Alivuokralainen

  Olin aloittanut opiskelun eräässä oppilaitoksessa ja olin onnistunut saamaan asunnon erään vanhemman pariskunnan omakotitalosta. Minulla oli pieni huone jonne oli jopa oma sisäänkäynti ja oma wc. Suihkutilat olivat talon väen kanssa yhteiset.

  Raili oli juuri syksyllä täyttänyt 55 ja Eero oli vuoden verran vanhempi. Syksy oli mennyt opiskelurytmiin opetellessa ja alku opiskelussa oli heti kiivasta.

  Olin 21-vuotias ja olin seurustellut erään tytön kanssa pitkään, mutta nyt olimme irtautuneet toisistamme lyhyen yhdessäolon jälkeen. Minulle ei kyllä syksyllä ollut paljon jäänyt aikaa naisten perässä juoksemiseen. Loppusyksystä olin päässyt tutustumaan erääseen tyttöön, olin ollut yötäkin pari kertaa tytön luona, mutta kiinnostuksemme oli lopahtanut siihen.

  Joulu oli mennyt ja tammikuun pakkasissa kuljin oppilaitoksella. En viitsinyt joka viikonloppu lähteä kotiinkaan joten opettelin pyykinpesua jossa Raili minua opasti miltei kädestä pitäen.

  Oli jälleen yksi viikonloppu jonka olin päättänyt viettää täällä. Perjantai-iltana aloin ladata pyykkikonetta. Raili oli sanonut koneen olevan tyhjä joten menin pyykkini kanssa koneen vierelle.

  Avasin pyykkikoneen kannen ja huomasin siellä olevan Railin alushousut kietoutuneena sukkahousuihin yhdeksi mytyksi. Otin ne pois ja pudotin koneen vieressä olevaan pyykkikoriin ja laitoin omat pyykkini koneeseen ja käynnistin koneen.

  Lähdin huoneeseeni ja luin päivän lehteä jossa mainostettiin naisten asusteita ja sukkahousuja. Kuvassa oli kaunisvartaloinen nainen ja sukkahousut olivat kauniit hänen jaloissaan. Aloin kiihottua kuvan katsomisesta ja tunsin miten jalkojeni välissä penikseni jäykistyi. En ollut saanut naista moneen kuukauteen ja muistin pimpin tuoksun vain kaukaisesti.

  Samassa mieleeni tuli äsken näkemäni Railin sukkahousut. Uskaltaisinko käydä hakemassa ne vai odottaisinko kunnes pyykkikone olisi tehnyt työnsä loppuun. Odottaminen olisi varmaan viisainta. Odottelin tunnin verran ja lähdin tyhjäämään pyykkiäni.

  Vedin oven tarkasti perässäni kiinni ja otin Railin alushousut sekä sukkahousut käteeni ja piilotin ne pyykkipussiini. Ripustin pyykkini saunaan kuivumaan, niin huomenna saunottaessa niiden ei enää tarvitsisi olla narulla.

  Sain työni tehtyä ja lähdin huoneeseeni. Ollessani ovellani Raili huikkasi minulle jotain. – Timo, tule iltateelle, otetaan vähän suolapalaa. – Joo, kiitos, vien vain tämän pussin pois ensin ja suljen tietokoneeni mutisin hätääntyneen oloisena. Vastaukseni tyydytti Railia ja suljin oven takanani.

  Kaivoin pussista Railin alushousut ja vein ne nenäni eteen. Tunsin miedon happaman tuoksun ja kääntäessäni housuja näin housujen sisälle ja nyt haju oli voimakkaampi.

  Pissan ja Railin eritteiden tuoksu löi minua vasten voimakkaana ja tunsin miten voimakkaana erektioni oli. Harmaat alushousut olivat pehmeätä puuvillaa ja haarakohdassa oli vaalean kellertävää tahmaa. Peppuosan kohdalla oli miltei näkymätön vaaleanruskea viiru, mutta tuoksu oli sitäkin tuntuvampi.

  Katselin housuja ja näin lapun jossa oli koko 40-42. Tämä oli sopiva huomioiden Railin pyöreän takamuksen. Sukkahousut olivat tummat ja niiden haarakiilassa oli pieni repeämä ja nekin tuoksuivat kiihottavasti. Minun olisi tehnyt mieli runkata lasti välittömästi, mutta minun oli nyt mentävä iltateelle.

  Istuimme keittiön pöydän äärellä, minä, Raili ja Eero. Aloin kiinnittää nyt Railiin enemmän huomiota. Raililla oli musta tukka jossa oli muutamia harmaita raitoja, luultavasti värjättyjä, perinteinen lainehtiva tukka joka ulottui niskaan. Railin rinnat olivat pienet, mutta kyllä rinnan peittämiseen koko käteni tarvittaisiin. Jalat olivat sievät, reidet olivat enemmän paksut kuin laihat ja nytkin hänellä oli tummat sukat tai siis sukkahousut. Minua miellytti, että Raili käytti paljon hametta yllään, olin nähnyt hänellä vain harvoin pitkät housut. Raili oli arviolta jonkun 170 senttiä pitkä.

  Juttelin niitä näitä Eeron kanssa arvioidessani Railia samalla. – Jaa, sehän on hyvä aika, ei ole vielä kaikki lomailijat siellä, vastasin Eerolle. Eero oli juuri kertonut miten hän lähtisi kavereittensa kanssa Lappiin hiihtämään kahden viikon kuluttua. Silloin oli helmikuun eka viikko jolloin olisi vielä hiljaisempaa sielläkin. Juttelimme vielä jonkin aikaa ja sitten menin lukemaan ensi viikon tentteihini.

  Todellisuudessa minulla oli kova kiire päästä tutkimaan housukääröä joka oli tyynyni alla. Kello oli jo iltakymmenen joten heitin vaatteet pois ja sytytin vain lukuvalon sänkyni vierellä.

  Olin aivan alaston ja penikseni seisoi jäykkänä katsellen ylöspäin esinahka taakse vetäytyneenä. Olin ajatellut jo teetä juodessani pukeutuvani sukkahousuihin ja alushousuihinkin. Vedin Railin pikkuhousut jalkaani ja penikseni näkyi housujen lävitse isona kohoumana. Tunnustelin pakaroitani housujen päältä ja tunsin olevani aivan mielettömässä kiimassa. Riisuin alushousut pois jalastani ja aloin vetää sukkahousuja varovasti jalkoihini etteivät ne repeytyisi.

  Pian seisoin lattialla ja tunsin miten yllättävän hyvin sukkahousut lämmittivät sääriäni ja reisiä. Seisokkini näkyi irvokkaan selvästi. Menin vuoteelleni ja sammutin valon.

  Olin pimeässä ja laskin Railin pikkuhousut kasvoilleni vetäen niiden tuoksua sieraimiini vieden käteni sukkahousuihin. Hieroin kiveksiäni ja peniksen tyveä kevyesti puristellen. Tunne oli taivaallinen ja käännyin kyljelleni ja nuolin sormeani kosteaksi. Upotin sormeani vähän kerrallaan peppureikääni, välillä nuolaisten sormeani ja hengittäen nenäni kautta jolloin sain hyvää tuoksua sisälleni Railin housuista.

  Sormeni ei enää tuntunut riittävän ja halusin sisääni jotain kovempaa ja paksumpaa. Nousin ylös sängyltä sytyttäen valon ja etsin jotain jota työntää peppuuni.

  Seisoin keskellä lattiaa Railin sukkahousut jalassani ja alushousut kädessäni, kun kuulin miten huoneeni ovi avattiin. Jäykistyin paikalleni ja näin Eeron seisovan lyhytpunttisissa pyjaman housuissa huoneeni ovella.

  Hänen karvainen rintansa oli paljaana ja pullottava vatsa roikkui housujen päällä. Eero käveli hiljaisena luokseni ottaen vyötäröltäni kiinni. – Arvasimme tämän, kun emme löytäneet näitä mistään, hän sanoi koskettaen sukkahousujen kumilankaa. – Minä..niin..yritin änkyttää naama punaisena, ja totesin erektioni häipyneen olemattomiin.

  – Et ole enää lapsi, vaan nuori kiimainen kolli, Eero sanoi minulle. – Niin..j-joo änkytin. – Eiköhän ole turha pitää mitään puheita, tiedät itsekin haluavasi jotakin, nyt tulet saamaan mitä tarvitset.

  Olin vaiti ja Eero tuli selkäni taakse ottaen vatsastani kiinni puristellen pehmeätä vatsaani lujasti. Hänen sormensa painuivat sukkahousujen alle ottaen pehmenneen penikseni käteensä ja kietoen sormensa sen ympärille.

  Hetken puristelun ja liikuttelun seurauksena alkoi seisokkini olla taas lyönnissä. Minua hävetti etten voinut itselleni mitään, en ollut koskaan kuvitellut itseäni miehen kanssa.

  Eero otti kädestäni kiinni ja veti minua pois huoneestani kohti heidän makuuhuonettaan. Olin nyt aivan ymmälläni tilanteesta ja menin perässä tajuamatta mistä oli kysymys. Makuuhuoneessa oli täysi valaistus, mutta sälekaihtimet oli suljettu tarkasti. Raili makasi sängyllä alastomana ja näin ensimmäisinä hänen pienet siistit rintansa jotka näyttivät kauniin valkoisilta. Reidet joita olin joskus ihaillut olivat piukean pyöreät.

  Railin jalkovälistä näkyi tuuhea musta karvoitus ja karvakolmion yläpuolella oli hänen siloinen vatsansa. Raili hengitti tasaisesti ja hymyili minulle. -Sukkahousuni istuvat sinulle hyvin, olet kaunis poika. -Tulehan tänne viereeni, hän pyysi minua. -Ethän pahastu pikku leikistämme, hän kysyi minulta maatessani hänen vierellään. -Ee-en kai vastasin suu kuivana.

  -Jännittävää, eikö, saat sinä koskea minuun jos haluat. Vein varovasti käteni Railin rinnoille, ne tuntuivat kuin sametilta. Nännit kovettuivat pienen ruskean alueen keskellä.

  Tunsin Eeron kädet lanteillani ja samassa hän oli nostanut minut polviasentoon. Olin kontallani pylly pystyssä Eeroon päin ja kumartuneen Railin rintojen päälle. Eeron kädet silottelivat pakaroitani ja tunsin hänen lämpimän hengityksensä reisilläni. Sukkahousut hän veti pois kevyesti ja katsoin Railia joka vain nyökkäsi minulle.

  Tunsin pian Eeron kielen pepullani ja kielen etsiytyvän aukolleni. Tuntui mukavan kutittavalta ja sitten tunsin kielen työntyvän sisääni vähän matkaa. Minulta pääsi äännähdys ja putosin tyynyä vasten Railin viereen.

  Eero lopetti nuolemiseni ja nousi sängyltä ja oletin hänen lopettaneen. Käännyin Railin puoleen kosketellakseni häntä. -Älähän liiku, nosta pyllysi pystyyn ja tule lähemmäksi minua Raili sanoi.

  Nostin peppuni ylös ja Raili asettui minua vasten nojalle ja asetti rintansa suuni eteen kietoen kätensä kaulani ympäri. Olin kuin unessa totellen kiltisti Railia. Katsoin hänen huuliaan ja mieleni teki suudella häntä, mutta en ylettynut. Hänen hengityksensä oli tasaista ja kiihkeää. Raili painoi sormensa suuhuni ja imin sitä hänen pyörittäessään sitä suussani. Sitten Raili vei sormensa tuuhean häpykarvoituksen keskelle ja seurasin miten se upposi karvoitukseen ja aivan kuin Raili olisi kaivanut jotain vaginastaan.

  Tajusin Eeron tulleen taakseni ja hän työnsi jotain lämmintä aukolleni ja tunsin jotain lämmintä valahtavan peppuuni. -Aih..minulta pääsi ja Eero veti pehmeän ja lämpimän esineen pois pepultani.

  -Sinä olet vielä neitsyt täältä osastolta, eikö totta kuulin Eeron äänen kuin sumun läpi. -Oo..olen sanoin vaisusti.

  -Et ole enää kauan, en satuta sinua, saat pitää vaimostani kiinni. Katsoin Railia silmiin ja näin hänen silmissään lämpimän katseen ja hän nyökkäsi minulle.

  Eero työnsi sormensa sisääni ja se meni yllättävän hyvin, en tiedä mitä hän oli ruiskauttanut sisääni, mutta liukaste toimi ainakin sormea vasten.

  Eero tuli minuun kiinni ja tunsin hänen karvoituksensa hankaavan peppuvakoani ja hänen siittimensä kosketti omaa penistäni. Eero vetäytyi taaksepäin ja tunsin miten hän asetti peniksensä voidellulle anukselleni.

  Hän työntyi vähän matkaa sisääni ja minulta pääsi pieni äännähdys ja tunsin vähän kirvelyä. Raili veti minut itseensä kiinni ja tunsin hänen rintansa suussani ja sormet jotka ohjasivat sitä suuhuni. Imin Railin rintaa Eeron ollessa liikkumatta ja vain hänen terskansa oli sisälläni.

  Eero alkoi työntymään syvemmälle ja nyt sattui melko lailla. -Aii…sattuu huusin, mutta Raili painoi rintansa suuhuni ja Eero painui syvemmälle sisääni. Tunsin miten hänen peniksensä ohitti kuin kuristussilmukan suolessani ja sitten hänen karvoituksensa painautui pakaroitani vasten. -Aaaii..sattuu ja tunsin voimakasta kirvelyä jossain suolessani. Melkein kyyneleet valuivat silmistäni. Raili nosti itseään niin, että hänen huulensa ylettyivät koskemaan minun huuliani. Railin lämpöiset kosteat huulet häivyttivät lempeydellään kivun heikommaksi. Hänen kätensä puristivat hiuksiani ja hänen lämmin suunsa oli suutani vasten ja kieli teki kiemuroita etuhampaitani vasten välillä tunkeutuen kitalakeani vasten imaisten kieleni miltei irti.

  Olin yllättynyt Railin taidosta suudella ja en tuntenut niin kovaa kipua peräsuolessani enää.

  Eero nousi päälleni kuin koira alkaen naida peppureikääni, ja tajusin etten ollut nähnyt hänen penistään vielä lainkaan. -Sinä nuori huora, saat nyt minulta sitä mitä olet koko syksyn odottanut, kuulin Eeron huohottavan äänen takaani. -Olet naitava poika, sinulla on hyvä suoli, olet hyvä, tosi hyvä Eero jatkoi puhettaan.

  Minulla seisoi itselläkin tosi kovaa, enkä edes osannut enää hävetä että mies oli sisälläni. Tässä oli jotakin sairaalloista nautintoa. Penikseni oli kuin puristuksessa. Eero painoi käsillään vatsaani ja vei kätensä kivespussini taakse painaen sormellaan jotakin kohtaa voimakkaasti.

  Tunsin tuskaisen nautinnon viiltävän minua enkä voinut olla huutamatta. -Oohh..oi-oi.. Näin Railin hymyilevät kasvot edessäni ja kuulin Eeron sanovan arvanneensa tämän.

  -Eero ohjasi äsken peniksensä hieromaan sinun eturauhastasi ja se tuntui hyvältä, eikö vain Raili kertoi rauhallisella äänellä.

  Eero lisäsi vauhtia ja murisi selässäni ja tunsin hänen hampaat olkapäälläni ja kaulassani. Taas Eero vei kätensä kivesteni taakse ja alkoi painella. Tunne oli ihana jossa oli sekoittuneena kipua ja nautintoa.

  -Raili, pidä pojasta huolta, kuulin Eeron sanovan ja hän vetäytyi vähän päältäni.

  Raili meni alleni ja kohta penikseni oli hänen suussaan ja sain haistella Railin tuuhean karvoituksen peittämää vaginaa. Railin toinen käsi ohjasi penistäni suussaan ja toinen käsi hieroi turpeita häpyhuulia.

  Nyt Eero työntyi rajusti suoleeni ja olin revetä hänen käsittelyssään.

  -Aaii..sattuu..lopeta..aahhh..tekee hyvää.., huusin vuorotellen tuskasta ja nautinnosta. Eero painoi minua ja nyt tunsin pistävää kipua kaulassani ja niskassani Eeron hampaiden jäljiltä. Railin huulet pyörivät penikseni ympärillä ja sormillaan hän hieroi klitoristaan ja yritin nuolla häntä, mutta siitä ei tullut mitään Eeron voimakkaan käsittelyn takia.

  Eero lisäsi tahtia ja olin kuin pihtien puristuksissa ja tunsin nytkähdyksen ja lämmön joka valtasi suoleni. Minulta alkoi suihkuta limaa Railin suuhun ja huusin kuin olisin ollut kuoleman kielissä, nautinto oli niin suuri ja tunsin suuhuni Railin pehmeän vatsan johon upotin hampaani ja annoin suihkun valua jonnekin alleni. Spermaa virtasi suoleeni ja pumppaus vain jatkui Eeron kovan mylvinnän kera.

  Katsoin miten Railin sormet pyörivät kiivaasti hänen turvonneiden häpyhuulien välissä ja pian sekin liike loppui.

  Tuntui kuin olisi mennyt ikuisuus, olinko ollut tajuttomana vaiko nukahtanut hetkeksi, mutta havahduin siihen, kun Eero taputteli minua pakaroille.

  Kellahdin sivulle jääden selälleni makaamaan ja katsoin Eeroa ja Railia joka kääntyi viereeni makuulle. Näin valtavan mustelman joka oli punertavan musta Railin alavatsalla.

  -Ihmeellistä, oletteko kauan jo suunnitelleet tätä sain kysytyksi. -Hetken aikaa jo, Raili vastasi. -Mitäs nyt jatkossa, kysyin ja tunsin miten suolestani valui kosteutta lakanalle.

  Sivelin Railin rintoja ja katsoin Eeroa kysyvästi. Hän nyökkäsi minulle ja kampesin itseni Railin päälle.

  Tunsin Railin liukkaan ja tiukan vaginan penikseni ympärillä työntyessäni häneen ja Railin silmissä oli hyvää lupaava katse hänen kietoessaan jalkansa pakaroilleni.

  Voiko opiskelijalla olla parempaa asuinpaikkaa ajattelin ollessani Railin sisällä varttani myöten.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *