Metsänneito

  Aurinko oli jo laskenut, mutta Lapin yö oli edelleen valoisa, kun saavuin laavulle. Olin vaeltanut aamusta lähtien, hitaasti tosin, nauttien karuista maisemista ja hiljaisuudesta. Tämä oli suosikkipaikkani, pieni metsälampi painanteessa, jonka ympärillä kasvoi enemmän puita kuin läheisten matalien tuntureiden rinteillä. Lampi oli jääkylmä kesälläkin, ja lämpimien päivien jälkeen sen ympärillä leijui kevyttä usvaa. Laavulla ei ollut ketään muita, enkä ollut kahteen päivään nähnyt muita vaeltajia.

  Päätin tehdä pienen tulen ja keittää teetä vielä ennen nukkumaanmenoa. Tulen rapina ja lammesta tulevat pienet liplatukset olivat ainoa äänet ympärilläni. Tunnelma oli rauhallinen, mutta kummallisen odottava. Tajusin, että lintujen laulua ei kuulunut lainkaan, mutten kiinnittänyt asiaan enempää huomiota, kun tulen loimotuksen katsominen vaivutti minua kevyeen transsiin. Usvaa alkoi jo kerääntyä, enemmän kuin ennen. Tunsin oloni rentoutuneeksi, mutta edelleen energiseksi. Uni ei tulisi helposti.

  Katseeni vaelsi lammen rantaan. Hätkähdin, kun tajusin, että liplattavaa ääntä aiheuttikin ihmishahmo, joka oli kumartuneena kivikossa. En osannut liikkua, vaikka hahmo selvästi huomasi minut ja nousi seisomaan hitaasti veden tippuessa hänen käsistään.

  Katsoin selvästi nuorta naista. Hän oli kevyesti pukeutunut johonkin, joka liikkui hänen sorjan vartensa ympärillä, kun hän käveli minua kohti. Pitkät vaaleat hiukset olivat pitkälle selkään ja hänen kasvonsa olivat vakavat, mutta eteerisen kauniit. Hänen hoikka vartensa oli kuitenkin vastustamattoman naisellinen, aavistin hänen lanteidensa kaaren ja rintojen kevyen kohouman. Usva leijui hänen ympärillään, ja kun hän tuli lähemmäs nuotiota, näin hänen hymyilevän aivan aavistuksen verran.

  Nousin jaloilleni, kun hän tuli luokseni. Hän pysähtyi aivan liian lähelle minua ja katsoi kasvojani tarkasti. Tunsin hänen hengityksensä kasvoillani, olimme melkein täysin saman pituiset. Tulin yhtäkkiä kiusallisen tietoiseksi siitä, että pelkästään hänen läsnäolonsa antoi minulle erektion. Nielaisin saadakseni sanottua jotain, mutta juuri sillä hetkellä hän nosti kätensä olkavarsilleni ja suuteli minua.

  Suudelma alkoi kevyenä ja tunnustelevana, mutta muuttui nopeasti syväksi ja nälkäiseksi. Vastasin naisen rytmiin ja liikkeisiin ja nostin käteni hänen uumalleen. Hänen kätensä liikkuivat vartalollani ja vetivät minut kiinni häneen tehden hänen tarkoitusperänsä hyvin selviksi. Työnsin toisen käteni hänen hiustensa sekaan, jotta sain suudeltua häntä vielä intohimoisemmin ja värähdin, kun hänen kätensä kulki erektioni yli. Hän hymyili reaktiolleni ja alkoi riisua takkiani ja vetää paitaani pääni yli. Jouduin irrottamaan otteeni saadakseni paitani riisuttua ja sillä aikaa hän avasi paitansa napit ja antoi sen tippua maahan. Hänen rintansa olivat täydelliset. Vaalea iho ja tummat nännipihat olivat kaunis yhdistelmä ja viileän yöilman jäykistämät nännit olivat kuin kutsu näykkiä ja imeä.

  Otin askeleen eteenpäin, mutta hän näytti kädellään, että minun tulisi pysähtyä. Hän riisui itsensä täysin ja kääntyi hitaasti ympäri katsoen minua. Hänen kauniin naiselliset muotonsa olivat vastustamattomat. Lantion kaari yhdistyi kauniisti pyöreisiin pakaroihin ja pehmeään vatsan muotoon. Kevyt vaalea häpykarvoitus oli lupaus niistä asioista, mitä se peitti.

  En tiennyt mitä hän halusi. Olisin voinut katsoa häntä ikuisuuden, mutta hän viitoili niin, että käsitin hänen haluavan, että riisun itseni. Pian seisoimme kumpikin alasti kesäyössä. Hän katsoi hyväksyvästi ja selvästi haluten kehoani; rintakarvojani, jotka yhdistyivät vähäisiin häpykarvoihin, hoikkia, mutta lihaksikkaita jalkojani ja vahvaa erektiotani. Jännite välillämme oli käsinkosketeltava.

  Hän teki aloitteen. Hän liikkui nopeasti ja tuli kiinni minuun, toinen käsi suoraan penikselleni ja toinen takaraivolleni kutsuen suudelmaan. Hänen kätensä oli yllättävän lämmin ja hän löysi nopeasti tavan koskea minua vatsojemme välissä. En voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta. Nostin hänet ilmaan ja pyöräytin takanamme olevalle laavulle asettamani makuualustan päälle. Jäin itse laavun reunan ulkopuolelle, hän oli edessäni jalat auki. Ihailin hänen vaaleaa, kaunista ihoaan. Suutelin hänen polvensa sisäpintaan ja liikuin kiireettömästi lähemmäs hänen häpyään. Hän pidätti hengitystään, kun kiersin kielelläni hänen häpyhuuliensa ympäristöä. Avasin hänet kielelläni ja nautin siitä, miten märkä ja kaunis hän oli, kun katsoin häntä yön valossa. Hän voihkaisi matalalla äänellä, kun työnsin sormeni hänen sisäänsä ja imin hänen klitoristaan. Hänen kätensä painoi päätäni ja koukistin sormiani hänessä, kun hän vaikutti pitävän siitä. Hänen lanteensa vastasivat liikkeisiini ja halusin tietää, saisinko hänet tulemaan näin. Nuolin ja imin häntä totellen hänen kätensä ohjausta ja hioin häntä sisäpuolelta kahdella sormellani. Siitä tuleva ääni oli rivon kova kesäyössä, mutta se vain kiihotti minua.

  Hänen kehonsa alkoi jännittyä ja hänen hengityksensä muuttua katkonaiseksi ja keskityin viemään hänet loppuun saakka. Hänen orgasminsa tulemisen seuraaminen oli ilo. Hän ei peitellyt reaktioitaan vaan vaikeroi ja painoi päätäni kannustaen minua imemään melko rajusti loppuun saakka. Kun hän laukesi, hänestä roiskahti pieni määrä nestettä päälleni ja sormieni aiheuttaman litinä vain lisääntyi.

  Hän nousi heti istumaan ja veti minut suudelmaan pyyhkien samalla kasvojani hänen nesteistään. En voinut odottaa. Asetuin hänen päälleen ja kun hän nosti jalkansa lanteideni ympärille, työnsin itseni hänen sisäänsä. Hän oli mielettömän kuuma, kostea ja mahtavan tiukka. Olisin halunnut liikkua hitaasti, mutta tahtini kiihtyi kuin itsestään. Se ei kuitenkaan ollut mitä hän halusi. Hän työnsi minut päältään ja kieräytti alleen. Makasin selälläni, kun hän laskeutui päälleni hengittäen voimakkaasti ulos saadessaan minut kokonaan sisään. Hänen kätensä tuntuivat kuumilta rinnallani, kun hän aloitti rauhallisen liikkeen. Hän selvästi etsi paikan, jossa koskin häneen juuri oikein ja kiihdytti sitten tahtia. En voinut olla koskematta hänen rintoihinsa, jotka liikkuivat edessäni niin kiihottavina. Ne sopivat juuri käsiini ja hän hymyili alaspäin minulle, kun hamusin niitä suuhuni.

  Tiesin olevani aivan lähellä laukeamista. Otin häntä kiinni takapuolesta ja hän kumartui niin, että yläruumiimme koskivat toisiaan. Hän suuteli kaulaani, kun kiihdytin tahtia ja nain häntä kunnolla. Hänen huohotuksensa korvallani täytti koko maailmani. Painoin kämmenelläni hänen alaselkäänsä ja liikuimme juuri sen tarvittavan hetken juuri oikein. Laukesin syvälle häneen parahtaen ääneen. Hän liikkui rauhassa ja vei orgasmini loppuun saakka, kunnes käpertyi vierelleni. Pidin silmäni kiinni ja nautin hänen kehonsa lämmöstä ja nousevan auringon mukaan lisääntyvästä linnunlaulusta.

  Olin varmaan nukahtanut, koska havahduin siihen, että olin yksin, makuupussi päälläni peittona. Nuotio oli palanut loppuun ja aurinko jo aamupäivässä. Mitään merkkiä illan tapaamisesta ei ollut, enkä uskonut niitä löytävänikään. Voin vain jatkaa matkaani vaalien tuon tapaamisen muistoa ja toivoa hartaasti sen toistuvan joku päivä.

  Comments

  1. Jarkko says

   Kerrankin mukava tarina;)

   Luonnollista ja kaunista, hienoa;)

   Olen ikuinen Elovenatyttöjen ystävä ja kaurapellossa kellijä itsekin. Jugend naiset;)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *