Appiukon kanssa

  Minä tunsin Mikon parhaan kaverini tyttöystävän siskon kautta, siten olimme tavanneet. Suhteemme alku oli ollut huumaavan ihana, olimme olleet umpirakastuneita ja täysin toistemme lumoissa. Mutta pikku hiljaa arki astui uomiinsa. Mikko oli minua kohtaan välillä todella välinpitämätön ja välillä tunsin oloni vain hänen palvelijakseen. Rakkaudentunnustuksia sain suorastaan kerjätä ja olin iltaisin aika yksinäinen. Muuten suhteessamme kaikki oli päällisin puolin ihan okei, olimme ihan onnellisia, tai uskoin ainakin Mikon olevan. Mutta minä en ollut maininnut hänelle sanallakaan sitä, että koko lähes suhteemme ajan olin nähnyt märkiä unia hänen komeasta isästään.

  Suhteemme ensimmäisillä viikoilla Mikko oli esitellyt minut ensiksi vanhemmilleen, Riitalle ja Joukolle, ja siitä muutaman viikon kuluttua isovanhemmilleen. Mikon äidin vanhemmat olivat molemmat jo kuolleet, mutta isän vanhemmat, Tuomo ja Ulla olivat yhä hyvissä voimissa. Todella hyvissä, molemmat harrastivat kuntoilua yhä, vaikka ikää heillä oli jo hiukan yli 60. Minut oli totaalisesti yllättänyt nähdessäni kerran Tuomon tulevan saunasta, 61-vuotias mies, vartalo hyvässä kunnossa ja mielestäni mies oli suorastaan komea. Heti hänen jälkeensä oli astellut saunan puolelta tupaan Jouko ja hän oli saanut minut melkein nielaisemaan herkullisen kinkkupiiraan väärään kurkkuun. Mitä miehiä, miksei Mikko aiheuttanut minussa sellaista reaktiota? Ehkä minä en vain ollut luotu kuin vanhempia miehiä varten – Joukoa varten?

  Elämämme jatkui raiteillaan, ja todellakin, kun olimme noin vuoden päivät seurustelleet, ainakin minun elämääni tuli uutta säpinää kertaheitolla. Olin auttamassa Mikon äitiä kevätsiivouksessa, heillä kun on suuri talo. Pesin juuri lattiaa kun kuulin, kuinka Riitta huusi lähtevänsä käymään kaupassa ja sisarellaan, että tulisi noin kolmen neljän tunnin kuluttua. Nautin rauhallisuudesta, ravistin matot ja olin juuri aloittelemassa olohuoneen sohvien perusteellisen puhdistamisen, kun kuulin pihaan ajavan auton. Katsahdin kelloa, vasta 12, kuka tähän aikaan tänne tulisi? Ei Riitta ainakaan. Pian se selvisi minulle, näin kuinka Jouko kaikessa komeudessaan asteli pihamaan halki kohti etuovea ja pian mies olikin jo sisällä talossa.

  ”Missäs Riitta on?”” Jouko kysyi ensitöikseen. Vastasin hänen menneen kauppaan ja yritin jatkaa muka keskittyneenä sohvatyynyjen puistelua. ”Laitan kahvia tippumaan, tulehan kohta kahville,” Jouko sanoi ja loi minuun katseen, joka sai perhoset tanssimaan lambadaa vatsassani ja ihoni kuumoittamaan kuumana, kuin Sahara auringon alla. Hänen katseensa oli ollut intensiivinen ja jotenkin lupaava, vaikka minulla ei ollut mitään syytä epäillä hänen lupailevan minulle mitään. Malttamattomana odotin kahvin tippumista, pian kuulin tutun porinan loppuvan. Laskin sohvatyynyt käsistäni ja kävelin keittiöön niin rentona kuin osasin. Jouko istui keittiön pöydän vieressä ja luki lehteä, katselin sivusilmällä appiukkoani ottaessani kahvikuppia kaapista. Miehestä näki kyllä että hän oli lähes koko ikänsä harrastanut taistelulajeja, hänen vartalonsa oli jäntevä ja treenattu, ei tosin liian treenattu. Yksi sana kuvasi mielestäni Joukon upeaa vartaloa parhaiten – täydellinen. Kaadoin itselleni kahvia ja hiukan vaivaantuneena istuin pöydän toiselle puolelle.

  Jouko katsoi minua nyt suoraan silmiin, hänen silmissään oli hymyä ja jotakin, mistä en saanut selvää. Join kulauksen kuumaa kahvia ja laskiessani kuppiani pöydälle, näin kuinka Joukon katse oli kiinnittynyt vanhan ja kuluneen T-paidan peittämiin rintoihini. Voi kauhistus, ajattelin. Minulla ei ollut edes rintaliivejä. Rehkimisen jälkeen minulle oli tullut hiukan kylmä, ja se näkyi. Nännini törröttivät huomiota herättävästi paitani alla ja sai minut äärimmäisen nolostuneeksi.

  Jouko nousi pöydästä ja luulin hänen lähtevän huoneesta, mutta ei. Väärin arvattu. Hän kääntyikin kohdallani ja painoi mitään sanomatta kätensä rinnalleni. ”Mitä sinä nyt?” kysyin hiljaa ja käänsin katseeni appiukkooni. ”Tahtoisin sitä, mitä aina päiväunissanikin saan..” mies kuiskasi arvoituksellisesti ja painoi huulensa kaulaani vasten siirrettyään ensin vaaleaa hiuspehkoani hieman sivummalle. Käänsin kasvoni hämmästyneenä miestä kohden ja samassa sain hänen kuumat huulensa omilleni. En ajatellut lainkaan Mikkoa enkä sitä, että tein väärin häntä kohtaan. Lävitseni virtasi kiihkon kipinöitä ja ei kulunut kauaakaan kun tunsin olevani valmis vaikka mihin. Jouko irrottautui suudelmasta ja silitti kasvojani sanoen: ”Voi kuinka olen tästä uneksinut Nella, anna anteeksi, olet vain niin kaunis ja mielestäni et ansaitse poikaani, hän on niin kamala sinua kohtaan, sinua pitää pidellä kuin kuningatarta..” Mies katsoi minua silmiin ja kun en vastannut mitään hänen äkkiarvaamatta tulleeseen tunnustukseensa, hän painoi huulensa uudestaan huulilleni ja sain pian ensi kertaa elämässäni tuntea miltä 42-vuotiaan miehen kiihko ja halu tuntui.

  Jouko silitteli hiuksiani ja kasvojani samalla, kun hän suuteli minua varovasti ja hellästi, aivan kuin peläten, että särkyisin. Vastasin hänen suudelmiinsa nuoruuden innolla. Olin silloin vasta 19 ja en ollut seksuaalisesti kovinkaan kokenut. Niinpä sellainen mies kuin Jouko oli minulle täysin uutta ja ihmeellistä, se oli jotakin todella ihanaa. Hän oli samalla niin huomaavainen ja hellä ja samalla hän silti tiesi mitä piti tehdä ja mihin piti koskettaa. Täysin päinvastainen kuin hänen poikansa, Mikko vain sähelsi ja sai oloni tuntumaan lähinnä halvaksi. Mikko tyydytti pääasiassa vain omat tarpeensa, olinkohan vuoden aikana saanut kolmesti orgasmin hänen kanssaan. Jouko suuteli kaulaani saatuaan siirrettyä hiukan venähtänyttä T-paitaani syrjään. Hän suuteli solisluitani ja soliskuoppiani, hän siirtyi taakseni ja antoi niskalleni suudelmia. Hän antoi käsiensä liukua alemmas ja alemmas ja pian ne olivat rintojeni kimpussa. Mutta aivan päinvastoin kuin hänen poikansa, hänen kätensä ei puserrellut rintojani lähes kipeiksi, Jouko hiveli ja silitteli T-paidan alla piileskeleviä rintojani, kuin ne olisivat olleet kaksi linnunpoikasta, joille piti olla äärimmäisen hellä.

  Aikansa suudeltuaan ja hyväiltyään minua, Jouko suoristautui ja kysyi hieman aristellen, olisiko se aivan kamalan väärin ja aivan hirveätä, jos voisin maata hänen kanssaan, edes kerran. Silmäni kirkastuivat, uneni olisi toteutumassa. ”Ei tietenkään ole hirveätä, vaikka se väärin onkin, mutta olen ajatellut usein samaa..” henkäisin ja nousin seisomaan. Joukon ilme kirkastui ja hän otti minua kädestä kiinni. Hän johdatti minut hänen ja Riitan makuuhuoneeseen, hän kaatoi minut suurelle parisängylle, jota peitti kukkakuviollinen päiväpeitto. Hän jatkoi samasta mihin keittiössä oli jäänyt.

  Pikku hiljaa huomasin olevani koko ajan vain alastomampi. Aluksi oli yltäni riisuttu sukat, sitten oli laskettu varovasti farkkuni. Joukon kuumat henkäykset hävylläni saivat minut värisemään halusta ja kiimasta, sen tiesi myös Jouko. Kiusallaan hän jatkoi puuhiaan yhä hitaammin. Kohta hän riisui myös T-paitani ja sen jälkeen myös alushousuni. Olin täysin alasti appiukkoni edessä, eikä se saanut minua edes häpeämään. Tunsin, että Jouko arvostaisi minua ja pitäisi näkemästään.

  Jouko painui päälleni ja suuteli minua intohimoisesti. Tunsin lantiotani vasten hänen kiihkon kovettaman elimensä ja halusin niin tuntea sen pian sisälläni. Mies painui alemmas ja alemmas ja painoi kielensä kosteutta tulvivaan vakooni. Kiljahdin, mitään sellaista en ollut saanut aikoihin. Viime suuseksikerrasta oli aikaa kai puolisen vuotta, Mikko ei siitä pitänyt, joten en minäkään sitä ollut kerjännyt. Jouko katsahti minua hieman huolissaan, mutta pyysin häntä jatkamaan. Levitin reisiäni ja annoin miehelle itseni kokonaan, jokaista sopukkaani myöden. Pian minut täytti kiiman ja hekuman aallot Joukon sormien soutaessa sisälläni kuumuudessani ja kielen leikkiessä omia leikkejään kiusaten herkimpiä paikkojani. Vain pienen hetken jälkeen suuseksin aloittamisesta tunsin, kuinka orgasmi alkoi kerääntyä pieneksi keräksi sisälläni. Se kerä vain suureni ja suureni Joukon nuollessa ja kosketellessa minua ja kohta se purkautui ilmoille huutoina suustani, tärinänä vartalossani ja supistuksina vaginassani. Miten jumalaisen taitava Jouko olikaan.

  ”Anna anteeksi Nella, en voi enää hillitä itseäni, haluan sinua niin.. Mutta lupaan, että tuo orgasmi ei jäänyt todellakaan viimeiseksi..” Jouko sanoi hiljaa ja katsoi minua ruskeilla silmillään. Hänen tummat hiuksensa oli hiukan harmaantunut ohimoilta ja hänen vartalonsa paljastui niin kauniiksi ja upeaksi hänen riisuttuaan vaatteensa kuin olin muistanutkin. Jouko katsoi minua kuin anteeksi pyytäen ja jotenkin tajusin mitä hän tarkoitti. ”Kyllä, syön pillereitä..”, sanoin ja kutsuin miestä luokseni. Hän oli samalla niin herkän ja aran oloinen, mutta samalla niin uskomattoman itsevarma. Sekoitus jollaista en koskaan ollut saanut maistaa.

  Kun Jouko työnsi kivikovan elimensä minuun, tukahdutin kiihkon huudahdukset painamalla suuni vasten Joukon lihaksikasta ja kiinteää olkapäätä. Miten miehen kosketukset tuntuivat olevan samaan aikaan joka paikassa? Rintani lähettivät kiihkeitä viestejä jalkojeni väliin Joukon viedessä kämmenensä niiden ylitse, vaginani puolestaan viestitti sähköisillä viesteillään koko keholleni kuinka hyvää ja makeaa oli Miehen penis. Jouko suuteli minua samalla kun työntyi yhä uudestaan ja uudestaan kuumana sykkivään vaginaani. Kiedoin välillä jalkani Joukon ympärille vetääkseni häntä lähemmäksi ja syvemmälle, väliin painoin pitkät kynteni hänen selkänahkaansa kiinni saaden hänet puremaan alahuultaan pienestä kivusta. Hän näytti syötävän hyvältä katsellessaan minua suoraan silmiin tehdessä samalla niin totaalisen hyvää siellä toisessa päässäni..

  Koskaan ennen en ollut saanut yhdynnässä orgasmia, mutta hitaat ja määrätietoiset, pohjaan saakka ulottuvat työnnöt yhdistettyinä oikeanlaisiin kosketuksiin ja taitaviin suudelmiin ajoivat minut siihen pisteeseen, että luulin kuolevani siihen paikkaan. Kehoni tärisi ja vapisi orgasmin kourissa, sellaisen orgasmin, joka ei tuntunut loppuvan lainkaan. En tahtonut sen loppuvan, en todellakaan, mutta se tuntui vain kestävän ja kestävän, se tuntui tulevan yhä uudestaan ja uudestaan, rytmikkäinä aaltoina, jotka levisivät kaikkialle vartalooni saaden minut lopulta jäämään täysin paikoilleni raukeampana kuin koskaan ennen. Jouko työntyi muutaman kerran syvälle minuun ja laukesi hänkin, huokaisten ja jännittyen täysin paikoilleen. Pian hän laskeutui tiiviisti päälleni ja hikiset vartalomme sulautuivat yhteen, huulemme painautuivat toisiaan vasten ja kätemme hakeutuivat uudestaan koskettelemaan niille vielä vieraita vartaloitamme.

  Miten joku voi olla niin jumalainen ja taitava? Pyöri vain päässäni seuraavan päivän, ja sitä seuraavan. Olimme käyneet vielä yhdessä suihkussa Joukon kanssa, missä olin saanut muutaman orgasmin suuseksin avulla. Olinkohan koko elämässäni saanut niin useasti edes yhteensä? Jouko ei ollut pyytänyt minulta mitään, hän tunsi tietävän kaiken mitä halusin ja miten halusin. Jouko ja Mikko olivat todellakin erilaisia, kuin yö ja päivä. 19-vuotias vartaloni oli muutaman päivän ajan hellänä kosketuksille, iltaisin uppouduin ajattelemaan siivouspäivän tapahtumia. Sitä kuinka olin vain yrittänyt jatkaa siivoamista Jukan paljon kertovien katseiden alla Riitan palattua asioiltaan, sitä kuinka poistuessani talosta ja sulkiessani ulko-ovea olin kaivannut niin Joukon kainaloon takaisin.

  Pääsinkin hänen kainaloonsa takaisin – yllättävän pian. Siitä päivästä kun ensi kerran olimme rakastelleet, oli kulunut vasta viikon verran, kun Jouko ilmestyi minun ja Mikon kaksion ovelle keskellä päivää. Mikko oli koulussa ja minulla oli aina siinä jaksossa keskiviikot koulusta vapaata. Jouko astui sisälle asuntoomme sanaakaan sanomatta ja painoi minut vasten eteisen peilikaappeja. Mies kiskaisi ulko-oven kiinni ja painoi kuumat huulensa huulilleni. ”Olen kaivannut sinua Nella ihan järkyttävän paljon..” Jouko sanoi suudelmien lomasta ja hyväili vartaloani omistajan ottein. Enkä laittanut sitä lainkaan pahakseni, kuinka halusinkaan niin henkisesti ja fyysisesti, että Jouko olisi se, joka iltaisin minut ottaisi kainaloonsa, aamulla herättäisi suudelmin ja..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *