Koulutusta kaverilta

  En tiedä miten olin joutunut tähän tilanteeseen. Olinhan toki halunnut tätä jo pitkään ja odotin innolla tulevaa, mutta toisaalta taas edessäni seisoi ystäväni. Ystävä, jonka olin tuntenut jo monia vuosia, välillä emme olleet nähneet pitkiin aikoihin, mutta nyt taas toisemme löytäneet. Olimme puhuneet aiheesta jo monen monituista kertaa ja pystyin hänelle siitä häpeilemättä puhumaan. Kuitenkin aina jos hän ohimennen minua kosketti jotenkin, se tuntui oudolta ja erilaiselta kuin ennen, ehkä hieman alistavalta vaikka saatoimme olla keskellä ihmisvilinää. Ehkä se johtui siitä, että tiesin hänen olevan kokenut Dom ja itse olin vasta kovin aloitteleva sub. Vaikka olimme ennen tätä tilannetta käyneet läpi sääntöjä ja muita sellaisia, tunsin oloni todella jännittyneeksi, pelokkaaksi, ehkä jopa hieman ahdistukseeni. Olimme me vuosia sitten joskus yhteisen yön viettäneet, mutta se oli pientä humalaista lakanoiden pyörittelyä tulevaan verrattuna. Olin soittanut hänen ovikelloaan ja astunut eteisen kautta olohuoneeseen ja näin olohuoneen pöydällä kasan köysiä.

  ”Riisu vaatteet pois”, hän sanoi. Äänensävy oli täysin erilainen kuin normaalisti, se oli hyvä, voimakas ja käskevä, mutta yllätyin siitä kuitenkin. Hetken epäröinnin jälkeen aloin riisumaan vaatteitani ja pelatakseni aikaa laskostelin ne nätisti ruokapöydän tuolille. Olin todella hermostunut ja sen varmaan huomasi käsieni tärinästä ja sydämeni sykkeestä. Katseeni pysyi alaspäin suunnattuna, vaikka yritin rauhoitella itseäni hokemalla, että tätä minä halusin.
  ”Kaikki”, hän totesi kuulostaen hieman tympääntyneeltä. Olin jättänyt alusvaatteet päälleni jostain kumman syystä. Ei kestänyt kuin pieni hetki kun olin täysin alasti, keskellä hänen olohuonettaan ja hänen polttavan katseensa alla. Tilanne oli niin kuumottava ja tuntui kestävän ikuisuuden, joten toivoin hänen jo aloittavan jotta rauhoittuisin. En oikein tiennyt mihin laittaisin käteni tai miten seisoisin, mutten halunnut heiluskella epämääräisesti joten laitoin kädet sivulle ja seisoin suorassa, katse kuitenkin alaviistoon. Katseeni kohosi kun hän nosti köydet pöydältä ja katsoi minuun arvioivasti.
  ”Tules tänne sohvan taakse”, hän käski, joten seurasin häntä sohvan taakse ja pysähdyin reunalle, mutta hän otti otteen kyljestäni ja ohjasi minut keskemmälle. Hän heitti köydet sohvan istuinosalle. Olin jo hieman rauhoittunut, koska tiesin jotain pian tapahtuvan ja enemmänkin odotin jännityksellä mitä olisi tiedossa seuraavaksi. Hän kiersi aivan taakseni ja otti molemmin käsin lantiostani kiinni ja nosti minut sohvan selkänojalle niin etteivät jalkani koskeneet maata. Säikähdin nopeaa liikettä jonkin verran, mutta onneksi en pistänyt vastaan, koska olimme sopineet, että niskuroinnista seuraa aina rangaistus. Hän otti köyden vierestäni ja laittoi jalkani yhteen alkaen sitomaan niitä nilkoista polviin asti. Sen jälkeen hän siirtyi eteeni ja otti köyden käteensä. Yritin katsoa hänen tekemisiään salaa ja näin hänen sitovan kaksi köyttä molempiin sohvan jalkoihin.
  ”Nouse kyynärpäillesi”, hän sanoi katsomatta juurikaan minuun päin. Nostin ylävartaloani kyynärpäiden varaan ja hän otti kiinni ranteistani pakottaen ne yhteen niin että käteni muodostivat kolmion. Hän sitoi ranteeni yhteen ja otti toisen sohvanjaloista kiinni olevan köyden ja liitti sen ranteisiin tehtyyn pakettiin, samoin hän teki myös toisen köyden kanssa. Hän nousi seisomaan eteeni ja kuulin hänen hymähtävän. Olin nyt sidottuna sohvan selkänojan päällä, takapuoli pystyssä ja selkä mukavasti kaarella. Jalkani ja käteni olivat sidotut, pystyin kyllä liikkumaan jos olisin oikein tahtonut, mutta pois tilanteesta en olisi päässyt. Tunsin hänen katseensa kuumottavan alastomalla vartalollani ja painoin pääni alas.

  Hän lähti kävelemään pois, mutta palasi pian. Hänellä oli jotain kädessään, jonka hän laski viereeni sohvalle. Hän otti kiinni leuastani ja nosti päätäni ylös. Katseemme kohtasivat ja kasvonsa olivat vain muutamien kymmenien senttien päässä omistani. Hänen katseensa tuntui niin määrätietoiselta ja vahvalta, että se rauhoitti minua entisestään. Toisella kädellä hän heitti hiukseni korvien taakse ja asetteli ne selälleni, pois kasvojen tieltä.
  ”Ole ihan paikallasi nyt”, hän käski ja otti kätensä pois leukani alta. Yhtäkkiä silmieni edessä oli pallomainen suukapula. Hän gagin aivan lähelle suutani ja katsoi minuun nostaen samalla kulmaa ja ymmärsin mitä piti tehdä. Avasin suuni ja nopeasti pallo täytti sen kun hän alkoi laittamaan sitä kiinni pääni taakse. Minulla ei ikinä moista kapistusta ole suussani ollut vaikkakin monesti on suuni huivilla tai teipillä peitetty. Pallo tuntui kovin epämiellyttävältä ja pelkäsin miten pystyn nielemään ja miten totaalisesti se rajoittaa minun kommunikaatio mahdollisuuksia. Hän vielä kerran otti leuastani kiinni ja katsoi kasvojani ja ihan kuin olisin nähnyt pienen hymyn kareen. Päästäessään irti, minä painoin taas kasvoni alas ja näin vieressäni olevan pyyhkeen jota hän nyt alkoi asettelemaan ylävartaloni alle, nostaen hieman käsiäni, jotta sai pyyhkeen siihen alle.
  ”Ihan vaan ettei kuolasi tahri sohvaa ihan heti” hän sanoi ivalliseen sävyyn ja tuo lause sai minut häpeämään itseäni. Olin avuttomasti sidottuna miehen asunnossa, täysin alasti ja pallo suussa, joka laittaisi minut kuolaamaan tahdottomasti. Tuntui kun tahdoton puna nousisi kasvoilleni.

  Hän nousi seisomaan ja lähti kävelemään eteiseen päin. Kuulin hänen ottavan jotain tavaroita, mutta en halunnut nostaa päätäni ja katsoa. Pian kuulin hänen kävelevän takaisin päin. Hän laski tavarat taas viereeni sohvalle.
  ”Nostas taas päätäsi vähän niin saan nämä laitettua”, hän käski rauhallisesti ja tein työtä käskettyä. Samalla kun huomasin hänen kädessään olevan nipistimet ketjulla tunsin hänen kätensä rinnallani. Määrätietoisesti hän puristeli rintaani ja välillä viivytteli nännilleni, kunnes lopulta siirtyi kokonaan pyörittelemään nänniäni, joka nopeasti kovettui kun oli valmiiksi suhteellisen terhakkana. Sydämeni syke nousi taas kun ymmärsin, että pian nipistin laitettaisiin nännilleni. Minulle ei ole koskaan laitettu mitään puristavia asioita, edes pyykkipoikia nänneilleni. Tosin on purtu ja puristettu lujaa, mutta pieni pelko mahdollisesta kivusta hiipi mieleeni. Kun nännini oli kova hän teki muutaman kovan puristus ja vetoliikkeen, jotka saivat minut ynähtämään vaimeasti. Sitten hän lopetti ja alkoi ruuvailemaan ensimmäistä nipistintä. Sydämeni alkoi takomaan lujempaa ja mieleni teki painaa pää alas ja sulkea silmät tiukasti, mutta pystyin vain jäämään paikoilleni ja seuraamaan hänen tekemisiään kuin transsissa. Pian hänen sormensa olivat taas nännin ympärillä ja toinen käsi nipistimen kanssa. Hän katsahti minuun kerran ja päästi nipistimestä irti ja irrotti otteensa rinnastani. Nopea kipu jätti minut haukkomaan henkeäni, en ehtinyt kuitenkaan kauan ihmetellä tätä tunnetta kun tunsin hänen toisen kätensä olevan jo toisella rinnallani, joka koki saman kohtalon. Toinen nipistin ei tuntunut niin pahalta, koska kipu oli jo valmiina pinnassa. Kun nännejä purraan tai nipistetään lujaa niin kipu katoaa nopeasti, tästä tiesin, ettei se ole katoamassa minnekään hetkeen. Yritin vain hengittää syvään ja totuttautua kipuun, katsoin alaspäin ja kuinka kiihottava olikaan näky. Nipistimet nänneissäni ja ketju, joka roikkui niiden välissä. Pian hänen kaksi sormeaan otti ketjusta kiinni ja hän nykäisi pari kertaa siitä. Päästin kaksi isompaa parkaisua, jotka kuuluivat ulos vain pieninä ynähdyksinä. Nostin samalla pääni ylös ja katsoin häntä silmiin. Hän taputti päätäni ja sanoi:
  ”Hyvä tyttö”
  Hän kiersi taakseni ja hetken odotuksen jälkeen tunsin jonkun monisäikeisen menevän pitkin selkääni.
  ”Sua täytyy vähän kouluttaa nyt”, hän sanoi ja ymmärsin tuon ihoani sivelevän asian olevan monisäikeinen ruoska. Pieni pelko iski minuun, koska vaikka pidin kovasta läpsimisestä takapuolelle ja oikeastaan minne vain niin koskaan vielä ei minua oltu piiskattu kunnon välineillä.
  ”Oletko valmis, tällä kertaa se on vain 20 iskua, ikään kuin lämmittelyksi”, hän sanoi ja tunsin ruoskan lähtevän iholtani ja tiesin ensimmäisen iskun tulevan pian.
  ”Mphhh!”, kuului suustani ensimmäisen iskun iskeytyessä takapuolelleni. Pian sitä seurasi toinen ja kolmas, hyvällä tasaisella tahdilla. Jokaisen iskun kohdalla parkaisin ja jokainen isku alkoi tuntumaan enemmän, osa ruoskan säikeistä osui pakaroille ja tuntuivat kuumottavimmilta kerta toisensa jälkeen. Hän vaihteli hieman paikkaa mihin piiskasi ja tunsin kuinka kuumotus ja punoitus vain leviäisi isommalle alueelle.  Nopeasti kuitenkin hän lopetti ja jäljelle jäi kuumotus ja hän laski kätensä hyväilemään takapuoltani, se tuntui jotenkin todella hyvältä, koska hänen kätensä tuntui viilentävältä ja loppujen lopuksi tuo piiskaus ei sattunut niin paljon kuin olin pelännyt vaan juuri sen verran josta pidän.  Olin kyllä jotenkin hengästynyt tilanteesta ja sain tasata hetken sykettäni ja hengitystäni.

  Nyt hän seisoi edessäni laskeutui kyykyyn eteeni ja nostin itse katseeni ylös.
  ”Yritin olla inhimillinen tällä kertaa, mutta seuraavilla kerroilla sinun täytyy olla hiljaisempi. Nyt onkin vuorossa tuota hiljaisuuden harjoittelua”, hän sanoi ja laittoi kätensä pääni taakse ja irrotti suukapulan minulta. Olin kuolannut todella paljon ja tuntui kuin suuni olisi hetken ajan puutunut paikoilleen. Häpesin kuolaamiseni määrä, mutta olin tyytyväinen, että pystyin taas nielemään kunnolla.
  ”Otan nyt nämä pois”, hän sanoi vetäisten hieman nipistimien ketjua ja minä henkäisin lujaa. ”Mutta sinun on oltava ihan hiljaa, muuten seuraa sovittu rangaistus”. Koska minulla ei koskaan ollut ollut nipistimiä nänneissä, en tiennyt tarkkaan ottaen mitä hän tarkoitti sillä, että minun piti olla hiljaa. Pian näin hänen kätensä nipistimillä ja katsoin kuinka hänen otteensa tiukkeni niistä ja puristavan tunteen nopeasti katoavan nänneistäni.
  ”Aaaahhh!”, kuului tahaton huudahdus suustani kun salamani iskeneestä kivusta, joka johtui veren nopeasta palautumisesta nänneihin. Kipu oli huumaava, enkä pystynyt millään pidättelemään ääntä, koska en osannut varautua siihen. Hän hetken ajan kosketteli ja puristeli rintoja kun keräsin itseäni ja kipu alkoi laantumaan, nännini olivat vain todella arat.
  ”Ai ai, enkö juuri sanonut ettei pihaustakaan saisi kuulua, tiedät mitä siitä seuraa”, hän torui katsoen minua silmiin ja pudistellen päätään.
  ”Anteeksi, en voinut sille mitään”, anelin häneltä.
  ”Turha selitellä, sinun on toteltava minua”, hän vastasi nopeasti ja nousi ylös lähti kiertämään taakseni. Tiesin rangaistuksen olevan viisi raipan iskua ja koska tuo edellinen piiskaus oli tuntunut hyvältä, eikä sattunut liikaa, en ollut kovin peloissani rangaistuksesta. Itseasiassa odotin sitä vähän.
  ”Nyt sitten saat viisi raipan iskua kuten sovittiin rangaistukseksi. Saat myös laskea jokaisen iskun ääneen ja jos tulee virhe aloitetaan alusta. Onko selvä?”, hän kysyi vaativalla äänellä.
  ”K-kyllä”, sanoin hivenen haparoiden. Ajatus ääneen laskemisesta tuntui jotenkin hävettävältä, mutta en uskonut sen olevan vaikeaa.
  ”Nyt lähtee, toivottavasti olet valmis”, hän sanoi.
  ”Aaaaa…!”, huusin kovaa kun ensimmäinen isku osui takapuoleeni. Tämä oli kova ja yksittäinen isku, varmasti kunnon raippa, joka pureutui jo valmiiksi arkaan ja punoittavaan ihooni. En ollut odottanut tällaista kipua ja pian tajusin tehneeni virheen.
  ”Unohtuiko jotain?”, kuulin hänen kysyvän.
  ”Y-y-yksi”, sanoin nielaisten kipua pois.
  ”Liian myöhäistä jo, aloitetaas alusta.”, hän tokaisi kylmästi. Pian valtava pistävä kipu täytti minut ja kyyneleet valahtivat silmiini kun sain sanotuksi:
  ”Yksiiiih”, joka kuulosti osittain huudahdukselta. Se kuitenkin ilmeisesti hyväksyttiin. Nopeasti sain seuraavan iskun.
  ”Kaksiiiih”, huudahdin ja silmäni alkoivat täyttyä kyyneleistä. En osannut yhtään arvata kuinka paljon tämä voisi sattua. Raipan ääni oli jo karmaiseva korvissani ja mietin pystynkö laskemaan viiteen ilman, ettei tarvitse aloittaa alusta. Kolmas ja neljäs isku menivät ja kipu vain koveni ja tuntui kuin raipan jättämä jälki kuumottelisi ja jättäisin punaisen viivan takapuoleeni. Silmäni olivat todella kosteat ja yritin keskittyä kivun keskellä laskemaan. Viides isku sai minut haukkomaan henkeäni ja vaikka yritin saada sanan suustani, se tuntui ikuisuudelta. Sain vihdoin nielaistua ja haparoitua:
  ”Viis”. Äänestäni kuuli, että se oli tuskan takana saada kipu puettua sanoiksi. Seurasi pitkältä ajalta tuntuva hiljaisuus ja pelkäsin nyt todella, että minulta oli kulunut liian pitkä aika laskea viimeinen isku. Pelkkä ajatuskin sai minut vapisemaan ja tiesin, että siitä tulisi vielä tuskaisemmat viisi iskua.

  Ikuisuuden tuntuisen ajan jälkeen huomasin Hänen siirtyneen eteeni ja tulleen kyykkyyn kädet puuskassa. Hän huokaisi ja sanoi:
  ”Ei se nyt ihan mennyt niin kuin sen pitäisi, mutta hyväksyttäköön tämän kerran. Muuten olet suoritunut yllättävänkin hyvin, vaikka pientä niskurointia on ollut ilmassa. Tällä kertaa et kuitenkaan ansainnut palkintoa, ehkä sitten kun koulutukseni on edennyt hieman pidemmälle ja asiat sujuvat helpommin.” En tiedä näkiköhän hän pienen pettymyksen silmissäni kun hän pian nosti kätensä pääni päälle ja silitti.
  ”Hyvä tyttö sinä kuitenkin olit”. Sanat jäivät päähäni soimaan ja sain varovaisen hymyn nousemaan kasvoilleni.

  Hän irrotti minut nopeasti ja nosti minut alas sohvalta. Tunsin itseni jotenkin heikoksi ja hän pitikin minusta hetken kiinni ennen kuin ohjasi minut tuolille, jossa vaatteeni olivat. Takapuoleni tuntui vielä sykkivän ja kun pysähdyimme tuolin luokse hän hellästi kosketteli sitä. Kosketus tuntui todella hyvältä samalla, vaikka takapuoleni oli todella arka. Sitten hän päästi irti ja minun oli aika pukeutua ja lähteä kotiin. Yllätyin siitä miten paljon olin nauttinut tuosta kokemuksesta ja kuinka helpolta tuntui Hänen kanssaan olla tuolla tavalla alun peloistani huolimatta. Olin myös todella kostea ja olin siksi hieman pettynyt, etten ollut saanut minkäänlaista tyydytystä sillä tasolla, mutta ymmärsin, ettei kaikkea voi kerralla saada. Koko kotimatkan ajan en voinut kuin hymyillä… ja odottaa ensi kertaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *