”Kyllä Neiti!”

  Ovikello soi. Olen keittiössä juomassa kahviani. Päälläni on vain stringit ja löysä toppi. Avaan oven. Sen takana seinoo melkein pituiseni, laiha, kiltti silmäinen poika tavaroineen ja jännityksestä punaisena. Käsken hänen astua sisään ja riisua – kaiken. Painan hänet selkä kylmää seinää vasten ja hiukan kokeilen ”hmn ai tällaiset pelivälineet” Toista seinää edustaa suuri peilikaappi.
  Laitan kovettuvan mulkun hänen käteensä: ”runkkaa nyt!” Kielto on ollut voimassa jo jonkin aikaa. Istun hajareisin peiliin päin ja käsken hänen katsella. Riisun paitani ja hyväilen itseäni: sormi silittää hiljalleen hävyn reunoja, etsien tietään pikkuhousun alle. Nostan toisen jalan pystyyn ja silloin se paljastuu. Turvonnut punoittava häpy nauttii olkani takana huokailevasta miehestä. ”Lujempaa” käsken ja hän kiristää tahtiaan. Painan sormen sisääni ja nautin itsestäni.

  Mies hengittää katkonaisesti ja alan pelätä, että hän tulee kohta. ”Tule tänne. siihen eteeni” Hän seisoo avoimissa haaroissani ”Kuka antoi luvan lopettaa?” ja vemputus käynnistyy taas. Tartun hänen palleihinsa ja mutistelen niitä kevyesti samala hyväillen itseäni. ”Katso minua” ja ujot silmät alkavat kerätä itseään ja nousta varpaista ”miltä tuntuu?” ”Hyvältä neiti!” raikuu tukahtunut vastaus, kun upotan kullin suuhuni. Mies kiemurtelee ja hengittää katkonaisesti. ”Katso peiliin” ja mies katsoo kuinka imen hänen kovaa sykkivää kyrpäänsä siinä. ”Paikallasi!” komennan kun hän alkaa väistellä otteitani ”Saanko tulla neiti?” jatkan kiertyvin käden liikkein ”Et saa” ja jatkan imemistä voimalla, kun mies jännittyy lopetan päästäen ensin kokonaan irti ja sitten hiljaa hivellen kullin vartta, aivan kevyesti ja varon koskemasta terskaan.
  Pidän suuni niin lähellä, että terskan pää tuntee kuuman hengitykseni. Lipaisen kevyesti kärkeä ja vedän hitaasti, mutta taas voimalla kättä tyvestä ylös päin. Sperma alkaa valua kullin päästä ja mies kuulostaa itkuiselta ”Mitäs tämä nyt on? Kuka antoi luvan tulla?” Sperma valuu hitaasti ulos kullin kärjestä tippuen rinnoilleni ja reisilleni. Upotan kullin kerran voimalla suuhuni ja se purskauttaa lisää spermaa. Annan sen valua suu pielestäni ja jatkan runkkaamista hitaasti. ”katso mitä teit…saat nyt siivota sotkusi!” ja painan miehen kasvot lähelle omiani. Hän alkaa nuolla spermaansa kasvoiltani, leuastani, kaulaltani, rinnoiltani reisiltäni…kun hän on jalkojeni välissä upotan hänen kasvonsa häpyyni ja hankaan vastaan hänen kieltään….

  Työnnän hänen päänsä pois ja asetan dildon käteensä. Käännyn eteisen penkillä ja nostan takapuoleni pystyyn levittäen pakarani ”Käytä sitä” Ja hän alkaa työstää tuttua dildoani minuun. Hyväilen klittaani samalla. ”katso sitä” ja kiihotun kun tunnen hänen katseensa dildossa joka uppoaa minuun ja tulee ulos. ”Hiero sitä kulliasi reikääni” ja puoli pehmeä kulli alkaa hangata vasten peppureikääni, päästäen kiimatippoja liukastamaan menoa. Yhtäkkiä se uppoaakin ja painan vastaan että puoli kova kulli täyttää minut. Jatkan klitorikseni hyväilyä ”Nyt ihan rauhassa” ja hitaasti hän liikkuu sisälläni.
  Tahdin kiihtyessä tulen ja miehen silmät hehkuvat onnesta ja kulli seisoo kovana. ”Polvistu” Ja hengähdän hetken silittäen maassa nököttävän miehen päätä. Mielijohteesta tartun niskaan ja vedän hänet väkivaltaiseen suudelmaan, jonka jälkeen painan hänen kasvonsa vasten penkkiä: ”Pysy siinä” sanon pitäen kättä edelleeen hänen hiukan ylikasvaneiden kiharoidesna seassa niskalla. Nousen ylös ja menen hänen taakseen. Levitän liukkaria sormiini ja hyväilen peppua. Mies ynähtelee kun sormeni kiertävät reikää. ”Taidat pitää tästä?” ”Kyllä neiti” Kuuluu tukahtunut vastaus istuin tyynystä. Haen ruoskan ja hivelen sillä pakaroita. Mies värisee tuntiessaan tulevan kivun läheisyyden. Yksi kevyt isku ja liukastetut sormeni ovat taas vaossa. Irrottaudun vain katsellakseni näkyä siinä edessäni. Olen hiljaa ja lasken kymmeneen. Taas vain yksi sivallus – odottamaton. Annan piiskan taas hivellä pakaroita ja reisiä. Nyt kaksi iskua. Mies kiemurtelee ja tartun kulliin vatsan alla. Se seisoo kovana ja runkaan sitä hetken. Nyt kolme iskua. Sivelen pakaroita hellästi – nehän ovat herkät. Hän rentoutuu. Taas isku ja toinen. Lasken kymmeneen ja uusi.
  Tartun hänen hiuksiinsa ja nostan pään penkistä samalla runkaten vatsan alla töröttävää kullia ”Katso peiliä” ja hän katsoo miten on naisen armoilla ”Kyllä Neiti” ”Kyllä mitä?” ”kyllä Neiti, minä katson” Painan posken takaisin penkkiin ja annan ruoskan taas viuhua. Hivelin taas miehen pientä pyllyä ja palleja. Levitin pakarat auki ja syljin aukolle. Sormi upposi sisään ja mies rentoutui, kulli sojotti aina vain kovempana. Pari lyöntiä ja hiukan hivelyä. Otin dildon ja laiton kortsun sen päälle. Polvistuin miehen takapuolen taakse ja annoin rintojen hieroa pakaroita hetken. Levittelin aukka hetken sormin ja lisäsin liukuvoiteen. Se alkoi rentoutua ja painoin pinkin dildoni hitaasti ja varovasti sisään. Mies ynähteli ja kiemurteli, mutta kulli seisoi kovana. Runkkarin kullia ja mies alkoi kuulostaa kärsivältä. Otin dildon pois ja löin vielä muutaman kerran. Mies tärisi lyöntien välissä….

  Comments

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *