Anopin pillu on paras

  Olen 32 vuotias naimisissa oleva kahden lapsen isä. Vaimoni vanhemmat asuvat omakotitalossa ja olimme suunnitelleet siihen jo pitemmän aikaa tapetointia ja maalausta osaan huoneista. Olin luvannut tehdä tuon työn, kunhan löytyisi sopivaa aikaa. Hiihtoloma oli alkamassa ja nyt olin varannut itselleni aikaa työlle. Ongelmana oli vain appeni, sillä hän oli ollut juuri ohitusleikkauksessa ja olisi parempi ellei hän olisi sekaantumassa ja siirtelemässä tavaroita. Vaimoni Hannele olikin keksinyt, että isänsä menisi meille reiluksi viikoksi ja minä menisin tekemään työt anoppi apunani. Lapsemme olivat vielä sen verran pieniä, että heillä ei olisi lomatoiveita, koska eivät olleet vielä koulussa.

  Tähän päädyimme ja tulin jo perjantaina naapurikunnan kirkonkylässä asuvien appivanhempiemme talolle. Anoppini Raili oli jo ovella vastassa minua. – No hei Risto, vihdoinkin päästään aloittamaan. – Onhan tätä jo siirrelty eteenpäin monta kertaa, vastasin. – Vaihdan vaatteet, niin aletaan tehdä tilaa huoneisiin. Niin aloitimme anoppini kanssa huoneiden järjestelyn ja seinien tyhjäämisen tavaroista. Illalla kaikki oli valmista huomista varten ja mittailin jo valmiiksi tapeettien pituuksia, anopin keittäessä meille iltakahvia.

  Otin kahvimukin mukaani ja menin katsomaan kymmenen uutiset. Pian anoppini tuli perässä ja istui sohvan käsinojalle katsoen uutisia. Vilkaisin vaistomaisesti hänen päälleen ja näin miten hameen alta näkyivät reidet mukavasti. Käänsin katseeni nopeasti pois, mutta vilkuilin kuitenkin vähän väliä hänen päälleen.

  Tuumailin mielessäni, että anoppi on nyt 61 ja oli vieläkin mukavannäköinen. Hän on ollut reilun vuoden eläkkeellä, työssä hän oli ollut perushoitajana kunnan terveyskeskuksessa ja jäänyt sieltä eläkkeelle. Hänen vartalonsa oli suhteellisen mukavan näköinen, rinnat olivat pienehköt, mutta näkyivät puseron alta kuitenkin mukavan näköisesti. Vatsan kohdalla oli pyöreyttä ja naisille tyypillisesti hänenkin vatsansa oli valahtanut alaspäin, hameen alta näkyi selvästi kohouma joka oli anopin alavatsaa. Raililla oli ollut mielestäni aina kauniit jalat, sääret olivat voimakkaan näköiset lihakset erottuivat kauniisti. Anoppini käveli ja yleensäkin liikkui paljon, reidet olin joskus nähnyt vilaukselta ollessamme porukalla uimassa tai joskus saunomisen yhteydessä, hänen joko tullessaan tai mennessään saunaan.

  – Ei tätä nyt niin vakavasti tarvitse ottaa, Raili sanoi yhtäkkiä. – Mitä niin? -kysyin täysin ajatuksissani. – Sinulla on kahvi vielä juomatta, olet niin ajatellut varmaan työmaatasi täällä, että unohdit kahvinkin, anoppi arvaili.

  Olin ajatellut kyllä, mutta en voinut sanoa tarkemmin mitä, en ollut tosiaan huomannut juoda kahvianikaan.

  – Anna muki tänne, haen sinulle uuden kahvin, anoppini pyysi. – Tässä on, ja niin anoppi haki minulle uuden mukillisen kahvia ja tuli nyt viereeni sohvalle joten menetin näkymät siltä erää.

  Joimme kahvin suunnitellen samalla huomisia töitä ja painuimme nukkumaan sanottuamme hyvää yötä. Sängyssä mietin, että tuskin anopilla olisi mitään seksielämää sillä apestani ei olisi hetkeen aikaan vielä sänkyhommiin. Näihin ajatuksiin nukahdin.

  Aamulla aloitimme ja puoleen päivään mennessä olimme tapetoineet yhden makuuhuoneen ja siirryimme seuraavaan. Raili oli halukas laittamaan ruokaa, mutta kielsin. – Tehdään työtä nyt ja keitä sitä kahvia vain, urakoidaan ja käydään huomenna syömässä jos työt ovat hyvällä mallilla. – Kyllä se minulle sopii, tehdään töitä ja minä huolehdin kahvista.

  Iltaan mennessä olimme saaneet olohuoneenkin tapetoiduksi. Eteisen voisi maalata ensi viikolla ja toinenkin makuuhuone tapetoitaisiin, eikä maalattaisikaan. Sinne haettaisiin maanantaina tapeetit.

  – Kyllä minulla onkin kätevä vävy anoppini sanoi ja otti käsivarteni kainaloonsa. – Ja minulla erinomainen anoppi vastasin ja puristin hänen sormiaan vasten omiani tarkoituksella.

  Anoppini käänsi katseensa minuun, enkä kääntänyt katsettani sivuun jolloin hän meni hämilleen. – Pitäisi laittaa sauna lämpiämään, vai mitä. – Joo, tottakai me saunaan mennään, minä voin käydä sytyttämässä puut lupauduin. Raili katsoi minua hymyillen arasti, kun kännykkäni soi.

  Näin, että vaimoni Hannele soittaa. – Kyllä töitä on tehty kovasti, menee loppuviikolle ainakin, oli vanhat tapeetit niin lujassa, jotta meni tämä päivä niiden repimiseen, jatkoin ja näin anoppini ihmettelevän ilmeen. Näin hänen antavan merkin, että hän menisi saunaan lämmittämään, nyökkäsin merkiksi. Juttelin vielä hetken vaimoni kanssa, kehoitin pitämään appiukon siellä ettei tulisi tänne sekoilemaan, joutuisi vielä uuteen leikkaukseen. Ihmettelin miksi olin päästellyt valkoisia valheita vaimolleni. Lopetin puhelun ja suljin kännykän.

  Lähdin saunalle ja näin anoppini kurkottelevan lauteiden edessä olevilta pyykkinaruilta pois pikkupyykkiä, alushousuja ja sukkia. Seisoin hetken hänen takanaan ja aina hänen kurkottaessaan hame nousi ja paljasti pyöreää reittä hyvän matkaa, kerran jopa niin, että sukkahousujen vahvikeosa näkyi aivan selvästi.

  Minä aloin himoita anoppiani, en tiedä miksi, mutta nyt oli käymässä vanhanaikaisesti. Mieli teki, mutta en uskaltanut tehdä aloitetta, housuissani alkoi tuntua kovettumaa ajatusteni seurauksena.

  – Jaha, täällä sauna lämpiääkin jo, sanoin edes jotain sanoakseni. – Hei, ei saa pelotellä, huh kun pelästyin. – Ei ollut tarkoitus, anoppi rakas sanoin ja otin viimeisen vaatteen narulta, joka oli anopin alushousut. – Anoppini kääräisi harmaat satiiniset pöksynsä pieneen koriin ja kyykistyi sitten kiukaan eteen lisätäkseen puita pesään.

  Näin hänen sukkahousujen peittämät polvet ja sääret jännittyneinä ja hame nousi reisille vähän matkaa. Raili sai puut pesään ja nousi ylös, autoin häntä nostamalla kädestä ja Raili käveli ohitseni korin kanssa.

  Manasin mielessäni rohkeuden puutettani ja lähdin hampaita pureskellen Railin perään. Kuulin miten anoppini oli heidän makuuhuoneessaan laittamassa puhtaita pyykkejä kaappiin. Menin perässä ja nyt rohkaisin mieleni.

  Tartuin Railia harteista kiinni ja puristin hänet itseäni vasten, toinen käteni oli hänen olkapäällään ja toinen puristi vatsaa. – Risto, mitä sinä nyt?.. hän kysyi hämmentyneenä. – Älä kysy mitään, ollaan hiljaa vain, sanoin ja tein hierovaa liikettä hänen vatsallaan olevalla kädelläni.

  Laskin toisen käden olkapäältä alemmas kohti hameen helmaa, jota aloin hivuttaa ylöspäin. – Ei Risto, ei.. ei missään tapauksessa, sinun pitää lopettaa heti paikalla, kuulin Railin sanovan oudolla äänellä. – Haluan sinua Raili tosi paljon, et voi uskoakaan miten paljon himoitsen sinua. – Ei, Risto, ei.. , ymmärräthän sinä tämän mahdottomuuden. En vastannut vaan painoin huuleni anoppini kaulaa vasten ja suutelin hellästi kaulaa ja korvan takaa. Päästin hameen helman irti kädestäni ja tunsin miten anopistani katosi jännitys. Nostin käteni hänen rinnoilleen ja aloin puristella hyvin käteeni mahtuvia rintoja, suudellen anopin kaulaa samalla. Nostin paidan helmaa ja vein käteni paljaalle vatsalle joka tuntui pehmeältä ja kiihottavalta. Käteni nousi ylös ja tavoitti toisen rinnan, sormeni kaivautuivat liivien alle ja pian minulla oli paljas rinta kädessäni.

  Rinta oli pehmeä ja keskellä oleva nänni oli kovettumassa, ja otettuani sen sormieni väliin se koveni saman tien. Rinnasta oli kadonnut nuoruuden aikainen kimmoisuus ja se oli osittain veltto ja rinnan sivulla tuntui käteeni ryppyjäkin. Rinnan alaosa oli hikinen ja kiihotuin, kun ajattelin mikä olisi tilanne reisien välissä.

  Käänsin anopin itseeni päin ja näin hänen ilmeessään hämmennystä ja pelkoa. Vaiti ollen riisuin häneltä paidan ja jo osittain poissa olevat rintaliivit. Avasin hameen ja se putosi jalkojemme juureen, ruskehtavat sukkahousut olivat vielä jalassa ja ne olivat kiihottavan näköiset anoppini reisien kohdalta. Raili hengitti katkonaisesti ja näin hänen kasvoillaan oudon kiihkeän ilmeen, joka oli enemmänkin odottava, kuin kiukustuvan naisen katse vävyynsä.

  Painoin anopin sängylle ja pudotin maalaushaalarit päältäni ja riisuin kaikki vaatteeni hetkessä. Asetuin anopin viereen ja suutelin hänen rintojaan ja hieroin pehmeätä vatsaa. Siirryin alaspäin suudellen vatsaa ja suudellen ja huulillani imien siihen jälkiä, en ollut tuntenut tällaista tunnetta ja himoa koskaan.

  Vein sormeni sukkahousujen kumilangalle ja työnsin käteni saman tien alushousujenkin alle. Sormiini osui karvoitusta, joka oli hiostunut kuten oli arvellutkin, työntäessäni sormiani eteenpäin ne tavoittivat anoppini vaginan ja häpyhuulet.

  Painaessani sormeani syvemmälle se upposi pehmeään ja todella kosteaan limaiseen paikkaan. Yllätyin anoppini kosteudesta, pyörittäessäni sormea tunsin anopin paisuneen klitoriksen, jota hivelin varovasti. Kuulin korviini anopin syvän huokauksen. Kumarruin ja aloin vetää sukka- ja alushousuja pois. Vedin ne varovasti nilkkoihin ja sitten jaloista pois. Katsoin anopin valkoisia alushousuja joissa oli kosteutta etuosassa, hän oli ollut myös jo hetken aikaa kiihottunut.

  Levitin reidet ja painoin kasvoni anopin karvojen ympäröimälle vaginalle, nuolaisin ja tunsin suussani kirpeän maun, nuolaisin uudelleen pitkään ja hitaasti. Maku toistui, mutta nyt siinä oli hapantakin makua mukana ja anopin limainen erite oli kuin lämmitettyä siirappia. – Ei,.. eih. oh..anoppi alkoi voihkia pyörittäessäni kieltäni hänen turvonneella klitoriksellaan. – Oij.. ohh. luoja miten ihanaa, hän sopersi, jatka,, älä lopeta.. on niin kauan aikaa..

  Katselin läheltä anopin repaleisen näköisiä häpyhuulia ja miltei viininpunaisia sisempiä häpyhuulia jotka kiilsivät märkyydestä. Anoppini tuoksui kiimaiselta ikä-ihmiseltä, joka ei ollut saanut pitkään aikaan tyydytystä mieheltään. Anoppini reidet olivat kimmoisat, eikä niissä näkynyt löystymistä pahemmin, minun oli pakko imeä reiden sisäpintaa niin, että anopilta pääsi tuskaisa ääni.

  Nousin ylös naama anoppini eritteistä märkänä ja nostin hänen polvensa koukkuun. Ohjasin penistäni anopin kosteiden häpyhuulien kätköön.

  Työnsin voimalla itseni sisälle ja painuin anopin häpykarvoitukseen kiinni. – Aaahh.. purkautui anopin suusta hänen voimatta estää äänen tuloa.. – Luojan tähden Risto, tämä on ihanaa, mutta niin väärin.älä lopeta.. jatka lujasti, anoppini vaati minulta kietoen kätensä nskani ympärille jä hänen vahvat sormensa painoivat minun päätäni hänen kaulaansa vasten. Anoppini nosti itseään minua vasten ja tunsin hänen kosteuden sekoittuvan meidän karvoitukseemme, anoppini työnteli minua altapäin ja suorastaan upposin häneen syvälle kosteiden häpyhuulien lämpimään syleilyyn.

  Tein työntöjä tasaisen rauhallisesti anoppini kiemurrellessa allani penikseni hieroessa hänen klitoristaan.

  – Saako päästää sisälle, kysyin yhtäkkiä anopilta. – Ei älä, minulla on vieläkin kuukautiset hän sanoi huohotuksensa lomassa. – En ole enää aikoihin vetänyt pois, minun on pakko saada sinut täydellisesti kähisin anoppini korvaan suudellen hänen kaulaansa ja uskaltauduin suutelemaan hänen huuliaankin. – Toivotaan ettei ole mitään seurauksia, anoppi huohotti allani..eikä kieltänyt minua enää mitenkään.. – Ei purra jälkiä toisiimme, enää, anoppi varoitti ja nyökkäsin hänelle.

  Märät paksuuntuneet huulet imaisivat kieleni huomaansa ja huomasin nauttivani anopin suutelutekniikasta. Tuntui kuin hänen kielensä olisi pyörinyt selkärangassani kutittaen jostakin syvältä.

  Anoppini alkoi lähestymään huippua ja hänen päänsä nousi taittuen rintaani vasten. Anopilla oli epätoivoinen ilme, kuin häneen olisi sattunut, mutta tiesin hänen pitkittävän orgasmiaan, hänen suunsa vääntyi irvistykseen ja silmät sulkeutuivat, nenän alla ylähuulessa oli hikikarpaloita. Anoppi oli hekumansa huipulla ja näin, että pian hänen sisällään oleva nautinnon tuska purkautuisi. Hekumansa huipulla anoppini huulet kaareutuivat kuin kovaa huutoa varten ja hänen nenänsä värähteli himon valtaaman tuskan puristuksessa, hänen poskensa olivat punaiset ja jännittyneet poskilihakset olivat kireällä.

  Anoppini kasvojen seuraaminen oli kiimaisen vanhan naaraan katselemista, joka pian saa täyttymyksen hänen purkautuessaan orgasmin syövereissä. Anopin hampaat pureutuivat lujasti rintalihaksiini, vaikka hän itse oli kieltänyt puremisen. Minuun suorastaan sattui ja sitten anoppi alkoi huutamaan, kun tein muutaman liikkeen. Olimme kuin hidastetussa filmissä. Anoppi alkoi keinua ja olimme kuin yksi ihminen, hänen suustaan purkautui kovaa huutoa kuin häneltä olisi kiskottu jäseniä irti. Tunsin kosteutta välissämme ja kiihotuin itsekin ja liikutin itseäni kiivaasti edestakaisin anopin liukkaassa ja nyt tiukkenevassa vaginassa. Tuntui kuin olisin yrittänyt lähteä juoksemaan peilikirkkaalla jäällä, peniksessäni kipristeli, mutta nautinto tuntui aivoissani kauan ennen kuin pisaraakaan spermaa oli lentänyt anopin emättimeen. Viimein aloin suoltaa nestettäni anoppiini ja huusin kovalla äänellä purren anopin rintaa suussani.

  Anoppi teki lypsävää liikettä ja tyhjenin sykäyksittäin anoppiini.

  Lysähdin anopin päälle ja aikojen päästä jaksoin kierähtää pois hänen päältään. Raili avasi silmänsä ja katsoi minua suoraan silmiin. – Tämä ei saa koskaan tulla kenenkään tietoon, hän sanoi hengästyneenä. – Rakas anoppi, ei tämä tähän lopu, meillä on koko viikko aikaa, meillähän on paljon töitä. – Senkin hunsvotti, Raili sanoi ja pöllytti hiuksiani, kuulin kyllä miten valehtelit tapetoinnin vaikeuksista tyttärelleni. Silloin aloin aavistella sinulla olevan taka-ajatuksia. – Sinulla on myös vajetta rakastelussasi, naurahdin ja käännyin katsomaan kosteuden vallassa olevaa peitettä ja sänkyä. – Minulle tuli vahinko, – pääsi pissa, olin niin kiihottunut, etten voinut mitään, anoppi sanoi nolostuneena. – Vien tämän pyykkiin. – Miten te olette hoitaneet ehkäisynne, kehtasin viimein kysyä. – Olemme käyttäneet kumia niinä harvoina kertoina. Eihän Veikko ole pystynyt muutamaan vuoteen enää, Raili kertoi hiljaisella äänellä. – Mitenkäs nyt, meillä on monta päivää aikaa, kysyin virnistäen. – En usko tulevani enää raskaaksi, toivottavasti, vaikka minulla onkin vielä kuukautiset. – Mennään saunaan, ehdotin.

  Nousimme ylös ja keräsimme vaatteet kasaan ja anoppi otti kostean peiton mukaan. Minä kävin pengastamassa omaa sänkyäni, jossa en kuitenkaan nukkuisi, vaan olisimme anopin kanssa heidän parivuoteellaan. Sammuttelimme valoja ja menimme saunaan. Suihkussa katsoin miten anopin reisiä pitkin valui spermaa ja hän yritti huuhdella sitä pois suihkulla.

  Menimme lauteille ja anoppi nojasi minuun kuin nuori morsian. Hän yllätti minut ottamalla penikseni suuhunsa ja olin äkkiä valmiina uuteen koitokseen. Puristin hänen hiuksiaan ja painoin niskasta päätä penistäni kohti. Vaikka olin tunti sitten lauennut olin nyt taas valmis syöksemään nesteeni anopin suuhun. Ajatusleikki nopeutti orgasmiani ja laukesin hetkessä anopin hyvässä käsittelyssä hänen suuhunsa. Edessä olisi ”työntäyteinen” viikko – anoppi taitaakin tarjota parhaat hetket, paras pillu ja suu, se oli jo todettu.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *