Baari-ilta

  Nauroin jollekin ystäväni sanomalle jutulle, kunnes tajusin mitä tekstiviestissä luki.
  ”Riisu alusvaatteesi ja anna ne minulle”, lähettäjänä Sami.
  Katsoin ympärilleni ja näytin varmasti hämmentyneelle, koska Sami nosti kulmiaan, kun tapasin hänen katseensa parin pöydän päästä. Hän liikautti päätään aavistuksen vessaan päin ja tajusin, mitä hän tahtoi minun tekevän. Hän ei varsinaisesti hymyillyt, mutta näytti ilkikuriselle kääntyessään takaisin pöytäseurueeseensa päin.

  Olimme yökerhon terassilla. Olin tullut parin ystäväni kanssa tanssimaan ja törmännyt Samiin ja hänen kavereihinsa sattumalta heti portaikossa. Vatsanpohjassani tuntui tuttu läikähdys, kun tunnistin hänet. Kiinnitin aina huomioni hänen kapeisiin lanteisiinsa ja voimakkaisiin käsivarsiinsa, jotka näkyivätkin hyvin hihattomassa mustassa paidassa. Päivä oli ollut kuuma ja hän vaikutti olevan tulossa suoraan rannalta reisitaskushortseissaan.

  Emme olleet varsinaisesti pari, eivätkä ystävämme tienneet, että vietimme välillä aikaa yhdessä. Ensimmäinen tapaamisemme oli ollut täysin sattumaa, hän pokasi minut mukaansa juuri samaisesta baarista. Hän oli yöllä tehnyt sen virheen, että jätti sen laatikon auki, jossa säilytti kondomeja. Kun hän aamulla tajusi, etten säikähtänyt sitä mitä muuta sieltä löytyy, päätimme katsoa voisivatko kiinnostuksenkohteemme sopia yhteen myös selvin päin. Ja voi luoja, nehän sopivat. Orastava panosuhteemme oli juuri sitä mitä kesäni kaipasi.

  ”Mä menen vessaan”, sanoin kavereilleni yllättäen kesken keskustelun ja nousin, mutta he eivät vaikuttaneet huomaavan yhtäkkistä muutosta minussa. Hymyilin itselleni, kun koitin kävellä koroillani mahdollisimman näyttävästi Samin pöydän ohi vessaan. Hänen vakaa katseensa seurasi minua.

  Vessakopissa mietin hetken, että mitä teen sukkahousujeni kanssa, mutta tulin siihen tulokseen, etteivät ystäväni huomaisi hämyisällä terassilla niiden puuttumista, eivätkä varsinkaan pimeällä tanssilattialla. Tunsin punastuvani, kun tajusin alushousuja riisuessani, että olin ehtinyt jo kostua. Minulla oli lyhyt, kevyt kesämekko, joka oli sidottu vyötäisiltä ja pystyin riisumaan rintaliivini vain, koska minulla oli kevyt villapaita estämässä sitä, että nännini näkyisivät viileässä kesäilmassa. Rintani eivät olleet isot, mutta viileä ilma saa aina aikaan saman reaktion. Ilman rintaliivejä ei tosin paljon tanssilattialla hypittäisi. Ei helmankaan puolesta, tajusin pestessäni käsiäni ja katsoessani sivusta peilistä. Mekon helma oli niin leveät, että puoleen reiteen ulottuvana se ei antaisi armoa, jos kumarruin yhtään.

  Yllätyin, kun Sami seisoi melkein suoraan vessan oven edessä ikään kuin odottamassa jotakuta. Käänsin katseeni hämmentävän häveliäästi pois, kun ojensin hänelle laukustani nätisti viikkaamani alusvaatteet. Hän työnsi ne taskuunsa ja liu’utti kuin ohimennen kätensä olaltani selälle ja nopeasti helmani alle puristaen peppuani. Huomasin vastaavani hänen kätensä liikkeeseen, kun melkein horjahdin hänen lähtiessä kävelemään toiseen suuntaan. Kokosin itseni ja palasin istumaan ystävieni seuraan.

  Olin paljon tietoisempi terassin tekonahkaisesta penkistä kuin aiemmin. Asettauduin vaivihkaa istumaan niin, että minun ja sen välissä oli mahdollisimman paljon kangasta, mutta se tuntui silti viileälle paljailla pakaroillani. En voinut keskittyä täysin keskusteluun ja nauruni kuulosti jotenkin jännittyneelle, kun hain koko ajan Samin katsetta.

  ”Mä aion naida sua vielä tänään. Menkää tanssimaan.” Toinen tekstiviesti sai minut hymyilemään ja korjaamaan ryhtiäni. Odotin sopivaa hetkeä ja ehdotin tanssilattialle siirtymistä, mikä sai siihen kellonaikaan jo hyvän vastauksen.

  Tanssilattia oli toisessa kerroksessa ja jouduin kävelemään raput ylös varovaisesti pitäen muka laukustani kiinni, mutta oikeasti varmistaen, etten vilauttaisi mitään takanani tuleville. Lattia oli jo yli puolillaan ja basso tuntui kehossani. Etsimme hyvän paikan ja viskattuamme laukut sivupöydälle liityimme epämääräisesti liikkuvaan massaan. Pidin tanssimisesta, eikä kulunut kauaakaan, kun tuli niin hyvä kappale, että hylkäsin varovaisuuteni ja villapaidan. Nautin siitä ajatuksesta, että tanssiessani käteni pään takana ja yläpuolella rintani nousivat ja heiluttaessani takapuoltani basson tahtiin, joku varmasti näki paljaat pakarani, jos osasi katsoa.

  Huomasin Samin baaritiskillä ja tulin hetkessä vielä itsetietoisemmaksi. Olin kuumissani ja hiusrajallani oli varmasti jo hikipisaroita. Hän nosti tuoppiaan hyväksyväksi tervehdykseksi, kun tein poikkeuksellisen provosoivan pyörähdyksen katsoen samalla hänen reaktiotaan sivusilmällä. Hänen ystävänsä houkuttelivat hänet tanssilattialle muka pakolla ja hävitin hänet taas näköpiiristäni.

  Sain häneen uudestaan katsekontaktin vasta jonkin ajan kuluttua. Tällä kertaa hän katsoi minuun hymyillen ja teki kädellään minimaalisen liikkeen kutsuen minua luokseen tanssilattian keskelle. Ystäväni keskittyivät muuhun, joten liikuin läpi ihmisjoukon hänen luokseen. Hän veti minut suoraan itseään vasten ja kumartui hieman painamaan otsansa otsaani vasten. Hänen kätensä olivat tiukasti lanteillani ja nostivat hamettani kiusallisen ylös, kun hän ohjasi minua liikkumaan musiikin tahdissa lanteeni vasten hänen lanteitaan. Sami oli mahtava tanssija. Hän katsoi minua tiukasti silmiin, kun päästi minut hieman kauemmas ja tanssimme hetken katsoen toisiamme. Oli ehkä enemmän hengästynyt hänen läsnäolostaan kuin liikkumisesta, kun hän veti minut uudestaan lähelleen ja suuteli minua pitkään ja voimakkaasti. Käteni olivat hänen olkavarsillaan, kun hän kiepautti ne alas ja otti ranteistani kiinni toisella kädellään selkäni takana jatkaen sulavaa tanssiaskelta musiikin tahtiin. Jalkamme olivat hieman limittäin, kun hänen toinen kätensä haroi ensin hiukseni taakse ja jatkoi sitten kylkeäni pitkin koskien peukalollaan rintani sivua aiheuttaen minussa väristyksiä. Hänen jalkansa pakotti jalkani hieman erilleen ja tajusin olevani jo nyt niin märkä, että tunsin sen reisilläni. Hänen kätensä jatkoi lanteilleni. Koitin vapauttaa käteni, kun hän nosti helmaani sivulta. Hän kiristi otettaan ja katsoin hädissäni ympärilleni. Lähellä tanssivat pari miestä koittivat näyttää katsovan muualle, mutta olivat selvästi huomanneet mitä oli meneillään. Sami katsoi heitä, kun nosti mekkoani sivulta niin, että he varmasti tajusivat, ettei minulla ole alusvaatteita. En kehdannut katsoa heitä, mutta Sami pyöräytti minun ympäri ja nosti toisella kädellä hellästi leukaani ja toisella painoi lanteitani, jotta tuntisin hänen erektionsa vasten peppuani. Kohtasin miesten katseet uhmakkaasti ja he virnuilivat ja iskivät minulle silmää.

  Kuljin Samin perässä narikkaan ja ulos kuin kuumeessa. Hän puristi rannettani tiukasti ja korkoni kopisivat asvaltilla. Olimme vielä samassa korttelissa, kun hän veti minut perässään toimistotalojen sisäpihalle seinää vasten ja suuteli minua. Hänen kielensä kävi kokonaan suussani ja imin sitä nauttien hänen makeasta maustaan. Purin hänen alahuultaan ja revin hänen paitansa housuista saadakseni tuntea hänen lihaksikkaan keskivartalonsa. Samin kädet puristivat pakaroitani ensin rajusti, mutta sitten hillitymmin liikkuen koko ajan lähemmäs häpyäni. Hänen sormenpäänsä pääsivät jo melkein häpyhuulilleni, mutta hän hymyili tajutessaan kuinka valmis olin ja toi jo märät sormenpäänsä suuhunsa ja imi niitä katsoen minua. Tällä kertaa minä puolestani tartuin häntä ranteesta ja imin samoja sormia ottaen ne niin syvälle suuhuni kuin sain. Hän vei kätensä rinnoilleni, kun suuteli minua intohimoisesti.

  Kuulin jonkin äänen ja käänsin äkisti katseeni. Sami käytti tilanteen hyväksensä ja pyöräytti minut taas selin häneen. Hänen toinen kätensä meni vatsani poikki pitäen kummankin käteni vasten kylkiäni, kun tajusin äänen tulleen avoimesta tuuletusikkunasta suoraan vastapäätä meitä. Ikkuna oli pimeä, mutta luulin näkeväni keski-ikäisen miehen. Pyristelin säikähtäneenä irti.

  ”Älä pelkää, en aio päästää irti”, Sami kuiskasi korvaani ja tyynnytti minua. Jähmetyin täysin hetkeksi. En ollut koskaan ajatellut, että joku tuntematon oikeasti näkisi minut näin. Samin käsi hipaisi nännejäni vuoron perään ja ne seisoivat selvästi mekkoni läpi. Värähdin, kun hän siveli alavatsaani ja nojasin hieman lisää häntä vasten. Suljin silmäni, kun hän nosti helmani edestä ylös minua kiinni pitävän käden alle. Hän levitti jalallaan jalkojani ja teki sormillaan helliä ympyröitä reisilläni ja alavatsallani. Varmasti punastuin, kun hän hioi kämmenellään sisäreisiäni ja märkyyteni levisi vielä suuremmalle alueelle.

  Ynähdin tahattomasti, kun hän vihdoin liu’utti sormensa häpyhuulteni väliin. Hän työnsi lanteitaan ja erektiotaan vahvasti minua vasten, kun työnsi kaksi sormeaan suoraan sisääni ja toi ne sitten hiomaan klitoristani. Hän oli määrätietoinen ja aikoi saada minut laukeamaan. Työnsin itseäni kuin vaistonvaraisesti hänen sormiaan kohden ja käänsin päätäni niin, että saimme juuri ja juuri suudeltua rikkomatta asetelmaamme.

  ”Avaa silmät”, Sami sanoi ja päästi irti toisella kädellään kääntääkseen pääni ikkunaan päin. Epämääräinen hahmo vaikutti masturboivan. Sami työnsi taas sormensa sisääni ja teki nopeata liikettä hieroen samalla kämmenellään minua. Hän imi ja puri kaulaani, ja voihkin, kun tunsin orgasmini lähestyvän. Käteni olivat hänen lanteillaan ja reisillään, kun avasin itse jalkojani ja annoin hänelle enemmän tilaa toimia. Ikkunassa oleva hahmo teki raivoisaa liikettä, kun muistin avata silmäni Samin käskyn mukaisesti aina hetkittäin.

  Sami siirsi sormensa takaisin klitorikselleni, ja jännitin lanteitani eteenpäin, kun laukesin koittaen olla hiljaa. Sami piti minua pystyssä, kun vavahtelin häntä vasten tuntien hänen täysin kovan erektionsa. Hän käänsi minut syliinsä halaukseen ja nojasin hetken päätäni hänen rintaansa tasatakseni hengitystäni. Suutelimme syvään ja pitkään. Kun työnsin itseni eroon hänestä, hahmo ikkunasta oli kadonnut. Juhlakansan äänet kuuluivat kadulta, kun lähdimme kävelemään käsi kädessä kohti Samin asuntoa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *