Autiosaari

  Ihmettelin itsekseni miten tänne olin joutunut. Saari oli suhteellisen suuri ja se oli keskellä ei mitään. Joka puolella vain merta. Olikohan tämä niin järkevää ja kivaa mitä olin kuvitellut. Hermoni olivat palaneet loppuun asianajajan työssäni ja olin päättänyt lähteä jonnekkin missä ei olisi ketään. Olin katsonut kartasta saaren johon menisin. Olisin oman onneni nojassa ja hermoni saisivat levätä. Olin jättänyt tavarani hiekkarannalle ja halusin tutustua saareen jossa asuisin seuraavan kuukauden.

  Puissa oli papukaijoja ja apinoita, eräänlaiset kauriseläimet juoksentelivat aukeilla ja näin jopa kissaeläimiä. Tropiikin lämpö hyväili saasteiseen ja kylmään ilmaan tottunutta ihoani ja minä nautin suunnattomasti. Kuitenkin jännitin hieman, eihän voinut varmaksi tietää olinko yksin täällä. Mies joka oli tuonut minut saarelle oli tosin vakuuttanut saaren olevan autio, mutta eihän sitä ikinä voinut tietää. Hiljaa mielessäni mietin miltä tuntuisi jos joku saaren alkuperäinen asukki tulisi ja ottaisi minut rajusti ja saisin viettää hänen kanssaa ikimuistoisen kuukauden. Se olisi ihanaa, miehen kosketuksesta oli jo aikaa, ellei pomon kanssa kättelyä laskettaisi. Ajastukset saivat hymyn karehtimaan kasvoillani ja alapääni kostumaan. Aloin hyräillä mielessäni erästä hittibiisiä ja likaiset ajatukset häipyivät mielestäni.

  Olin ollut noin viikon saarella ja jälleen heräsin aamuauringon valoon ja lämpöön. Kuumat säteet osuivat reisiini ja hävylleni, pikkuhousutkin olin jättänyt saarella ollessani pois. Päivät vietin lähes alasti keräillen mehukkaita hedelmiä, edellispäivänä olin jopa tyydyttänyt himojani suurella ja pitkänmallisella hedelmällä jonka nimeä en tiennyt. Avasin varovasti silmäni etten täysin sokaistuisi. Annoin katseeni kiertää ympäristöni ja hätkähdin tajutessani että maitokahvin värinen, pitkät mustat hiukset omistava mies tarkkaili minua puiden katveesta. Nousin kyynärpäideni varaan ja paniikinomaisesti aloin hilaamaan itseäni taaksepäin. Selkäni takaa, arviolta vain muutaman metrin päästä kuului lyhyt vierasta kieltä oleva lausahdus. Katsoin taakseni ja siellä oli toinen samanmoinen kuin puidenkin katveessa oleva, mutta tällä yksilöllä oli vain lyhyemmät hiukset ja vihaisemmat kasvot. Pysyähdyin ja katselin pelokkaasti ympärilleni. Miehet lähtivät tulemaan minua kohti ja huomasin että heitä oli useita, 5 kappaletta komeita miehiä. Pelostani ja mahdollisesta vaarasta huolimatta mieleeni tuli se mitä olin saapumispäiväni ajatellut. Nyt se olisi mahdollista, jopa viiden kanssa. Annoin miesten lähestyä ja pian yksi kosketti minua olkapäähän. Hän oli se joka oli ollut selkäni takana. Hän istuutui vierelleni ja alkoi liikuttelemaan käsiään ihollani samalla hymyillen. Kaikki miehet hymyilivät ja tajusin vähitellen ettei he tahtoneet mitään pahaa. Yht’ äkkiä tajusin alastomuuteni ja kurkoitin ottamaan paitaani hiekalta. Yksi mies kuitenkin esti käteni liikkeen ja silloin huomasin että hekin olivat alasti.

  Katseeni kiersi ensiksi miesten kasvot. Kaikki olivat hyvin komeita, jopa kauniita. Siroja ja lihaksikkaita. Mustat paksut hiukset olivat kaikilla sekä suklaanruskeat silmät. Ystävällisen näköisinä he istuivat ympärilläni ja katselivat minua. Sitten katseeni siirtyi heidän veltoille elimilleen. Ne olivat lepotilassakin suuria. Ajatellessani minkälaisia ne olisivat täydessä seisokissa pilluni alkoi kostua ja pian edessäni istuva mies huomasi pilluni kiiltelevän nesteistä. Hän katsoi muita miehiä ja sitten kuin luvan saatuaan hän kaatoi minut selälleen toisen miehen syliin. Selkäni alla olivat lihaksikkaan jalat ja pääni makasi miehen tiukkaa vatsaa vasten. Päätin antaa kohtaloni johdattaa minua. Tapahtui mitä tapahtui. Edessäni oleva mies hyväili pitkillä sormillaan kurvikasta vartaloani ja antoi sormensa mennä vakoani pitkin ja siirtyi siitä reidelle. Kastuin yhä enemmän. Mies upotti hoikan sormensa pilluuni ja piti sitä siellä. Haluni kasvoi kasvamistaan kun mies jonka sylissä makasin alkoi hyväilemään kylkiäni, vatsaani ja rintojani. Nännini kovettuivat ja tunsin kuinka pilluni sykki kiimasta. Mies jonka sormi oli pillussani tunsi kiimani ja hymyili. Hän alkoi liikuttelemaan sormeaan hitaasti ja katsoin kuinka pillunesteistäni kiiltelevä sormi upposi yhä uudestaan kuumaan reikääni. Katsoin miesten peniksiä jälleen. Ne alkoivat heräilemään ja mies joka kiusasi minua sormellaan alkoi saamaan jo kunnon erektiota. Halukkaita olivat hekin, ellei enemmänkin kuin minä. Levitin jalkani äärimmilleen ja annoin miehen upottaa suunsa häpyäni vasten. Voihkin ja kiemurtelin miehen kielen liikkuessa herkimmissä paikoissani, tajusin että tätä olinkin kaivannut saadessani orgasmin joka lähti aluksi pieninä aaltoina vatsan pohjasta, kohta tärisin paikoillani hien valuessa vartalollani.

  Mies alkoi työntämään suurta, tummanpuhuvaa kyrpäänsä tiukkaan pilluuni. Kun vasta terska oli sisälläni tunsin olevani täynnä, mutta uskomattoman helposti koko seiväs upposi sisälleni. Tuntui aivan fantastiselta kun tuo upea pitkähiuksinen suklaasilmä työnsi sauvaansa sisälleni ja liikutteli sitä hitaasti edes takaisin. Tunsin selkääni vasten kuinka allani osittain olevan miehen kyrpä alkoi kovettua ja kovettua. Työnsin päälläni olevan miehen kauemmas ja käännyin. Otin edessäni olevan elimen suuhuni, sekin oli suuri, mutta ei ihan niin suuri kuin se joka pian taas tunkeutui syvälle aarteeseeni. Toinen mies nai minua takaapäin minun imiessäni toista. Nautin silmittömästi, eräs fantasioistani, seksiä usean miehen kanssa toteutui parhaillaan. Tunsin kieltäni vasten kuinka miehen kyrpä alkoi sykkiä ja kohta hän laukesi kurkkuuni karjahtaen. Spermaa oli paljon ja sitä valui maahankin ja miehen syliin minun ollessa kontillani kahden uroksen välissä. Mies joka yhä piti kyrpäänsä sisälläni laskeutui istumaan ja veti minut syliinsä kalun upotessa jälleen syvyyksiini.

  Eräs mies toi jonkunlaisen halkaistun hedelmän. Mies jonka sylissä istuin otti hedelmän lihaa ja nosti minut päältään pois. Hän siveli tuota vaaleaa hedelmälihamassaa kyrvälleen ja se antoi lähes samanlaisen liukkauden kun meillä länsimaalaisilla liukuvoiteet. Mies työnsi minut kontilleen ja siveli hedelmälihalla minun peppuni ja pilluni. Tajusin mitä oli tapahtumassa kun hän alkoi hieromaan peniksellään peräaukkoani. Sitten hän tunkeutui vähitellen suoleeni minun voihkiessa tuskasta. Onneksi totuin kipuun nopeasti ja mies alkoi työntelemään kyrpäänsä tiukkuudessani. Sitten hän vetäytyi minusta ja ruoskutti spermansa pakaroilleni ja pillulleni.

  Makasin maassa perse pystyssä kun hedelmää tuonut mies veti minut luokseen. Hän istutti minut seisovan elimensä päälle ja antoi elimensä upota suoleeni. Jalkani roikkuivat ilmassa miehen istuessa katkenneen puun päällä. Hän nojasi toiseen puuhun ja veti selkäni rintaansa vasten. Hän liikutteli lantiotaan saaden minussa aikaan mukavia väreitä. Sitten ihmetyksekseni luoksemme asteli jälleen minulle uusi mies. Hänen kalu oli valtava. Katseeni jäi kiinni tuohon jättimelaan joka kohosi ylväänä ylöspäin. Mies jonka kyrpä oli sisälläni nosti minua ja toinen mies tuli eteemme. Sitten tuo jättimelainen mies tunki kalunsa tiukkaan pilluuni ja minä voihkin jo pelkästään siitä. Kauhukseni tunsin että mies joka kannatteli minua alkoi laskemaan minua koko painollani hänen kyrpäänsä vasten ja jälleen tiukka sulkijalihakseni antoi periksi ja tuo toinenkin penis upposi minuun. Perseessäni oli kyrpä, ja pillussani toinen. Pidättelin hengitystäni ja tunsin olevani ääriäni myöten täynnä. He alkoivat liikuttelemaan vuorotahdissa kalujaan sisälläni ja koko operaation aikana jolloin nuo kaksi miestä naivat minua sain neljä orgasmia. Olin vain ja miehet hoitivat homman.

  Miehet antoivat minun levätä useita tunteja viileässä varjossa tuoden minulle mitä herkullisempia hedelmiä. Olin rakastellut kaikkien kanssa ja sain tuon kuukauden kuluessa tietää että saarella asui enää 10 miestä. Olin vierailevana naisena se joka heidän himojensa kohteeksi joutui. Tai pikemminkin pääsi. Tämän kaiken minulle kertoi eräs joka osasi kieltäni sattumalta. Hän oli joskus käynyt maassani. Kuukaudessa sain kyrpää niin paljon ettei kukaan osaa uskoakkaan. Miehet purkivat muutaman vuoden puutteensa minuun ja minä olin kuin taivaassa. Taivaassa jossa oli nuoria ja upeita miehiä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *