Bändikämpällä

  Marika oli lähdössä taas kultansa luokse. Markulla olisi bänditreenit ja Marika oli lupautunut seuraamaan niitä. Marika laittoi tummat, vaalea raitaiset hiuksensa nätisti ja puki ylleen leopardikuvioiset alusvaatteet. Sitten hän puki ylleen tiukat nahkahousut ja mustan, ihonmyötäisen topin. Hän tiesi että Markku pitäisi hänestä muutenkin, mutta nahkahousut oli miehen mieleen. Marika laittoi puhelimen ja avaimet pieneen laukkuun, laittoi pitkän takkinsa päälleen ja lähti kohti kämppää. Kämpän ovella häntä vastaan tuli muut bändin jäsenet, ruokatauon he ilmoittivat aikaisen poistumisen syyksi.

  Marika asteli kämppään lanteitaan keikutellen. Markku viritteli kitaraansa ja nosti katseensa kun kuuli Marikan askeleet ovelta. Kun hän näki kultansa, hänen mieleen tuli heti tuhmat ajatukset. Marika asteli Markun luokse ja se aloittivat heti kiihkeän suutelusession. Markku lopetti sen kumminkin, kitara oli pakko virittää. Molempia himotti, mutta Markku oli muusikko, kitara oli kaiken a ja o, tärkeämpi kuin nainen. Melkein ainakin. Kun kitara oli viritetty, Marika hyökkäsi Markun kimppuun. Uhkea Marika suorastaan vei mieheksi aika pienikokoista Markkua. Markku meni mukana. Pian heillä oli kiihkeä rakastelu käynnissä bändikämpän sohvalla. Se oli vain alkuhekumaa.

  Sillä kun molemmat oli kerran tullut, Marika alkoi välittömästi imemään Markun kyrpää. Huolellisesti hän imi ja imi. Leikki kielellä ja teki kädellä edestakais liikettä vartta pitkin. Hän suuteli terskaa ja imasi välillä sen suuhunsa. Hän hyväli samalla Markun kiveksiä kun imi tuota lemmen sauvaa. Markku kumminkin keskeytti naisen touhun ja vei Marikan pöydän päälle. Hän asetteli naisensa pöydälle ja alkoi työntymään Marikan kiinteään pilluun takaa päin. Kiihkeä huokailu ja litinä joka tuli kyrvän soutaessa pillussa täytti huoneen. Pian Markku tuli ja roiski spermansa Marikan pakaroille. Sitten Marika nousi pöydältä ja jatkoi suihinottoa. Hän tiesi että Markku jaksaisi tulla ainakin neljä kertaa ennen kuin tarvitsisi lepoa. Kyrpä kovettui nopeasti taistelukuntoon ja Marika tahtoi sitä lisää. Markku nosti Marikan pöydän reunalle ja työnsi kyrpänsä taas naisen sisälle. Marika vain voihki ja huokaili kun Markku nuoli hänen rintojaan ja rakasteli häntä. Nyt saisi Marika nauttia. Markku nai häntä hitaasti, samalla nuollen Marikan kiinteitä rintoja ja kaulaa. Marika sai orgasminsa täristen, Markun yhä jatkaessa. Kohta Marika sai toisen kerran ja silloin sai Markkukin. Hetken he lepäsivät kämpän lattialla olevalla matolla hyväillen toisiaan.

  Kohta Markku oli taas valmis. Viriili kaljupäinen uros nousi naisensa päälle ja alkoi rakastelemaan häntä. Molemmat nautti tuosta läheisyydestä, rakkaudesta, intiimistä hetkestä. Kohta Markku vetäytyi ja antoi naisellensa orgasmin nuolemalla. Pienten orgasmien aalto pyyhki Marikan yli ja Markku oli tyytyväinen. Marika imi Markkua vielä hetken ja Markku laukesi naisensa nieluun. Nätisti Marika nieli kaiken ja he pukeutuivat. Kohta tulikin bändiläiset syömästä. Naureskellen he katselivat punaposkista pariskuntaa. He tiesivät kumminkin mitä oli tapahtunut. Sekin varmistui kun Marikan stringit löytyivät sohvatyynyjen välistä. Nolona Marika lähti kämpältä stringit puristettuna nyrkkiinsä..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *