Lentokoneessa

  Jännittyneenä puristin lentokoneen istuimen käsinojia ja nojasin hikistä selkääni vasten penkkiä. Hengitin kiivaasti ja silmät suljettuina odotin koska kone rysähtää maahan. En voinut käsittää kuinka Timo saattoi istua rauhassa ja lueskella lentokentältä ostamaansa pokkaria. Katsoin vähän väliä Timoon, muutoin pidin silmäni visusti kiinni. Kulta rauhoitus jo, ei tämä mihinkään putoa, Timo sanoi lukemisensa lomasta. Pudistin päätäni ja kieltäydyin. Hetken aikaa väittelimme asiasta mutten lannistunut, minulla oli oikeus pelätä lentämistä. Olin aina pelännyt ja tulisin aina pelkäämään. En ymmärtänyt miksi Timo niin kovasti tahtoi minun rentoutuvan.

  Pidin silmäni yhä kiinni ja hengitin kiihtyneesti kun tunsin Timon käden reidelläni lähellä polveani. Istuimme viimeisessä penkkirivissä, takanamme oli siis seinä. Siksi Timo ehkä uskaltautui rohkeammaksi. Hän hivutti kättään kietaisuhameen peittämää reittäni pitkin ja oli kohta jo lähellä häpyäni. Kiihotuin herkästi, Timokin tiesi sen. Niinpä en enää ehtinyt ajatellekkaan koko lentämistä, tunsin vain Timon käden reidelläni lähellä paikkaa jonne tahdoin juuri sillä hetkellä Timon kovan ja niin ihanan elimen. Pikkuhousuni alkoivat kostua ja Timo jatkoi yhä kiusaamistani. Hän piirteli sormenpäillä pieniä kuvioita punaisen mekkoni pinnalle, silti tunsin kosketukset äärimmäisen tarkasti. Kuumat kipinät sisälläni alkoivat pikkuhiljaa kyteä kohti roihua Timon hyväillessä kosketusherkkiä reisiäni. Purin alahuultani kevyesti, välillä tosin hieman kovemmin etten olisi vaikertanut ääneen ihanista tunteista joita Timo minussa herätti.

  Ohut ja hyvin laskeutuva hamekangas antoi helposti Timon taitaville sormille tietä. Ne pujahtivat hameen alle kuin huomaamatta ja vaelsivat uskommatoman hitaasti ja kiusaten kohti aarrettani, kosteana sykkivää kuumuuttani. Hitaasti painoin reisiäni vasten toisiaan estääkseni Timon kiusoittelun, mutta mieheni avasi vahvoilla sormillaan reiteni yhä uudestaan. Pian hän oli jo niin lähellä, että vain sormiaan ojentamalla hän olisi saanut aikaan kosketuksen stringieni silkkistä pintaa vasten. Puristin yhä käsinojia, enää en pelosta vaan halusta. Koko ajan mielessäni oli ajatus että joku huomaa. Silmät kiinni ja suu hieman raollaan nojasin lentokoneen penkkiä vasten ja annoin nyt tilaa Timon sormille. Levitin reisiäni ja laskin Timon puoleisen käteni hellästi mieheni etumukselle. Tunsin käteni alla karhean farkkukankaan, ja farkun alla Timon kovuuden mikä koveni koko ajan enemmän. Lähes valuin jo kosteutta, tahdoin seksiä kiinnijäämisen pelosta huolimatta.

  Samassa Timo toteuttikin toiveeni. Tule kohta perässä, hän kuiskasi ja painoi vaativan suudelman kaulalleni. vaikkei Timo ollutkaan sanonut mihin meni, tiesin sen. Niinpä kohta hivuttauduin ylös ja tunsin kuinka eritteeni valuivat pillustani pikkuhousuilleni. Poskilla kevyt puna ja mielessä tuleva kiihkeä hetki minä astelin muka viileästi lähimmälle WClle. Ovi oli raollaan ja näin Timon siellä. Pujahdin sisälle vessaan ja lukitsin oven. Kiedoin käteni Timon kaulaan ja painoin kosteat huuleni hänen huulilleen. Suutelin Timoa kiusoittelevasti ja näykin hänen huuliaan laskeutuen sitten suutelemaan kaulaa. Timo murahti ettei mitään esileikkejä ja nosti kerralla kietaisuhameeni lanteelleni. Samassa stringini koristi lentokoneen WCn lattiaa. Hän nosti minut lavuaarin reunalle ja laittoi jalkani hänen molemmin puolin. Hän avasi omat housunsa ja laski niitä hieman antaen tummanpunaterskaisen kalunsa ponnahtaa uljaasti pystyyn. Nojasin itseni vasten peiliä ja vedin Timoa vasten itseäni. Hän painoi elimensä pään vasten turvonneita häpyhuuliani ja antoi sen liukua kerralla sisälleni pohjaan saakka. Huokaisin ja katselin Timoa hänen alkaessa naimaan minua. Jo muutama hidas liike sai vatsanpohjassani tuntumaan ihania nautinnonsäteitä.

  Kauaa Timo ei liikuttanut suurta elintään karvattomaksi ajellussa pillussani kun laskin käteni hänen olkapäilleen ja painoin pitkät punaiseksi lakatut kynteni vasten hänen kauluspaitansa peittämiä lihaksia. Kumarruin eteenpäin ja painoin hampaani Timon kaulaa vasten purren häntä kuin raivostunut kissapeto. Timo painoi yhä kiivaammin elintään sisälleni ja minun täristessä oman orgasmini kourissa mieheni laukesi kosteaan pilluuni murahdellen ja suudellen minua hyvin rajusti.

  Huohotin nojaten peiliin ja Timo nojasi käsiinsä pitäen päätänsä rintojani vasten. Me molemmat hengitimme raskaasti ja nopeasti, hiki valui ohuina vanoina Timon otsalla. Kiedoin jalkani hetkeksi Timon lantion ympäri ja vedin hänet kiinni itseeni jaellen pieniä suudelmia kuin kiitokseksi hänelle. Timo vetäytyi minusta ja nosti nilkkoihinsa valuneet housunsa. Vauhtia! Kuului oven takaa. Huuto sai todellakin meihin vauhtia. Kiedoin hameeni tiukemmin ja siistimmin ympärilleni ja huolittelin nopeasti ulkonäköni. Sitten napsautin oven lukon auki ja minä ja Timo painuimme takasin paikoillemme kevyesti punehtuneina kaljupäisen ja ihmettelevän näköisen miehen ohitse. Istuimme kaikessa rauhassa, minäkin jo rentoutuneena, kun näimme tuon vauhtia vaatineen kaljupäisen miehen tulevan vessasta kiimainen ilme kasvoillaan. Ohitsemme mennessään hän katseli meitä silmät irstaasti kiillellen ja hikipisaroiden välkkyessä hänen otsallaan. Sitten huomasin, hän puristi punertavassa nyrkissään minun stringejäni. Kaikessa tohinassa ne olivat unohtuneet. Nolona painauduin Timoa vasten ja loppumatkan sainkin olla rento ja rauhallinen, kummasti se seksi auttoi lentopelkoonkin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *