Tirkistelyä

    Pariskunnan leikki oli jatkunut jo muutaman tunnin. Olin seurannut heidän vaatteiden vähentymistä ja esileikkiä uimakopista. Heidän leikki tapahtui rannalla. Oli jo myöhäinen ilta, sa muutenkin tämä ranta oli syrjäinen. Harvoin siellä ketään edes kävi, nyt olin sattunut samaan aikaan kiimaisen parin kanssa. Mikä tuuri, ajattelin kun mies kumartui nuolemaan naisen häpyä. He olivat juuri niin että näin naisen haaruksiin. Tumma karvoitus oli täysin luonnollinen, sitä ei oltu ajeltu. Nianen levitti vasemman kätensä sormilla häpyhuuliaan ja mies työnsi kasvonsa ihan kiinni siihen. Näin kuinka kieli alkoi liikkumaan naisen pillussa, ja nainen alkoi voihkimaan ja huokailemaan. Kohta naisen oikean käden sormet hieroivat klitorista ja miehen kieli ja sormet aiheuttivat äänestä päätellen aikamoista nautintoa.

    Kaluni alkoi kovettua moisesta esityksestä, esileikki oli ollut pientä härnäämistä ja himojen kasvattamista, mutta eteeni avautuva kiimaa tihkuva repertuaari sai mielenikin kiihottumaan. Mietin miltä tuntuisi työntää kieli tuon naisen pilluun, olla tuon miehen tilalla. Haistaa, maistaa, nähdä ja tuntea naisen himot. Nainen alkoi täristä ja heilua, ja äänetkin vain koveni. Pillun litinä kuului uimakoppiin saakka kun miehen sormet työntyi yhä uudestaan tuohon jumalaisen ihanalta näyttävään vittuun. Nainen sai ja mies hymyili. Hän tiesi itsekkin saavansa kohta. Avasin hiljaa housuni, en pystynyt pitään itseäni enää kurissa. Hyväilin kalsareideni läpi hitaasti kovettuvaa elintäni, tunsin kaluni pinnalla kohoavat suonet. Vapautin sen kalsareiden tiukkuudesta ja se ilostuikin päästessään ulkoilmaan. Tein hitaita runkkausliikkeitä katsoessani kuinka nainen otti punaisten huuliensa väliin miehen peniksen ja alkoi imemään ja lutkuttamaan sitä.

    Mies laukesi naisen kasvoille, ja se sai kyrpäni sykkimään. Pelkäsin tulevani pian. Irrotin käteni kyrvästäni ja käänsin katseeni pois näkyvästä. Kohta taas katsoin uudestaan ja näin kuinka mies runkkasi itseään saaden kyrpänsä takaisin äskeiseen kovuuteen. Sitten hän asetteli kyrpänsä naisen vitulle ja alkoi työntymään ähkien sisään. Nainen nautti tuon kalun upotessa lemmenkoloonsa. Hän sulki silmänsä joka työnnöllä. En pystynyt enään pidättelemään. Laukesin, ja spermani lensivät kopin lattialle. Pelkäsin että pariskunta oli kuullut jotakin. Mutta ei. He saavuttivat huippunsa ja jäivät makaamaan toistensa syleilyyn. Puin housuni ja katosin mustiin varjoihin tyytyväisenä.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *