehet katosi lavalta ja The Satanas soitti biisin tai pari. Sillä ensimmäisellä tauolla lavalle tuli roudari, joka käveli suoraan luokseni ja vinkkasi minut mukaansa. Nousin innoissani suoja-aidan yli ja siitä lavalle, järkkärit suvaitsi minulle sen, olihan he nähneet roudarin merkit. Seurasin lihaksikasta roudarimiestä lavalta takahuoneisiin ja siellä hän selitti minulle koko jutun. ”Pojat tahtoo sut keikan jälkeen mukaansa, Ok?” Olin hämmästynyt roudarin suorasanaisuudesta. ”Ööh. Kai se käy. Mihin mä meen? Ja pitääks mun jotenkin valmistautua” Vaikka esitin täysin tyyntä, sisälläni riehui kiimainen pikkutyttö, saisin kerrankin kunnolla kyrpää. Minut ohjattiin takahuoneeseen mistä juuri kaikki miehet lähtivät takaisin lavalle. Miehet vain katsoivat minua ja muutamat iski silmää. Minä sulin hymyyn ja jäin vain odottamaan keikan loppumista.

  Vihdoinkin keikka loppui ja miehet saapuivat pukuhuoneeseen hiestä kiiltelevinä. Crusif toimi omistajan elkein ja tuli heti luokseni ja suuteli kiihkeästi suutani. Vastasin suudelmaan ja tunsin kiimani vain lisääntyvän. Minä todella halusin tyydyttää nuo kaikki, ajattelin katsellessani viisikkoa heidän vaihtaessa vaatteitaan. Kun kaikki oli uusinut lookinsa, lähdimme. Bändin rumpali Flad veti minut kainaloonsa ja vei minut mukanaan. Avoimesti hän kopeloi persettäni ja muut eivät välittäneet. Kaikki tiesivät saavansa minut itselleen hetkeksi. Poistuimme hallin takaovesta, ja kuljimme fanijoukon läpi. Crusif, joka käveli joukon kärjessä töni ihmiset pois tieltämme ja näin kuinka jotkut fanit itkivät onnesta nähdessään Bloody Virginin niin läheltä. Minä en itkisi, paitsi ehkä nautinnosta. Ja minä pääsisin ihan kiinni jokaiseen jäseneen. Jokainen tulisi sisääni. Ja olin siitä iloinen.

  Kun saavuimme hotellihuoneeseen, minä henkäisin ihastuksesta. Se ei ollut huone, lähinnä hotelliasunto. 3 huonetta ja oma keittiö. Ikinä en ollut edes kuvitellut että pääsisin sellaiseen. Miehet eivät aikailleet, sillä bändin kitaristi Anttu huusi minut luokseen, ”Nainen”, kuului toisesta huoneesta. Menin kiltisti toiseen huoneeseen ja Anttu kaatoi minut sängylle ja repi housuni pois. Hämmästyin kiihkeyttä, mutta annoin hänen jatkaa, tätähän minä halusin. Hän työnsi kätensä pikkuhousuihini ja suuteli minua yhä kiihkeämmin. Hän nousi päältäni, repi pikkuhousuni pois, avasi housunsa ja työntyi minuun saman tien. Kova kalu työntyi minuun yhä uudelleen ja uudelleen, aina pohjaan saakka. Kun hän oli tulossa, hän puri minua kaulasta ja purkautui sisääni. Hän makasi hetken päälläni ja nousi sitten. Antaen tilaa seuraavaksi vuorossa olevalle.

  Darius käveli varman näkösenä huoneeseen ja murahti jotain. Ikään kuin hyväksynnän. Hän tuli luokseni, avasi housut ja käänsi minut ympäri. Hän asetteli minut sängyn reunalle ja kokeili sormellaan pilluani. Hän työnsi kaksi sormean minuun ja sanoi nauraen että liukkautta ainakin on. Sitten hän hyväili pilluani kyrvällään, liutti kalua klitorikselta alas päin ja taas ylös. Voihkin nautinnosta jota tuo suurelta tuntuva kyrpä aiheutti. Yht äkkiä hän survaisi kyrpänsä vittuni pohjaan saakka ja aloitti työnnöt. Ei kestänyt kauaa kun hän jo tuli, tullessaan hän otti minua kiinni lanteilta ja veti minut ihan kiinni itseensä. Sitten hän vetäytyi pois ja käänsi minut ja suuteli minua suulle. ”On minun ansiotani että juuri sinä pääsit kanssamme”, hän sanoi ja työnsi kielensä suuhuni. Suutelimme hetken aikaa ja sitten tuli Joksa jo kyselemään ovelle koska oli hänen vuoro. Darius nousi ja silitti vittuani ja käveli ulos antaen Joksalle vuoron.

  Joksa tuli luokseni ja käski minun riisua paitani. Nousin istumaan ja riisuin Bloody Virginin bändipaidan. Päälläni oli enään mustat rintsikat jotka Joksa riisui asiantuntevasti, nopeasti. Sitten hän heitti ne housujeni seuraksi sängyn viereen. Hän riisui itsensä ja meni istumaan sängylle ja veti minut syliinsä. Olin jo valmiina ottamaan kyrvän sisääni, mutta hän asetteli minut siten, että kyrpä oli minun ja hänen välissään. Sitten hän aloitti suutelun. Hän oli kehittynyt suutelijana, ajattelin muistellessani edellistä kertaa. Hänkin muisti sen ja mainitsi asiasta. Ja kehui vartaloani. Hän alkoi nuolemaan ja suutelemaan rintojani. Ikinä kukaan ei ollut antanut yhtä perusteellista rintojen hellimistä kuin hän, joka kohdan hän nuoli ja imi. Kovettuneet nännini viimeiseksi. Voihkin ja huokailin, en ollut uskonut kuinka rintojen hyväily voi tuntua niin hyvältä. Hän nosti minut päältään polvilleen lattialle ja näin edessäni puolivelton kalun. Hän työnsi sitä huuliani kohden ja minä avasin kiltisti suuni. Aloin nuolemaan ja imemään tuota sauvaa joka koveni suussani. Otin sen suustani ja vetelin muutaman kerran esinahkaa edestakaisin ja sitten imin vain paljasta terskaa. Leikin kielelläni terskan alaosassa, ikäänkuin liitoskohdassa. Katselin samalla kiinteästi Joksan ruskeita silmiä. Hyväilin hänen kiveksiään ja aloin imeä antaumuksella. Joksa murisi kuin villieläin ja hän sulki silmänsä. Kohta hän ruiskutti spermansa suuhuni, mutta osa levisi kasvoilleni ja rinnoilleni ja valui siitä hitaasti alaspäin. Mies makasi hetken sängyllä ja lähti sitten, mitään sanomatta.

  Flad ja Crusif tulivat huoneeseen samaan aikaan. Ihmettelin hieman, mutta en antanut sen erikoisemmin häiritä. Muistutin itseäni että minä olin heitä varten. Olin ikään kuin heidän. Crusif istuutui sängylle ja avasi housunsa. Sitten hän veti ne jalastaan ja käski minut syliinsä. Nousin hänen syliin ja hän ohjasi kaluaan pilluani kohden. Kalu oli kuitenkin vielä hieman löysä, joten hän liikutteli terskaa pilluni suulla ja pian se alkoikin kovettua. Flad katseli huvittuneena touhujamme, tiesi pääsevänsä pian osalliseksi. Kun Crusifin kyrpä oli tarpeeksi kova, sanomatta sanaakaan hän painoi minut alas ja tuo rakkauden sauva tuntui täyttävän minut pohjaani myöten. Olisin halunnut ratsastaa, tuntea tuon kyrvän liikkuvan minussa, tuntea kuinka se venyttäisi minut joka työnnöllä uudestaan. Mutta Crusif piti minut aloillani, ja katseli minua. Hän hymyili ja kaatui selälleen. Kaaduin mukana ja hän piti edelleenkin kyrpänsä minussa ja minut ihan paikoillaan. Kuulin kuinka Flad käveli taakseni ja laski housunsa. Perseeni oli juuri Fladin elimen kohdalla, ja hän työnsi yhden sormen vittuuni, Crusifin kyrvän seuraksi. Tunsin olevani ääriä myöten täynnä, ja Flad vieläpä liikutti sormeaan. Crusif piti minut aivan paikoillaan, toinen käsi tiiviisti ympärilläni ja toinen käsi hyväili niskaani ja hiuksiani. Flad veti sormensa pois ja hymähti. Sitten hän liikutteli kostunutta sormeaan vakoa pitkin, kohti peppuani. Vingahdin hiukan kun hän työnsi sormensa peppuuni, hitaasti työnsi sen suoleeni juureen saakka. Muutaman kerran hän liikutti sormeaan sisälläni ja sitten veti sen ulos. Hän otti housujensa taskusta jotakin voidetta, ja levitti sitä kyrvälleen ja peppureiälleni. Sitten hän asetteli terskan perseelleni ja alkoi työntymään sisään. Crusif liikautti minua niin että hänen kyrpä luiskahti ulos ja Flad pääsi työntymään helpommin sisääni. Vinguin kivusta, en ollut ikinä harrastanut anaaliseksiä. Flad kuitenkin jatkoi ja pian alotti työnnöt. Onnekseni Fladin kyrpä ei ollut kovin suuri, arvioni mukaan pituutta noin viitisentoista senttiä ja paksuutta kolmesta neljään senttiä. Hän työnteli hetken ja kohotti minua lanteilta irti Crusifista. Sitten yhdellä työnnöllä Crusifkin työnsi kalunsa minuun, tosin pilluuni. Ja he aloittivat saman aikaset rauhalliset työnnöt. Yhdellä hetkellä olin aivan tyhjä, toisella hetkellä olin täynnä kahta penistä. Aloin nauttia kivun loppuessa ja pian tunsin että kohta tulisin. Ja niin tulinkin, elämäni siihen asti paras orgasmi ravisteli minua. Elleivät miehet olisivat pitäneet minusta kiinni, olisin varmsti tärissyt. Orgasmin lananuttua makasin vain paikoillani ja tunsin kuinka Flad purkautui suoleeni. Annoin sen tapahtua ja hän veti kalunsa pois minusta ja jätti minut ja Crusifin kaksin. Crusif nai minua kauan. Vaihtaen välillä asentoa. Ihmettelin hänen kestoaan, mutta ajattelin että hän oli varmasti treenannut paljon. Jossain vaiheessa olin palautunut edellisestä orgasmista jota pian seurasi toinen. Vihdoinkin myös Crusif saavutti huippunsa ja laukesi lennättäen mällinsä pakaroilleni ja selälleni.

  Jäin makaamaan perse pystyssä sängylle kun miehet lähtivät ovet paukkuen. Vihdoinkin toivuttuani nousin ja kävin suihkussa. Sitten keräilin vaatteeni ja lähdin hiljaa, hiukset sekaisin ja märkinä. Olin saanut kerrankin tarpeeksi, kiitos siitä Bloody Virginille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *