Unelmointia rannalla

  Toinen kirjoittamani novelli, joka on aikaisemmin julkaistu IT.orgissa sekä seksinovellit.comissa. Jos pidit tarinasta, niin laita kommenttia novellin lopusta löytyvään laatikkoon. Otan myös vastaan toiveita, joista jotkut jopa toteutuvat.

  – Trickster


  Nainen kävelee yksin autiolla rannalla jossain päin Ranskaa. Vaaleat kiharansa hän on jättänyt auki. Tiedän hänen suurien silmiensä olevan harmaansiniset, vaikka hän on verhonnutkin ne tummien aurinkolasien taakse. Olallaan hänellä on pieni rantakassi ja yllään ruskeat narubikinit, joiden alaosan päälle hän on kietaissut kevyen hamosen. Bikinien yläosan täyttää kookkaat rinnat, joista toinen tuntuu koko ajan pyrkivän ulos suojastaan. Minulle sopisi vapauttaa niistä molemmat.

  En tiedä mihin nainen kävelee, mutta keskityn ihailemaan hänen määrätietoista kulkuaan. Soma peppu keikkuu puolelta toiselle ja katse on suoraan eteenpäin. Katson hänen vienoa hymyään ja tulen ajatelleeksi, että ehkä hän tietää minun katselevan häntä; nauttii himoitsevasta katseestani, tuntien itsensä seksikkääksi.

  Sitten nainen pysähtyy, ilmeisesti saavutettuaan päämääränsä. Hän katselee ympärilleen: ranta on autio tai ainakin hän luulee sen olevan. Hän pudottaa kassinsa ja yhdellä kädenliikkeellä irrottaa hameensa ja asettaa sen alustakseen hiekalle. Vilkaistuaan vielä kerran ympärilleen, hän kiertää kätensä taakse ja näppärät sormet avaavat bikinien yläosan. Eteeni avautuu uskomaton näky: kaksi täyteläistä, kiinteä rintaa ja niiden keskellä pienet, punertavat nännit. En tiedä mikä on kuvitelmaa ja mikä totta, mutta olen huomaavinani, että nuo ihanat nännit ovat valmiiksi kovana. Aivan kuin hän tietäisi läsnäolostani ja nauttisi kiusaamisestani täysin siemauksin.

  Vauhtiin päästyään hän sujauttaa pois myös bikinien alaosan. Hän todella haluaa rajattoman rusketuksen ja minä kiitän hiljaa ylläni lepäävää sinistä taivasta. Erotan juuri ja juuri häpykummun, jonka päällä on hienoinen, tasoiteltu karvaviiva, osoittamassa suoraan hekumalliseen maaliin. Seuraavaksi hän kaivaa laukustaan aurinkovoidetta ja alkaa levittää sitä alastomalle vartalolleen. Hitaasti, jälleen aivan kuin nauttisi salakatselijan kiusaamisesta, hän levittää sitä olkapäilleen, käsivarsiin. Rintoja varten hän pursottaa purkista hieman lisää rasvaa ja hieroo ne kiiltäviksi, kiihottaviksi.

  Selkä on hankala, mutta hän suoriutuu siitä tyydyttävästi. Voi kuinka haluaisinkaan kuljettaa käsiäni hänen selällään ja siitä hitaasti alaspäin kohti pientä sievää peppua, joka saisi minulta superhuolellisen käsittelyn. Kädet siirtyvät vatsalle, nopeasti kohti häpykumpua ja sieltä hyväilemään pitkiä jalkoja. Tyytyväisenä lopputulokseen hän asettuu selälleen hameen päälle ja sulkee silmänsä. Elimeni on tässä vaiheessa jo kivikova, mutta en silti kehtaa häiritä nukkuvaa kaunotarta kuin ajatuksillani, jotka jo itse asiassa vievät minua häntä kohti…

  Rintoja varten hän pursottaa purkista hieman lisää rasvaa ja hieroo ne kiiltäviksi, kiihottaviksi.

  Ensin minun on kuitenkin päästävä eroon kiusallisesta seisokistani, joka ei ota unohtaakseen juuri näkemäänsä performanssia vaan ilmoittaa innokkaana olevansa valmis tositoimiin. Voimistan käskyjäni läpäyttämällä miehuuttani, mutta tästä se lähinnä vain loukkaantuu. Yritän selittää, että naiset tuskin pitävät siitä, että heille tullaan juttelemaan tana pystyssä; se, jos mikä olisi jo hieman liian näkyvää. Lopulta tartun itseäni ojentajasta ja nipistän voimien takaa. Eräältä vanhalta sairaanhoitajana toimineelta hoidolta opittu temppu tepsii kiusalliseen vaivaan ja paine housuissani helpottaa. Asetan päähäni peilaavat pilottilasini (varsin härskit) ja lähden astelemaan ajatuksissani hitaasti tuota kaunotarta kohden.

  En pidä turhaa ääntä ja pääsen kuin pääsenkin suoraan tuon alastoman, kiiltelevän, kiinteän vartalon viereen. Läheltä katsottuna hänen rintansa ovat vieläkin upeammat, täyttäen jopa c-kupin. Penikseni meinaa jo tässä vaiheessa unohtaa yhteisen sopimuksemme; – Ei vielä, kuiskaan sille ja köhäisen tahallisen äänekkäästi.

  ”Huomenta”, virnistän tummien lasieni takaa.
  ”Huh, mitä, herranjumala!” neitokainen nousee istualleen ja peittää häveliäästi strategiset kohtansa. ”Kamalan noloa, olen pahoillani, en minä tästä mitään kiksejä saa, jos sitä luulette”, hän sopertaa jatkoksi.
  ”Ei se mitään, olin tässä vain tavanomaisella aamulenkillä…” valehtelen ”…mutta harvoin sitä tulee törmättyä näin hienoihin maisemiin, latelen kuin vanhasta tottumuksesta.” Huomaan naisen punastuvan ja menevän hämilleen.
  ”Käännyn nyt, jotta neiti voi joko pukea tai paeta”, totean ja käännyn lähes samantien takaisin.
  ”Et näemmä tehnyt kumpaakaan ehdottamistani”, hämmästelen, saaden hänet hieman naurahtamaan ja rentoutumaan.
  ”En, oletko pettynyt?”, hän hymyilee.
  ”En todellakaan, mutta kaiketi siihen on joku syy?”
  ”Kun kerran olet siinä, niin et varmaan vastusta ajatusta, että laittaisit selkääni hieman aurinkorasvaa”, hän sanoo ja kääntyy vatsalleen odottamatta vastausta.

  ”Käskystä”, naurahdan ja otan aurinkovoiteen käteeni. Naisen vasemmassa olkapäässä on pieni enkeliä esittävä tatuointi, jonka kohdalta aloitan rasvan levittämisen. Liikuttelen käsiäni pitkin selkää ja lisään rasvaa alueille, jonne hän itse ei ole oikein ylettänyt. Aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja hetken jo luulen, että nainen kiemurtelee huomaamattomasti kosketukseni alla. Päätän koettaa onneani ja siirrän käteni alaselältä hitaasti pepun päälle, enkä kuule vastalauseita.

  ”Kätesi on peppuni päällä”, hän toteaa hiljaa.
  ”Sinulla on varsin soma peppu, jos kehtaan sanoa.”
  ”Vai niin, minusta se on vain pieni”, nainen vastaa.

  Käteni tipahtaa “vahingossa” naisen takareidelle. En kysy, enkä odota vaan siirrän käteni suoraan reiden sisäpinnalle.

  ”Luulen saavani rasvattua sieltä itsekin”, nainen on vastustelevinaan.

  Käteni tipahtaa “vahingossa” naisen takareidelle. En kysy, enkä odota vaan siirrän käteni suoraan reiden sisäpinnalle.

  Tiedän tämän johtavan vain siihen yhteen ja ainoaan. Liikutan kättäni härnäävän lähellä naisen häpyä ja siirryn suutelemaan hänen selkäänsä. Aurinkorasva maistuu kitkerältä, mutta liikkeeni saavat naisen mumisemaan tyytyväisenä. Suukotan enkeliä ja selän pieniä, kauniita luomia.  Lopulta siirrän upeita vaaleita kiharoita sivuun ja painan suudelman hänen niskalleen, saaden aikaan hiljaisen ynäyksen. Käteni lähestyy jatkuvasti naisen häpyä ja tunnen sen hohkaavan kuumuuden kämmentäni vasten.

  En kuitenkaan ehdi edemmäksi, kun kaunotar allani kääntyy ja vetää minut itsensä päälle. Hänen kielensä syöksyy suuhuni ja tunnen hänen pehmeät rintansa omaani vasten. Hetkessä syttyneen kiiman vallassa nuolemme toisiamme ja kätemme kiertyvät toistemme ympärille. Hengähdämme välillä ja sen jälkeen sulkeudumme jälleen uuteen suudelmaan. Käsittämätöntä, kuinka kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä löytää yhteisen sävelen näin helposti.

  Seuraavaksi hän työntää minut pois päältään ja asettuu hajareisin vatsani päälle. Hetken tuo naarasleijona tuijottaa saalistaan suoraan silmiin, mutta syöksyy jälleen nopeasti suutani kohden ja antaa kielensä upota suuhuni uudelleen ja uudelleen. Kiihotun suunnattomasti, kun tämä tuntematon kaunotar ottaa tällä tavoin ohjat käsiinsä ja tahtoo määrätä tahdin.

  Hitaasti nainen hivuuttaa itseään taaksepäin, kunnes tuntee jäykistyneen kaluni. Tukien kätensä rintaani vasten, hän alkaa hitaasti hieromaan paljasta vakoaan housujeni pullistumaa vasten. Sanomatta sanaakaan hän liikuttaa itseään minua vasten, katsoen välillä suoraan silmiin, välillä nautinnosta huokaisten heittää päänsä taakse. Seuraavaksi hän vie sormensa pilluunsa, kokeilee sen märkyyttä. Nainen näyttää minulle kosteudesta kiiltelevää sormeaan ja piirtää näkymättömän viivan napani seutuville. Olen räjähtää siihen paikkaan.

  ”Riisu minut”, pyydän.
  ”Mielihyvin”, nainen vastaa ja siirtyy pois päältäni. Nopeasti tuon tuhmaksi muuttuneen kaunottaren sormet löytävät housujeni vyötärön ja hieman väkivaltaisesti repivät minut alastomaksi.
  ”Täydellinen”, hän tokaisee nähdessään vangeudestaan vapautetun penikseni.

  Hän pelastaa terskani alapinnalle valuneen suolaisen tipan ja hieroo sillä kullini liukkaaksi. Ensimmäiset runkkaavat liikkeet munallani tuntuvat suorastaan taivaallisilta; kuinka halusinkaan juuri tätä! Naisen kasvoilla on innostunut ilme ja hän jatkaa mielihyvin munani runkkaamista huomatessaan, kuinka hyvää se minulle tekee. Kiusoitellen hän lipaisee terskani alapäätä ja saa minut vain entistä kiihottuneemmaksi.

  Katsekontaktin säilyttäen hän upottaa munaani terskan verran suuhunsa, hieroen hitaasti kovaa vartta. Katson häntä anoen, sanattomasti pyytäen, että hän lopettaisi kiusaamiseni ja ottaisi elimeni kokonaan suunsa hyväiltäväksi. Sen hän lopulta tekeekin, oikean ammattilaisen ottein: hitaasti, yhä syvemmälle, pyörittäen kieltään munani ympärillä. Siirryn suoraan seitsemänteen taivaaseen, kun nainen aloittaa suullaan edestakaisen liikkeen, runkaten juuri oikealla tavalla kädellään samanaikaisesti.

  Hän pelastaa terskani alapinnalle valuneen suolaisen tipan ja hieroo sillä kullini liukkaaksi.

  Suljen silmäni ja keskityn ainoastaan nauttimaan tästä hetkestä. Välillä nainen lopettaa hyväilemisen suullaan, mutta jatkaa kuitenkin syljestä liukkaan munani runkkaamista, kunnes jälleen upottaa sen takaisin suuhunsa. Tunnen huippuni lähestyvän aivan liian aikaisin ja pysäytän neitokaisen liikehdinnän.

  ”Tuntuu niin hyvältä, mutta en halua laueta vielä”, naurahdan.
  ”En minäkään halua tämän vielä loppuvan”, nainen vastaa ja hyppää takaisin vatsani päälle ja antaa nopean märän suudelman.
  ”Mikäs siellä on?”, hän on ihmettelevinään, kun munani tökkii vasten hänen ulompia häpyhuuliaan. – Haluaisiko tämä veitikka kenties sisään?
  ”Sitä sinun tuskin tarvitsee kysyä.”

  Nainen tarttuu kiinni munastani ja sovittelee sitä suoraan pillulleen. Munani ei kuitenkaan löydä maaliinsa vaan nainen liikuttaa sitä häpyhuuliaan myöten klitorikselle ja takaisin, kiusaten, hymyillen samalla pirullisesti. Sitten hän päättää olla armollinen ja alkaa hitaasti upottaa munaani sisäänsä. Kuuma…kostea…tiukka pillu, ajattelen, kun miehuuteni solahtaa vihdoinkin pohjaan asti; huokaan syvään.

  Nainen keinuu päälläni ensin varovasti, sitten hieman tahtia kiihdyttäen. Vastaan hänen liikkeisiinsä ja hamuan pehmeät rinnat käsiini. Huokailemme molemmat ja tuijotamme toisiamme silmiin; kuinka hyvältä aamuinen rakastelu rannalla voikaan tuntua! Lopulta tahdon kiihdyttää hieman tahtia ja vedän hänet kiinni itseeni. Tartun pienestä pepusta kiinni ja alan lähes välittömästi työntää munaani häneen kiihtyvällä tahdilla. Kiimasta kostea pillu litisee panoni tahdissa ja kuulen naisen huokailut aivan korvani juuressa. Välillä hamuan hänen suutaan ja kielemme tekevät tuttavuutta lähes samalla kiihkeydellä kuin lantiomme.

  Tiedän, etten kestä tätä tahtia tai asentoa kovinkaan kauan, joten hidastan ja käsken naisen pois päältäni. Kaunotar tekee työtä käskettyä ja asettuu selälleen eteeni. Siirrän hänen oikean jalkansa pystyyn olkapäätäni vasten ja työnnän munani jälleen sisään. Jalasta kiinni pitäen alan nussia häntä uudelleen. Tiedän munani hierovan hänen g-pistettään tässä asennossa lähes taivaallisella tavalla ja tämä nostaa hänen kiimansa aivan uudelle tasolle.

  ”Naiset ensin, kuten hyvät tavat kuuluvat”, mietin itsekseni.

  ”Voi juuri noin, nussi mua!” hän huutaa.
  ”Neiti taitaa todella tykätä kovasta panemisesta?”
  ”Tykkään, tykkääääään”, hän ulisee.

  Huomaan kuinka hänen näppärät sormensa hivuttautuvat hieromaan klitorista. Tunnen olevani todella lähellä huippua, mutta vedän vatsaani sisään ja yritän pitkittää vielä hetken. ”Naiset ensin, kuten hyvät tavat kuuluvat”, mietin itsekseni. Kuulen kuinka hänen huokailunsa kiihtyy, muuttuu äänekkäämmäksi. Tungen munaani hänen sisäänsä ja hänen sormensa pyörii klitoriksen ympärillä yhä raivokkaammin. Naisen kasvoilla on äärimmäisen keskittynyt ilme ja toinen käsi on puristuneena nyrkkiin. Hänen hengityksensä on jo katkonaista ja hän jännittää vartalonsa kaikkia lihaksia äärimmilleen. Lopulta orgasmin saavuttanut pillu alkaa kevyesti sykkiä munani ympärillä. Hidastan tahtiani, annan hänen laueta rauhassa, nauttia pitkän orgasminsa jokaisesta vivahteesta. Kymmeniä sekunteja myöhemmin hänen hengityksensä tasaantuu, hän avaa silmänsä ja luo minuun hurmioituneen katseen.

  Emme sano sanaakaan, vaan aloitan liikkeen hänen sisässään uudelleen.  Kiihdytän tahdin entiselleni ja tunnen orgasmini olevan tuloillaan. Puristan olkapäätäni vasten olevaa jalkaa, nostan hänen lantiotaan, työnnyn sisään yhä uudelleen ja uudelleen.

  ”Aah…tuntuu niin hyvältä, neidillä on niin tiukka pillu, tuntuu että laukean pian”, hoen.
  ”Älä laukea sisään, tule päälleni!”

  Viime hetkellä vetäisen munani ulos hänestä ja muutamalla runkkausliikkeellä puran mahtavan lastini hänen päälleen. Elimeni syöksee sykäyksittäin spermaa hänen vatsalleen, jopa rinnoille asti. Nainen silminnähden nauttii tästä ja hieroo nesteitäni ympäri vartaloaan. Rojahdan täysin tyydytettynä tuon kaunottaren viereen ja suutelen häntä.

  ”Kuka sinä oikein olet”, kysyn, saaden vastaukseksi vain tyytyväisen hymyn. Nainen halaa minua raukeana ja kujertaa korvaani jotain, josta en kuitenkaan saa selvää. Sanaakaan sanomatta hän nousee viereltäni ja lähtee kävelemään kohti merta. ”Kuka sinä oikein olet”, toistan ja nainen ainoastaan vilkaisee taakseen hymyillen. Hän on meressä jo nilkkojaan myöten, kun päätän juosta hänet kiinni. Jalkani eivät tunnu kuitenkaan kantavan, enkä kykene kuromaan välimatkaamme umpeen. Nainen on vedessä jo vyötäröään myöten ja heittäytyy lopulta veden vietäväksi. Lopulta hän sukeltaa ja katoaa näkymättömiin. Viimeisen kerran huuliltani pääsee kysymys, joka olisi samalla vastannut niin moneen kysymykseen: ”Kuka sinä oikein olit?”

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *