Alex ja minä

  Nojauduin miestäni Alexia vasten ja keskityin miettimään päivän tapahtumia. Samalla katselin televisiota ja kuuntelin kultani hengitystä. Rakastin tuota miestä niin suunnattomasti. Juttelimme päivistämme, suhteestamme ja rakkaudesta. Keskityin vain siihen hetkeen. Aika kului kuin siivillä, niin hyvä siinä oli olla. Viimeinenkin ajantaju katosi kun mieheni alkoi hitaasti hyväilemään kylkiäni, hän tiesi että pitäisin siitä ja se kiihottaisi minua. Hän hiveli kylkiäni ja vähitellen siirtyi rintojenikin tasalle. Kohta hänen taitavat kätensä olivat hyväilemässä pieniä mutta kiinteitä rintojani. Sävähdin kun hänen toinen peukalonsa liukui nännini päältä, mutta ikäväkseni se jatkoi matkaansa kaulalleni. Aloin vaistomaisesti pidättämään aina hengitystä kun hänen kätensä lähestyivät kovenevia nännejäni ja ikään kuin tarjosin rintojani hänen käsiteltävikseen. Mieheni kuitenkin tiesi mitä tahdoin, ja hän alkoi oikein kiusata minua. Kohta hänen kätensä olivat ohuen paitani alla ja tunsin hänen kuumuutensa hänen käsiensä kautta minun vatsallani, minun rinnoillani, minun kaulallani. Hänenkin hengityksensä oli nopeutunut aavistuksen verran. Suljin silmäni ja annoin Alexille täysin vapaat kädet. Huokailin hiljaa hänen hivellessään vartaloani.

  Hän tuli vierelleni ja siirtyi osittain päälleni. Hän silitti kasvojani ja tunsin itseni prinsessaksi. Hän antoi helliä suudelmia huulilleni, otsalleni, poskilleni, leualleni. Toisella kädellä hän silitti hiuksiani ja toinen käsi oli vyötärölläni. Pian suutelimme jo kiihkeästi ja hänen kätensä joka äsken oli ollut vielä siveellisesti vyötärölläni oli aloittanut hitaan mutta määrätietoisen matkan kohti sykkivää kuumuuttani joka kuumeni koko ajan lisää suudelmien tullessa kiihkeämmiksi. Käsi nosti hieman housujeni reunaa ja sormet hiipivät hitaasti housuihini. Levitin jalkojani ja nostin hieman lantiota Alexin kättä vasten. Alex kuitenkin pysäytti kätensä siihen ja jatkoi vain suutelemista. Pelkillä suudelmilla hän sai haluni vain kasvamaan, ja hänen koskettaessaan minua suorastaan aloin palaa halusta ja kiimasta. Lähes revin Alexia lähemmäs minua, päälleni, mutta hän vain hymyili ja lopetti suutelunkin. Hän tiesi mihin tilaan oli minut saattanut. Hän hymyili ilkikurisesti ja antoi huulilleni hellän, viattoman suukon. Näytin hänelle kieltä ja esitin muka suuttunutta kääntäen selkäni hänelle ja painoin pääni tyynyyn kiinni. Pikku hiljaa halunikin sulivat pois ja olin vain.

  Alex antoi minun olla hetken kunnes alkoi hyväilemään jälleen vartaloani. Hän silitti kylkeäni ja suuteli niskaani. Yllättäen hän siirsi kätensä nopeasti takaapäin pillulleni ja sävähdin todella tuntiessa sen. Salamanlailla hyvänolon ja kiiman tunne levisi vartalooni ja aloin jälleen haluta. Alexin pitkät sormet hivelivät pilluani housujen päältä ja kylkiäni ja kiimani sai minut kääntymään selälleni ja avaamaan housuni tuijottaen Alexin harmaita silmiä. Vedin hitaasti housuni pois ja lopulta potkin ne jaloistani. Muut vaatteet Alex saisi itse minulta riisua mikäli hän jotakin tahtoisi. Ja hän ilmeisesti tahtoi, sen sain myöhemmin huomata.

  Suljin silmäni ja tunsin ketterät sormet häpykummullani hitaasti etenemässä kohti posliiniksi ajeltua pilluani. Hitaat liikkeet ja taitavat sormet yhdistettynä tekivät minut lähes hulluksi. Minun olisi tehnyt mieli ottaa stringini pois ja suorastaan työntää kaksi Alexin pisintä sormea kuumaan sykkivään vaginaani mutta tahdoin enemmän, tahdoin nauttia, kauan. Koko illan ja ehkä yönkin. Niin kauan kunnes väsyisimme ja tiesin ettei väsymys meillä niin nopeasti tullutkaan, varsinkaan kun lemmenleikeistä oli kyse. Joten tyydyin vain avaamaan reiteni äärimmilleen ja odottamaan. Alex kiusasi minua kauan kunnes edes riisui stringini. Hän heitti stringini johonkin lattialle ja taas hän teki yllätyksen; hän työnsi etu- ja keskisormensa ilman varotusta sisälleni ja sai aikaan vihlovaa halua vatsanpohjassani. Hän alkoi liikutella kahta sormeaan pillussani edes takaisin ja aloin lähes heti voihkia. Viime kerrasta oli jo muutama päivä ja haluni olivat sen mukaiset. Olimme tottuneet rakastelemaan lähes joka aamu ja ilta, ja vaikka niin usein harrastettuna seksi muuttuu herkästi rutiininomaiseksi, ei meillä. Joka kertamme on erilainen. Voihkin ja vikisin Alexin sormien hyväillessä pilluani ja välillä peukalon pyörähtäessä klitoriksellani lähes huudahdin. Alex vain naurahti hellästi minun ääntelyilleni.

  Kuuma hengitys lämmitti vatsaani Alexin kohta painaessa huulensa kiinni alavatsaani. Himoni poltteli kaikkialla vartalossani ja Alexin huulien siirtyessä navaltani alaspäin hitaasti mutta määrätietoisesti silmissäni sumeni ja suljin silmäni. Alex suuteli häpyäni ja antoi kielensä liikkua hellästi ja hitaasti vakoani pitkin. Kielen kärjen osuessa klitorikselle tajusin olevani jo lähellä illan ensimmäistä orgasmia. Vain muutama taitava kielen liike ja sulin hunajaa. Kuuma aalto levisi vartaloani pitkin ja tärisin orgasmin kourissa. Olin ollut selvästi tätä vailla. Alex ei välittänyt vaikka sain jo, hän jatkoi ja jatkoi. Kieli liikkui pillussani aiheuttaen uusia värinöitä vartalossani. Nautin todella mieheni puuhista, hän tiesi mitä teki ja teki kaiken niin viimeisen päälle. Ihanaa.

  Saatuani toisen edellistä voimakkaamman orgasmin mieheni työnsi suuren ja kovan peniksensä vielä orgasmin jäljiltä supistelevaan vaginaani. Raukeana vain makasin mieheni rakastellessa minua. Hänen saadessa ensimmäisen kerran hän laukesi sisälleni ja maatessamme lähekkäin tunsin kuinka sperma valui sängylle pillustani mutta en jaksanut välittää.

  Aikamme levättyämme päätin aloittaa uudestaan. Hyväilin hitaasti Alexin rintaa ja vatsaa ja sitten siirsin kättäni hitaasti alemmas. Pian tunsin puolijäykän peniksen käteni alla ja otin siitä hellän otteen. Liikuttelin kättäni sen vartta pitkin ja nopeasti se koveni lähes yhtä kovaksi kuin se äsken oli ollut. Nousin istumaan mieheni päälle ja annoin kyrvän liukua uumeniini. Aloitin ratsastuksen hitaasti ja keinutin lantiotani himoiten lisää ja lisää. Hetken vain liikuteltuani itseäni nousin ylöspäin niin että penis oli vain juuri ja juuri sisälläni. Sitten annoin sen kerralla upota sisuksiini ja kiljahdin tuosta tunteesta kun suurehko kyrpä levitti tiukan pilluni äärimmilleen. Aikani ratsastettua mieheni nosti minut päältään ja käänsi minut selälleen sängylle. Sitten hän piti kiinni kupeiltani ja nosti minua hieman ja puski kyrpänsä pilluuni takaapäin. Voihkaisin tuon tunkeutumisen ansiosta ja kohta Alex vei toisen kätensä rinnalleni ja toisen klitorikselleni. Saimme jälleen samaan aikaan orgasmin, tunne oli mahtava..

  Käperryin kultani kainaloon ja nautin hänen läheisyydestä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *