ATK-luokassa

  Kädet täristen painan tietokoneen päälle ja vilkaisen ovelle. Olen saanut ATKn opettajaltani luvan jäädä ATKn luokkaan kunnes italiantuntini alkaisi puoli viideltä. Minulla on siis aikaa reilu 2 tuntia ja sen ajan olen ajatellut olla tietokoneella. En kamalasti ole koskaan ollut tietokoneiden kanssa, joten jo koneen käyttö saa minut hieman jännittämään. Vielä se, että olen yksin koko luokassa, tekee olostani hieman epämukavan. Kaikki sujuu kuitenkin hyvin.

  Surffailen aikani kuluksi pitkin sivustoja, kunnes päädyn erääseen chattiin. Menen sisälle yhteen chathuoneeseen. Aikani seurailen kanavan yleistä keskustelua, kunnes joku nimimerkillä M77 tulee puhumaan minulle yksityisesti. Puhumme ihan yleisiä asioita kunnes hän alkaa menemään henkilökohtaisuuksiin. Mitä minulla on päällä? Mikä on kuppikokoni? Aluksi tämä saa minut hämmentymään, hieman jopa nolostumaan. Tunsin itseni vaivautuneeksi, en ollut tottunut moisiin kysymyksiin. Nettihän voi olla täynnä vaikka mitä pervoja.

  Mies jatkaa sinnikkäästi kyselyään vaikka olenkin vaitonainen ja haluton puhumaan itseäni koskevista asioista. Tämä sinnikkyys ja itsepäisyys saa minut kuitenkin kiihottumaan. En tiedä mistä se johtuu. Tunnen vain kuinka alapääni sykähtelee heikosti ja vaginani erittää nesteitä kostuttaen pikkuhousuni. Lopetan kainosteluni ja ryhdyin yhtä rohkeaksi kuin mies. Kysymyksiini vastaten hän ilmoittaa omistavansa 19 senttisen peniksen ja ihan hyvän vartalon. Enempää minun ei tarvitsekaan tietää.

  Jatkamme kiusoittelevia kysymyksiä puolin ja toisin. Kerron miehelle, joka kertoi nimekseen Mika, että minulla on vaaleansiniset alusvaatteet ja olen 17. Kerron myös että olen vaalea ja kuppikokoni hieman liiotellusti c75. Tosiasiassa en ole ihan niin rintava, mutta leikkiähän se vain on. Minua kiihottaa suunnattomasti tuo virtuaalinen, anonyymina leikittävä leikki, en vieläkään käsitä kuinka ajaudun siihen pisteeseen, mutta ehdotan miehelle ihan suoranaista nettiseksiä. Mutta minua haluttaa vain niin kovasti.

  Ilokseni mies suostuu, oikeastaan tiesin jo ehdottaessani hänen suostuvan. Hän kuvailee kuinka riisuisi minut hitaasti suudellen huolellisesti paljastuvaa ihoalaa. Puen sanoiksi sen mitä sellaisella hetkellä ajattelen tuntevani, kirjoitan huokailevani, voihkivani ja koskettelevani miehen pehmeitä hiuksia. ”Kannan sinut sängylle ja riisun pikkuhoususi hitaasti, kiusoitellen. Puhallan viileää ilmaa märkää häpyäsi vasten ja katson sinua silmiin. Näen katseestasi halusi, levität minulle reisiäsi. Minä annan kieleni liukua märkää, sykkivän kuumaa vakoasi pitkin ja kuulen vaikerruksesi. Tiedän tekeväni sinulle hyvää.” J79 kirjoittaa saaden katseeni näyttämään varmasti halukkaalta, kiimaiselta. Mieleni tekee avata housuni ja työntää käsi pikkuhousuihini klitoriksen luo, mutta niin rohkea en kuitenkaan ole.

  Puren alahuultani ja suljen silmäni miettien tilannetta. Tajuan hengittäväni kiivaammin kuin tavallisesti ja saan aikaiseksi rivompaa tektiä kuin koskaan ennemmin. Taas saan vastauksena tekstiä mikä saa minut värisemään halusta. Kerron miehelle että minua haluttaa, paljon. Mutta sitten minun on pakko lopettaa koko homma, muuten se riistäytyisi käsistä. En sentään voi masturboida koulussa. Painan rastia chattiruudun yläkulmassa ja katselen ympärilleni. Vilkaisen kelloa, vasta 15 yli kolme.

  Istun paikoillani ja katselen tarkasti luokkahuonetta. Hämäryys saa sen näyttämään tavallista kiinnostavammalta ja mystisemmältä. Kuulen kuinka käytävällä joku kävelee, hymähdän. Nolostun hieman ajatellessani jos joku saisi tietää minun olevan koulussa näin suunnattoman kiihottunut. Askeleet pysähtyvät luokan ovelle jossa olen. Avain uppoaa lukkoon ja ovi aukeaa naksahtaen, nuori, vasta taloon tullut ATKn opettajamme Mikael katsoo hieman arasti luokkaan sisälle. Kohotan katseeni häneen ja tunnen kuinka vatsanpohjassani muljahtaa. Haluan yhä. Mikael tulee luokkaan sisälle ja tervehtii minua. Vastaan hieman vaisusti ja pelaan pasianssia yhä keskittyneemmän oloisena.

  ”No, haluttaako vielä?” Mikael kysyy yhtäkkiä ja katsoo minuun iskien sitten silmää. ”Mmitäh?” Saan sanotuksi. ”Niin, olikos nettiseksi kivaa?” Mikael kysyy ja kävelee minua lähemmäksi, hitaasti ja hieman epävarmasti. En vastaa mitään, mietin kuumeisesti kuinka opettajani oli saanut tietää puuhistani. Kuin ajatukseni lukien Mikael osoittaa kädellään luokan perällä olevan kaapin päälle. Siellä on tarkkaa kuvaa näyttävä kamera, ei valvontakamera, onnekseni. Opettaja oli nähnyt reaaliaikaisena millä sivustoilla liikuin, ehkä myös osan teksteistä mikäli oli saanut zoomattua kameran tarpeeksi lähelle. ”Anteeksi…” Mumisen ja alan pakata laukkuani. ”Ei se mitään, kyllä minäkin siitä nautin.” Mikael sanoo yhtäkkiä ja katsahdan ihmeissäni häneen. Katson miestä kysyvän näköisesti ja hän vain lähestyy minua.

  Ihmeekseni en vastustele lainkaan kun Mikael painautuu minua vasten ja suutelee minua kiihkeästi huulille. Halun sumentamana antaudun täysin opettejalleni. Hyväilen hänen selkäänsä ja suutelen hänen kuumia huuliaan. Minua kiihottaa ajatus että harrastin hänen kanssa nettiseksiä. Mikael on ihan komea, nuorekas, mukava. Suudellessani häntä en kuitenkaan pidä häntä opettajana. Pidän häntä miehenä, kiihottavana ja haluttavana miehenä. Hänen parransänki hinkkaa leukaani suudelmien muuttuessa yhä kiihkeämmiksi, Mikaelin kädet vaeltavat jo paitani alla.

  Hän alkaa riisua minua hitaasti, suudellen huolellisesti paljastuvaa aluetta. Aivan kuten hän oli hetki sitten kirjoittanut. Koskettaessaan rintojani hän kuiskaa hiljaa muistelleensakkin etten ole ihan c-kuppitasoa. Onneksi. Hän kuulemma jumaloi pieniä terhakoita rintojani, hän kertoo katselleensa niitä usein. Hän sanoo haaveillensa tästä tilanteesta. Suljen hänen suunsa suudelmilla ja annan hänen kaataa minut opettajan pöydälle. ”Harmi, nyt ei ole sänkyä..” Mikael sanoo ja suutelee vatsaani alkaen sitten riisua kiduttavan hitaasti vaaleansinisiä pikkuhousujani. Saatuaan minut alastomaksi, hän puhaltaa viileän henkäyksen kuumana sykkivälle pillulleni. Huokaan ja nostan hieman lantiotani kuin tarjoten itseäni opettajalleni. Mikael nuolee vakoani huolellisesti saaden minut kiemurtelemaan himosta.

  Mikael antaa kahden sormensa liukua märkään aukkooni ja minä vingahdan nautinnosta. Hänen sormensa hyväilevät vaginani kuumia, kosteutta tihkuvia seinämiä ja kieli nuolee klitoristani ammattimaisin ottein. Lasken käteni miehen pehmeille hiuksille ja mieleeni palaa nettiseksituokio. Tämä tuntuu paljon taivaallisemmalta kuvittelin, huokaan ja tunnen kuinka orgasmin aallot kaihertavat alavatsassani. Hetken Mikael jatkaa ja lopettaa juuri ennen kuin olen saamassa. Hieman pettyneenä katson miestä ja hän hymyilee minulle ilkikurisesti.

  Mikael riisuu paitansa ja paljastaa ruskettuneen kroppansa minulle. Chatissa hän oli sanonut omaavansa ihan hyvän vartalon. Mutta mielestäni ihan sanan voisi todellakkin jättää pois. Lihakset piirtyvät selkeästi sileän ihon alla ja karvavana navasta alaspäin näyttää kovin poikamaisen suloiselta. Nousen istumaan ja kosketan Mikaelin olkavartta. Mies katsoo minua suoraan silmiin ja silittää poskeani painaen sitten suudelman huulilleni. Hyväilen hänen vatsaansa, kylkiä. Mies koskettelee rintojani, vatsaani ja antaa kätensä viipyä sekunnin murto-osan tyydytystä kaipaavalla hävylläni. Menen takaisin makaamaan ja katselen miestä kutsuvasti. Hän katselee minua hieman häpeillen, mutta hymyni saa hänet sulamaan.

  Mies katsoo ovelle ja alkaa sitten avaamaan vyötään. Suorat housut joutuvat nurkkaan alastomuuden päästessä etusijalle. Mikael katsoo minuun vielä kerran kunnes alkaa asettelemaan kaunista penistään vaolleni. Mielenkiinnolla katselen hänen puuhiaan, muutaman kerran hän liu’uttaa terskaa vakoani pitkin kunnes alkaa hitaasti työntyä sisääni. Mieleeni hiipii aiemmat kertani, tämä kerta oli jo tähän mennessä aivan kuin eri planeetalta. Mikael ei ole lähelläkään hosuvia teinipoikia. Tuskallisen hitaasti Mikael työntyy minuun juurta myöden ja silittää rintojani. Hän kumartuu suutelemaan minua ja aloittaa hitaat aaltomaiset liikkeet vetäytyen lähes kokonaan pois minusta ja työntyen taas takaisin pohjaan saakka. Vain muutaman työnnön jälkeen alan täristä ja vääntelehtiä, äsken tuloillaan ollut orgasmi iskee päälleni hyökyaallon lailla. Mikael rakastelee minua uskomattoman hellästi ja rauhallisesti minun vain maatessa paikoillani orgasmin rentouttamana.

  ”En kestä enää kauaa..” Mikael huokaa ja sulkee silmänsä. Hän kehuu minun olevan tiukka, jumalainen, ihana. Hän sanoo rakastavansa minua, hän sanoo tahtovansa minua. En välitä hänen sanoistaan, ajattelen niiden olevan vain nautinnon sumentaman mielen tuotteita. Mikaelin lihakset jännittyvät, hänen kasvoillensa tulee kärsivä ilme ja syvään huokaisten hän purkautuu syvälle sisuksiini. Mies nojautuu minuun ja suutelee rintojani, kaulaani. ”Anteeksi, anteeksi että laukesin lupaa kysymättä sisällesi, anna anteeksi..” Mikael sopersi hengästyneenä. Silitän miehen selkää ja hiuksia. Tämä kokemus on ollut ihana..

  Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin sanotaan. Muttei tämä. Minun ja Mikaelin salaiset hetket jatkuivat koko lukiossa oloni ajan.. Koin millainen on taivas, kiitos hänen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *