Jalkafetissi

  Havahdun tuijottamasta nuorta pitkäsääristä blondia edessäni. Tai ei, en tuijota häntä. Tuijotan hänen jalkojaan. Pitkät, kauniit mustien nylonsukkahousujen tai stay up-sukkien peittämät sääret ovat minusta vain muutaman metrin päässä. Mieleni tekisi koskettaa noita sädehtiviä jalkoja. Katseeni liukuu alaspäin minihameen peittämältä takapuolelta, reisiiin, polvitaipeisiin ja pohkeisiin. Mitkä jalat. Kaiken kruunaa upeat korkeakorkoiset kengät.. Olisi tosin saanut olla hieman korkeammat, ajattelen kun tyttönen häipyy edestäni asioilleen.

  Lähes koko 50-vuotisen elämäni ajan olen aina kiinnittänyt huomioni upeisiin jalkoihin. Tai siitä asti kun aloin ymmärtämään seksuaalisia asioita. Harmikseni vaimoni ei ollut mikään sulosääri, niinpä jouduin aina matkoillani tyytymään muihin naisiin. Niin myös nytkin. Ei ollut ensimmäinen kerta kun etsin Tallinnan kaduilta upeasääristä prostituoitua. Ikinä en ollut hetkessä löytänyt etsimääni, mutta nyt sen kai olin löytänyt. Muutaman kymmenen metrin päässä minusta porttikongin seinään nojaili mustassa minimekossa jumalaiset sääret omaava vaaleaverikko. Mustat korkokengät, verkkosukkahousut, minimekko ja korsettimallinen toppi sekä räikeä meikki kasvoilla puhuu puolestaan. Ei kuka tahansa nojailisi tuollaisissa vaatteissa julkisella kadulla, paitsi itseään esittelevä. Niinpä päätän yrittää ja kävelen päättäväisenä naisen luokse. Sujuvalla englannilla kysyn, etsiikö hän seuraa. Vastaukseksi saan hymyn ja silmäniskun. Kysyn uudestaan, nyt saan jo hinnat selville. Päätän ottaa tärpin ja lähdemme blondin kanssa kävelemään kohti hotelliani.

  Koko matkan ajan kehun hänen sääriään. Hän myötää tietävänsä sääriensä upeuden itsekkin. Päästyämme hotellihuoneelle olen jo aivan kiimainen. Mukaani ostamani blondi, nimeltänsä Angela on hotellille saakka kävellyt kissamaisen pehmeästi keinutellen lanteitaan. Minun on vain pakko painaa tuo vaaleaverikkö vasten suljettua ovea ja suudella tätä suoraan suulle. Kaikesta oli jo sovittu. Tiesin mitä saisin tehdä, tiesin mitä tämä kaikki tulisi maksamaan.. Mutta ne sääret.. Korkea hinta tulisi olemaan takuulla niiden arvoinen.

  Painan Angelaa vasten tummaa ovea ja käteni vaeltavat verkon verhoamille reisille. Tunnen kuinka penikseni tahtoo vapauteen, mutten välitä siitä. Annan käsieni vaeltaa alemmas reisiä pitkin kunnes minun on pakko mennä polvilleni. Angela ei näytä laittavan pahakseen palvontaani. Painan huuleni vasten noita jumalattoman upeita jalkoja ja suutelen Angelan reisiä käsieni koko ajan hyväillessä ja kosketellessa pohkeita, nilkkoja, jalkateriä. Tyttö nojaa oveen lantio hieman eteenpäin työnnettynä ja hän katselee minua alaspäin, kuin halveksuen.

  Näytän varmasti todella typerältä ja hölmöltä ollessani polvillani edessäni kuolaavana ja haluavana upearunkoinen ja -kasvoinen blonditar edessäni. Moni mies olisi varmaankin ollut salamana Angelan rintojen tai pillun kimpussa, mutta minä poika hengitän keuhkoihini hänen säärien tuoksua ja maistelen hänen reisiään. Nostan hieman minimekkoa ylemmäs ja upeimpia jalkoja verhoava naruverkko paljastuu stay up-sukiksi. Painan kieleni tiiviisti vasten Angelan reittä, tunnen karhean verkon vasten kieltäni. Ujutan kieleni ohuen narun alle ja nuolen tytön reittä kiiman vallassa. Angela hymyilee kun katson ylöspäin. En kuitenkaan välitä enää muusta osasta tuosta vaaleasta naisesta kuin hänen jaloistaan. Jalkapohjista nivusiin..

  Ohjaan Angelan makaamaan hotellihuoneen leveälle ja pehmeän näköiselle parivuoteelle. Hän jää makaamaan siten, että hänen kenkänsä hipovat lattiaa ja hänen jalkansa ovat hiukan levällään. Olimme sopineet että saisin kuvata Angelaa, tai siis hänen jalkojaan, niinpä kiiman sumentamin silmin hain kamerani ja aloin töihin. Kuvaan alhaalta, sivulta, päältä. Saan ikuistettua nuo upeaakin upeammat sääret kamerallani ja takaan itselleni ihania iltahetkiä katselemalla ottamiani kuvia. Huokaan kiimasta ja laitan kameran pois.

  Riisuudun ja viikkaan vaatteeni siististi katsellessani koko ajan sängyllä makaavaa sulosäärtä. Nimenomaan sääriä. Koko ajan mieleni tekisi valtavasti suorastaan hyökätä Angelan jalkojen kimppuun, nuolla ne litimäriksi ja nauttia. Mutta maltan vielä hetken aikaa mieleni. Napsin vielä alasti muutaman kuvan, otan kuvia missä nuolen säärtä. Kuvan missä imen hänen varpaitaan. Maistan hänen varpaistaan hieman kitkerän maun, hän on saattanut seistä koko aamupäivän korkokengissään jalat hioten hakemassa asiakkaita. Mutta tuo aromi saa minut yhä hullummaksi kiimasta ja halusta. Penikseni värähtää työntäessäni kieleni kahden varpaan väliin. Angela naurahtaa ja minä suljen silmäni jääden hetkeksi maistelemaan kaunista jalkaterää.

  Sitten en kestä enää, siirryn hieman kauemmas ja kumarran Angelan jaloille, kuin kiitokseksi. Palvon. Sitten otan hyvän otteen peniksestäni ja aloitan hitaasti liikuttamaan esinahkaani kosketellen samalla vasemmalla kädelläni Angelan jalkoja. Tunnen mukavaa kutinaa kiveksissäni alusta saakka, mutta hyvän itsekurin ansiosta saan pidäteltyä itseäni hyvän aikaa. Karhea verkkosukka kämmeneni alla suljen silmäni ja vatkaan elintäni yhä hillittömämmin. Samalla hinkkaan kättäni voimakkaasti kiinteään pohkeeseen ja painan itseni Angelan reisiä vasten.

  Jännityn, verkkosukat hiertävät nännejäni liukuessani hieman alaspäin Angelan ihanasta sylistä. Laukean karjahtaen naisen upeille säärille saaden ne näyttämään kuorrutetuilta ja kermaisilta. Nousen istumaan ja hieron lastiani vasten tyttöä. Hän katselee minua hieman kummissaan, mutta jatkan puuhiani. Hierottuani kaiken sperman Angelan verkkosukkien verhoamiin jalkoihin nousen ylös ja kuvaan häntä vielä hetken. Sitten on minun aika lopettaa nautiskelu ja päästää Angela menemään.

  Taas onkin kotiinviemisinä itselle jotakin paljon parempaa kuin pullo viskiä, ajattelen maatessani sängyllä hyväillen tyhjentyneitä kiveksiäni..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *