Isoa Naista

  Innoissani klikkasin ilmoitukseni maailmalle. Toivottavasti tulisi edes yksi vastaus, ajattelin ja sammutin tietokoneeni. Kävelin makuuhuoneeseemme ja riisuuduin. Sängyssämme makasi tyttöystäväni Sanna. Vastenmielisesti suukotin häntä ja mieleni olisi tehnyt ottaa kädet hänen ympäriltään pois. Hänen kylkiluunsa tuntui kovina vasten hauistani ja olemattoman kokoiset rinnat painautuivat rintaani vasten. Suutelin Sannan kaulaa ja käännyin selkä häneen päin. En hennonnut jättää tätä tyttöä kolmen vuoden seurustelun jälkeen, mutta yhä useammin uniini ja fantasioihini olivat lyllertäneet ihanat, isot naiset. Unissani nain suurien naisten kanssa. Kaluni hädin tuskin pääsi sisään sen ollessa jo juurta myöden sisällä pulleiden häpyhuulien kietoessa sen syleilyynsä. Lihavat kädet hamusivat minua lähemmäksi, ja pettyneenä aamuisin heräsin lähes anorektisen tyttöystäväni vierestä. En vain voinut sille mitään, jumaloin suuria naisia, lihavia naisia, isoa ja pehmeää, hyllyvää ihraa, naista isolla N:llä. Sitä minä tahdoin. Ja sitä minä ilmoituksessani olinkin pyytänyt.. Suurta rakkautta, kirjaimellisesti.

  Seuraavana päivänä pettyneenä tarkistin sähköpostini, ei mitään. Sama toistui sittenkin. Vasta viikon kuluttua saapui ensimmäinen vastaus. Kiimasta ja innosta täristen luin ”bigladyn” vastausta. 172 cm ja kiloja lähes 200. Mukaan oli liitetty kuva, alastonkuva. Hyvä että pysyin housuissani katsellessani kuola lähes suusta valuen tuon kaunottaren kuvaa. Lihavat reidet levitettyinä paljastaen hieman tummaa karvoitusta pullean käden alta. Suuret ja raskaannäköiset rinnat riippuivat poimuisen vatsan päällä. Tuon kanssa kun saisi rakastella, mietin ja sanoin sen lähes ääneen. Mitä kulta? Sanna huuteli keittiöstä. Eii mitään, vastasin ja katsoin vielä kerran lumoutuneena tuota lihavuorta. Sitten vastasin hänelle ja kehuin häntä maasta taivaisiin. Kerroin suhteestani ja kerroin itsestäni. Täällä olisi juuri häntä, ”bigladya” varten 183 cm lihaksikas bodausta harrastava 25 vuotias nuorimies. Lähetin postin eteenpäin ja koko illan hyörin levottomana aiheuttaen Sannallekkin harmaita hiuksia. Kovasti hän yritti pohtia mikä minulla oli, mutta vastaukseni ollessa aina ”Ei mikään”, hän suuttui ja häipyi, ilmeisesti ravintolaan. Rallattelin että lihavat on lepposia, toisin kuin Sanna. Ja vielä ennen kuin menin nukkumaan, luin ainoaa pornolehteäni, lehteä täynnä Naisia.

  Sanna oli tullut jossakin vaiheessa yötä kotiin. Aivan umpihumalassa. Aamulla meistä ei kumpikaan puhunut toiselle mitään, ja minun lähtiessä töihin en edes moikannut avokilleni. Töissä luin kiiman kirkastamin silmin ”bigladyn” vastausta ja hän kertoi tahtovansa tavata minut mahdollisimman pian. Sovimme illaksi erääseen chattiin treffit, ja niinpä päästyäni kotiin sulkeuduin työhuoneenani toimivaan huoneeseen jossa tietokoneemme sijaitsi. Hetken aikaa jouduin chatissa odottelemaan, mutta pian kanavalle saapui BigLady. Heitin hänelle yksityisviestin, hän oli se ketä odotinkin. Kädet täristen ja hermostuneena aluksi aloittelimme keskustelua ja pian juttelumme syveni. Keskustelu päättyi ihanaan nettiseksiin. Tahdoimme molemmat tavata toisemme pian, tulevana viikonloppuna. Tapaamisen sovittuamme suljin koneen ja menin nukkumaan. Sanna yritti hieroa jonkinlaista sovintoa, mutten jaksanut panostaa. Niinpä nukahdin ja viimeinen mitä illasta muistan, oli se kuinka Julia alias ”biglady” hymyili mielessäni minulle.

  Perjantai lähestyi tuskaisen hitaasti. Minun oli määrä ajaa toiselle puolelle Helsinkiä tapaamaan Juliaa. Menisimme hänen vanhempiensa kesämökille sitten yhtä matkaa. Sannalla sanoin syyksi työmatkan, ja sen enempää selittämättä lähdin perjantaina ajamaan keskustan läpi toiselle puolelle kaupunkia. En ollut harrastanut seksiä yli viikkoon, paineet olivat sen mukaiset. Löysin hyvin perille ja soitin Julian pihasta että odottelen alhaalla. Kohta hän askelsi autolleni ja katselin ihastuneena hänen lyllertämistään. Tiukka mekko nuoli hänen jokaista läskipoimuaan ja minä olin haljeta siihen paikkaan. Hän avasi oven ja istuutui etupenkille viereeni, autoni jouset narahtivat hänen painostaan. En voinut itselleni mitään, laskin käteni hänen pullealle reidelleen ja painoin huuleni vasten hänen huuliaan. Tunsin uskomatonta pehmeyttä vartaloani vasten ja tämä Nainen vastasi suudelmaani hieman yllättyneenä mutta innolla. Meidän oli pakko lopettaa autossa muhinointi kun joku tahtoi kääntyä pihaan juuri siltä kohdalta missä olin luvattomasti parkissa. Käänsin auton nokan Julian kertomaan suuntaan ja reilun 100 kilometrin ajomatka alkoi. Tunsin olevani onnellisempi kuin koskaan ihanan Naiseni lähellä.

  Matkalla pysähdyimme kerran ja suutelimme kauan yhden huoltoaseman pihassa. Olisin tahtonut mennä vielä pidemmälle, mutten tohtinut vielä siinä vaiheessa. Viimein saavuimme Julian vanhempien mökille. Kaunis punavalkoinen tupa ja suuri navetta pihassa. Vesi näkyi houkuttelevana alhaalla rannassa, ei tosin niin houkuttelevana kuin Julia, fantasioideni jättiläinen. Veimme tavarat mökkiin sisälle ja en voinut enää itselleni mitään vaan aloin suudella innokkaasti ja intohimoisesti Julian turpeita huulia. Hän hamusi minua lihavilla käsillään, juuri samalla tavalla kuin unieni naiset. Kiedoin käsiäni hänen ympärilleen sen verran mitä sain, ja suutelin ja nuolin hänen huulia ja kaulaa. Tule, mennään, Julia kuiskasi ja otti minua kädestä. Hän veti minut perässään takkahuoneeseen ja meni makuulle vankalle mäntysängylle. Aloin suudella hänen jalkateriään, siitä ylemmäs massakkaita pohkeita pitkin. Polvet saivat osansa kuumista suudelmistani, samoin reidet. Nostin varovasti hänen hamettaan ja mitä näinkään. Mustan karvan peittämä vagina, ilman pikkuhousuja. Kyrpäni pongahti samantien vaativana vasten alushousuja ja painoin kasvoni tuolle lihakummulle. Kieleni lipoi ahnaasti lihapoimujen välistä pursuavia mehupisaroita ja sormeni hakeutui Julian reiälle. Se upposi helposti sisään ja sain samantien syvälle hänen uumeniinsa soutelemaan kolme sormeani kieleni kiertäessä suureksipullistunutta klitorista kuin karuselli. Julia huokaili ja kertoi minun olevan ihana. Lihavat reidet erkanivat toistessaan hänen nostaessa lantiotaan ja levttäessään jalkojaan antaakseen minulle tilaa. Pillu avautui eteeni kuin kaunein näkemäni ruusu ja vagina ammotti edessäni koskeudesta kiillellen vetäessäni sormeni pois sieltä.

  Julia nousi seisomaan ja veti mekkonsa päänsä ylitse ja antoi suurten rintojensa pullahtaa ulos valkoisista liiveistä. Nännit töröttivät vaativina kuin huuliani luokseen kiljuen, mutta Julia aloitti ihanan, eroottisen tanssin. Silmät pyöreinä ja suu hieman avonaisena katselin kuinka Julia ravisteli valtavia rintojaan. Hän hytkytti pyllylihojaan ja vatsakin sai vauhtia. Tuo lihavuori kieppui edessäni ja minä olin seota. Kun Julia laskeutui konttamaan eteeni, minun oli pakko vapauttaa elimeni housujeni vankeudesta. Avasin vyöni ja laskin farkut alas. Samaan suuntaan lähti bokserini. Nähdessään kovana jököttävän kaluni, Julia suorastaan ahmaisi sen kiiltelevien huuliensa väliin ja alkoi antaa taivaallista suuseksiä. Hän vei, minä vikisin. Julia kaatoi minut sängylle ja hän otti niin taitavasti suihin että pienen hetken kuluttua tunsin kiveksissäni kihelmöintiä kun lasti lähti hitaasti liikkelle. Vartaloni jännittyi ja Julia upotti elimeni syvälle suuhunsa antaen kaiken spermani virrata suoraan hänen suuhun. Hän maiskutteli spermaani antaen sen valua jättirinnoille, sitten hän hieroi eritteeni käsillään ympäriinsä rintojaan. Spermani kuivui hieman kiilteleväksi kalvoksi naisen rinnoille ja minä olin jälleen valmis uuteen taistoon.

  Julia meni makaamaan selälleen ja levitti jalkansa aivan auki. Hekumassa työnnyin suoraan hänen pilluunsa. Pehmeys ja lämpö olivat jotakin niin sanoinkuvaamatonta, huohotin jo sisääntyöntymisen jälkeen. Purin ja nuolin Julian rintoja ja ensimmäistä kertaa elämässäni sain kokea suuren Naisen antamaa seksiä. En muista koska olisin lauennut niin monta kertaa, mutta niin vain tapahtui. Työntyessäni Juliaan takaa, edestä, mistä vain, en voinut kauaakaan lykkiä kun orgasmini oli jo tuloillaan. Käsieni alla hyllyi ihra ja penikseni ympärillä oli pehmyt rasvakudos. Fantastista. Sen yön jälkeen olin niin väsynyt kuin olla ja voi, mutta niin oli Juliakin.

  Seuraavana iltana oli saunan vuoro. Yhdessä menimme saunaan ja sain luvan pestä Julian. Kastelin hänet lämpimällä vedellä ja sitten kaadoin kämmenilleni saippuaa. Laskin käteni Julian rinnoille ja aloin hitaasti hieromalla hänen rintojaan vaahdottaa mansikalle tuoksuvaa suihkusaippuaa. Pesin Julian rinnat perusteellisesti, samoin vatsan. Sormeni upposi helposti hänen napaansa ja vatsamakkaroiden välitkin puhdistautuivat huolellisessa työssäni. Pillu ja pylly koki saman kuin muutkin ruumiinosat. Koko Julia oli saippuavaahdon peitossa kun painauduin häntä vasten. Penikseni innostui tuntiessaan saippuan liukastaman vatsanahkan ja sen alla olevan ihrakerroksen ja se sai kuin saikin Julialta käsittelyn. Kumpikin saippuan peitossa huuhtelimme toisemme ja menimme saunaan. Hien kiillellessä iholla kaadoin Julian lauteille ja suutelin hänen ruusuansa. Hänen ruusunsa sai myös kielisuudelmia, pitkiä ja lyhyitä. Käsin ja suulla sain lihavan naiseni huohottamaan orgasmin kourissa pulleiden käsien kosketellessa hiuksiani.

  Tuo viikonloppu sujui aivan liian äkkiä. Elämäni onnellisin aika päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakkaan. Tai niinhän minä luulin silloin, mutta onnekseni muutaman viikon kuluttua Sanna tahtoi erota. Hän oli kuulemma löytänyt miehen joka ymmärsi häntä. Samana iltana soitin Julialle ja hän pyysi minut luokseen. Vietimme jälleen ikimuistoisen yön. Rakastelimme ja joimme hieman shampanjaa. Suhteemme muodostui kuin automaattisesti. Julia muutti luokseni ja nyt olemme onnellisesti naimisissa. Vihdoinkin sain Naisen jonka halauksesta ei pehmeyttä ja lämpöä puutu.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *